AMİNNN canım benim.inşrabbim seninde kucağına hemen versin.bence seninde oğlun olucak bana öle geliyor.
Baharım ne tatlıymış cicileriniz rabbim daha daha mutlu günlerde kullandırsın bebeğinin kokusunu içie doya doya çekerek :)
cancan bak şimdi siz ısınmalara başlayın bence şimdi bu akşam eve git yerlere mumları koy al bebe yapını kociş sana yani boynuna masaj yapsın ön tur olur ii olur :roflol:
aysudecim çokk geçmiş olsun canım dikkat et egzersiz yap bol bol şimdi bebiş hazırlığı yaparken sorun çıkmasın hemen gelsin bebiş
pınar81 korkma kahverengi lekeden bişi olmaz ama muhakkak istirahat etmen gerek dinlenmelisin düşük tehlikesi olabilir çünkü
baharcım nasıl imrendim burda anlatamam o cicişleri görünce ben daha hiç birşey almadın bir don bile yaaa ne biliyim korkudan yanaşamıyorum henüz bebek eşyalarına sormak şöyle dursun bakmıyorum bile ben ne zaman alıcam hiç bilmiyorum 5 aylık olunca bakarım belki daha erken sanki benim için
merhaba arkadaşlar
aysude mir bende yyazacağım 1+2 olmana rağmen hamama sakın....andın sen pişman oldun değilmi söylediğine.
pınar mutlaka doktora git düşük tehlikesi olabilir varsa eğer böyle birşey enazından iğne ilaç verir belkide birşey yoktur ama içini rahatlat.
baharçelik evet inş.bunları allah kucağımıza almayı nasip eder allahım ve herkesede
evet kızlar izmirliler haftaya prş doktor kontrolünden sonra buluşabiliriz haftasonumu olacak nerede?
günaydın güzellikler opuyorumnanaktan
kuzum yaaa sen yat dinlen boynunu sıcak tut drun verdiği hareketleri yap geçsin bian önce....günaydın can can.... tatlım ben bugün izin aldım ama boynum gerçekten felaket ağrıyor...aranızda olamıcammm.......... öpüyorum hepinizi..........
günaydın can can.... tatlım ben bugün izin aldım ama boynum gerçekten felaket ağrıyor...aranızda olamıcammm.......... öpüyorum hepinizi..........
saol canım benim amin daha iyileri sizlerin olsun inşallah canım hep dua ediyorum öncelik şu an tüp yaptırdığın için sende her gece dualrımdasın. tabiki diğer arkadaşlarda öyle. rabbim inşallah seninde meleğini göbüşüne koymuştur.
bu mumlar bana hiç yabancı gelmedi ama sanırım bir filmden alıntı yapıldı lülülülülülüdelikafadulden
ay cnaım yaa sibelim az kaldı sende yakında başlarsın gülüm bende ilk zamanlar bakamıyordum bile ama rabbim öyle büyük öyle büyük bir kuvvet verdi ki içime öyle bir sabırla bekliyorum ki meleğimi. rabbime emanet kuzum. e biz artık 5 ayımızı bitirmek üzereyiz. çok sıcaklara bırkama taraftarı değilim şimdiden yoruyor beni göbüşüm.
canım ben hafta içi çalıştığımdan dolayı hafta sonu benim için daha uygun olur tabi silze4r içinde uygun olursa. o zaman şöyle yapalım bu hafta sonu sen gelemiyorsun önümüzdeki hafta sonuda bende temizlik var. 5 haziran diyelimmi tüm izmirli pıhtıcıklara. uymayan olursa tekrar değiştirebiliriz.
HERKESE KOCAMAAAAAANN GÜNAYDIN BUNLAR SİZE a.s.a.s.a.s. HAFTANIN SON GÜNÜ OLMASI SEBİBYLE OĞLUM DA BENDE PEK MESUDUZ :dance: :icecream:
günaydın can can.... tatlım ben bugün izin aldım ama boynum gerçekten felaket ağrıyor...aranızda olamıcammm.......... öpüyorum hepinizi..........
feryad bugün nasılsın
gğnaydın herkeseeee.yok cnm malesef izin alamadım.ama şuan için hiçbir şey yok.yani akıntı tekrarlamadı.birlikte çalıştığımız arkadaş doğum izninde.yerime bakacak kimse yok.o yüzden sürekli izin almakta göze batıyor.kasığımda bıçak saplanması gibi ara ara ağrı oluyor.onun haricinde bişey yok cnmpınarcım nasılsın gittinmi doktora,inşallah hiçbir sıkıntı yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?