Nazlım gÜnaydın
gğnaydın herkeseeee.yok cnm malesef izin alamadım.ama şuan için hiçbir şey yok.yani akıntı tekrarlamadı.birlikte çalıştığımız arkadaş doğum izninde.yerime bakacak kimse yok.o yüzden sürekli izin almakta göze batıyor.kasığımda bıçak saplanması gibi ara ara ağrı oluyor.onun haricinde bişey yok cnm
cnm gunaydın şimdi kaç haftalık oldungünaydın kıslarrr dersim boş acıkta ağrım var bir de nöbetçiyim düşünün halimi
merhaba canımcım bugün cuma fazla müşteri yoğunluğu olmaz ama bizim şirketin istekleri bitmez raporlar vs müşteri listeleri hazırlanacak amannnnn iştegülüş senin nasıl gidiyo yoğunmu işler
canım sen mi izin istemedin onlar mı vermedi ...nerde olursa olsun gözüne batan birileri mutlaka var ona takılmasan keşke ben şimdi evdeyim diye kimin arkamdan hangi kelimeleri söyleyebileceğini bile biliyorum ama önce can hatta canımızdan öte olanlarda var...
Allah razı olsun canım desteğiniz o kadar büyük ki bunu sözle ifade edemem hayırlısı ile inş. 26 mayısta bende size güzel haber verebilirim inş.
Kızlar izmirde olup buluşmaya katılacaklar listeye kendilerini eklesinler
5 haziran cumartesi (şimdilik böyle diyorum yeri ve saati konuşuruz)
katılımcılar
1-bahar çelik
merhaba arkadaşlar
aysude mir bende yyazacağım 1+2 olmana rağmen hamama sakın....andın sen pişman oldun değilmi söylediğine.
pınar mutlaka doktora git düşük tehlikesi olabilir varsa eğer böyle birşey enazından iğne ilaç verir belkide birşey yoktur ama içini rahatlat.
baharçelik evet inş.bunları allah kucağımıza almayı nasip eder allahım ve herkesede
evet kızlar izmirliler haftaya prş doktor kontrolünden sonra buluşabiliriz haftasonumu olacak nerede?
kızlar düşük yapma korkusu mahvediyo.sürekli kontrol kanama varmı diye.napim elimde değil.tabi nasip herşey ama,,,,,,,,,,,,,,,
merhaba canımcım bugün cuma fazla müşteri yoğunluğu olmaz ama bizim şirketin istekleri bitmez raporlar vs müşteri listeleri hazırlanacak amannnnn işte
neyse sen nasılsın sende bulantı fazla olmadı galiba yeni okuluna evine alışabildin mi
evet cnm çok haklısın.ama hamilelik durumunu kimse bilmediği için uygun bir mazeretde aklıma gelmediği için idare edemezmisin diye rica ettiler.yapacak bişey kalmadı.öğleden sonra duruma göre tekrar sorcam.bir ara kaçarım sanırım
feryad cım sayılı gün çabuk geçer derler ama işin ucunda güzel haber almak varsa geçmek bilmiyor sanırım allahım güzel haberler duyursun sana inşallaha.s.
yaaa bizim müşteriler gibi bu topicte bugün sessiz huuuu kızlarrr
halayıda bıraktınız arada göz ucuyla okuyodum ama şimdi kimsecikler yok eee tabii yarının rehavetine kapıldınız dimiiii tatilciler siziiii
Kuzular nasılsınız
ben heç iyi deilim 3gündürlü ne yesem çıkarıyorum birde belim çok ağrıyor
dün temizlik bile yapamadım
Aysude kuzu dikkat et kendine egzersizlerini yap
Feryad canım aklım hep sende ne zaman belli olcak bebişin tutunup tutunmadığı
Seninle ilgili içimde çok güzel bi his var sanki herşey çok güzel olcak kuzu
Limburg sen nasılsın nerelerdesin kuzu
Emine canım doktora gitmişsin yeni okuyabildim bi sorun çıkmamış çok sevindim ben sana dedimm boş yere stres yapma diye kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?