Esraben cnm hepİnİzİn tabaĞı hzır ama malesef sumaklı nasıl olr bİlmİyorum kİİ tadı
ben üstüne sosuna katmayı düşünüyorum ama daha önce sumaklı hiç yapmadım sumaklı birçok şey yedim ama mantıda denemedim ayyyyyyyy cnm bneim ya cnn çektimii yapabilceğin yer varmı pişman oldum şimdi adresini ver kargo yapıcam mafoldumben
yok yok aman dur çatlama hemen daha zamanın varrroley yarın tatil değil mi:lepi::lepi:
ya evde oturmaktan ne gün tatil onuda unuttum
çalışmayı özledimm
2 aydır heyet raporum vardı..şimdi de doğum izni( çat diye çatlamak üzereyim kafamçokkarıştı
aynen öle bebiş için yapınca kampın tadı olmuooooo
kuzuuuu sen daha ne kadar yatcan ne zamana kadar raporun varrr
selam arkadaşlar
kulaklarım sağlammış onaylattım ve geldim :lepi:
Aysude geçmiş olsun boyun fıtığı bende de var,bilirim o ağrıyı,geçen sene tam bir hafta sırtüstü yatıp kalkarken resmen ağlamıştım,ihmale gelmez,önce senin sağlığın........
Feryad iyi olduğunu okumak çok güzel,geçenlerde aradım seni ama cevap alamadım,sonrada tekrar denemek istemedim..........rahatsız etmemek adına......
Gülümmmmm bence çok iyi yaptın geziye gitmekle,olacak olan her ne koşulda olursa olsun zaten oluyor,ben de sevmem gün hesaplarını falan,akışına bırakmak çok daha sağlıklı.........
Tsma konuştuk ama olsun,inş.sonuçların iyi çıkacak canım.........
canım haftaya pazartesi başlıycam işe embriyo eğer tutunduysa yerleşeli 10 gün olcak işte tutunmadıysa yeniden başlayacak sanırım süreç şuan bilemiyorum hayırlısı olsun
bu cadı karı beni öldürcekkkkkkkkkkkkkk............ kız görüyor halimi nen var demiyor...buraya geldiğimden beri çok sık rahatsızlandım bende bişey demek istemiyorum artık... gerçi şu boyun ağrımın çok büyük bi nedeni kendisi oluyor amaaaa......sayesinde ramazan davuluna döndüm...........
çok komiğim şu an.....üzerimde yeşil mutfak önlüğüm bir taraftan yemek yapıyorum bir taraftan size laf yetiştiriyorum......
feryad canım dualarım seninle.inşallah kuzucun tutunur sana seninde yüzün güler inşallah bu ay.
kızlar dişim ağrıyoooooooooo hemde çokkk ne yapayım.karanfil işe yaramıyo şimdi.mafoldumben mafoldumben
vur ha vur... eline sağlık bacımmmmmmmmcanım benim boyun rahatsızlıklarının 1. nedeni stres zaten takma diyecem ama aynı havayı teneffüs ettiği insanı takmadan edemiyo insan Allah kolaylık versin canım ama unutma sen bizim için çok değerlisin ve kendine dikkat etmek zorundasın :mymeka:değmeyen biri için sağlığından olmaklava:
Zehrayade canım çok geçmiş olsun ya hiç ilaç öneremiyolar mı düşük dozda falan :teselli:
zehrayade canım çok geçmiş olsun ... gebelikte de diş tedavisi yapabiliyorlar canım bence bi diş hekimiyle görüşmelisin.......
vur ha vur... eline sağlık bacımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?