Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

döküntülü deri hastalığı ürtiker...

Merak etmeyin inşallah sağlıklı bebeklerimiz olacak, benim görümcem de de aynı hastalık vardı üstelik 5. çocuğuna istemeden hamile kaldı, hamileliği boyunca hastalığının etkisini görmedi, normal doğum yaptı ve şimdi doktorlar şaşırıyorlar senin hastalığından geriye bir şey kalmamış diye, yani istenmeyen bir çocuk oldu ama anneye şifa getirdi.

inşşş canım inşşş.hepimizin allah kucağını boş bırakmasın

canım canın sağolsun senin bu ay olmazsa sonraki ay kötü günlerimizi atlattık ya gerisi Allah büyük
doğru söylüyorsun gün hesabı yapmaktan sıkıldım artık kocişi bulduğum yerde ınının ınının ınınınn yapcam kaydirigubbakcemile3
ben akşamları evde kocişi kıyafetin üstünde bornoz elimde içki beklermişim artık kaydirigubbakcemile3

herşeyde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek :) Allah bağışlasın canım

Amaaaan boşver kampın tadını çıkar sen :) sıpa gelirse sınırlamasıyla birlikte gelir çünkü :) kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

selam arkadaşlar
kulaklarım sağlammış onaylattım ve geldim :lepi:
Aysude geçmiş olsun boyun fıtığı bende de var,bilirim o ağrıyı,geçen sene tam bir hafta sırtüstü yatıp kalkarken resmen ağlamıştım,ihmale gelmez,önce senin sağlığın........
Feryad iyi olduğunu okumak çok güzel,geçenlerde aradım seni ama cevap alamadım,sonrada tekrar denemek istemedim..........rahatsız etmemek adına......
Gülümmmmm bence çok iyi yaptın geziye gitmekle,olacak olan her ne koşulda olursa olsun zaten oluyor,ben de sevmem gün hesaplarını falan,akışına bırakmak çok daha sağlıklı.........
Tsma konuştuk ama olsun,inş.sonuçların iyi çıkacak canım.........

vallaaa canımmmm çürük elma hesabı sağlamlık testinden geçiyoruz ... sağlam kulakların için geçmiş olsun....zemuszemus babam eşime nişanlıyken oğlum bi doktor kontrolünden geçir çürük çıkarsa iade şansın var diye espri yapmıştı... eşim babam haklıymış diye dalga geçiyor benimle... perşembe günü doktora gitcem çekilmiş tomo ve emarlarım vardı tekrar şua almak istemiyorum... aslında bunu bebek düşüncesinden değil kendim için istiyorum yeteri kadar radyasyona maruz kalıyoruz....

bu cadı karı beni öldürcekkkkkkkkkkkkkk............ kız görüyor halimi nen var demiyor...buraya geldiğimden beri çok sık rahatsızlandım bende bişey demek istemiyorum artık... gerçi şu boyun ağrımın çok büyük bi nedeni kendisi oluyor amaaaa......sayesinde ramazan davuluna döndüm...........

kuzuuuuuuuu benide arasana benim başım kel miiii :sinifsinif:
yaa iyi oldu aslında türkiyenin dört bir yanından geldiler tanıştık antebi gezdik nemruta çıktık hep telefonla konuşuyorsun yüzyüze yılda bikez belki geliyoorsun off ama hala yorgunum kızlar nemruta giderseniz eşinizi yanınıza almayı unutmayın tamam mı lmaz: yalnız hiçde romantik ve mistik olmuyor boshayallersmile

canım çok sağol içimi rahatlattın.... bişey daha sorsam...
ben biraz zayıfım,yağ tabakasının en kalın olduğu yere yap dediler,basene yapıyorum,hiç acımıyo şükür,koldan yada göbekten daha mı çok acır?... şimdiden teşekkürler..

canımsın yaaaa senin bu halin beni çok üzüyo bilirim çünkü zor müdürle uğraşmanın hele ki hastayken uğraşmanın zorluğunu offfff şeytan diyor dola saçlarını eline çek çekiştir alsanaalsanasmile :mymeka:

Allah tamamına erdirsin inşallah. Bende konyadayım clexane 2000 Kullanıyorum. Ali ACAR'a gidiyorum sen hangi doktora yaa kuruma gidiyorsun canım.?

ilk bebeğimde bende ona gitmiştim canım çok iyi bir doktor kendisi,herkes memnun.Ben başkentteki ayla hanıma gidiyorum aşılamamı da o yaptı,ilkinde tuttu şükür,memnunum şimdilik,sanada geçmiş olsun...

ya ararım tabi neden aramıyım..tabiki başın kel değil..aman ben bi tuhaf oldum...hormonlar çalışıyor üzerime gelmiyin:)ya ben hala adet olamadım kızlar şiştim hemde acayip patlıcam yakında demedi demeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…