canım daha ne olsun tatlı ve istirahat cokacimcoook kiloların için iğneleri suçlamatatlım maalesef ben iğne kullanma şerefine daha nail olamadım ama şu ana kadar doğum yapan arkadaşlar genelde ideal kilo aldılar sen yediklerine dikkat ediyor musun hamileyim diye habire yemiyorsun değil mi
belkide aldığın vitaminlerdende kaynaklanıyordur iştahını açıyordur[/QUO
fazla yemiyorum ama yediğim yarıyor galiba tek fazla yediğim tatlı canım çekiyor bilemiyorum ki daha önce çalışıyordum şimdi birden evde oturmaya başlayınca oldu galiba doktor istirat verdi
ama sırf kilo almamak için de hareketlenmeye çalışma yada istediğin yiyecekleri yememezlik yapma sadece porsiyonları birazcık küçült
çok sağol tatlım inşallah geçsin bu ağrılar artık nolur.... acayip bi baş ağrısına sebep oluyor o beni çok gerdi..CNM GÜNAYDIN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM YAA İNŞ BİRAN ÖNCE İYİLEŞİRSİN KURTULURSUN BU AĞRILARDAN opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım geçenlerde genetikçi ile görüşmüştüm o bana ilk trimesterde meydana gelen kayıplar bizi ilgilendirir demişti.. bence genetik inceleme faydalı olabilir bi genetikçiyle görüşmeni tavsiye ederim canım...EWET BENİM GİTTİĞM DOKTORDA ÇOK ÖNEMSEMEMİŞTİ AMA 3 DÜŞÜK BİRİ ERKEN DÜŞÜK İKİSİ BOŞ GEBELİK KALP ATIMI EMBRİYO OLUŞUMU HİÇ BİŞİ YOK İNSAN BU SEFER NEDEN DİYOR MTHFR ÖNEMLİ DEĞİLSE ACABA NEDEN BENDE KESE İÇİN EMBRİYO OLUMUYOR SİZCEbilmiyorumkismile
canım çok sağol hiç bu kadar uzun sürmemişti... ağrırdı ama dinlenirdim hemen geçerdi... yeni işyerimde sıkıntılarım var muhtemelen bu yüzden iyice depreşti... bugün ve yarın o cadı karı izinli en azından onun yokluğundan istifade iyileşirim inşallah...geçmiş olsun aysudeciğim.bebiş belli olana kadar sık sık egzersiz yaparak toparlanacağını sanıyorum.annemde de yeni başlamış.o da egzersiz yapıyor çok faydası oldu diyor.dikkat et kendine.
canım vitaminlerden kaynaklanıyor olabilir mi.... bende vitamin kullanıyorum vitamin kullanmaya başladığım ilk aylarda acayip kilo aldım ama şimdi sabitledi hatta kilo bile verdim .. salata ağırlıklı beslendim ama ben hamile değilim o yüzden diyet yapabildim....mafoldumbensize dün kilo ile ilgili bir şey sormuştum ama cevap gelmedimafoldumben
hızlı kilo alan varmı iğnelerden
inşallah canım hayırlısıyla rabbim tüm isteyenlerin dualarını kabul edergulus27 allahım sanada nasip eder inşallah bu benim 4.cü yaşayan yok sabret ve dua et 3 aylarada giricez yakında inşallah rabbim duyar sisimizi ben biliyorum
HEEE YAWW SAAT 18.00 OLSADA EVE GİTSEK MANTIU YAPICAM SUMAKLI MANTI YİYEN VARMI ARANIZDA TADI NASUL OLUYOR ARAMISDA HAMİLE VAR EYVAAAAAH BAHAR SEN BU AKŞAM BİSE GEL CNM SENİN TABAĞIN HAZIR a.s.
Allah razı olsun canım bu kadar teyzesi dua ederken tutmazsa bu sıa ayıp eder zaten o zaman ben istemem onu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayıp değil mi ama bu kadar seveni varken gelmemek aklinialirimsmile
arkadaşlar.bugün dr gittim.bebiş gayet iyiymiş.8+2 günlük dedi doktor.11 haftada bidaha geldedi.şükürler olsunherşey yolunda çıktı. günlerdir birşey oldu diye uyuyamıyordum.
aslında izmir ve çevresinde oturan arkadaşlar birgün toplansak biryerlerde ne güzel olur hem tanışmış oluruz daha önce yaptınızmı böyle birşey bilmiyorum ama
demekki ben dr yanındayken geldiniz.çünkü biz cıkarken sekreterin yanında birileri vardı.ben kız kafamı uzatıp gidiyoruz dedim.demekki sen ordaydın.tüh tanışırdık.
bak kafan dağıldı biraz.canını dr tavırlarına sıkma.ben sermet beyi aylarca araştırıp geldim.sadece işine hakim olsun bana yeter.birde genelde proflara hastalar 1 veya 2 kere gelip birdaha gelmiyorlarmış.o yüzden baştan pek sıcak davranmıyorlar.gebeliğin üçüncü ayından sonra yumuşuyorlar.
emine meldal yanyana gelsek ne kadar çok konuşacak şeyimiz var aslında aynı seyleri yaşıyor olmak bir sonuyok var ben onunla çok tanışmak istiyorum
kızlar birde bu benim 6.gebeliğim mecburen doktor ne diyorsa daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz ben marttan beri 3 defa evden çıktım oda doktora inan .....sonra beni eve sokamayacaklar
inş. dediğin gibi bişii bende , kimsede yaşamaz
muhtemelen dr. um da bidaa hamile kalsında bi daa düşük yapsın die beklemiodur
bir bildiği olduğunu düşünüorum
umarım teste ihtiyaç kalmadan herşey çok güzel olur hepimiz için
günaydın canlarrrrrrrrrrr........... doktordan geldim şimdi... yani doktor dediğim yan hastanede oluyor... hematologdan da randevu aldam 11,30 da da oraya gitcem... eski mr sonuçlarımı götürdüm ve boynumda düzleşme olduğunu kesinlikle egzersiz yapmam gerektiğini söyledi... stres tetikliyormuş bu durumu ... oturduğun yerde sürekli olarak egzersiz yap dedi... gebelik şüphem var dedim... o zaman jel dahi sürmeyin dedi... ilaçları kullanmayın o zaman gebelik olmadığı kesinleşinceye kadar dedi.. ve egzersizle halledebilirsiniz çok dayanamazsanız gebelik olmadığını anlayıp öylece ilaçlarınıza başlayın rahatlatır sizi dedi... boyunluk önerirmisiniz dedim.. fıtıklarda evet ama düzleşmede önermiyoruz dedi... çektiğim ağrı düzleşmeye bağlı olarak kas gerginliği ağrısıymış.. hafta sonu hamamdayım kızlar kesinlikle sıcak ve masaj çok iyi gelcek... ve acilen yüzmeye başlamam lazım... işte sabahın özeti hızlı gelişmeler yaşıyorum...
kuzuu ya biliyorum aramızda on gün var ama olsun olsun sen yinede dikkat et gidiceksen bian önce git yaaaaa
tatlım maalesef ben iğne kullanma şerefine daha nail olamadım ama şu ana kadar doğum yapan arkadaşlar genelde ideal kilo aldılar sen yediklerine dikkat ediyor musun hamileyim diye habire yemiyorsun değil mi
belkide aldığın vitaminlerdende kaynaklanıyordur iştahını açıyordur[/QUO
fazla yemiyorum ama yediğim yarıyor galiba tek fazla yediğim tatlı canım çekiyor bilemiyorum ki daha önce çalışıyordum şimdi birden evde oturmaya başlayınca oldu galiba doktor istirat verdi
işte kiloların sebebi belii oldu bol vitamin bol tatlı kalori birde oturak istirahati kaydirigubbakcemile3 canım hiç kafana takma bebişin sağlıkla gelsinde kilolar gider bir şekilde ama gülüşümünde dediği gibi porsiyonları küçült bir de eğer dr bir sakınca görmesse günde yarım saat kırkbeş dk yada bir saat hafif tempoda yürüyüz yap ya sabah erken saatte yada akşma serininde. ben her akşam kocişi takıyorum koluma çıkıyorum sahil park yoluna :içelim: bende henüz 1 - 1,5 arasında oynayan bir kilo aldım ilk önceleri bebeğim büyümüyor diye üzülsemde dr umdan yediğim zılgıtla kendime geldim. demek ki bünye ile de alakalı bir şey ben normalde çok yemeyen ama buna rağmen hafifte olsa kilolu bir hatundum. şimdide aynı şeylere yememe rağmen kilo alamayan bir gebeş oldum. ama alsamda hiç önemsemiyorum. yeterki benim beyaz atlı prensim sağlıkla gelsin.
büşra sen nasılsın canım
nasıl gidiyor
tamam baharım bende giremedim pek zaten
ay ben ne tembelim daha kışlıklarımı kaldırmadım kociş garibim yazlıklarını hurçtan çekip giyiyor kaydirigubbakcemile3
ay tamam tamam :tomato: yapmadık bişiiiiiihaa şöyle gitcem ne zaman ya bugün öğleden sonra yada yarın öğleden sonra en geç cumartesi giderim.. gidemezsemde gitmem artık o saatten sonra... aaaaa hepiniz birden hamilelik şüphesi muhabbeti yaptınız doktora ne deseydimmm... ya yeni bitti yumurtalama tarihim 27 si ona göre ilaç ver diyecek halim yokya.... literatüre göre ben şuan 1 + 2 hamile görünüyorum ama hamile değilim yani... işte öyle..
Kızlar nasılsınız
Sayfayı 1saattir açtım ama kusmaktan yazamadım
geçmişide okuyamadım umarım herkes iyidir
aysude nasıl oldun canım ağrıların geçtimi
Kızlar nasılsınız
Sayfayı 1saattir açtım ama kusmaktan yazamadım
geçmişide okuyamadım umarım herkes iyidir
aysude nasıl oldun canım ağrıların geçtimi
ay tamam tamam :tomato: yapmadık bişiiiiii
dikkat et sadece
ay kıyamam sana canım anne olmak ne zor değilmi kaç haftalık oldu senin bebiş
iyi sayılırım canım geçen iğnemi 2 saat geciktirdim bacağıma hemen kocaman bi morluk attı yine hemetaloji dr. aradım p.tesi hemen gel dedi iğne dozumu 0.8 çıkarcaz bu idişle dedi birde ben iğneleri yaparken artık hep damara denk geliyo yaa niye böl eoluyor anlamadım
Kuzu bende aynen öyleyim valla kışlıklar duruyo daha
Evin halini görsen içler acısı rezalet ama temizleyecek halim olmuyo
zaten birazda tembelim alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?