canım daha var temmuzda doğum inş.30 haftalığız.yavaştan hazırlıklara başladık işte.oda takımı felan 1 aydan gelir dediler.haziranda gelcek.ama temizlik dolap içleri felan bide oda rengi felan uğraşıyorum.[/QUOT
ay canım ne guzel ya Allah tamamına erdırsın kolay gelsın tatlı telaşlar bunlar bebışımız kız erkek ısım kararlaştırdınız mı
ay bın pışman oldum ya paylaşmasaydım keske takma kafana canım hayatta oluyo boyle seyler malesef guzel seylere odaklan bebeısını kucagına alıcagını opup koklayacagını kaydirigubbakcemile5
canım ben tamamen özel bir tüp bebek merkezinde yaptırdım yönetmelik değiştiği için rapor çıkaramadım artık raporlar özeli karşılamıyormuş ya ama Allah razı olsun doktorumun çok yardımı oldu tüp bebek merkezine talimat vermiş indirimli yaptırdık tüp bebeği 4 milyar civarında maloldu bu arada ilaçlarda da rabbim yardım etti eczaneye kar payı vermedim onları da yazdıramadık tabi canım ben şimdi çıkıyorum başka sorun olursa yine yazarım ilaç saatim geldi de tmm mı tatlım[/Q
CNM BENİM ALLAH DAHADA ÇOK YARDIMCI OLSUN İNŞ HEP KOLAYLIK SAĞLASIN İNŞ 2 CİYE 3 CÜYE GEREK KALMAZ İNŞ ALLAHIM BEBEĞİNİ GÖBÜŞÜNE SIKI SIKI TITTURSUN İNŞ YA SENDE BENİM GİBİ BOŞ GEBELİKLER YAŞADIN DİMİ CNM NEDEN TÜP BEBEK İSTEDİN PEKİ ÇOK KORKUYORUM TEKRAR BOŞ GEBELİK YAŞAMAKTAN TEKRAR AYNI ACILARI YAŞAMAKTAN eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
canım benim evet bende boş gebelik yaşadım 2 kez kanda vardı ama görünmedi
tüp bebeği ben istemedim hatta ödüm kopuyordu korkudan düşükten sonra 8-9 ay gebe kalamayınca doktora gittik araştırma sonunda eşimde sperm sayısında düşüklük görüldü ve doktorumuz mecburen tüp bebeğe yönlendirdi ama zor bir süreç tabi inş 2. ye gerek kalmaz ve sen bunları yaşamdan dolu dolu bir hamilelik geçirirsin
Feryad inş.rüyam hayırlara çıkar canım
haklısın canım aslındada yaşadıklarında kolay değil.hamiş olunca duygusallık hat safhada oluyo.inş.sende bebişine kavuşursunnn.
arkadaşlar selam hepinize.ben bugün tuvalete gittikten sonra açık kahverengi akıntı geldi.doktorum yurtdışında olduğundan soramıyorum.bebekle ilgilimidir kızlar yaa?yoksa bende rahim ağzında yara vardı acaba onunla ilgilimi?sizde hiç böyle bişey oldu mu hamilelikte
inş. canıııım az kaldı şükür rabbim son 22 ayını da rahat geçirtsin sana kuzum
pınar ne kadarlık gebeydin sen canım doktorlar genelde kahverengi lekelerden korkmayın kırmızı lekelerden korkun diyo bebeğin yereşmesi ile ilgili bişey olabilir
cnm bugün 5+5 oldu.
keşke başka bir doktora daha görünsen doktorun gelene kadar kafan rahat ederdi en azından içimdeki ses kötü bir durum olmadığını söylüyo ama yine de benim bu konuda bir tecrübem yok
yaa feryadcım çalışıyorum ve iş yerimden hiç kimseye söylemedim henüz.izin konusu problem olabilir.offf napsam acaba.pazartesi normalde doktorumla heyet raporu için görüşcem.acaba o zaman sorsam geç mi olur
canım gitsen için rahat ederdi şimdi 3 gün kendi kendini yiyeceksin onun için dedim leke açık renk di değil mi aslında soruna hamile arkadaşlar cevap verebilseler çok daha sağlıklı olurdu
pınarcıgım hıç sıkma canını olur genelde hamılelıktede kahverengı akıntılar ama doktoruna kesınlıkle sor bıde doğrumu bılmıyom ama ilk zamanlarda olurmuş bebek yerleştıgı için frumda okumuştum bilmiyorumkismile
inş. canıııım az kaldı şükür rabbim son 22 ayını da rahat geçirtsin sana kuzum
hihi 2 yazacağıma 22 yazmışım kaydirigubbakcemile3
olsun:dance:anladım ben.canım sonuç bellimi senin merak ettim ya.
bu arada bol dua ve yasin okusan canımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?