nasıl oldun tatlım boyunluk falan kullanıyor musungünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canım sen nasılsın dr bugün mü gösterecek hocasına sonuçlarıGünaydın kızlar
Gülüs aysude esterya nasılsınız kızlar
aysude boyun ağrın nasıl oldu canım
günaydın canım sen nasılsın dr bugün mü gösterecek hocasına sonuçları
dün gösterdik çok şükür tsh yine düşük çıktı t3 ve t4 yüksek boğazımdada kanlanma ve damarlanma çıktı ama şimdilik ilaca gerek yok dedi doğurana kadar aylık kontrole gelcen dedi tsh biraz daha düşerse ilaca başlıyacakmış
k.doğumada gittim dün araştırma hastanesininkine çok kötü bi ultrasyonları var bebek bile belli olmuyor ama bebek iyi dedi doktor gelişimide iyiymiş oğluşumun :)
darısı en kısa zamanda en başta sana aysudeye ve feryada olsun inşallahhhh
sizin için hep dua ediyorum allahım kabul eder inşallah kızlar
dün gösterdik çok şükür tsh yine düşük çıktı t3 ve t4 yüksek boğazımdada kanlanma ve damarlanma çıktı ama şimdilik ilaca gerek yok dedi doğurana kadar aylık kontrole gelcen dedi tsh biraz daha düşerse ilaca başlıyacakmış
k.doğumada gittim dün araştırma hastanesininkine çok kötü bi ultrasyonları var bebek bile belli olmuyor ama bebek iyi dedi doktor gelişimide iyiymiş oğluşumun :)
kıssss darısı gülüşle feryada önce. daha benim kırmızılar gitmedi ben kampa yeni başlıcam feryadın bebişi tutunmuştur inşallah annesine gülüşünde yoldadır inşallah....
güzel haberler var yine senden oohhhh oohhhh ne güzel canım benim içini ferah tut sen.... herşey güzel olcak inşallah....
hayırlısı hayırlısı kızlar bu ay nedense pek bi rahatım yani olmayacakmış gibi geliyor kendimi kasmıyorum bu yüzden
günaydın kızlarrrrrrrr
hoşgeldin kuzzuuuu nasılsın bakem bugün...herkese günaydın
büşracım sakin olmak çok zor bizim durumumuzda ama stres herşeyi daha kötüye götürüyor unutma çok şükür kontrol altında bebeğin inş. Herşey çok güzel olacak tatlım
günaydın canımmmm nasılsın bakemmm yoktunuz dün hiçbirinizzz.........
canım ben dün hastanedeydim...remotologla görüştüm..bir sürüüüüüüüüü test istedi...onları tamamlıcam işte birazını akşam kalanı p.be günü..sanada çok geçmiş olsun canım..dikkat et kendine
hoşgeldin kuzzuuuu nasılsın bakem bugün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?