Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

BİRAZ RAHATLAMIŞTI AMA BUGÜN İYİCE AĞRIMAYA BAŞLADI YAAA KELLEM GÖVDEME AĞIR GELİYOR...YOK BÖYLE Bİ AĞRI... BENDE FITIK VAR CANIM HEMDE 3 TANE :gitme:

hasta olan arkadaşlar var hepinize geçmiş olsun diliyorum tahlil sonucu bekleyen arkadaşlara hayırlı cevaplar doğuma az kalan arkaşlarada allah yardımcınız olsun inşallaha.s
çok sağol canımmmm....

günaydın kızlar aysude yorma kendini fazla geçmiş olsun canım tsma neden romatoloğa gidiyosun canım romatizmamı var

kuzu yormakla ilgili olsa yatıp dinlencem ama zerre kadar alakası yok yorgunluklaaaa tamamen hassas bi dönem o yüzden böyle...

CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ZORLAMA KENDİNİ GİRME İSTERSEN BİR MÜDDET BELKİ İİ GELİR BENGAY DİYE BİR KREM VAR ONU SÜR BYNUNA ACSYİP KESKİN NANE ÖZLÜ ORAYA MASAJLA UYGULA YARIM SAAT SONRA DUŞ AL ÇOK İİ GELİYO HAZIR KIRMIZILAR GTMEDEN YAPTA KAMP ZAMANI RAHAT EDERSİN a.s

tsma canım bendedede romatoit artrit var düşüklerimin sebebeini bi kısım doktorlar buna bağladı sendeki rahatsızlık nedir

öğleden sonra doktora gitmeye karar verdim arkadaşlar dayanamıcam... napimmm benim tosbanın vakti daha var anlaşıldı....

hafta sonu bengaylar sıcak su torbaları ütüler havada uçuşuyordu biraz iyi gelmişti ama bugün tekrar başladı ve başımıda ağrıtıyor bu ağrı.....

tsma canım bendedede romatoit artrit var düşüklerimin sebebeini bi kısım doktorlar buna bağladı sendeki rahatsızlık nedir

canım benim anti nüklear antikor (ana) pozitif çıkınca düşüğe bundan olabilir diye.romotologa sevk etti.oda testler verdi onları yaptırıcam bakalım..senin şikayetin neler...bir de bende 2002 yılından beri ürtiker var...

gülüş hoş geldin kamp nasıl geçti canım
ah be güzelim kociş yoktu ki nemruta güneşin doğuşunu yada batışını izlemeye yalnız gidilmezmiş lmaz: bu şekilde de kamp yapmak için na hal kalırmış ne derman anlıcanız bu ay resmen ya tutarsa modundayım amannnnnnnnnnnn ne yapalım

Tsma canım benım hayatta bı oĞlum var oĞlumdan sonra hastalandmkÜÇÜk ve bÜyÜk eklemlerımde ŞıŞlıkler oldu oĞlum 8 yaŞında halada geÇmedı 3 dÜŞÜĞÜm var ılk ıkısınde hıÇ kalp atıŞı duylmadı ÜÇÜncÜde ıĞne kullandıĞım halde 8 haftalıkken kalbı durdu hastalıĞım romatoıt artrıt ana ya bende ÇoĞu kez bakıldı ama negatıf heralde ana lupusta pozıtıf oluyomuŞ Ürtıker ne canım onu anlayamadım

döküntülü deri hastalığı ürtiker...

canım canın sağolsun senin bu ay olmazsa sonraki ay kötü günlerimizi atlattık ya gerisi Allah büyük

Allah nazardan korusun, kurşun döktürürüz bizdeeeee....

tedavi oluyor musun?bebiş varmı?
Merak etmeyin inşallah sağlıklı bebeklerimiz olacak, benim görümcem de de aynı hastalık romatoit artrit vardı üstelik 5. çocuğuna istemeden hamile kaldı, hamileliği boyunca hastalığının etkisini görmedi, normal doğum yaptı ve şimdi doktorlar şaşırıyorlar senin hastalığından geriye bir şey kalmamış diye, yani istenmeyen bir çocuk oldu ama anneye şifa getirdi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…