Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

CNM GÜNAYDIN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM YAA İNŞ BİRAN ÖNCE İYİLEŞİRSİN KURTULURSUN BU AĞRILARDAN opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
çok sağol tatlım inşallah geçsin bu ağrılar artık nolur.... acayip bi baş ağrısına sebep oluyor o beni çok gerdi..

canım geçenlerde genetikçi ile görüşmüştüm o bana ilk trimesterde meydana gelen kayıplar bizi ilgilendirir demişti.. bence genetik inceleme faydalı olabilir bi genetikçiyle görüşmeni tavsiye ederim canım...

geçmiş olsun aysudeciğim.bebiş belli olana kadar sık sık egzersiz yaparak toparlanacağını sanıyorum.annemde de yeni başlamış.o da egzersiz yapıyor çok faydası oldu diyor.dikkat et kendine.
canım çok sağol hiç bu kadar uzun sürmemişti... ağrırdı ama dinlenirdim hemen geçerdi... yeni işyerimde sıkıntılarım var muhtemelen bu yüzden iyice depreşti... bugün ve yarın o cadı karı izinli en azından onun yokluğundan istifade iyileşirim inşallah...

mafoldumbensize dün kilo ile ilgili bir şey sormuştum ama cevap gelmedimafoldumben
hızlı kilo alan varmı iğnelerden
canım vitaminlerden kaynaklanıyor olabilir mi.... bende vitamin kullanıyorum vitamin kullanmaya başladığım ilk aylarda acayip kilo aldım ama şimdi sabitledi hatta kilo bile verdim .. salata ağırlıklı beslendim ama ben hamile değilim o yüzden diyet yapabildim....

HEEE YAWW SAAT 18.00 OLSADA EVE GİTSEK MANTIU YAPICAM SUMAKLI MANTI YİYEN VARMI ARANIZDA TADI NASUL OLUYOR ARAMISDA HAMİLE VAR EYVAAAAAH BAHAR SEN BU AKŞAM BİSE GEL CNM SENİN TABAĞIN HAZIR a.s.

oh canım benim yemiş kadar oldum saolasın ellerine sağlık umarım çok da güsel olmuştur. çınar ve ben sana teşekkür ediyor kocaman öpüyoruz.

Allah razı olsun canım bu kadar teyzesi dua ederken tutmazsa bu sıa ayıp eder zaten o zaman ben istemem onu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayıp değil mi ama bu kadar seveni varken gelmemek aklinialirimsmile

o bi gelsin hepimiz totosundan bir lokma alınca hatasını anlıcak özür dilicek hepimizden.

arkadaşlar.bugün dr gittim.bebiş gayet iyiymiş.8+2 günlük dedi doktor.11 haftada bidaha geldedi.şükürler olsunherşey yolunda çıktı. günlerdir birşey oldu diye uyuyamıyordum.

klava: sen daha dinleme bizi bakalım ben sana demedimmi bu haftalarda belirtiler tutarsız oluyo diye. çok şükür canım çok sevindim iyi olmanıza.

aslında izmir ve çevresinde oturan arkadaşlar birgün toplansak biryerlerde ne güzel olur hem tanışmış oluruz daha önce yaptınızmı böyle birşey bilmiyorum ama

efet daha önce 4 arkadaş buluşup çok keyifli bir gün geçirmiştik tekrarlayabiliriz. ama celenimle cemrem olmucak :çok üzgünüm:

aynen katılıyorum ilk gitmelerde pek de sıcak olduklarını söyleyemem ama sonrakilerde daha yumuşadıkları kesin

canım benimde 6. gebeliğim ve çok şükür ki herşey yolunda inşallah seninde herşey yolunda gidr

canım yanlış anlama sakın burda bir çok arkadaş dr ları önermeden bizlerden duyarak yaptırdılar bu testleri. zaten bu testi yaptırmadan anlayamıyorsun. ve hamile kalmadan önce yaptırırsan olaki kan pıhtılaşması varsa hamile kaldığın anda iğnelere başlanıyor. geç kalmamak gerekiyor. bu yüzden arkadaşlar hamiş kalmadan önce testleri yaptırman konusunda ısrarcılar.

ne hamamııııı hamişlikten şüpheleniyorum diyorsun hamama gidiyorsun. hamamcılar götürsün seni. sıcak su kompresi yap boynuna iyi gelir. kocişe bir öptür o daha iyi gelir bişiciiin kalmaz. hadi bakem. delikafadulden

herkeslere günaydın dün çok keyifli bir gün geçirdik kocişim oğluşum ve ben alışverişe gittik çınar paşanın çeyizini düzdük. harika bişey bebek alışverişi yapmak. aldıklarımı da siteye ekledim linkini kopyalarım bakarsınız isterseniz.

gülüşüm tatlım ekledim seni msn de ama bi daha da giremedim. bu hafta bir akşam oturup konuşuruz tatlım olarmı ?

tamam baharım bende giremedim pek zaten
ay ben ne tembelim daha kışlıklarımı kaldırmadım kociş garibim yazlıklarını hurçtan çekip giyiyor kaydirigubbakcemile3

kuzuu ya biliyorum aramızda on gün var ama olsun olsun sen yinede dikkat et gidiceksen bian önce git yaaaaa

haa şöyle gitcem ne zaman ya bugün öğleden sonra yada yarın öğleden sonra en geç cumartesi giderim.. gidemezsemde gitmem artık o saatten sonra... aaaaa hepiniz birden hamilelik şüphesi muhabbeti yaptınız doktora ne deseydimmm... ya yeni bitti yumurtalama tarihim 27 si ona göre ilaç ver diyecek halim yokya.... literatüre göre ben şuan 1 + 2 hamile görünüyorum ama hamile değilim yani... işte öyle..

Kızlar nasılsınız
Sayfayı 1saattir açtım ama kusmaktan yazamadım
geçmişide okuyamadım umarım herkes iyidir
aysude nasıl oldun canım ağrıların geçtimi

büşra sen nasılsın canım
nasıl gidiyor

iyi sayılırım canım geçen iğnemi 2 saat geciktirdim bacağıma hemen kocaman bi morluk attı yine hemetaloji dr. aradım p.tesi hemen gel dedi iğne dozumu 0.8 çıkarcaz bu idişle dedi birde ben iğneleri yaparken artık hep damara denk geliyo yaa niye böl eoluyor anlamadım

tamam baharım bende giremedim pek zaten
ay ben ne tembelim daha kışlıklarımı kaldırmadım kociş garibim yazlıklarını hurçtan çekip giyiyor kaydirigubbakcemile3

Kuzu bende aynen öyleyim valla kışlıklar duruyo daha
Evin halini görsen içler acısı rezalet ama temizleyecek halim olmuyo
zaten birazda tembelim alsanaalsanasmile

ay tamam tamam :tomato: yapmadık bişiiiiii
dikkat et sadece

Kızlar nasılsınız
Sayfayı 1saattir açtım ama kusmaktan yazamadım
geçmişide okuyamadım umarım herkes iyidir
aysude nasıl oldun canım ağrıların geçtimi

yok kuzucum yaaa ağrılar son sürat devamm ediyor... sabah doktora gittim egzersiz öneriyor... ilaç verdi ama kullanmıcam çünkü ben bu ay şiddetle kamp yapmak istiyorum.. bu boyun ağrısıyla nasıl olcak bilmiyorum ama...

canım bacağından mı vuruyorsun bende 0.6 lık kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…