Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

laelaelaelaelaedelikafadulden

selammmmmm
dün yeğenimin gösterisi sonra çarşı pazar,akşama bahçe işleri derken çok yoğun,yorucu bir o kadar da zevkli bir gün geçirdim..........bugün evde dinleniyorum........birazdan akşam için yemek yapmaya başlayacağım.......nedense çok mutlu uyandım bu sabah,oysa gece kabus görmüştüm,siyah bir yılan gömlek yakamdan içeri girmişti,sıçrayarak uyandım,eşime sayıklamışım zaten yılan girdi diye........sanırım güzel haberler alacağız yakında.........
hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmm

canım mutlu olmana çok sevindim... bende seni çok seviyorummmmmmm......:içelim:

canım bacağından mı vuruyorsun bende 0.6 lık kullanıyorum

çağlacım meraba senin pıhtılaşma oranın ne (heterezigotmu homozigotmu)benim heterezigot mutayonu 0.4 lük clexan verdi.ben de 6.haftadayım.kalp atışı duyuldumu senin.iğnenin dozu aklıma takıldı...

herkese selam kızlar....
hasteneden geldim..tahlilleri yaptırdım 2 saat sonra gidip alıcam bir kısmını kalanı p.tesiybabamla alışverişteydim..yeğenime ciciler aldım...biraz fazla gezmişim...çok yoruldum...

canım benim hep böyle mutlu ol inş. rüyan gerçekten çok korkutucu imiş ama ben nezaman yılan görsem güzel şeyler olurdu çevremde ilginç ama bilmiyorumkismile

çağlacım meraba senin pıhtılaşma oranın ne (heterezigotmu homozigotmu)benim heterezigot mutayonu 0.4 lük clexan verdi.ben de 6.haftadayım.kalp atışı duyuldumu senin.iğnenin dozu aklıma takıldı...

heterezigot 0.6 lık kullanıyorum canım benimki 7 haftayı bitirdi normalde doktor 8 haftasını bitirmiş olması gerekiyor dedi ama geç döllenme olmuş o yüzden 7 haftalıkı geçti biraz kalp atışlarını geçen hafa cuma günü gördük haftaya salı birdaha kontrolüm var hayırlısı bakalım canım senin nasıl gidiyor gördün mü kalp atışlarını

ayyyy çokda yemedim ama midemde yanardağlar patlıyor kaydirigubbakcemile3
bidaha hızlı yemicem diyorum ama duramıyorum kiii

gülüşüm kız önünden mi kaçırıyorlardı hı cokacimcoook bacım mide zaafiyeti geçircen ha kaydirigubbakcemile3

gülüş ,aysude selamlar aysude geçmiş olsun canım yap egzersizlerini.gülüşcüm dikkat et çok hızlı yemek yeme.miğdeme acayip zararı var...ben de iyi sayılırım.dün misafür vardı.annem geldi yardım etti.çok ayakta durunca ağrıları oluyo.bakalım şimdilik böyle....

ben geçen pazartesi gittim kesesi oluşmuş 5 haftalık dedi.7 hafta olunca gel kalp atışına bakalım dedi.senin kilo nasıl acaba kiloylamı alakalı iğne dozu.ben 59 kiloyum.hemotolog da doktor da 0.4 dedi ama bilmiyom

ben geçen pazartesi gittim kesesi oluşmuş 5 haftalık dedi.7 hafta olunca gel kalp atışına bakalım dedi.senin kilo nasıl acaba kiloylamı alakalı iğne dozu.ben 59 kiloyum.hemotolog da doktor da 0.4 dedi ama bilmiyom

canım ben iğneyi vurunurken Aptt kanı veriyorum her hafta orda kanın pıhtılaşma oranına bakıyorlar ona göre doz ayarlıyorlar kiloyla alakalı olduğunu sanmıyorum ben

cancan bak şimdi siz ısınmalara başlayın bence şimdi bu akşam eve git yerlere mumları koy al bebe yapını kociş sana yani boynuna masaj yapsın ön tur olur ii olur :roflol:
ayyy ilahi utandım kıssss ohaoldumsmile
hadi hayırlısı olsun canım bende biraz önce hematologa gittim homosistein seviyesine bakcak sonucun çıkmasını bekliyorum hakkımızda hayırlısı bakalım...

çok sağol tatlım bende yarına senelik izin yaptırcam.. 3 gün güzelce dinleneyim bakalım geçer inşallah...

merhaba canım çok iyi yaaa yaptırabilmene sevindim hadi bakalım iyi çıkacak sonuçların bak gör
inşallah kendi bebişinede alırsın
gülüşüm kız önünden mi kaçırıyorlardı hı cokacimcoook bacım mide zaafiyeti geçircen ha kaydirigubbakcemile3
canımsın yaaaa napıym yemek için 20 dk var kii bunun dışında cidden acıkmıştım cokacimcoook
merhaba tatlım aman dikkat ev taşıma okul değişimi şimdide misafirler hiçbiri canından kıymetli değil varsın onlarda 9 ay gelmeyi versin hem bebeiş görme muhabbetine bir taşla iki kuş vururlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…