Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben üstüne sosuna katmayı düşünüyorum ama daha önce sumaklı hiç yapmadım sumaklı birçok şey yedim ama mantıda denemedim ayyyyyyyy cnm bneim ya cnn çektimii yapabilceğin yer varmı pişman oldum şimdi adresini ver kargo yapıcam mafoldumben

hehehe:)) afiyet bal olsun canıma.s.yeni tükettik bizde
kendim yapamıyorum ama burada temiz yapanlar var alıp dondurucuya koyuyorum

kısslarrr selam ayy bu hamilelik yoruyo artık biraz fazla ayakta dursam belim karnım ağrıyo.yarın misafir var annem geldi yardım ediyo.eee eve yeni taşındık insanlar gelip görmek istiyo.ben hamileyim.kendimi yormamam lazım gelmeyin de diyemem ya ahhh ahhhhh(((

aynen öle bebiş için yapınca kampın tadı olmuooooo
kuzuuuu sen daha ne kadar yatcan ne zamana kadar raporun varrr

canım haftaya pazartesi başlıycam işe embriyo eğer tutunduysa yerleşeli 10 gün olcak işte tutunmadıysa yeniden başlayacak sanırım süreç şuan bilemiyorum hayırlısı olsun

canım benim bir ara telefon yasağım vardı tel o nedenle eşimdeydi belki o zaman aramışsındır numaranı tanımadığım için de dönmemişimdir çünkü velilerim de arıyo bu konuda onlarla konuşmak istemedim (raporluyum ya ) ama ne zaman ararsan beklerim yineopuyorumnanaktan

canım haftaya pazartesi başlıycam işe embriyo eğer tutunduysa yerleşeli 10 gün olcak işte tutunmadıysa yeniden başlayacak sanırım süreç şuan bilemiyorum hayırlısı olsun

feryad canım dualarım seninle.inşallah kuzucun tutunur sana seninde yüzün güler inşallah bu ay.

kızlar dişim ağrıyoooooooooo hemde çokkk ne yapayım.karanfil işe yaramıyo şimdi.mafoldumben mafoldumben

canım benim boyun rahatsızlıklarının 1. nedeni stres zaten takma diyecem ama aynı havayı teneffüs ettiği insanı takmadan edemiyo insan Allah kolaylık versin canım ama unutma sen bizim için çok değerlisin ve kendine dikkat etmek zorundasın :mymeka:değmeyen biri için sağlığından olmaklava:

çok komiğim şu an.....üzerimde yeşil mutfak önlüğüm bir taraftan yemek yapıyorum bir taraftan size laf yetiştiriyorum......

canım benim ya bende eşime beni yemeğe çıkarttırdım acıcık zorla oldu ama olsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

feryad canım dualarım seninle.inşallah kuzucun tutunur sana seninde yüzün güler inşallah bu ay.

kızlar dişim ağrıyoooooooooo hemde çokkk ne yapayım.karanfil işe yaramıyo şimdi.mafoldumben mafoldumben

Allah razı olsun canım bu kadar teyzesi dua ederken tutmazsa bu sıa ayıp eder zaten o zaman ben istemem onu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayıp değil mi ama bu kadar seveni varken gelmemek aklinialirimsmile

Zehrayade canım çok geçmiş olsun ya hiç ilaç öneremiyolar mı düşük dozda falan :teselli:

vur ha vur... eline sağlık bacımmmmmmmm

zehrayade canım çok geçmiş olsun ... gebelikte de diş tedavisi yapabiliyorlar canım bence bi diş hekimiyle görüşmelisin.......

kızlar ben kaçar... boynum çok arıyor bugün ve yarın dinlenerek geçircemmm........inşallah perşembeye de doktora gitcemm hepinizi çok öpüyor ve allaha emanet ediyorum

zehrayade canım çok geçmiş olsun ... gebelikte de diş tedavisi yapabiliyorlar canım bence bi diş hekimiyle görüşmelisin.......

sanada geçmiş olsun.boyun fıtığı benimde vardı.geçen yıl fizik tedavi gördüm..çok iyi geldi tavsiye ederim canım.hamileyken dolgu yapılmıyo sanırım canım.çürük var bide ne olduğunu anlamadığım bir yerde ağrım var orda çürükte yok mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…