nergis seni hatırladım daha öncede yazışmıştık şöyle canım kısaca 6.gebeliğim ama daha önceki düşüklerin 3.itibaren iğne kullanmıştım ama yine de düşükle sonuçlandı.hepsinde genetik inceleme istedik sadece cinsiyetlerini öğrenebildik ege üniv.genetik bölm.hala dosyamız duruyor sebebi olmayan düşükler diye taki geçen sene dedim tüp bebek deneyelim böyle olmuyor ege üniv.tüp bebek merk.laporaskopi yapıldı sonuç herhangi bir problem olmadığından olmaz 3-4 ay dinlen istersen özel aşılama yapabilirz dediler pardon bu arada tüp bebeğe gitmeden hematoloji dokt.gittim ve kadının bana söylediği aynen aktarıyorum daha önceki iğneleri bebeğe koklatmışsınız doyurmamışsınız doz ayarlamasını genelde kadın doğumcular kendi yapmaya kalkıyor sonra böyle oluyor dedi.bu arada 3 ayın dolmasını beklerken hamilelik tekrar oluştu şimdi 15 haftadayız diğerlerinde 10 haftayı tamamlayamadan kalbi durdu hep. hepsi inan hüsran yıkım çok zor bişey allahım kımseye yaşatmasın
pıhtılaşma testi herzaman yapılabiliyor.genetik test çünkü.bana dr böyle açıklamıştı.meraba kızlar
kan pıhtılaşması testi herhangi bi zaman yapılabilirmi?
yoksa özel bi günü varmı?
burda daa öncede sormuştum bi arkadaş saolsun yanıtladı ve reglin 3. günü dedi
ama okuldan bi arkadaşmda yaptırmş regl bittikten sonra dedi
kafam karıştı?
çok sağol çağlacığım.içim içime sığmıyor mutluluktan.dr sen aspirinini iç,iğneni ol kalan zamanda da allaha dua et.dedi.onlarında elinden gelen bu kadar gerisi allaha kalmış.o yüzden bende akşam yatrken ne aklıma gelirse okuyorum.kızlar nasılsınz ben 2 gündür giremiyordum eminecim çok sevindim sana canım benim ne olucak ki bizim bu halimiz en ufak birşeyde panik yapıyoruz galiba birbirimize dua etmekten başka çaremiz yok benim de canım sıkkın biraz nedendir bilmiyorum
hemen başlanmalı.he bu arada birşey öğrendim ta ha suresi varya o yarım sayfayı ne niyetle okursan kabul oluyormuş sizinle paylaşmak istedim ben okumaya başladım hergün okuyorum belki sizde okursunuz
kızlar bana cevap verebilecek olanınız yokmu:umursamaz:
cevap veren arkadaşlarım çooook teşekkür ederim
klomen ve çatlatma iğnesi kullanıorum
dün tekrar çatlatma iğnesi oldum
inş. pıhtılaşma testine ihtiyaç kalmadan güsel haberler alırım
ayyy çok hoşsun canım bunu sana sermet bey söyledi değilmi ayy çok rahat adam ya bayılıyorum ben onun rahatlığına pozitifliğine hiç birşeyi büyütmüyor böylece hastasınıda korkutmuyor bende acaba sık sık gelsen ult bakmaya çünkü aklımda kalıyo demiştim o da bana bakarak bebek büyümüyor dedi şok oldum ama eşref saatindeysen çok sevecen hatta gülümsediğini bile gördüm diyebilirim kaydirigubbakcemile3
çok iyi ya güldüğüne tanık oldun yani süpermiş demekki panik yapmamı gerektirecek birşey yok :dance: off neyse belki 1-2 görüşmeden sonra alışırız birbirimize napalım kaderden ötesi geçilmez zaten. ama benim muyaneden çıkışım daha komikti ben adama hala soru sormaya çalışıyordumki adam toparlanmaya başlamıştı dedimki az daha sorarsam kapı önüne koyacak bu bizi
canım sanırıım bir yanlış anlaşılma var .klomen ve çatlatma iğneleri hamile kalabilmek için .........pıhtılaşma testlerinin amacı ise genetik olarak pıhtılaşma bozukluğu varmı yokmu bunu tespit etmek için. yani hamile kaldıktan sonra pıhtışalma bozukluğumuz varsa gebelik boyunca iğne kullanıyoruz. ikisi birbirinden farklı durumlarhihoyyyt
yok canım
ben anlatamadım sanırım:bbo:
ben 2 düşük yaptım
ilki erken düşük ,düşük olduktan sonra anladık hamile olduğmu
2. sinde de 6 haftalık düştü
her ikisinde de klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmştm
son düşğümden snra kürtaj oldm 3 ay ara verdik
şimdi tekrar başladık 3aydır bebe aspirini kullanıorum
eğer bu ay olmazsa pıhtılaşma testi yaptırmak istiorumda
onun için sormştm
umarım anlatabilmişimdir
yok canım
ben anlatamadım sanırım:bbo:
ben 2 düşük yaptım
ilki erken düşük ,düşük olduktan sonra anladık hamile olduğmu
2. sinde de 6 haftalık düştü
her ikisinde de klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmştm
son düşğümden snra kürtaj oldm 3 ay ara verdik
şimdi tekrar başladık 3aydır bebe aspirini kullanıorum
eğer bu ay olmazsa pıhtılaşma testi yaptırmak istiorumda
onun için sormştm
umarım anlatabilmişimdir
hıım tamam canım anladım. 2 kez düşük olmuş geçmiş olsun canım .inşallah sağlıklı bir bebiş verir rabbim.
geçende aynı soruyu sordun canım cevaplamıştık yalnız ben sana önce pıhtılaşma testlerini yaptır sonra hamile kal dedim o zaman da ama sanırım kaale almıyorsun sanırım drun ısrar ediyor galiba hamile kalman için öylemi bence öncelikle pıhtılama testlerini yaptır çünkü bu bebeğini de kaybedebilirsin sen işini sağlama al
gelsin bebişler.hadi hayırlısı.cevap veren arkadaşlarım çooook teşekkür ederim
klomen ve çatlatma iğnesi kullanıorum
dün tekrar çatlatma iğnesi oldum
inş. pıhtılaşma testine ihtiyaç kalmadan güsel haberler alırım
oooo canını sıkma.ben de aldım.kızlar ben kilo almaya başladım bu iğnelerden ve ilaçlardan olabilir im birde hazımsızlık sorunu çeken varmı
çok haklısın.senin tespitlerine bayılıyorum.zaten iğne dozumuz yetmeseydi bebiş gelişemezdi allah esirgesin.çünkü benim öncekiler de iğne kullanmamıştım.bebişlerim gelişememişti.ayyy çok hoşsun canım bunu sana sermet bey söyledi değilmi ayy çok rahat adam ya bayılıyorum ben onun rahatlığına pozitifliğine hiç birşeyi büyütmüyor böylece hastasınıda korkutmuyor bende acaba sık sık gelsen ult bakmaya çünkü aklımda kalıyo demiştim o da bana bakarak bebek büyümüyor dedi şok oldum ama eşref saatindeysen çok sevecen hatta gülümsediğini bile gördüm diyebilirim kaydirigubbakcemile3
güzin 0,8 lik kullanıyor aspirin kullanmıyor çünkü aspirin kanama yapmış canım biz drumuza güvenelim eminecim bence yeterli dozu verdi bize merak etme çünkü çoğu hematolog ezbere veriyor bu iğne dozunu kilona göre diyorlar o zaman bizdeki bu pıhtılaşma faktörleri ne halta yarıyor diyelimki sende 2 hetero bende tek ikimizinde kilosu 70 ozaman 0,6 mı verecek ikimizede aslında herşey allaha kalıyor bir taraftanda içini ferah tut rabbim ol derse olur bizim çabalarımız boşunaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?