canım bacağından mı vuruyorsun bende 0.6 lık kullanıyorum
yok kuzucum yaaa ağrılar son sürat devamm ediyor... sabah doktora gittim egzersiz öneriyor... ilaç verdi ama kullanmıcam çünkü ben bu ay şiddetle kamp yapmak istiyorum.. bu boyun ağrısıyla nasıl olcak bilmiyorum ama...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13298409&posted=1#post13298409
kızlar çınar paşanın cicişleri :)
benim 7 haftalık canım arada kasığıma ağrı geliyor 5dk sonra gidiyor kalıcı değil doktorumu aradım korkma bebek yerleşiyor dedi
göbeğimden yapıyorum canım doktorum göbeğimden yapmamı istedi ilk haftalar hiç bir sorun olmadı ama şimdi hep damara denk geliyor
mafoldumbencanım ne olacak bu halimiz inşallah yolumuz açık olur benimde kollarım morardı etlerim çürüdü şimdiden mafoldumben
senin ağrın oluyormu canım arada çok mu soru sordum bilmiyorumkismile
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13298409&posted=1#post13298409
kızlar çınar paşanın cicişleri :)
canım neden acaba göbek deliğinden 4 er parmak sağa sola aşağı yapıyormusun. aslında bacaklarınada yapsan olur hiçr bir şey farketmiyor. belki göbeğinde beze olduysa ondan oluydur.
büşracım bak az kalmış inan 1-2 haftaya kadar bulantıların birden bire kesilecek
ayyy yaa bende tembelin tekiyim hiç sormaaa napcam bilmiyorum hergün bişi çıkıyo herakşam ya misafir geliyo ya biz dışarı çıkıyoruz evde oturunca anca bi uzanıp dinlenmeye çalışıyorum
:roflol:sağol canım ya bebek batırıyordur belki tırnaklarını ne dersin:roflol:
CNM YAAAAA ÇOK CİCİLERRRRRR ALLAH GİYDİRDİĞİN GÜNLERİ DE NASİP ETSİN CNM YA İNŞ BİRGÜN BİZLERDE BÖLE YAYINLAYABİLİRİZ CİCİLERİNİ zemuszemus zemuszemus zemuszemus
canım aynen yazdığın gibi yapıyorum
öncelerde hiç böyle bir sorun yaşamadım
dediğin gibi bacaklara geçeyim en iyisi
bacakda nereye yapılıyor peki biliyormusun canım
yerim ben onun tırnaklarını ya
belkide kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım çok saol ben yüreğimin en derininden inanıyorum ki burda ki tüm pıhtıcıklar bu duyguyu muhakkak tadacak sadece sabır
canım bacaklarına şöyle yapıosun diz kapağından dört parmak yukarı kasığından dört parmak aşağıda kalan kısım senin iç bacak biraz daha can yakıcı olabiliyor ince deri olduğundan ama dış bacak ve üst bacak daha rahat oluyor ben bir hafta göbeğime bir hafta bacağıma uyguluyorum. senin haftalarındayken benimde morarmalarım olmuştu. ama şu an şükür olmuyor. birde öyle dene canım inşallah bir daha morarmaz.
tırnacıkları hissetmen için biraz daha beklemen gerecek ama çok az kaldı emin ol ve harika bir duygu. benim her kıpırtıda karnımı sıkasım geliyor çıldırıyorum sevinçtenŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?