canım benim rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş rahat ol burda çok kişi herşeye rağmen kuzusunu koklayabildi bunlardan biri sende olacaksın Allahın izni ile..
ya çok saol cnm verdiğin moral için inş.llah bende günün birinde sizin gibi başkalarına diyebilirmiyim alışıyorsun çok kolaymış bunlar hiç korkma diye tanrım düşüncesi bile ne güzel korkak biri gibi olmaktan nefret ediyorum
pimpirikli hatun stres yapma bak bebişin etkileniyo:mymeka:sonra kızıcam ama bak ne güzel yolundaymış herşey inş hep böyle devam edecekarkadaşlar.bugün dr gittim.bebiş gayet iyiymiş.8+2 günlük dedi doktor.11 haftada bidaha geldedi.şükürler olsunherşey yolunda çıktı. günlerdir birşey oldu diye uyuyamıyordum.
emine meldal yanyana gelsek ne kadar çok konuşacak şeyimiz var aslında aynı seyleri yaşıyor olmak bir sonuyok var ben onunla çok tanışmak istiyorum
kızlar birde bu benim 6.gebeliğim mecburen doktor ne diyorsa daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz ben marttan beri 3 defa evden çıktım oda doktora inan .....sonra beni eve sokamayacaklar
haftaya belli olur doktordan sonra 15 içinde yaparız sakın bir yerde buluşalım çok çok konuşalım kanama leke olmadığı sürece oturabilirsin dedi onun için pc başında rahat rahat oturuyorum
meldal tabiki dyeceksin... ben kendi kendimi bu iğnede bebeğimin yemeği diye düşünüyorum iğneyle onun iyi olduğunu biliyorum onu aklına getir ultrasonda da görünce iğnemi getirin diyeceksin
Merak etme bir çoğumuz senin gibi çok korktuk ama insan her şeye alışıyor zamanla
dün doktora dedimki beni bu iğneye kim alıştıracak oda kendin tabiiki dedi kendin yapacaksın ve anlamayacaksın bile adam deli herhalde diye düşündüm ben ve kendime iğne yapmak nasıl olacak bu iş sabaha kadar ağlarken kendi kendime ben bu çocuğu istiyorum allahım bana kolaylık ve güzellikler nasip et diye umarım dediğiniz gibi olur ve dualarımı kabul eder rabbim hepinizin dualarınıda kabul etsin inşallah
canım ben iğne görsem tansiyonum yükselir bir tuhaf olurdum.inan ben vulabiliyorsam herkes vurulur.bana sabahları eşim yapıyor.inan ağrımıyor .ben bebişin kahvaltısı gibi düşünüyordum.baktım güzin de aynı.inan bebiş için herşeye katlanılıyor.ben iğneleri alırken eczacı kız ayyy bu ne kadar iğne nasıl bunların küpürünü kesecem demişti.ben de ona ben bu kadar iğneyi nasıl vurulacam sen onu düşün dedim.kız pişman oldu söylediğine.inan sende bebişi karnında sağlıkla gördükçe iğneden korktuğuna pişman olacaksın.
güzin sen kaçlık iğne kullanıyorsun.kiloyla bağlantısı varmıymış.sana açıklama yaptılarmı.ben 65 kiloyum da.
ayyy çok hoşsun canım bunu sana sermet bey söyledi değilmi ayy çok rahat adam ya bayılıyorum ben onun rahatlığına pozitifliğine hiç birşeyi büyütmüyor böylece hastasınıda korkutmuyor bende acaba sık sık gelsen ult bakmaya çünkü aklımda kalıyo demiştim o da bana bakarak bebek büyümüyor dedi şok oldum ama eşref saatindeysen çok sevecen hatta gülümsediğini bile gördüm diyebilirim kaydirigubbakcemile3dün doktora dedimki beni bu iğneye kim alıştıracak oda kendin tabiiki dedi kendin yapacaksın ve anlamayacaksın bile adam deli herhalde diye düşündüm ben ve kendime iğne yapmak nasıl olacak bu iş sabaha kadar ağlarken kendi kendime ben bu çocuğu istiyorum allahım bana kolaylık ve güzellikler nasip et diye umarım dediğiniz gibi olur ve dualarımı kabul eder rabbim hepinizin dualarınıda kabul etsin inşallah
canım ben iğne görsem tansiyonum yükselir bir tuhaf olurdum.inan ben vulabiliyorsam herkes vurulur.bana sabahları eşim yapıyor.inan ağrımıyor .ben bebişin kahvaltısı gibi düşünüyordum.baktım güzin de aynı.inan bebiş için herşeye katlanılıyor.ben iğneleri alırken eczacı kız ayyy bu ne kadar iğne nasıl bunların küpürünü kesecem demişti.ben de ona ben bu kadar iğneyi nasıl vurulacam sen onu düşün dedim.kız pişman oldu söylediğine.inan sende bebişi karnında sağlıkla gördükçe iğneden korktuğuna pişman olacaksın.
güzin sen kaçlık iğne kullanıyorsun.kiloyla bağlantısı varmıymış.sana açıklama yaptılarmı.ben 65 kiloyum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?