Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kıslarrrr bu ay kampta olan arkadaşlar hepinize başarılar diliyorum... ben bu ağrıya dayanamıyorum o yüzden kocacımı eczaneye gönderdim dünkü reçetemi alcakk... ben bu ay kamptan çekildim gelcek ay inşallah hayırlısı bakalım nolcak...

heyyt bende burdayım valla yapın program hatunlar banada uyar... tabi boynum ağrımadığı sürece...

o senin değerin bitanem... kuzu ben bu ay es geçmek zorundayım çünkü gerçekten dayanılmaz ağrılar çekiyorum... ilaçlarımı alıp bu ağrıların önüne geçmem lazım ağlatıyor beni bu ağrılar artık....

canım benim egzersiz yaptın mı aman ihmal etme gerçekten çok rahatlatıyo o insanı bak ihmal etme
birde kimse için sinirlenme her sinirlenmende gerilmende aynı sıkıntıyı yaşarsın bak

canım benim çok geçmiş olsun :teselli: kıyamam sana nasıl bir ağrı olduğunu biliyorum ama egzersizlerini yapıp stresten uzak durmadığın her zaman aynı şeyleri aynı şeyleri yaşarsın o nedenle dikkat etmen lazım sen bizim kıymetlimizsin gülüm benim:1hug:

valla boyunluk taktım canım fıtık ve düzleşme ikisi birden beni çıldırtı valla egzersiz yapamıyorum çok ağrıyor ağrılarım biraz hafiflesin yapcam....

valla boyunluk taktım canım fıtık ve düzleşme ikisi birden beni çıldırtı valla egzersiz yapamıyorum çok ağrıyor ağrılarım biraz hafiflesin yapcam....

hımmm eşinle bir kızılcahamam yolculuğu yapsanıza ben geçen ay eşimle gittim sıcak su hem stresime hem de ağrıma iyi gelmişti sana da iyi gelir belki

merhaba crawford
çok iyiyim canım seninde iyi olmana sevindim....kavaklara gelince bizim evin arkasıda dolu ve eşim hergün hapşırık nöbeti geçiriyor.......
Büşra bulantıların artık geçsin yaaaaa........şaka şaka başka sıkıntın olmasında bulantıya razıyız....banada dua ediyor musun bakiim namazlardan sonra......
Aysude o ağrı çok zor yaaaaaa,önce senin sağlığın,iç ilaçlarınıda son ver acılarına.....
Bugün TSMA ile buluştuk,çok güzel bir gün geçirdim........sanki 40 yıldır tanışıyormuşuz gibiydi.........

iyiyim canım çok şükür ama 2 haftadır evdeyim sokağa çıkınca yürüyemeyecekmişim gibi geliyo artık :) neyse pazartesi işe başlayacağım yeniden yoğun bir tempo beni bekleyecek
sende yat dinlen ee artık bebek de büyüyo daha fazla halsiz bırakır seni ...sanırım alerji olmuşsun keşke sorsaydın doktoruna

ama bende yanınızda olmak isterdiiiiiiiiim :gitme:

ama bende yanınızda olmak isterdiiiiiiiiim :gitme:

bizde isterdik canım keşke hepberaber olabilsek günün birinde......ama neden olmasın belki bir gün hepimiz bebeklerimiz kucaklarımızda biraya gelir ve bir kitabın kapak sayfasını oluştururuz :asigim:boshayallersmile

yok kız bakma sen bana bugün eşim zorla pazara çıkardı beni evle pazar arası 50 metre var yok çok ta kalmadık ama belimde bir yanma bir sürü de söylendim beni neden getirdin diye kaydirigubbakcemile3 ama yine de çocuklarımı çok özledim kız pazartesi koşuşturuverirler çevremde şimdi onları hiç bu kadar uzun süre başka birine bırakmadım opuyorumnanaktan

ne güzel olur ya deriz bizim ki kan kardeşliği opuyorumnanaktan

iyiyim canım.arada belim kaasıklarım hafif ağrıyo.bulantı falan yok şimdilik.canım ben jeli bıraktım çok rahatsız ediyodu.düşüğü sadece geciktiriyo diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…