Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ay bın pışman oldum ya paylaşmasaydım keske takma kafana canım hayatta oluyo boyle seyler malesef guzel seylere odaklan bebeısını kucagına alıcagını opup koklayacagını kaydirigubbakcemile5

haklısın canım aslındada yaşadıklarında kolay değil.hamiş olunca duygusallık hat safhada oluyo.inş.sende bebişine kavuşursunnn.

arkadaşlar selam hepinize.ben bugün tuvalete gittikten sonra açık kahverengi akıntı geldi.doktorum yurtdışında olduğundan soramıyorum.bebekle ilgilimidir kızlar yaa?yoksa bende rahim ağzında yara vardı acaba onunla ilgilimi?sizde hiç böyle bişey oldu mu hamilelikte

pınar ne kadarlık gebeydin sen canım doktorlar genelde kahverengi lekelerden korkmayın kırmızı lekelerden korkun diyo bebeğin yereşmesi ile ilgili bişey olabilir

keşke başka bir doktora daha görünsen doktorun gelene kadar kafan rahat ederdi en azından içimdeki ses kötü bir durum olmadığını söylüyo ama yine de benim bu konuda bir tecrübem yok

yaa feryadcım çalışıyorum ve iş yerimden hiç kimseye söylemedim henüz.izin konusu problem olabilir.offf napsam acaba.pazartesi normalde doktorumla heyet raporu için görüşcem.acaba o zaman sorsam geç mi olur

yaa feryadcım çalışıyorum ve iş yerimden hiç kimseye söylemedim henüz.izin konusu problem olabilir.offf napsam acaba.pazartesi normalde doktorumla heyet raporu için görüşcem.acaba o zaman sorsam geç mi olur

canım gitsen için rahat ederdi şimdi 3 gün kendi kendini yiyeceksin onun için dedim leke açık renk di değil mi aslında soruna hamile arkadaşlar cevap verebilseler çok daha sağlıklı olurdu

canım gitsen için rahat ederdi şimdi 3 gün kendi kendini yiyeceksin onun için dedim leke açık renk di değil mi aslında soruna hamile arkadaşlar cevap verebilseler çok daha sağlıklı olurdu

evet cnm açık kahverengi.yani kanlı kesinlikle değil.sulu çamur gibi bişey.offf neyse izin şansımı deneyim ben en iyisi.

pınarcıgım hıç sıkma canını olur genelde hamılelıktede kahverengı akıntılar ama doktoruna kesınlıkle sor bıde doğrumu bılmıyom ama ilk zamanlarda olurmuş bebek yerleştıgı için frumda okumuştum bilmiyorumkismile

aysudecim çokk geçmiş olsun canım dikkat et egzersiz yap bol bol şimdi bebiş hazırlığı yaparken sorun çıkmasın hemen gelsin bebiş

pınar81 korkma kahverengi lekeden bişi olmaz ama muhakkak istirahat etmen gerek dinlenmelisin düşük tehlikesi olabilir çünkü

baharcım nasıl imrendim burda anlatamam o cicişleri görünce ben daha hiç birşey almadın bir don bile yaaa ne biliyim korkudan yanaşamıyorum henüz bebek eşyalarına sormak şöyle dursun bakmıyorum bile ben ne zaman alıcam hiç bilmiyorum 5 aylık olunca bakarım belki daha erken sanki benim için

olsun:dance:anladım ben.canım sonuç bellimi senin merak ettim ya.
bu arada bol dua ve yasin okusan canımmm.

okuyorum canım sürekli elim karnımda ağzımda dua :) 2. tefriciyeme başladım 1. de sağolsun kızlar çok yardım etti ama bunu anneciği tamamen kendi okuyacak ona haftaya çarşamba tahlil ver demişlerdi sonuç henüz belli değil 26 sını bekliyorum rabbim yüzümüze baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…