Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar
aysude mir bende yyazacağım 1+2 olmana rağmen hamama sakın....andın sen pişman oldun değilmi söylediğine.
pınar mutlaka doktora git düşük tehlikesi olabilir varsa eğer böyle birşey enazından iğne ilaç verir belkide birşey yoktur ama içini rahatlat.
baharçelik evet inş.bunları allah kucağımıza almayı nasip eder allahım ve herkesede
evet kızlar izmirliler haftaya prş doktor kontrolünden sonra buluşabiliriz haftasonumu olacak nerede?

Baharım ne tatlıymış cicileriniz rabbim daha daha mutlu günlerde kullandırsın bebeğinin kokusunu içie doya doya çekerek :)

saol canım benim amin daha iyileri sizlerin olsun inşallah canım hep dua ediyorum öncelik şu an tüp yaptırdığın için sende her gece dualrımdasın. tabiki diğer arkadaşlarda öyle. rabbim inşallah seninde meleğini göbüşüne koymuştur.

cancan bak şimdi siz ısınmalara başlayın bence şimdi bu akşam eve git yerlere mumları koy al bebe yapını kociş sana yani boynuna masaj yapsın ön tur olur ii olur :roflol:

bu mumlar bana hiç yabancı gelmedi ama sanırım bir filmden alıntı yapıldı lülülülülülüdelikafadulden

ay cnaım yaa sibelim az kaldı sende yakında başlarsın gülüm bende ilk zamanlar bakamıyordum bile ama rabbim öyle büyük öyle büyük bir kuvvet verdi ki içime öyle bir sabırla bekliyorum ki meleğimi. rabbime emanet kuzum. e biz artık 5 ayımızı bitirmek üzereyiz. çok sıcaklara bırkama taraftarı değilim şimdiden yoruyor beni göbüşüm.

canım ben hafta içi çalıştığımdan dolayı hafta sonu benim için daha uygun olur tabi silze4r içinde uygun olursa. o zaman şöyle yapalım bu hafta sonu sen gelemiyorsun önümüzdeki hafta sonuda bende temizlik var. 5 haziran diyelimmi tüm izmirli pıhtıcıklara. uymayan olursa tekrar değiştirebiliriz.

HERKESE KOCAMAAAAAANN GÜNAYDIN BUNLAR SİZE a.s.a.s.a.s. HAFTANIN SON GÜNÜ OLMASI SEBİBYLE OĞLUM DA BENDE PEK MESUDUZ :dance: :icecream:

Kızlar izmirde olup buluşmaya katılacaklar listeye kendilerini eklesinler

5 haziran cumartesi (şimdilik böyle diyorum yeri ve saati konuşuruz)
katılımcılar

1-bahar çelik
2-meldal

Son düzenleme:

Allah razı olsun canım desteğiniz o kadar büyük ki bunu sözle ifade edemem hayırlısı ile inş. 26 mayısta bende size güzel haber verebilirim inş.

günaydın can can.... tatlım ben bugün izin aldım ama boynum gerçekten felaket ağrıyor...aranızda olamıcammm.......... öpüyorum hepinizi..........

canım benim egzersizlerini ihmal etme belirgin bir rahatlama oluyo insanda lütfen hemen başla yatmayla da geçmez o baş ağrısı

kızlar düşük yapma korkusu mahvediyo.sürekli kontrol kanama varmı diye.napim elimde değil.tabi nasip herşey ama,,,,,,,,,,,,,,,

pınarcım nasılsın gittinmi doktora,inşallah hiçbir sıkıntı yoktur
gğnaydın herkeseeee.yok cnm malesef izin alamadım.ama şuan için hiçbir şey yok.yani akıntı tekrarlamadı.birlikte çalıştığımız arkadaş doğum izninde.yerime bakacak kimse yok.o yüzden sürekli izin almakta göze batıyor.kasığımda bıçak saplanması gibi ara ara ağrı oluyor.onun haricinde bişey yok cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…