Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

baharr çok güzel şeyler almışsın ya allah güzel günlerde kullanmak istesin cnm

saol canım darısı sizlere inşallah

görüceksin inşallah canım az kaldı işte o zaman gerçekten anneliğin tüm hislerini yaşıcaksın.

bahar ilerleyen günlerde yapalım bir organizasyon gerçekten çok ii olacak . buarada bahsettiğin arkadaşlar neden olmayacak başka bir şehiremi taşındı

canım ben çalışıyorum ama hafta sonları genelde müsait oluyorum. celen arkadaşımız normalde istanbulda ikamet ediyor. cemruşda onun cadı kızı. ama kendisi izmirli ailesi burda geçen yaz geldiğinde buluşmuştuk. ama şimdi sanırım gelemes. :çok üzgünüm:

büşracım allah kolaylık versin sanada ama bence bırak çamışır suyu falan uğraşma onlarla dağınıklığın varsa onları topla boşverr tadını çıkar bugünlerinin

aman ha sakınnn sakınnnn kullanma çok zararlı kullanma akşam kocişin gelince senin dediğin yerlere döksün sakın soluma lmaz:

tamam canım öyle yaparım olmazsa ama benim kociş onu bile beceremezki kaydirigubbakcemile3

çamaşır suyunu kullanacağın yerde havayla çok temas etme yeter. onun dışında önemli bir şey yok. çok da yorma kendini olurmu tatlım

yormam canım çok soal

büşracım allah kolaylık versin sanada ama bence bırak çamışır suyu falan uğraşma onlarla dağınıklığın varsa onları topla boşverr tadını çıkar bugünlerinin

canım ya ev böyle pis olunca hiç bişeyin tadını çıkaramıyorum
moralim bozuluyor evi böyle görünce en iyisi temizleyip huzura ermek kaydirigubbakcemile3

amin cnm inşallah görürüz bizde o günleri bu arada bende çalışıyorum cmt pz haricinde güzinin sanırım 15 gün sonra müsait olacaktı 15-20 gün sonra bir hafta sonuna güzel bir organizasyon yapalım ne dersiniz herkese uygun bir günde bahsettiğin arkadaşının yerini dolduramayız belki ama idare edersin artık bizi a.s.

ay bırak naz yap yapamıyorum bana zararlıymış de yaptır yoksa tabiki yapmıolar hem öğrensinler beceremez yapamaz dedikçe ellerini hiçbirşeye sürmüyorlar

canım biliyosun bende de var ve 1. sebebi stres egzersiz iyi geliyo mutlaka yap ama gebelik şüphem var diyosun hamam yasak sana lmaz: bak gelir koundan tuta tuta çıkarırım seni dışarı kaydirigubbakcemile

olurmu öyle şeyy canım eminimki sizinlede çok güzel vakit geçiririz. o zaman güzin iyileştikten sonra bir hafta sonu buluşuyoruz. kaydirigubbakcemile5

mafoldumbensize dün kilo ile ilgili bir şey sormuştum ama cevap gelmedimafoldumben
hızlı kilo alan varmı iğnelerden

çağlacım kullandığımız pıhtılaşma iğneleri kilo yapmaz ama başka ilaç kullanıyorsan vitamin ya da hormon gibi onlar yapar

olurmu öyle şeyy canım eminimki sizinlede çok güzel vakit geçiririz. o zaman güzin iyileştikten sonra bir hafta sonu buluşuyoruz. kaydirigubbakcemile5

ahh süper ozaman izmirdeki ve izmire gelebilecek durumdaki bütün arkadaşlara burdan haber veriyoruz ozaman güzinin durumuna göre 15-20 gün sonraya buluşma organizasyonu yapıyoruz herkese duyrulurkaydirigubbakcemile5

canım biliyosun bende de var ve 1. sebebi stres egzersiz iyi geliyo mutlaka yap ama gebelik şüphem var diyosun hamam yasak sana lmaz: bak gelir koundan tuta tuta çıkarırım seni dışarı kaydirigubbakcemile

ayyyyyyyyyyyyyyyy............ kıssss doktor acaba tamam o zaman gebelikte kullanabileceğimiz ilaç verelim dermiki diye öyle dedimmm... yoksa gebelik şüphem henüz oluşmadı daha dün gitti kırmızılar.... şimdi hematologdan geldim... bazı kan testleri istedi sonuçlar gelsin bide o zaman konuşalım dedi... ama yine aynı şey mthfr önemli değil dedi...bakalım öğleden sonra tahlilleri göstercem ne diyecek... 1 ay daha ertelemek istemiyorum yaaa o yüzden yani egzersiz egzersiz başka yolu yok bunun...

ne güzel canım senin adına çok sevindim demek oğluşun çeyizi da tmm artık hı hihoyyytopuyorumnanaktan

Baharım ne tatlıymış cicileriniz rabbim daha daha mutlu günlerde kullandırsın bebeğinin kokusunu içie doya doya çekerek :)

canım benim tecrübeli biri olarak söyleyeyim sana vereceği ilaç kas gevşetici ve ağrı kesici bunlarda çok işe yaramıyo stres devam ettiği sürece en kesin çözüm egzersiz,yalnız egzersileri bırakıp gerildiğin en yeniden başlar bu süreç böyle devam eder kuzum sen bu hafta git gir sıcak suya kocişini de al yanına sıcak sıcak bir masaj yapsın gidebilirsen hamama değil kaplıcaya git tmm gülüm
bu arada doktora söyledin hepimiz yedik kaydirigubbakcemile3 senin şu şüpheyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…