Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın canım sen nasılsın dr bugün mü gösterecek hocasına sonuçları

dün gösterdik çok şükür tsh yine düşük çıktı t3 ve t4 yüksek boğazımdada kanlanma ve damarlanma çıktı ama şimdilik ilaca gerek yok dedi doğurana kadar aylık kontrole gelcen dedi tsh biraz daha düşerse ilaca başlıyacakmış
k.doğumada gittim dün araştırma hastanesininkine çok kötü bi ultrasyonları var bebek bile belli olmuyor ama bebek iyi dedi doktor gelişimide iyiymiş oğluşumun :)
darısı en kısa zamanda en başta sana aysudeye ve feryada olsun inşallahhhh
sizin için hep dua ediyorum allahım kabul eder inşallah kızlar

güzel haberler var yine senden oohhhh oohhhh ne güzel canım benim içini ferah tut sen.... herşey güzel olcak inşallah....

kıssss darısı gülüşle feryada önce. daha benim kırmızılar gitmedi ben kampa yeni başlıcam feryadın bebişi tutunmuştur inşallah annesine gülüşünde yoldadır inşallah....

kıssss darısı gülüşle feryada önce. daha benim kırmızılar gitmedi ben kampa yeni başlıcam feryadın bebişi tutunmuştur inşallah annesine gülüşünde yoldadır inşallah....

inşallah kuzu inşallah

güzel haberler var yine senden oohhhh oohhhh ne güzel canım benim içini ferah tut sen.... herşey güzel olcak inşallah....

Dediğin gibi rahat olmaya çalışıyorum sonuçda allahın dediği oluyor biz sadece dua edebiliyoruz başka bişey elimizden gelmiyor onun için artık stres yapmak yerine bol bol dua ediyorum hem dua beni daha rahatlatyor sizin içinde ediyorum kuzu namazı bırakmıştım namazada başladım tekrar inan şimdi daha huzur doluyum

hayırlısı hayırlısı kızlar bu ay nedense pek bi rahatım yani olmayacakmış gibi geliyor kendimi kasmıyorum bu yüzden

kuzu rahatsan bu ay hamile kalırsın bence :)

herkese günaydın
Büşracım sakin olmak çok zor bizim durumumuzda ama stres herşeyi daha kötüye götürüyor unutma çok şükür kontrol altında bebeğin inş. herşey çok güzel olacak tatlım

günaydın canımmmm nasılsın bakemmm yoktunuz dün hiçbirinizzz.........

canım ben dün hastanedeydim...remotologla görüştüm..bir sürüüüüüüüüü test istedi...onları tamamlıcam işte birazını akşam kalanı p.be günü..sanada çok geçmiş olsun canım..dikkat et kendine

Yaaaaaaaaaaaaaa çoookkkkkkkk kötüüüüüüüüü boyynummmmmmmmmm ...... Dayanamıcam artık bu ağrıyaaaaa........... şimdi doktora gidersem bi ton rontgen hatta belgi tomografi isteyecek ve ben bi müddet daha ertelemek zorunda kalcammmmm..... Napcamı şaşırdımmmmmm..........

hadi bakalım attın adımı attın gerisini hayırla getirsin rabbim....

günaydın kızlar aysude yorma kendini fazla geçmiş olsun canım tsma neden romatoloğa gidiyosun canım romatizmamı var

hoşgeldin kuzzuuuu nasılsın bakem bugün...

bugün daha iyiyim ben kuzum
Ama sen hiç iyi değilsin sanırım bilmiyorumkismile masaj rahatlatmıyormu boynunu kuzu ben de zaman zaman yaşıyorum boyun ağrısı bende de düzleşme var sıcak tutmak ve masaj işe yarıyo biraz hatta kaplıcaya gitsen daha iyi olmaz mı ki

hasta olan arkadaşlar var hepinize geçmiş olsun diliyorum tahlil sonucu bekleyen arkadaşlara hayırlı cevaplar doğuma az kalan arkaşlarada allah yardımcınız olsun inşallaha.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…