bugün daha iyiyim ben kuzum
Ama sen hiç iyi değilsin sanırım bilmiyorumkismile masaj rahatlatmıyormu boynunu kuzu ben de zaman zaman yaşıyorum boyun ağrısı bende de düzleşme var sıcak tutmak ve masaj işe yarıyo biraz hatta kaplıcaya gitsen daha iyi olmaz mı ki
hadi bakalım attın adımı attın gerisini hayırla getirsin rabbim....
çok sağol canımmmm....hasta olan arkadaşlar var hepinize geçmiş olsun diliyorum tahlil sonucu bekleyen arkadaşlara hayırlı cevaplar doğuma az kalan arkaşlarada allah yardımcınız olsun inşallaha.s
günaydın kızlar aysude yorma kendini fazla geçmiş olsun canım tsma neden romatoloğa gidiyosun canım romatizmamı var
BİRAZ RAHATLAMIŞTI AMA BUGÜN İYİCE AĞRIMAYA BAŞLADI YAAA KELLEM GÖVDEME AĞIR GELİYOR...YOK BÖYLE Bİ AĞRI... BENDE FITIK VAR CANIM HEMDE 3 TANE :gitme:
Yaaaaaaaaaaaaaa çoookkkkkkkk kötüüüüüüüüü boyynummmmmmmmmm ...... Dayanamıcam artık bu ağrıyaaaaa........... şimdi doktora gidersem bi ton rontgen hatta belgi tomografi isteyecek ve ben bi müddet daha ertelemek zorunda kalcammmmm..... Napcamı şaşırdımmmmmm..........
CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ZORLAMA KENDİNİ GİRME İSTERSEN BİR MÜDDET BELKİ İİ GELİR BENGAY DİYE BİR KREM VAR ONU SÜR BYNUNA ACSYİP KESKİN NANE ÖZLÜ ORAYA MASAJLA UYGULA YARIM SAAT SONRA DUŞ AL ÇOK İİ GELİYO HAZIR KIRMIZILAR GTMEDEN YAPTA KAMP ZAMANI RAHAT EDERSİN a.s
hafta sonu bengaylar sıcak su torbaları ütüler havada uçuşuyordu biraz iyi gelmişti ama bugün tekrar başladı ve başımıda ağrıtıyor bu ağrı.....CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ZORLAMA KENDİNİ GİRME İSTERSEN BİR MÜDDET BELKİ İİ GELİR BENGAY DİYE BİR KREM VAR ONU SÜR BYNUNA ACSYİP KESKİN NANE ÖZLÜ ORAYA MASAJLA UYGULA YARIM SAAT SONRA DUŞ AL ÇOK İİ GELİYO HAZIR KIRMIZILAR GTMEDEN YAPTA KAMP ZAMANI RAHAT EDERSİN a.s
öğleden sonra doktora gitmeye karar verdim arkadaşlar dayanamıcam... napimmm benim tosbanın vakti daha var anlaşıldı....
tsma canım bendedede romatoit artrit var düşüklerimin sebebeini bi kısım doktorlar buna bağladı sendeki rahatsızlık nedir
öğleden sonra doktora gitmeye karar verdim arkadaşlar dayanamıcam... Napimmm benim tosbanın vakti daha var anlaşıldı....
tsma canım bendedede romatoit artrit var düşüklerimin sebebeini bi kısım doktorlar buna bağladı sendeki rahatsızlık nedir
ah be güzelim kociş yoktu ki nemruta güneşin doğuşunu yada batışını izlemeye yalnız gidilmezmişgülüş hoş geldin kamp nasıl geçti canım
tsma canım benim hayatta bi oğlum var oğlumdan sonra hastalandmküçük ve büyük eklemlerimde şişlikler oldu oğlum 8 yaşında halada geçmedi 3 düşüğüm var ilk ikisinde hiç kalp atışı duylmadı üçüncüde iğne kullandığım halde 8 haftalıkken kalbi durdu hastalığım romatoit artrit ana ya bende çoğu kez bakıldı ama negatif heralde ana lupusta pozitif oluyomuş ürtiker ne canım onu anlayamadım
ah be güzelim kociş yoktu ki nemruta güneşin doğuşunu yada batışını izlemeye yalnız gidilmezmişlmaz: bu şekilde de kamp yapmak için na hal kalırmış ne derman anlıcanız bu ay resmen ya tutarsa modundayım amannnnnnnnnnnn ne yapalım
kısss napıymmm bayii toplantısı diye aldılar götürdüler bizi offf akıllı kafam :uhm: bilsem gidermiydimGÜlÜŞafferİn sana ne İŞİn var senİn daĞda tepede İnsan kaÇırırmı o gÜnlerİ
gülüşş canım benim o güzel duan için çok çok teşekkür ederim bacım Rabbim hep birlikte yüzümüzü güldürsün inş. yat dinlen sen şimdi sonra kaynatırız
Aysude sen de ben gibi duramamış gelmişin kuzum sağlığına dikkat et
ne oldu kızlar bize denden keyifsiz ,Aysude hasta ,gülüş yorgun , beni hiç sormayın kaydirigubbakcemile3
Nazar değdi bize nazar
Merak etmeyin inşallah sağlıklı bebeklerimiz olacak, benim görümcem de de aynı hastalık romatoit artrit vardı üstelik 5. çocuğuna istemeden hamile kaldı, hamileliği boyunca hastalığının etkisini görmedi, normal doğum yaptı ve şimdi doktorlar şaşırıyorlar senin hastalığından geriye bir şey kalmamış diye, yani istenmeyen bir çocuk oldu ama anneye şifa getirdi.tedavi oluyor musun?bebiş varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?