Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bencede radyasyon almaya hiç gerek yok tekrar.....zaten İngilterede tomogrofi yasaklanacak,ülkemizde hemen tomografi isteniyor......

haklısın stres tetikliyor boyun ağrısını.......ben boyunluk takıyorum hemen iyi geliyor canım,denedin mi.....

iş arkadaşına gelince,takmamaya çalış yaaa....o senin müdürün falan mı ben anlamadım ki???????

aynı dert bendede var canım..üzgünüm ama kadın milleti böyle işte...günlerdir izin alıp doktor doktor geziyorum....neyin var demedi...bir de en son izin istediğimde bu hafta balka izin alma ama dedi...bende izim almıyorum doktora gidiyorum dedim...ama beni görmeliydiniz tepem attı..istifayı basıp çıkıcaktım..baktım alttan alıyor..affettim bende:)))))

çok komiğim şu an.....üzerimde yeşil mutfak önlüğüm bir taraftan yemek yapıyorum bir taraftan size laf yetiştiriyorum......

Nermin Bezmen'in Kurt Seyt&Murka ve Kurt Seyt&Shura romanlarını okumuştum birkaç yıl önce,şimdi de Sır ve Aurora'nın ıncileri ni aldım,Sır bitmek üzere,ama diğerleri kadar akıcı gelmedi bana,yarısından sonra daha sürükleyici......şimdi kitabıma dönüyorum kıslar en heyecanlı yerindeyim......

kızlar nolur bi cevap... 5 gündür innohep kan sulandırıcı kullanıyorum,hep basenden yaptım,acımadı şükür.Koldan yada göbekten yapsam acırmı nolur cevap,ben biraz zayıfımda ondan korktumeyvahedigeldismile

canım sezeryan olmak zorunda değilsin normal doğumda yapabilirsin şartlar uygun olursa. iğneyi vurma konusuna gelince göbek deliğinden dört parmak sağa sola ve alta, diz kapağı ve kasıktan 4'er parmak yukarı va aşağıda kalan tüm kısma, dirsek ve omuzdan 4'er parmak yukarı ve aşağı arada kaln kısma vurabiliyorsun iğneyi

çok canım sıkkın çokk.hiç belirtiler kalmadı.bebişe bişey mi oldu diye deliriyorum.yarın dr gidecem .ne olur dua edin.:Saruboceq:

aaa boş yere canını sıkıyorsun bu aralar belirtilerin kaybolması normal bende de olmuştu ama inanki hiç önemli bir belirti değil. zaten allah korusun bebeğe birşey olmuş olsa dahi belirtilerin geçmiyor. hatta kürtaj olduktan sonra bile bir süre devam ediyor. bu yüzden belirtilere göre hareket etme canım. onlar seni çok yanıltır.

canım benim seni çok merak etmiştim çok şükür ki iyisin inşallah herşey yolunda gider ve bebeğini sağlıkla kucaklarsın

hayırlısı hayırlısı kızlar bu ay nedense pek bi rahatım yani olmayacakmış gibi geliyor kendimi kasmıyorum bu yüzden

bende en rahatım dediğim ay hamile kaldım

yaa ben sana demedimmi kocişsiz olmaz diye ama sakalım yok işte Çok üzgünüm çoook

kısss napıymmm bayii toplantısı diye aldılar götürdüler bizi offf akıllı kafam :uhm: bilsem gidermiydim

gitme dedim gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeee dinlemedin beni yineeeeeeeeeeeee

aynen öyle yap kuşum romantik bir tango biraz şarap kırmızı bir elbise mumlarla süslenmiş bir oda ımmmm bayanssulusmile bende özlemişim sanırım delikafadulden

ay dinlemedim benim güzel arkadaşım seni ama napalım işte oldu bi kere
ya ben senle tanışmayı o kadar çok istiyorum ki ama yüzyüze bööleee kahkahalarla güleceğime keyifli sohbet edeceğime eminim
alemsin sen yaaaa cancan kaydirigubbakcemile5

canım koldan biraz acıyor ama göbekten rahat oluyor canım bak bi önceki mesajımda anlattım okuyabilirsin

tanışalım canım uzakız ama sen bana özelden msn adresini yaz ben seni ekleyeyim

HEYYYYY İSTANBULLULAR ARANIZDA KAĞITHANE ÇAĞLAYAN NURTEPE İDARE MECİDİYEKÖY CİVARI OTURAN YOKMU YAW BİSDE BULUŞALIIM NE GÜZEL OLURRboshayallersmile

merhaba tatlım aynen öyle benim mesainin bitmesine daha 1,5 saat var offf
ammaaaaa yarııınn işe gelmicem hihoyyyt

oley yarın tatil değil mi:lepi::lepi:
ya evde oturmaktan ne gün tatil onuda unuttum
çalışmayı özledimm
2 aydır heyet raporum vardı..şimdi de doğum izni ( çat diye çatlamak üzereyim kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…