ben geçen pazartesi gittim kesesi oluşmuş 5 haftalık dedi.7 hafta olunca gel kalp atışına bakalım dedi.senin kilo nasıl acaba kiloylamı alakalı iğne dozu.ben 59 kiloyum.hemotolog da doktor da 0.4 dedi ama bilmiyom
merhaba canım çok iyi yaaa yaptırabilmene sevindim hadi bakalım iyi çıkacak sonuçların bak gör
inşallah kendi bebişinede alırsın
canımsın yaaaa napıym yemek için 20 dk var kii bunun dışında cidden acıkmıştım cokacimcoook
merhaba tatlım aman dikkat ev taşıma okul değişimi şimdide misafirler hiçbiri canından kıymetli değil varsın onlarda 9 ay gelmeyi versin hem bebeiş görme muhabbetine bir taşla iki kuş vururlar
feryad cımm sen tÜp bebeĞİ nasıl yaptırdın ssk varmı karŞıladımı ne kadar masraf oldu cnm
aaaaakıssss utanma utanma hem güzel olur boynunda rahatlamış olur bak kanamanda bitmiş güzelll bir duş al özellikle boyun bölgene tut banyodan çıkarken boynunu havluyla iyice sar sonrada gelsin bebe yağlı güzelll bir masaj e sonrasını ben anlatmıym artık dimi ama kaydirigubbakcemile3ayyy ilahi utandım kıssss ohaoldumsmile
hadi hayırlısı olsun canım bende biraz önce hematologa gittim homosistein seviyesine bakcak sonucun çıkmasını bekliyorum hakkımızda hayırlısı bakalım...
çok sağol tatlım bende yarına senelik izin yaptırcam.. 3 gün güzelce dinleneyim bakalım geçer inşallah...
aman aman sen ilacını ihmal etme ve dinlenKızlar ben az çıkıyorum ilacımın saati geldi yerleştirip 45 dakika kadar el ense yapmam lazım görüşürüz öpüyorum hepiciğinizi :)
amaaaan yemişim kilosunu ben 76dan 54e inebildiysem bi senede sende verirsin takma kafana kiloyu ama şu var bizim hastalığımızda kilo pekde iyi değil buyüzden porsiyonları küçült canının istediğini ye ama az yeevet canım benimkini kiloya göre verdi benim bu bebiş tedaviyle olduğu için baya kilo aldım şimdi 68 kiloyum( tedaviye 56 yla başladım gör halimi artık )ama olsun bebişim iyi olsun da :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Kızlar ben az çıkıyorum ilacımın saati geldi yerleştirip 45 dakika kadar el ense yapmam lazım görüşürüz öpüyorum hepiciğinizi :)
napıym cancan yaa 12-13 arası yemek saati ama biz 3 kişiyiz bizim departmanda e malum müşteri öğle saatini pek düşünmüyor geliyor nöbetleşe yemek yiyoruz burası dağın başı zaten acıksan bişi alıcak yer yok yanımda bazen meyve getiriyorum ama alışkanlık oldu işte müşteri gelmeden yiyip bitirmekne 20 dakika mı gülüm o bana hayatta yetmez bak sen ne yap bence çantanda atıştırmalık bişeyler bulundur hem çok acıkmazsın hem de hızlı hızlı yemene gerek kalmaz ne dersin yoksa midenden hastalancan gülüm bak hamiş kalınca lazım olcak o mide sana
canım ben tamamen özel bir tüp bebek merkezinde yaptırdım yönetmelik değiştiği için rapor çıkaramadım artık raporlar özeli karşılamıyormuş ya ama Allah razı olsun doktorumun çok yardımı oldu tüp bebek merkezine talimat vermiş indirimli yaptırdık tüp bebeği 4 milyar civarında maloldu bu arada ilaçlarda da rabbim yardım etti eczaneye kar payı vermedim onları da yazdıramadık tabi canım ben şimdi çıkıyorum başka sorun olursa yine yazarım ilaç saatim geldi de tmm mı tatlım[/Q
CNM BENİM ALLAH DAHADA ÇOK YARDIMCI OLSUN İNŞ HEP KOLAYLIK SAĞLASIN İNŞ 2 CİYE 3 CÜYE GEREK KALMAZ İNŞ ALLAHIM BEBEĞİNİ GÖBÜŞÜNE SIKI SIKI TITTURSUN İNŞ YA SENDE BENİM GİBİ BOŞ GEBELİKLER YAŞADIN DİMİ CNM NEDEN TÜP BEBEK İSTEDİN PEKİ ÇOK KORKUYORUM TEKRAR BOŞ GEBELİK YAŞAMAKTAN TEKRAR AYNI ACILARI YAŞAMAKTAN eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
selam damlacım gördüğün gibi kaynatıyoruz
sağolsun müdürüm ikidebir bişiler istiyo ama canım masamdan hiiiççç kalkmak istemiyor
DENDEN canım napıyosun özledim kız bu aralar sık giremiyorum dışarı işleri oda işleriyle uğraştım.dahada bitmedi.artık ütü felan baya zorluyo beni belim hemen ağrıyor.sen naptın bakimmm.nasıl gelişme varmı?
canımmmm merhaba bende ösledimmmm
iyiyim canım,bildiğin gibi bir değişiklik yok......bugün işe gidecektim dün yorulduğum için yarın gitmeye karar verdim......ayy ne heyecanlsındır sen şimdi,yanında olsaydım yardım ederdim ütüde sana.........hazırlıklarını tamamlaman iyi olur,son zamanlarda hareket etmek epey zorlaşıyormuş......
ayy burda olsaydın keşkeee.ay hem çok zevkli hemde alıp ettikçe bişimi olur diye keyfini çıkaramıyorum.sürekli ağzımda dua girip çıkıp dua ediyorum.off zor yaaa.bi temmuzu bulursamm.damlanın yazısı çok etkiledi beni çok üzüldüm ya.evet ya hareket eğilmek felan zorluyo bide ben hızlı harekete alışığım ya.bazen unutup koltuğa atıyorum kendimi eşim kızıyor.hihoyyyt
angel34 canım hac haftan kaldı senın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?