Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

belkide çok istiyorum doktorlardan bilmiyorumki sonuçta adam benim gibi kaç kişiyle uğraşıyor benim ne özelliğim olsunki onun için ama ben psikolojik olarak biraz destek istiyorum sanırım bu pıhtılaşma yüzünden çok sarsıldım iğne vurulma korkusu falan ya sonuna erdiremezssem bu işi diye korkular basıyor birde stres tetikliyor değince hepten bittim anlayacağın

demek ki dün ben seni gördüm.sen zayıf yeşil kıyafetli bayanmıydın.aaaaaaaaaaaaa
evet canım tahminin doğru son hasta olduğun için yorgunluğuna denk gelmişindir.sakın bunlara canını sıkma bunlar aşılır meseleler.burak beyi dene veya kent hastanesinin dr varmış ismini bilmiyorum ama o da çok iyiymiş.ama gerçekten sermet beyden ben soğukluk görmedim.işine de çok hakim biri.aman isterse buz gibi biri olsun.işini iyi yapsın. bizi doğru yönlendirsinçönemli olan bu değil mi

:) yok bende gördüm o zayıf yeşilli bayanı ama ben değildim benden önce girdi o. onun yan tarafında bekliyorduk biz sen hangisiydin peki :)

doktor için doğru söylüyorsun işini ii yapması önemli bencede ama izmirde gitmediğim doktor kalmadı yolda görseler hemen tanıyacak herkes walla utanıyorum artık eşimede sürekli bunuda beğenmedim demeye

:) yok bende gördüm o zayıf yeşilli bayanı ama ben değildim benden önce girdi o. onun yan tarafında bekliyorduk biz sen hangisiydin peki :)

canım ben ikili koltukta oturuyordum.yanımda eşimde vardı.ikimizde kiloluyuz.ben siyah giyinmiştim.sen nerdeydin.ne giymiştin.

ben gelmeden öncemi girdiniz acaba siz bende eşimle geldim o yeşilli bayanın yan tarafındaki koltuktaydık üstümde pembe gömlek ve kot vardı uzun süre sekreterin sorularına maruz kaldım zaten doktorun yanında değildiysen o sırada dikkatini çekmiştir mutlaka :)

aslında izmir ve çevresinde oturan arkadaşlar birgün toplansak biryerlerde ne güzel olur hem tanışmış oluruz daha önce yaptınızmı böyle birşey bilmiyorum ama

demekki ben dr yanındayken geldiniz.çünkü biz cıkarken sekreterin yanında birileri vardı.ben kız kafamı uzatıp gidiyoruz dedim.demekki sen ordaydın.tüh tanışırdık.
bak kafan dağıldı biraz.canını dr tavırlarına sıkma.ben sermet beyi aylarca araştırıp geldim.sadece işine hakim olsun bana yeter.birde genelde proflara hastalar 1 veya 2 kere gelip birdaha gelmiyorlarmış.o yüzden baştan pek sıcak davranmıyorlar.gebeliğin üçüncü ayından sonra yumuşuyorlar.

günaydın arkadaşlar....emine canım benim doktorum da egede fuat akercan fakat hamile kaldığımı öğrendiğim zaman o yurt dışındaydı ege hn git dediler bende onşunla devam ediyorum şimdilik oda alsancakta bakıyor ama raporlarımı herşeyimi ayarladığı için devam ediyorum 27 mayısta kontrol var bakalım Meldal gerçekten doktor çok önemli içine sinmeyince sinmiyor hiç de çekinme içine hangisi sinerse ona devam et kızlar buluşacak olursanız 15 gün 3 hafta sonra buluşun benim daha sokağa çıkmam yasak bensiz olaz dimi

ayy ne güzel olur.birbirini anlayan insanlar.kk üyeleri.süper olur.yaşamayan anlamıyor bizim dertten.

guzin bende önceki hamileliğimde 3 ay hiç kalmadan yatmıştım benim tuvalete kalkmam bile yasaktı o yüzden seni çok ii anlıyorum elbetteki bir buluşma organize edersek herkes için uygun olan bir dönemi seçmek çok ii olur herkes mutlu olur ozaman .doktor kısmına gelincede biraz acele ediyorum çünkü temmuz gibi tekrar denemeyi istediğimiz için fazla zaman yok sanırım zaman hızlı geçiyor ve yaşda buna etkili tabi hakkımızda hayırlı olan olur umarım ne kadar çok doktora gidersem kafamda karışıyor çünkü

Allah razı olsun canım rabbim hepimizin gönlünden geçeni hakkında hayırlı etsin inş.

emine meldal yanyana gelsek ne kadar çok konuşacak şeyimiz var aslında aynı seyleri yaşıyor olmak bir sonuyok var ben onunla çok tanışmak istiyorum
kızlar birde bu benim 6.gebeliğim mecburen doktor ne diyorsa daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz ben marttan beri 3 defa evden çıktım oda doktora inan .....sonra beni eve sokamayacaklar

canım benim rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş rahat ol burda çok kişi herşeye rağmen kuzusunu koklayabildi bunlardan biri sende olacaksın Allahın izni ile..

canım iğneden hiç korkma ben de çok korkuyordum .. ben bir de tedaviye başlarken iğnelere başlıyorduk şu an da iğne vurunuyorum hem de tutup tutmadığını bilmeden alıştım ve artık iğnem kendim bile yapabiliyorum ilk başta zor geliyo ama sonra günlük aldığın haplarından farkı gelmiyo içini rahat tut canım:teselli:

yat yerinden kalkma .sen bebişi kollarına al.ondan sonra karşıyaka senin alsancak benim bebişinle gezersin

ah gerçekten konuşalacak ne çok şey var... ne ailemde ne akrabalarımda nede arkadaşlarımda benim yaşadıklarımı yaşayan olmayınca anlayanda olmuyor maalesef sende bir rahata kavuş inşallah biz şu tanışma organizasyonunu yapalım ciddi ciddi
bebeğinle birlikte bol bol gezeceğin güzel günlerin olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…