Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yaaa bizim müşteriler gibi bu topicte bugün sessiz huuuu kızlarrr
halayıda bıraktınız arada göz ucuyla okuyodum ama şimdi kimsecikler yok eee tabii yarının rehavetine kapıldınız dimiiii tatilciler siziiii

aklinialirimsmileay ben evde yatmaktan çok sıkıldım delikafadulden

böyle beklemek ne zordur bilirim kuzu
ama inşallah sonucu beklemeye değer ki inşallah öyle olcak
şimdi öğlen namazını kılcam ve sinin için allahıma bol bol dua edicem inşallah kabul eder rabbim
inşallah 26 mayısda güzel haberini alıp bol bol halay çekeriz hep beraber:teytey::teytey::teytey:

kuzular ben kaçar
namaz kılıp biraz evimi toparlıyayım akşamda dışarı çıkcaz
hepinizi kocaman öpüyorum

Allah razı olsun canım inş. herşey güzel olacak opuyorumnanaktan

arkadaşlar bişey sorcam.bu heyet raporuyla ilgili bilgisi olan var mı?heyet raporu çıkınca ilacı yinede her seferinde yazdırmamız gerekiyor mu?

crawford selam canım nasılsın.ben iyi sayılır biraz ağrılar oluyo.5t5oldu.canım şu progestan jeli sen kullanıyodun.doktor bana da verdi.çok rahatsız ediyodu bıraktım 2 gündür.düşüğün çok da önüne geçmiyomuş diyolar.ne düşünüyosun.bir de canım bulantı falan ne zaman başlıyo

arkadaşlar bişey sorcam.bu heyet raporuyla ilgili bilgisi olan var mı?heyet raporu çıkınca ilacı yinede her seferinde yazdırmamız gerekiyor mu?

canım yazdırman gerekiyo diye biliyorum.bana 3 aylık verildi.sonra tekrar yazdır dedi eczacı.senin pıhtılaşma oranı ne kaçlık iğne vuruyon

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNN ANNELERİN EN GÜZELİİİİİİ BUNLARDA SANA :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

saol canım benim ama bu bebekler bana çok fazla paylaşalım aramızda olurmu:)

canım 5 t 5 oldu.erken değilmi bulantıya daha.bilmiyorumki.alıştım sayılır da okul olarak eski ortamım çok güzeldi.burda bulamadım onu...

bulantılar için erken bir dönem bencede canım ama yakındır bir iki hafta sonra başlayabilir ama hiç olmayabilirde (keşke)

canım benim boşver yapma temizlik sonrada yaparsın hele bir geçsin şu bulantıların topla kendini yaparsın yavaş yavaş. bende hiç yapmadım ilk 3 ay neredeyse öyle üstten üstten zorla sonra kadın tuttum o yaptı. sen bebişe ve kendine dikkat et önemli olan sizsiniz

ne kaldı ki 26 sına canım hepimiz burda byaram yapacağız inşallah. her ne kadar bana halay çekmeyi yaskalasalarda o gün bende seninle ellerim patlayana kadar alkış yapçam. normaller halay hamişler alkış. arada bir cıstak cıstak yaparız hafiften :dance: :dance: işte böyle hoplayıp zıplamadan

canım iyi olmanıza sevindim. benimde önümüzdeki hafta kontrolüm. bakalım oğluşum nasılmış. tetanozuda haftaya vurulcam inşallah

baharcım bulantının olmaması sağlıksız olduğunu göstermez deilmi.canım bi de kalp atışı kaçıncı haftada görüldü senin.

Kuzu ben burdayım nasılsın özledim seninle sohbet etmeyi
canım benim yaaa bende özledim seniii nasıl hissediyorsun kendini bulantılar ne durumda
aklinialirimsmileay ben evde yatmaktan çok sıkıldım delikafadulden
ohhhhhh bide ben yatabilsem valla yat deseler hiiiiççççç üzülmem bi elimde kumanda bi elimde çekirdek cips ohhhhh sefam olsun kaydirigubbakcemile2

evet canım herseferinde yazdırmak zorundasın..
kaç günlerdir yoksun bende merak etmiştim seni..kendini çok yorma..bu arada ben tetenoz yaptırmadım drum olmasa da olur,evde doğum yapmayacaksan sorun yok demişti:))):ecrin_bebek:
canım 5 t 5 oldu.erken değilmi bulantıya daha.bilmiyorumki.alıştım sayılır da okul olarak eski ortamım çok güzeldi.burda bulamadım onu...
azdalar,canım bulantıların çok normal sakın sorun etme..
benim 5+0 da başlamıştı..benimde şimdiki okuluma hiççç alışamadım((
Amin inş. hepimize güzel haberler vermek nasip olsun rabbim bize bebeğimi kucağıma sağlıcakla aldım da yazdırsın inş.
:Saruboceq::Saruboceq:amin aminnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar izmirde olup buluşmaya katılacaklar listeye kendilerini eklesinler

5 haziran cumartesi (şimdilik böyle diyorum yeri ve saati konuşuruz)
katılımcılar

1-bahar çelik
2-meldal

ohhhhh..buluşun buluşunnnn:lepi::lepi:kıskandım bak lülülülülülülülülülülülü
hani ankaralılar nerdesiniz bakemmmkötükedihüsokötükedihüso

ya ben sizi çooooooooooook seviyorum ya görsem hepinize sıkı sıkı sarılcam ŞenizŞenizŞenizŞenizher şerde bir hayır varmış yaşadığım kötü olaylar olmasaydı sizin gibi değerli insanları nerde bulcaktım ben :sinifsinif:

gülüşüm ben hastayken bile yatmazdım düşün artık halimi ee haliyle mecbur yattık kociş hazırladı ben yedim yemekten sonra birde meyve keyfi ohhhhh derken 2 hafta bile yetti tombiş bir kadın olmama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben burdayım valla öyle bir program bana uyar guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…