döküntülü deri hastalığı ürtiker...
merak etmeyin inşallah sağlıklı bebeklerimiz olacak, benim görümcem de de aynı hastalık vardı üstelik 5. çocuğuna istemeden hamile kaldı, hamileliği boyunca hastalığının etkisini görmedi, normal doğum yaptı ve şimdi doktorlar şaşırıyorlar senin hastalığından geriye bir şey kalmamış diye, yani istenmeyen bir çocuk oldu ama anneye şifa getirdi.
doğru söylüyorsun gün hesabı yapmaktan sıkıldım artık kocişi bulduğum yerde ınının ınının ınınınn yapcam kaydirigubbakcemile3canım canın sağolsun senin bu ay olmazsa sonraki ay kötü günlerimizi atlattık ya gerisi Allah büyük
asigül meraba bu hastalık doğum sonrası çok artar diye acayip korkuttular beni
canım benim.sağdan soldan duyduklarına inanma.doktoruna sor..
canım romatolok söyledi zaten hatta bu çocuğu niye bu kadar istiyosun senin sağlığından dahamı önemli falan da dedi
Merak etmeyin inşallah sağlıklı bebeklerimiz olacak, benim görümcem de de aynı hastalık romatoit artrit vardı üstelik 5. çocuğuna istemeden hamile kaldı, hamileliği boyunca hastalığının etkisini görmedi, normal doğum yaptı ve şimdi doktorlar şaşırıyorlar senin hastalığından geriye bir şey kalmamış diye, yani istenmeyen bir çocuk oldu ama anneye şifa getirdi.
doğru söylüyorsun gün hesabı yapmaktan sıkıldım artık kocişi bulduğum yerde ınının ınının ınınınn yapcam kaydirigubbakcemile3
ben akşamları evde kocişi kıyafetin üstünde bornoz elimde içki beklermişim artık kaydirigubbakcemile3
aynen öle bebiş için yapınca kampın tadı olmuoooooAmaaaan boşver kampın tadını çıkar sen :) sıpa gelirse sınırlamasıyla birlikte gelir çünkü :) kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
selam arkadaşlar
kulaklarım sağlammış onaylattım ve geldim :lepi:
Aysude geçmiş olsun boyun fıtığı bende de var,bilirim o ağrıyı,geçen sene tam bir hafta sırtüstü yatıp kalkarken resmen ağlamıştım,ihmale gelmez,önce senin sağlığın........
Feryad iyi olduğunu okumak çok güzel,geçenlerde aradım seni ama cevap alamadım,sonrada tekrar denemek istemedim..........rahatsız etmemek adına......
Gülümmmmm bence çok iyi yaptın geziye gitmekle,olacak olan her ne koşulda olursa olsun zaten oluyor,ben de sevmem gün hesaplarını falan,akışına bırakmak çok daha sağlıklı.........
Tsma konuştuk ama olsun,inş.sonuçların iyi çıkacak canım.........
kuzuuuuuuuu benide arasana benim başım kel miiii :sinifsinif:selam arkadaşlar
kulaklarım sağlammış onaylattım ve geldim :lepi:
Aysude geçmiş olsun boyun fıtığı bende de var,bilirim o ağrıyı,geçen sene tam bir hafta sırtüstü yatıp kalkarken resmen ağlamıştım,ihmale gelmez,önce senin sağlığın........
Feryad iyi olduğunu okumak çok güzel,geçenlerde aradım seni ama cevap alamadım,sonrada tekrar denemek istemedim..........rahatsız etmemek adına......
Gülümmmmm bence çok iyi yaptın geziye gitmekle,olacak olan her ne koşulda olursa olsun zaten oluyor,ben de sevmem gün hesaplarını falan,akışına bırakmak çok daha sağlıklı.........
Tsma konuştuk ama olsun,inş.sonuçların iyi çıkacak canım.........
canım öncelikle gözün aydın... inşallah kucağına almakda nasib olur... igne kullanan illaki sezeryan olcak diye bi kaide doktorlar kıymetli bebek düşüncesiyle sezeryan tercih edebiliyorlar ama aramızda normal doğum yapan arkadaşlarda var.... iğneyi yapacağın bölge olayına gelinde göbek deliğinin 4 parmak altında istediğin her yere kol ve bacaklarına da yapabilirsin ... ne zaman rahatsız oldun o zaman yaptığın yeri değşitir muhtemelen sana bunu söyleyen iğne yerlerinin morarması vs durumlar için dinlendirerek yapman amacıyla böyle söylemiş olabilir bir zararı olduğundan yada olacağından değilll... geçmiş olsun...
canımsın yaaaa senin bu halin beni çok üzüyo bilirim çünkü zor müdürle uğraşmanın hele ki hastayken uğraşmanın zorluğunu offfff şeytan diyor dola saçlarını eline çek çekiştir alsanaalsanasmile :mymeka:bu cadı karı beni öldürcekkkkkkkkkkkkkk............ kız görüyor halimi nen var demiyor...buraya geldiğimden beri çok sık rahatsızlandım bende bişey demek istemiyorum artık... gerçi şu boyun ağrımın çok büyük bi nedeni kendisi oluyor amaaaa......sayesinde ramazan davuluna döndüm...........
Allah tamamına erdirsin inşallah. Bende konyadayım clexane 2000 Kullanıyorum. Ali ACAR'a gidiyorum sen hangi doktora yaa kuruma gidiyorsun canım.?
kuzuuuuuuuu benide arasana benim başım kel miiii :sinifsinif:
Yaa iyi oldu aslında türkiyenin dört bir yanından geldiler tanıştık antebi gezdik nemruta çıktık hep telefonla konuşuyorsun yüzyüze yılda bikez belki geliyoorsun off ama hala yorgunum kızlar nemruta giderseniz eşinizi yanınıza almayı unutmayın tamam mılmaz: Yalnız hiçde romantik ve mistik olmuyor boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?