Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Selam Kızlar.......
Nasılsınız bakemmmmm aysudecim geçmiş olsun canım bu bilgisayr başı işlerin bu dezavantajları var.bende tüm gün pc başındayım ve akşam eve gelince de devam ediyorum maalesef düzleşmeden başladık fıtıklaşmayla devam ediyoruz.
feryadcım inşallah bebekin tutunmuştur sana canım benim çoook öpüyorum seni

arkadaşlar.bugün dr gittim.bebiş gayet iyiymiş.8+2 günlük dedi doktor.11 haftada bidaha geldedi.şükürler olsunherşey yolunda çıktı. günlerdir birşey oldu diye uyuyamıyordum.

arkadaşlar.bugün dr gittim.bebiş gayet iyiymiş.8+2 günlük dedi doktor.11 haftada bidaha geldedi.şükürler olsunherşey yolunda çıktı. günlerdir birşey oldu diye uyuyamıyordum.

gördünmü arkadaşım,bişey yokmuş şükür...ama annelik içgüdüleri işte,hamile olduğumuzu uyduğumuz anda başlıyokaydirigubbakcemile2....hadi bakalım hayırlısıopuyorumnanaktan

gözün aydın sana yazmıştım gönlümü ferah tut,iyi şeyler düşün:CüvCüv:

gördünmü arkadaşım,bişey yokmuş şükür...ama annelik içgüdüleri işte,hamile olduğumuzu uyduğumuz anda başlıyokaydirigubbakcemile2....hadi bakalım hayırlısıopuyorumnanaktan

ayyy kızlar çok teşekkürler.öldüm öldüm dirildim valla.şükürler olsun herşey yolunda çıktı.desteğiniz için tekrar teşekkür ederim.
güzinciğim sen hangi dr gidiyorsun?

feryad hakkında hayırlısı neyse öyle olsun allah gönlüne göre versin peki nezaman test yaptıracaksın?

Haklısın canım Rabbim hakkında hayırlı olan ne ise onu versin...henüz çok yeni haftaya çarşamba yaptıracam testi tabi o yaramaz tuttuysa da tuttmadıysa da olan olmuştur ama ben biraz daha bekleyeceğim :)

Canım bnim gönlüne yüreğine sağlık bende seni çok öpüyorum çok çok geçmiş olsun canım aslında Aysude de sende sağlıkçısınız şu pc başında çok duranlar için boyun egzersizleri var onları yapsanız ya ...

Gözün aydın canım Allah sonuna kadar sorunsuz götürsün inş.

Gözün aydın canım Allah sonuna kadar sorunsuz götürsün inş.

cok sağol feryadcığım.inşallah senin bebiş müjdenide en kısa zamanda alırız.tutunmuştur küçük fındık annesine.çok emek verdin .içini ferah tut.allah kollaımızı boş bırakmayacaktır.

dün doktora gittim benim kan pıhtılaşmasını stres tetikleyince artıyormuş hamilelik zaten stres demek sağlıklı bir hamilelik için stres olmayacaksın dedi ben bu iş yerinde nasıl becereyim bunu korkular biraz daha arttı şimdi ya üstesinden gelemezssem diye

ya emine ne güzel bak bebişin iyiymiş boşuna endişe etmişsin kaç gündür ama insan engel olamıyor dimi allah yardımcın olsun arkadaşım

ya emine ne güzel bak bebişin iyiymiş boşuna endişe etmişsin kaç gündür ama insan engel olamıyor dimi allah yardımcın olsun arkadaşım

sağol arkadaşım.12 gün relax geziyom tam dr gitmeme 2 3 kala beni stres alıyor.kuruntular başlıyor.ama stresin pıhtılaşmayı arttırdığını dr da söylemişti.aklımdan cıkmış heralde.bunu düşünüp stres olmamak lazım.herşey bebiş için.

evet başarabilene ne mutlu walla allah kolaylık versin. sen kaçlık iğne vuruluyorsun emine birde sermet beye gidiyordun dimi bende dün ona gittim ilk defa. tam emin olamadım ona devam etsemmi diye biraz soğuk geldi bana ama hayırlısı bakalım

canımben 0,6 lık kullanıyorum.dr içinde birşey söyleyemiyeceğim.bana hiç soğuk davranmadı.dün bende gittim .bizimki kontrol olduğu için sadece 5 dk.baktı.muayenede çok ilgileniyor ama kontrolde geçiştiriyor.içine sinmediyse değiştir canım.alsancak devlet hastanesinin riskli gebelik dr var.onnda özeli alsancakta.ayy adı aklıma gelmiyor.dilimin ucunda ama hatırlayınca yazarım.

cnm ben dün saat 17:30 da ordaydım ama çok kalabalık olduğu için saat 19:00 da girebildim yanına en son bana baktı belkide artık günün son hastası olduğum için yorgunluğuna denk geldi bilemiyorum ama şu doktor işi içime sinmeden hamile kalmak istemiyorum ya ağlamak istiyorum resmen maalesefki iyi ve tecrübeli doktorlarda buz gibi oluyorlar kafayı yiyeceğim dün akşam deli gibi ağladım ne yapacağım diye sabah gözlerim şiş bir şekilde geldim işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…