canım benim tecrübeli biri olarak söyleyeyim sana vereceği ilaç kas gevşetici ve ağrı kesici bunlarda çok işe yaramıyo stres devam ettiği sürece en kesin çözüm egzersiz,yalnız egzersileri bırakıp gerildiğin en yeniden başlar bu süreç böyle devam eder kuzum sen bu hafta git gir sıcak suya kocişini de al yanına sıcak sıcak bir masaj yapsın gidebilirsen hamama değil kaplıcaya git tmm gülüm
bu arada doktora söyledin hepimiz yedik kaydirigubbakcemile3 senin şu şüpheyi
Baharım ne tatlıymış cicileriniz rabbim daha daha mutlu günlerde kullandırsın bebeğinin kokusunu içie doya doya çekerek :)
selammmmmm
dün yeğenimin gösterisi sonra çarşı pazar,akşama bahçe işleri derken çok yoğun,yorucu bir o kadar da zevkli bir gün geçirdim..........bugün evde dinleniyorum........birazdan akşam için yemek yapmaya başlayacağım.......nedense çok mutlu uyandım bu sabah,oysa gece kabus görmüştüm,siyah bir yılan gömlek yakamdan içeri girmişti,sıçrayarak uyandım,eşime sayıklamışım zaten yılan girdi diye........sanırım güzel haberler alacağız yakında.........
hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmm
canım bacağından mı vuruyorsun bende 0.6 lık kullanıyorum
ayyyy çokda yemedim ama midemde yanardağlar patlıyor kaydirigubbakcemile3
bidaha hızlı yemicem diyorum ama duramıyorum kiii
cancan bak şimdi siz ısınmalara başlayın bence şimdi bu akşam eve git yerlere mumları koy al bebe yapını kociş sana yani boynuna masaj yapsın ön tur olur ii olur :roflol:oooyyy ooyyyyy kıyamam kuzucumaaaaa...........
selammmmmm
dün yeğenimin gösterisi sonra çarşı pazar,akşama bahçe işleri derken çok yoğun,yorucu bir o kadar da zevkli bir gün geçirdim..........bugün evde dinleniyorum........birazdan akşam için yemek yapmaya başlayacağım.......nedense çok mutlu uyandım bu sabah,oysa gece kabus görmüştüm,siyah bir yılan gömlek yakamdan içeri girmişti,sıçrayarak uyandım,eşime sayıklamışım zaten yılan girdi diye........sanırım güzel haberler alacağız yakında.........
hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmm
çağlacım meraba senin pıhtılaşma oranın ne (heterezigotmu homozigotmu)benim heterezigot mutayonu 0.4 lük clexan verdi.ben de 6.haftadayım.kalp atışı duyuldumu senin.iğnenin dozu aklıma takıldı...
ayyyy çokda yemedim ama midemde yanardağlar patlıyor kaydirigubbakcemile3
bidaha hızlı yemicem diyorum ama duramıyorum kiii
heterezigot 0.6 lık kullanıyorum canım benimki 7 haftayı bitirdi normalde doktor 8 haftasını bitirmiş olması gerekiyor dedi ama geç döllenme olmuş o yüzden 7 haftalıkı geçti biraz kalp atışlarını geçen hafa cuma günü gördük haftaya salı birdaha kontrolüm var hayırlısı bakalım canım senin nasıl gidiyor gördün mü kalp atışlarını
ben geçen pazartesi gittim kesesi oluşmuş 5 haftalık dedi.7 hafta olunca gel kalp atışına bakalım dedi.senin kilo nasıl acaba kiloylamı alakalı iğne dozu.ben 59 kiloyum.hemotolog da doktor da 0.4 dedi ama bilmiyom
ayyy ilahi utandım kıssss ohaoldumsmilecancan bak şimdi siz ısınmalara başlayın bence şimdi bu akşam eve git yerlere mumları koy al bebe yapını kociş sana yani boynuna masaj yapsın ön tur olur ii olur :roflol:
hadi hayırlısı olsun canım bende biraz önce hematologa gittim homosistein seviyesine bakcak sonucun çıkmasını bekliyorum hakkımızda hayırlısı bakalım...herkese selam kızlar....
hasteneden geldim..tahlilleri yaptırdım 2 saat sonra gidip alıcam bir kısmını kalanı p.tesiybabamla alışverişteydim..yeğenime ciciler aldım...biraz fazla gezmişim...çok yoruldum...
çok sağol tatlım bende yarına senelik izin yaptırcam.. 3 gün güzelce dinleneyim bakalım geçer inşallah...gülüş ,aysude selamlar aysude geçmiş olsun canım yap egzersizlerini.gülüşcüm dikkat et çok hızlı yemek yeme.miğdeme acayip zararı var...ben de iyi sayılırım.dün misafür vardı.annem geldi yardım etti.çok ayakta durunca ağrıları oluyo.bakalım şimdilik böyle....
feryad nasılsın canım herşey yolundamı
merhaba canım çok iyi yaaa yaptırabilmene sevindim hadi bakalım iyi çıkacak sonuçların bak görherkese selam kızlar....
hasteneden geldim..tahlilleri yaptırdım 2 saat sonra gidip alıcam bir kısmını kalanı p.tesiybabamla alışverişteydim..yeğenime ciciler aldım...biraz fazla gezmişim...çok yoruldum...
canımsın yaaaa napıym yemek için 20 dk var kii bunun dışında cidden acıkmıştım cokacimcoookgülüşüm kız önünden mi kaçırıyorlardı hı cokacimcoook bacım mide zaafiyeti geçircen ha kaydirigubbakcemile3
merhaba tatlım aman dikkat ev taşıma okul değişimi şimdide misafirler hiçbiri canından kıymetli değil varsın onlarda 9 ay gelmeyi versin hem bebeiş görme muhabbetine bir taşla iki kuş vururlargülüş ,aysude selamlar aysude geçmiş olsun canım yap egzersizlerini.gülüşcüm dikkat et çok hızlı yemek yeme.miğdeme acayip zararı var...ben de iyi sayılırım.dün misafür vardı.annem geldi yardım etti.çok ayakta durunca ağrıları oluyo.bakalım şimdilik böyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?