bu cadı karı beni öldürcekkkkkkkkkkkkkk............ kız görüyor halimi nen var demiyor...buraya geldiğimden beri çok sık rahatsızlandım bende bişey demek istemiyorum artık... gerçi şu boyun ağrımın çok büyük bi nedeni kendisi oluyor amaaaa......sayesinde ramazan davuluna döndüm...........
bu cadı karı beni öldürcekkkkkkkkkkkkkk............ Kız görüyor halimi nen var demiyor...buraya geldiğimden beri çok sık rahatsızlandım bende bişey demek istemiyorum artık... Gerçi şu boyun ağrımın çok büyük bi nedeni kendisi oluyor amaaaa......sayesinde ramazan davuluna döndüm...........
aynı dert bendede var canım..üzgünüm ama kadın milleti böyle işte...günlerdir izin alıp doktor doktor geziyorum....neyin var demedi...bir de en son izin istediğimde bu hafta balka izin alma ama dedi...bende izim almıyorum doktora gidiyorum dedim...ama beni görmeliydiniz tepem attı..istifayı basıp çıkıcaktım..baktım alttan alıyor..affettim bende:)))))[/QUO
çok tatlısın ya demek affettin iyi yapmışsın kaydirigubbakcemile5
aynı dert bendede var canım..üzgünüm ama kadın milleti böyle işte...günlerdir izin alıp doktor doktor geziyorum....neyin var demedi...bir de en son izin istediğimde bu hafta balka izin alma ama dedi...bende izim almıyorum doktora gidiyorum dedim...ama beni görmeliydiniz tepem attı..istifayı basıp çıkıcaktım..baktım alttan alıyor..affettim bende:)))))[/QUO
çok tatlısın ya demek affettin iyi yapmışsın kaydirigubbakcemile5
NE YAPAYIM BÜYÜKLÜK BENDE KALSIN DEDİM...AMA UMARIM ŞANSINI FAZLA ZORLAMAZ .KIZINCA DAHA ÇOK İZİN ALIYORUM.HATTA RAPOR BİLE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİRDAHA KIZDIRIRDA:))))))(YARINDAN İTİBAREN FULL İZİN ALDIM:) ÇÜNKÜ)
denden yemekler hazırlandı heralde akşama sendeyiz fazla kalabalık değiliz eşim ben tamam
kızlar merabalar , 2 düşükten sonra yine hamileyim şükür.Doktor innohep kan sulandırıcı iğne verdi 9 ay kullan dedi.başladım kullanmaya.Arkadaşlarım bu iğneleri kulllananın illa sezeryan olacağını söyledi.Bi başka arkadaş iğneyi en fazla 4 gün aynı bölgeye ve 4er cm aralıkla yap dedi,bunlar doğrumu kafam çok karışık,doktora gitmeme de çok var,nolur yardım :uhm:
çok canım sıkkın çokk.hiç belirtiler kalmadı.bebişe bişey mi oldu diye deliriyorum.yarın dr gidecem .ne olur dua edin.:Saruboceq:
dün gösterdik çok şükür tsh yine düşük çıktı t3 ve t4 yüksek boğazımdada kanlanma ve damarlanma çıktı ama şimdilik ilaca gerek yok dedi doğurana kadar aylık kontrole gelcen dedi tsh biraz daha düşerse ilaca başlıyacakmış
k.doğumada gittim dün araştırma hastanesininkine çok kötü bi ultrasyonları var bebek bile belli olmuyor ama bebek iyi dedi doktor gelişimide iyiymiş oğluşumun :)
darısı en kısa zamanda en başta sana aysudeye ve feryada olsun inşallahhhh
sizin için hep dua ediyorum allahım kabul eder inşallah kızlar
hayırlısı hayırlısı kızlar bu ay nedense pek bi rahatım yani olmayacakmış gibi geliyor kendimi kasmıyorum bu yüzden
ah be güzelim kociş yoktu ki nemruta güneşin doğuşunu yada batışını izlemeye yalnız gidilmezmişlmaz: bu şekilde de kamp yapmak için na hal kalırmış ne derman anlıcanız bu ay resmen ya tutarsa modundayım amannnnnnnnnnnn ne yapalım
kısss napıymmm bayii toplantısı diye aldılar götürdüler bizi offf akıllı kafam :uhm: bilsem gidermiydim
doğru söylüyorsun gün hesabı yapmaktan sıkıldım artık kocişi bulduğum yerde ınının ınının ınınınn yapcam kaydirigubbakcemile3
ben akşamları evde kocişi kıyafetin üstünde bornoz elimde içki beklermişim artık kaydirigubbakcemile3
ay dinlemedim benim güzel arkadaşım seni ama napalım işte oldu bi kerecanım sezeryan olmak zorunda değilsin normal doğumda yapabilirsin şartlar uygun olursa. iğneyi vurma konusuna gelince göbek deliğinden dört parmak sağa sola ve alta, diz kapağı ve kasıktan 4'er parmak yukarı va aşağıda kalan tüm kısma, dirsek ve omuzdan 4'er parmak yukarı ve aşağı arada kaln kısma vurabiliyorsun iğneyi
aaa boş yere canını sıkıyorsun bu aralar belirtilerin kaybolması normal bende de olmuştu ama inanki hiç önemli bir belirti değil. zaten allah korusun bebeğe birşey olmuş olsa dahi belirtilerin geçmiyor. hatta kürtaj olduktan sonra bile bir süre devam ediyor. bu yüzden belirtilere göre hareket etme canım. onlar seni çok yanıltır.
canım benim seni çok merak etmiştim çok şükür ki iyisin inşallah herşey yolunda gider ve bebeğini sağlıkla kucaklarsın
bende en rahatım dediğim ay hamile kaldım
yaa ben sana demedimmi kocişsiz olmaz diye ama sakalım yok işte Çok üzgünüm çoook
gitme dedim gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeee dinlemedin beni yineeeeeeeeeeeee
aynen öyle yap kuşum romantik bir tango biraz şarap kırmızı bir elbise mumlarla süslenmiş bir oda ımmmm bayanssulusmile bende özlemişim sanırım delikafadulden
kızlar nolur bi cevap... 5 gündür innohep kan sulandırıcı kullanıyorum,hep basenden yaptım,acımadı şükür.Koldan yada göbekten yapsam acırmı nolur cevap,ben biraz zayıfımda ondan korktumeyvahedigeldismile
ay dinlemedim benim güzel arkadaşım seni ama napalım işte oldu bi kere
ya ben senle tanışmayı o kadar çok istiyorum ki ama yüzyüze bööleee kahkahalarla güleceğime keyifli sohbet edeceğime eminim
alemsin sen yaaaa cancan kaydirigubbakcemile5
merhaba tatlım aynen öyle benim mesainin bitmesine daha 1,5 saat var offfgulus27+, NAZLI_87, angel34+
slm millet
vakit geçmek bilmiyor((
merhaba tatlım aynen öyle benim mesainin bitmesine daha 1,5 saat var offf
ammaaaaa yarııınn işe gelmicem hihoyyyt
gulus27+, NAZLI_87, angel34+
slm millet
vakit geçmek bilmiyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?