Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ilk anda hatırlayamadım ama sonradan hatırladım. sanırım geçen yaz yazışmıştık .rabbim bu kezz kucağına almak nasip etsin sağlıkla sıhhatle canım opuyorumnanaktan şuan iğne nin dozu kaç? kaç kilosun

pıhtılaşma testi herzaman yapılabiliyor.genetik test çünkü.bana dr böyle açıklamıştı.
çok sağol çağlacığım.içim içime sığmıyor mutluluktan.dr sen aspirinini iç,iğneni ol kalan zamanda da allaha dua et.dedi.onlarında elinden gelen bu kadar gerisi allaha kalmış.o yüzden bende akşam yatrken ne aklıma gelirse okuyorum.
he bu arada birşey öğrendim ta ha suresi varya o yarım sayfayı ne niyetle okursan kabul oluyormuş sizinle paylaşmak istedim ben okumaya başladım hergün okuyorum belki sizde okursunuz
hemen başlanmalı.

bu arada çok acıktım .bana azıcık müsade.

cevap veren arkadaşlarım çooook teşekkür ederim
klomen ve çatlatma iğnesi kullanıorum
dün tekrar çatlatma iğnesi oldum
inş. pıhtılaşma testine ihtiyaç kalmadan güsel haberler alırım

canım sanırıım bir yanlış anlaşılma var .klomen ve çatlatma iğneleri hamile kalabilmek için .........pıhtılaşma testlerinin amacı ise genetik olarak pıhtılaşma bozukluğu varmı yokmu bunu tespit etmek için. yani hamile kaldıktan sonra pıhtışalma bozukluğumuz varsa gebelik boyunca iğne kullanıyoruz. ikisi birbirinden farklı durumlarhihoyyyt

yok canım
ben anlatamadım sanırım:bbo:
ben 2 düşük yaptım
ilki erken düşük ,düşük olduktan sonra anladık hamile olduğmu
2. sinde de 6 haftalık düştü
her ikisinde de klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmştm
son düşğümden snra kürtaj oldm 3 ay ara verdik
şimdi tekrar başladık 3aydır bebe aspirini kullanıorum
eğer bu ay olmazsa pıhtılaşma testi yaptırmak istiorumda
onun için sormştm
umarım anlatabilmişimdir

hıım tamam canım anladım. 2 kez düşük olmuş geçmiş olsun canım .inşallah sağlıklı bir bebiş verir rabbim.

geçende aynı soruyu sordun canım cevaplamıştık yalnız ben sana önce pıhtılaşma testlerini yaptır sonra hamile kal dedim o zaman da ama sanırım kaale almıyorsun sanırım drun ısrar ediyor galiba hamile kalman için öylemi bence öncelikle pıhtılama testlerini yaptır çünkü bu bebeğini de kaybedebilirsin sen işini sağlama al

zazez testlerini yaptırki ona göre ilaçlarını kullanırsın,testlrini istediğin zaman yaptırabilirsin biran öncee yaptır.

inş. dediğin gibi bişii bende , kimsede yaşamaz
muhtemelen dr. um da bidaa hamile kalsında bi daa düşük yapsın die beklemiodur
bir bildiği olduğunu düşünüorum
umarım teste ihtiyaç kalmadan herşey çok güzel olur hepimiz için

nergis ve diğer arkadaşlar hem kilo hem pıhtılaşma faktörlerine göre iğneleriniz bizim daha önce bununla ilgili listemiz vardı geçmiş sayfalara bakayım bulabilirsem haber veririm ama mutlaka hangi faktörler var bilinmesi gerekir ben 677 ve1298 heterozigotum mesela

gelsin bebişler.hadi hayırlısı.
kızlar ben kilo almaya başladım bu iğnelerden ve ilaçlardan olabilir im birde hazımsızlık sorunu çeken varmı
oooo canını sıkma.ben de aldım.
çok haklısın.senin tespitlerine bayılıyorum.zaten iğne dozumuz yetmeseydi bebiş gelişemezdi allah esirgesin.çünkü benim öncekiler de iğne kullanmamıştım.bebişlerim gelişememişti.
hakkımızda hayırlısı.kızzz şu bebişleri bir doğralım.bebişlerle oturma günleri de düzenleriz haaa.kaydirigubbakcemile5

KIZLAR SLM
turkbayragi HEPıNıZıN GENÇLıK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN
BELKıDE BUNDAN 10 YIL SONRA BEBıŞLERıMıZıN MÜSAMARELERıNı ıZLMEYE GıDıP ORAYA YAŞADIĞIMIZ GURUR VE HEYECANI ANLATICAZ BıRBıRıMıZEbuyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…