kolay gelsin tatlım ama dikkat et ağı kaldırma yükseğe uzanma kimyevi maddelerden uzak dur tamam mı 1 saat uğraş yarım saat dinlengünaydın meldal
çok saol canım benim
Kızlar ben kaçar biraz evimle ilgileneyim yoksa yakında başını alıp gitcek
kolay gelsin tatlım ama dikkat et ağı kaldırma yükseğe uzanma kimyevi maddelerden uzak dur tamam mı 1 saat uğraş yarım saat dinlen
baharr çok güzel şeyler almışsın ya allah güzel günlerde kullanmak istesin cnm
birde bacaklardan deniyeyin canım
göbeğimden yaptığımda zaten morarma olmuyor damara denk gelince morarıyor
bende hemen bebeğimin hareketlerini hissetmek istiyorum çok sabırsızım
ama daha erken biliyorum kuzu sabırsızlıkla bekliyorum
inşallah oğluşumun tekmelerini yediğim günleride görürüm
bahar ilerleyen günlerde yapalım bir organizasyon gerçekten çok ii olacak . buarada bahsettiğin arkadaşlar neden olmayacak başka bir şehiremi taşındı
aman ha sakınnn sakınnnn kullanma çok zararlı kullanma akşam kocişin gelince senin dediğin yerlere döksün sakın solumatamam kuzu dediklerini yapmaya çalışcam ya ama çamaşır suyu kullanmam lazım
bebeğe bi zararı olurmu acep ?
çamaşır suyunu kullanacağın yerde havayla çok temas etme yeter. onun dışında önemli bir şey yok. çok da yorma kendini olurmu tatlımtamam kuzu dediklerini yapmaya çalışcam ya ama çamaşır suyu kullanmam lazım
aman ha sakınnn sakınnnn kullanma çok zararlı kullanma akşam kocişin gelince senin dediğin yerlere döksün sakın solumalmaz:
çamaşır suyunu kullanacağın yerde havayla çok temas etme yeter. onun dışında önemli bir şey yok. çok da yorma kendini olurmu tatlım
büşracım allah kolaylık versin sanada ama bence bırak çamışır suyu falan uğraşma onlarla dağınıklığın varsa onları topla boşverr tadını çıkar bugünlerinin
saol canım darısı sizlere inşallah
canım ben çalışıyorum ama hafta sonları genelde müsait oluyorum. celen arkadaşımız normalde istanbulda ikamet ediyor. cemruşda onun cadı kızı. ama kendisi izmirli ailesi burda geçen yaz geldiğinde buluşmuştuk. ama şimdi sanırım gelemes. :çok üzgünüm:
ay bırak naz yap yapamıyorum bana zararlıymış de yaptır yoksa tabiki yapmıolar hem öğrensinler beceremez yapamaz dedikçe ellerini hiçbirşeye sürmüyorlartamam canım öyle yaparım olmazsa ama benim kociş onu bile beceremezki kaydirigubbakcemile3
yormam canım çok soal
canım ya ev böyle pis olunca hiç bişeyin tadını çıkaramıyorum
moralim bozuluyor evi böyle görünce en iyisi temizleyip huzura ermek kaydirigubbakcemile3
günaydın canlarrrrrrrrrrr........... doktordan geldim şimdi... yani doktor dediğim yan hastanede oluyor... hematologdan da randevu aldam 11,30 da da oraya gitcem... eski mr sonuçlarımı götürdüm ve boynumda düzleşme olduğunu kesinlikle egzersiz yapmam gerektiğini söyledi... stres tetikliyormuş bu durumu ... oturduğun yerde sürekli olarak egzersiz yap dedi... gebelik şüphem var dedim... o zaman jel dahi sürmeyin dedi... ilaçları kullanmayın o zaman gebelik olmadığı kesinleşinceye kadar dedi.. ve egzersizle halledebilirsiniz çok dayanamazsanız gebelik olmadığını anlayıp öylece ilaçlarınıza başlayın rahatlatır sizi dedi... boyunluk önerirmisiniz dedim.. fıtıklarda evet ama düzleşmede önermiyoruz dedi... çektiğim ağrı düzleşmeye bağlı olarak kas gerginliği ağrısıymış.. hafta sonu hamamdayım kızlar kesinlikle sıcak ve masaj çok iyi gelcek... ve acilen yüzmeye başlamam lazım... işte sabahın özeti hızlı gelişmeler yaşıyorum...
amin cnm inşallah görürüz bizde o günleri bu arada bende çalışıyorum cmt pz haricinde güzinin sanırım 15 gün sonra müsait olacaktı 15-20 gün sonra bir hafta sonuna güzel bir organizasyon yapalım ne dersiniz herkese uygun bir günde bahsettiğin arkadaşının yerini dolduramayız belki ama idare edersin artık bizi a.s.
mafoldumbensize dün kilo ile ilgili bir şey sormuştum ama cevap gelmedimafoldumben
hızlı kilo alan varmı iğnelerden
olurmu öyle şeyy canım eminimki sizinlede çok güzel vakit geçiririz. o zaman güzin iyileştikten sonra bir hafta sonu buluşuyoruz. kaydirigubbakcemile5
canım biliyosun bende de var ve 1. sebebi stres egzersiz iyi geliyo mutlaka yap ama gebelik şüphem var diyosun hamam yasak sanalmaz: bak gelir koundan tuta tuta çıkarırım seni dışarı kaydirigubbakcemile
oh canım benim yemiş kadar oldum saolasın ellerine sağlık umarım çok da güsel olmuştur. çınar ve ben sana teşekkür ediyor kocaman öpüyoruz.
o bi gelsin hepimiz totosundan bir lokma alınca hatasını anlıcak özür dilicek hepimizden.
klava: sen daha dinleme bizi bakalım ben sana demedimmi bu haftalarda belirtiler tutarsız oluyo diye. çok şükür canım çok sevindim iyi olmanıza.
efet daha önce 4 arkadaş buluşup çok keyifli bir gün geçirmiştik tekrarlayabiliriz. ama celenimle cemrem olmucak :çok üzgünüm:
aynen katılıyorum ilk gitmelerde pek de sıcak olduklarını söyleyemem ama sonrakilerde daha yumuşadıkları kesin
canım benimde 6. gebeliğim ve çok şükür ki herşey yolunda inşallah seninde herşey yolunda gidr
canım yanlış anlama sakın burda bir çok arkadaş dr ları önermeden bizlerden duyarak yaptırdılar bu testleri. zaten bu testi yaptırmadan anlayamıyorsun. ve hamile kalmadan önce yaptırırsan olaki kan pıhtılaşması varsa hamile kaldığın anda iğnelere başlanıyor. geç kalmamak gerekiyor. bu yüzden arkadaşlar hamiş kalmadan önce testleri yaptırman konusunda ısrarcılar.
ne hamamııııı hamişlikten şüpheleniyorum diyorsun hamama gidiyorsun. hamamcılar götürsün seni. sıcak su kompresi yap boynuna iyi gelir. kocişe bir öptür o daha iyi gelir bişiciiin kalmaz. hadi bakem. delikafadulden
herkeslere günaydın dün çok keyifli bir gün geçirdik kocişim oğluşum ve ben alışverişe gittik çınar paşanın çeyizini düzdük. harika bişey bebek alışverişi yapmak. aldıklarımı da siteye ekledim linkini kopyalarım bakarsınız isterseniz.
gülüşüm tatlım ekledim seni msn de ama bi daha da giremedim. bu hafta bir akşam oturup konuşuruz tatlım olarmı ?
tamam kuzu dediklerini yapmaya çalışcam ya ama çamaşır suyu kullanmam lazım
ayyyyyyyyyyyyyyyy............ kıssss doktor acaba tamam o zaman gebelikte kullanabileceğimiz ilaç verelim dermiki diye öyle dedimmm... yoksa gebelik şüphem henüz oluşmadı daha dün gitti kırmızılar.... şimdi hematologdan geldim... bazı kan testleri istedi sonuçlar gelsin bide o zaman konuşalım dedi... ama yine aynı şey mthfr önemli değil dedi...bakalım öğleden sonra tahlilleri göstercem ne diyecek... 1 ay daha ertelemek istemiyorum yaaa o yüzden yani egzersiz egzersiz başka yolu yok bunun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?