cnm ben dün saat 17:30 da ordaydım ama çok kalabalık olduğu için saat 19:00 da girebildim yanına en son bana baktı belkide artık günün son hastası olduğum için yorgunluğuna denk geldi bilemiyorum ama şu doktor işi içime sinmeden hamile kalmak istemiyorum ya ağlamak istiyorum resmen maalesefki iyi ve tecrübeli doktorlarda buz gibi oluyorlar kafayı yiyeceğim dün akşam deli gibi ağladım ne yapacağım diye sabah gözlerim şiş bir şekilde geldim işe
:) yok bende gördüm o zayıf yeşilli bayanı ama ben değildim benden önce girdi o. onun yan tarafında bekliyorduk biz sen hangisiydin peki :)
ben gelmeden öncemi girdiniz acaba siz bende eşimle geldim o yeşilli bayanın yan tarafındaki koltuktaydık üstümde pembe gömlek ve kot vardı uzun süre sekreterin sorularına maruz kaldım zaten doktorun yanında değildiysen o sırada dikkatini çekmiştir mutlaka :)
günaydın arkadaşlar....emine canım benim doktorum da egede fuat akercan fakat hamile kaldığımı öğrendiğim zaman o yurt dışındaydı ege hn git dediler bende onşunla devam ediyorum şimdilik oda alsancakta bakıyor ama raporlarımı herşeyimi ayarladığı için devam ediyorum 27 mayısta kontrol var bakalım Meldal gerçekten doktor çok önemli içine sinmeyince sinmiyor hiç de çekinme içine hangisi sinerse ona devam et kızlar buluşacak olursanız 15 gün 3 hafta sonra buluşun benim daha sokağa çıkmam yasak bensiz olaz dimi
cok sağol feryadcığım.inşallah senin bebiş müjdenide en kısa zamanda alırız.tutunmuştur küçük fındık annesine.çok emek verdin .içini ferah tut.allah kollaımızı boş bırakmayacaktır.
dün doktora gittim benim kan pıhtılaşmasını stres tetikleyince artıyormuş hamilelik zaten stres demek sağlıklı bir hamilelik için stres olmayacaksın dedi ben bu iş yerinde nasıl becereyim bunu korkular biraz daha arttı şimdi ya üstesinden gelemezssem diye
belkide çok istiyorum doktorlardan bilmiyorumki sonuçta adam benim gibi kaç kişiyle uğraşıyor benim ne özelliğim olsunki onun için ama ben psikolojik olarak biraz destek istiyorum sanırım bu pıhtılaşma yüzünden çok sarsıldım iğne vurulma korkusu falan ya sonuna erdiremezssem bu işi diye korkular basıyor birde stres tetikliyor değince hepten bittim anlayacağın
emine meldal yanyana gelsek ne kadar çok konuşacak şeyimiz var aslında aynı seyleri yaşıyor olmak bir sonuyok var ben onunla çok tanışmak istiyorum
kızlar birde bu benim 6.gebeliğim mecburen doktor ne diyorsa daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz ben marttan beri 3 defa evden çıktım oda doktora inan .....sonra beni eve sokamayacaklar
emine meldal yanyana gelsek ne kadar çok konuşacak şeyimiz var aslında aynı seyleri yaşıyor olmak bir sonuyok var ben onunla çok tanışmak istiyorum
kızlar birde bu benim 6.gebeliğim mecburen doktor ne diyorsa daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz ben marttan beri 3 defa evden çıktım oda doktora inan .....sonra beni eve sokamayacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?