kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2ne güzel olur bebiş günü yaparız çeşit çeşit te hamurişi tatlılar gelsin 3G Lİ HATUNLAR (bu arada 3G açılımı şöylekine göğüs göbek ve döt)oluyor türk kasıgelsin bebişler.hadi hayırlısı.
oooo canını sıkma.ben de aldım.
çok haklısın.senin tespitlerine bayılıyorum.zaten iğne dozumuz yetmeseydi bebiş gelişemezdi allah esirgesin.çünkü benim öncekiler de iğne kullanmamıştım.bebişlerim gelişememişti.
hakkımızda hayırlısı.kızzz şu bebişleri bir doğralım.bebişlerle oturma günleri de düzenleriz haaa.kaydirigubbakcemile5
kızlar bende mthfr ler heterozİgot her İkİsİde sİzce İĞne dozum kaÇ olmalı tahmİnen
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2ne güzel olur bebiş günü yaparız çeşit çeşit te hamurişi tatlılar gelsin 3G Lİ HATUNLAR (bu arada 3G açılımı şöylekine göğüs göbek ve döt)oluyor türk kası
harikasınız valla 3gli ya hiç duymamıştım:teytey:
ilk bebeğimde bende ona gitmiştim canım çok iyi bir doktor kendisi,herkes memnun.Ben başkentteki ayla hanıma gidiyorum aşılamamı da o yaptı,ilkinde tuttu şükür,memnunum şimdilik,sanada geçmiş olsun...
0,4 verirler diye düşünüyorum.. hatta bazı kadındoğumcular mthfr mutasyonlarında iğne kullanmamanın gereksiz olduğunu , mthfr mutasyonlarının ilk 12 haftalık dönemde bebeğin beyin gelişimi ve iskelet gelişimi üzerinde olumsuz etki yaptığını ve bunuda vitamin takviyesiyle ve asprin kullanımıyla önlenebildiğini düşünüyorlar bana bi profesör mthfr homozigot olmama rağmen böyle söylemişti ama ben ajite olduğum için düşük doz iğne kullanabileceğimizi ve bununda herhangi bir sıkıntıya sebebiyet vermeyeceğini düşündüğünü söylemişti...kızlar bende mthfr ler heterozıgot her ıkısıde sızce ıĞne dozum kaÇ olmalı tahmınen
kuzuuu günaydın canım yaaaa ne hamamııı dikkat et hamilelik şüphesi olanlar için hamam çok iyi değil çokda sıcakta kalmaaaaaagünaydın canlarrrrrrrrrrr........... doktordan geldim şimdi... yani doktor dediğim yan hastanede oluyor... hematologdan da randevu aldam 11,30 da da oraya gitcem... eski mr sonuçlarımı götürdüm ve boynumda düzleşme olduğunu kesinlikle egzersiz yapmam gerektiğini söyledi... stres tetikliyormuş bu durumu ... oturduğun yerde sürekli olarak egzersiz yap dedi... gebelik şüphem var dedim... o zaman jel dahi sürmeyin dedi... ilaçları kullanmayın o zaman gebelik olmadığı kesinleşinceye kadar dedi.. ve egzersizle halledebilirsiniz çok dayanamazsanız gebelik olmadığını anlayıp öylece ilaçlarınıza başlayın rahatlatır sizi dedi... boyunluk önerirmisiniz dedim.. fıtıklarda evet ama düzleşmede önermiyoruz dedi... çektiğim ağrı düzleşmeye bağlı olarak kas gerginliği ağrısıymış.. hafta sonu hamamdayım kızlar kesinlikle sıcak ve masaj çok iyi gelcek... ve acilen yüzmeye başlamam lazım... işte sabahın özeti hızlı gelişmeler yaşıyorum...
CNM GÜNAYDIN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM YAA İNŞ BİRAN ÖNCE İYİLEŞİRSİN KURTULURSUN BU AĞRILARDAN opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktangünaydın canlarrrrrrrrrrr........... doktordan geldim şimdi... yani doktor dediğim yan hastanede oluyor... hematologdan da randevu aldam 11,30 da da oraya gitcem... eski mr sonuçlarımı götürdüm ve boynumda düzleşme olduğunu kesinlikle egzersiz yapmam gerektiğini söyledi... stres tetikliyormuş bu durumu ... oturduğun yerde sürekli olarak egzersiz yap dedi... gebelik şüphem var dedim... o zaman jel dahi sürmeyin dedi... ilaçları kullanmayın o zaman gebelik olmadığı kesinleşinceye kadar dedi.. ve egzersizle halledebilirsiniz çok dayanamazsanız gebelik olmadığını anlayıp öylece ilaçlarınıza başlayın rahatlatır sizi dedi... boyunluk önerirmisiniz dedim.. fıtıklarda evet ama düzleşmede önermiyoruz dedi... çektiğim ağrı düzleşmeye bağlı olarak kas gerginliği ağrısıymış.. hafta sonu hamamdayım kızlar kesinlikle sıcak ve masaj çok iyi gelcek... ve acilen yüzmeye başlamam lazım... işte sabahın özeti hızlı gelişmeler yaşıyorum...
EWET BENİM GİTTİĞM DOKTORDA ÇOK ÖNEMSEMEMİŞTİ AMA 3 DÜŞÜK BİRİ ERKEN DÜŞÜK İKİSİ BOŞ GEBELİK KALP ATIMI EMBRİYO OLUŞUMU HİÇ BİŞİ YOK İNSAN BU SEFER NEDEN DİYOR MTHFR ÖNEMLİ DEĞİLSE ACABA NEDEN BENDE KESE İÇİN EMBRİYO OLUMUYOR SİZCEbilmiyorumkismile0,4 verirler diye düşünüyorum.. hatta bazı kadındoğumcular mthfr mutasyonlarında iğne kullanmamanın gereksiz olduğunu , mthfr mutasyonlarının ilk 12 haftalık dönemde bebeğin beyin gelişimi ve iskelet gelişimi üzerinde olumsuz etki yaptığını ve bunuda vitamin takviyesiyle ve asprin kullanımıyla önlenebildiğini düşünüyorlar bana bi profesör mthfr homozigot olmama rağmen böyle söylemişti ama ben ajite olduğum için düşük doz iğne kullanabileceğimizi ve bununda herhangi bir sıkıntıya sebebiyet vermeyeceğini düşündüğünü söylemişti...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tam bana göre bu 3Gkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2ne güzel olur bebiş günü yaparız çeşit çeşit te hamurişi tatlılar gelsin 3G Lİ HATUNLAR (bu arada 3G açılımı şöylekine göğüs göbek ve döt)oluyor türk kası
bence 0,4 canım yeterli gelir senin için tahminenCADIARZU
geçmiş olsun aysudeciğim.bebiş belli olana kadar sık sık egzersiz yaparak toparlanacağını sanıyorum.annemde de yeni başlamış.o da egzersiz yapıyor çok faydası oldu diyor.dikkat et kendine.günaydın canlarrrrrrrrrrr........... doktordan geldim şimdi... yani doktor dediğim yan hastanede oluyor... hematologdan da randevu aldam 11,30 da da oraya gitcem... eski mr sonuçlarımı götürdüm ve boynumda düzleşme olduğunu kesinlikle egzersiz yapmam gerektiğini söyledi... stres tetikliyormuş bu durumu ... oturduğun yerde sürekli olarak egzersiz yap dedi... gebelik şüphem var dedim... o zaman jel dahi sürmeyin dedi... ilaçları kullanmayın o zaman gebelik olmadığı kesinleşinceye kadar dedi.. ve egzersizle halledebilirsiniz çok dayanamazsanız gebelik olmadığını anlayıp öylece ilaçlarınıza başlayın rahatlatır sizi dedi... boyunluk önerirmisiniz dedim.. fıtıklarda evet ama düzleşmede önermiyoruz dedi... çektiğim ağrı düzleşmeye bağlı olarak kas gerginliği ağrısıymış.. hafta sonu hamamdayım kızlar kesinlikle sıcak ve masaj çok iyi gelcek... ve acilen yüzmeye başlamam lazım... işte sabahın özeti hızlı gelişmeler yaşıyorum...
günaydınnn.hepinize günaydın güzeller
tatlım maalesef ben iğne kullanma şerefine daha nail olamadım ama şu ana kadar doğum yapan arkadaşlar genelde ideal kilo aldılar sen yediklerine dikkat ediyor musun hamileyim diye habire yemiyorsun değil mimafoldumbensize dün kilo ile ilgili bir şey sormuştum ama cevap gelmedimafoldumben
hızlı kilo alan varmı iğnelerden
kuzuuu günaydın canım yaaaa ne hamamııı dikkat et hamilelik şüphesi olanlar için hamam çok iyi değil çokda sıcakta kalmaaaaaa
tatlım maalesef ben iğne kullanma şerefine daha nail olamadım ama şu ana kadar doğum yapan arkadaşlar genelde ideal kilo aldılar sen yediklerine dikkat ediyor musun hamileyim diye habire yemiyorsun değil mi
belkide aldığın vitaminlerdende kaynaklanıyordur iştahını açıyordur[/QUO
fazla yemiyorum ama yediğim yarıyor galiba tek fazla yediğim tatlı canım çekiyor bilemiyorum ki daha önce çalışıyordum şimdi birden evde oturmaya başlayınca oldu galiba doktor istirat verdi
kuzuu ya biliyorum aramızda on gün var ama olsun olsun sen yinede dikkat et gidiceksen bian önce git yaaaaakısss ne şüphesi doktor ne diycek diye öyle söyledim. hamiş değilim biliyorsun ve yumurtalama günümde ayın 27 si o zamana kadar hamama gitmiş olurum yani...ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?