Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım sen mi izin istemedin onlar mı vermedi ...nerde olursa olsun gözüne batan birileri mutlaka var ona takılmasan keşke ben şimdi evdeyim diye kimin arkamdan hangi kelimeleri söyleyebileceğini bile biliyorum ama önce can hatta canımızdan öte olanlarda var...

gülüş senin nasıl gidiyo yoğunmu işler
merhaba canımcım bugün cuma fazla müşteri yoğunluğu olmaz ama bizim şirketin istekleri bitmez raporlar vs müşteri listeleri hazırlanacak amannnnn işte
neyse sen nasılsın sende bulantı fazla olmadı galiba yeni okuluna evine alışabildin mi

evet cnm çok haklısın.ama hamilelik durumunu kimse bilmediği için uygun bir mazeretde aklıma gelmediği için idare edemezmisin diye rica ettiler.yapacak bişey kalmadı.öğleden sonra duruma göre tekrar sorcam.bir ara kaçarım sanırım

Allah razı olsun canım desteğiniz o kadar büyük ki bunu sözle ifade edemem hayırlısı ile inş. 26 mayısta bende size güzel haber verebilirim inş.

feryad cım sayılı gün çabuk geçer derler ama işin ucunda güzel haber almak varsa geçmek bilmiyor sanırım allahım güzel haberler duyursun sana inşallaha.s.

güzincim az kalmış kontrol gününe inşallah doktorun artık dolaşma iznini çıkartır sanada bebeğin sağlıklı olsun yeterki

kızlar düşük yapma korkusu mahvediyo.sürekli kontrol kanama varmı diye.napim elimde değil.tabi nasip herşey ama,,,,,,,,,,,,,,,

cnm kaç aylık olduğunu bilmiyorum şuan ama o korku çok fena gerçekten ben 2.yi denemeden bile aynı şeyleri yaşarmıyım diye şimdiden ürperiyorum ama aklına güzel şeyler getirki güzellikler seninle ve bebişinle olsun ii nöbetler sanadaa.s.

pınar meraba canım lekelenmeyi lütfen ihmal etme bence başka bi doktora git bi şey yoksa için rahat eder varsada erken öğrenirsen yapılabilecekler yapılır

canım 5 t 5 oldu.erken değilmi bulantıya daha.bilmiyorumki.alıştım sayılır da okul olarak eski ortamım çok güzeldi.burda bulamadım onu...

pınar allah yardımcın olsun seninde cnm ama şunu aklından hiç çıkartma olurmu bebişinin ve senin sağlığın o işten ve işyerindekilerden çok ama çok daha önemli gerçekten ben birkez o hataya düştüm ve 2 yıldır acısını içimden atamıyorum gerçekten kötü bir durumun yok bence ama kendinide ihmal etme nazlı bebekler bunlar nede olsa

feryad cım sayılı gün çabuk geçer derler ama işin ucunda güzel haber almak varsa geçmek bilmiyor sanırım allahım güzel haberler duyursun sana inşallaha.s.

Amin inş. hepimize güzel haberler vermek nasip olsun rabbim bize bebeğimi kucağıma sağlıcakla aldım da yazdırsın inş.

Kuzular nasılsınız
ben heç iyi deilim 3gündürlü ne yesem çıkarıyorum birde belim çok ağrıyor
dün temizlik bile yapamadım
Aysude kuzu dikkat et kendine egzersizlerini yap
Feryad canım aklım hep sende ne zaman belli olcak bebişin tutunup tutunmadığı
Seninle ilgili içimde çok güzel bi his var sanki herşey çok güzel olcak kuzu
Limburg sen nasılsın nerelerdesin kuzu
Emine canım doktora gitmişsin yeni okuyabildim bi sorun çıkmamış çok sevindim ben sana dedimm boş yere stres yapma diye kuzu

yaaa bizim müşteriler gibi bu topicte bugün sessiz huuuu kızlarrr
halayıda bıraktınız arada göz ucuyla okuyodum ama şimdi kimsecikler yok eee tabii yarının rehavetine kapıldınız dimiiii tatilciler siziiii

yaaa bizim müşteriler gibi bu topicte bugün sessiz huuuu kızlarrr
halayıda bıraktınız arada göz ucuyla okuyodum ama şimdi kimsecikler yok eee tabii yarının rehavetine kapıldınız dimiiii tatilciler siziiii

Kuzu ben burdayım nasılsın özledim seninle sohbet etmeyi

Allah razı olsun canım test günüm 26 mayıs zaman yaklaştıkça ben de çok heyecanlanıyorum uyusam uyansam 26 mayıs olsa sonuç ne ise görsem artık hayırlısı ile diyorum :) inş. içindeki his gerçek olur canım hep beraber seviniriz ..iyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…