arkadaşlar.bugün dr gittim.bebiş gayet iyiymiş.8+2 günlük dedi doktor.11 haftada bidaha geldedi.şükürler olsunherşey yolunda çıktı. günlerdir birşey oldu diye uyuyamıyordum.
arkadaşlar.bugün dr gittim.bebiş gayet iyiymiş.8+2 günlük dedi doktor.11 haftada bidaha geldedi.şükürler olsunherşey yolunda çıktı. günlerdir birşey oldu diye uyuyamıyordum.
gözün aydın sana yazmıştım gönlümü ferah tut,iyi şeyler düşün:CüvCüv:
gördünmü arkadaşım,bişey yokmuş şükür...ama annelik içgüdüleri işte,hamile olduğumuzu uyduğumuz anda başlıyokaydirigubbakcemile2....hadi bakalım hayırlısıopuyorumnanaktan
feryad hakkında hayırlısı neyse öyle olsun allah gönlüne göre versin peki nezaman test yaptıracaksın?
Selam Kızlar.......
Nasılsınız bakemmmmm aysudecim geçmiş olsun canım bu bilgisayr başı işlerin bu dezavantajları var.bende tüm gün pc başındayım ve akşam eve gelince de devam ediyorum maalesef düzleşmeden başladık fıtıklaşmayla devam ediyoruz.
feryadcım inşallah bebekin tutunmuştur sana canım benim çoook öpüyorum seni
Gözün aydın canım Allah sonuna kadar sorunsuz götürsün inş.
günaydın kızlar nasılsınız
ya emine ne güzel bak bebişin iyiymiş boşuna endişe etmişsin kaç gündür ama insan engel olamıyor dimi allah yardımcın olsun arkadaşım
evet başarabilene ne mutlu walla allah kolaylık versin. sen kaçlık iğne vuruluyorsun emine birde sermet beye gidiyordun dimi bende dün ona gittim ilk defa. tam emin olamadım ona devam etsemmi diye biraz soğuk geldi bana ama hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?