heyyt bende burdayım valla yapın program hatunlar banada uyar... tabi boynum ağrımadığı sürece...evet canım herseferinde yazdırmak zorundasın..
kaç günlerdir yoksun bende merak etmiştim seni..kendini çok yorma..bu arada ben tetenoz yaptırmadım drum olmasa da olur,evde doğum yapmayacaksan sorun yok demişti:))):ecrin_bebek:
azdalar,canım bulantıların çok normal sakın sorun etme..
benim 5+0 da başlamıştı..benimde şimdiki okuluma hiççç alışamadım((
:Saruboceq::Saruboceq:amin aminnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
ohhhhh..buluşun buluşunnnn:lepi::lepi:kıskandım bak lülülülülülülülülülülülü
hani ankaralılar nerdesiniz bakemmmkötükedihüsokötükedihüso
o senin değerin bitanem... kuzu ben bu ay es geçmek zorundayım çünkü gerçekten dayanılmaz ağrılar çekiyorum... ilaçlarımı alıp bu ağrıların önüne geçmem lazım ağlatıyor beni bu ağrılar artık....ya ben sizi çooooooooooook seviyorum ya görsem hepinize sıkı sıkı sarılcam ŞenizŞenizŞenizŞenizher şerde bir hayır varmış yaşadığım kötü olaylar olmasaydı sizin gibi değerli insanları nerde bulcaktım ben :sinifsinif:
kıslarrrr bu ay kampta olan arkadaşlar hepinize başarılar diliyorum... ben bu ağrıya dayanamıyorum o yüzden kocacımı eczaneye gönderdim dünkü reçetemi alcakk... ben bu ay kamptan çekildim gelcek ay inşallah hayırlısı bakalım nolcak...
o senin değerin bitanem... kuzu ben bu ay es geçmek zorundayım çünkü gerçekten dayanılmaz ağrılar çekiyorum... ilaçlarımı alıp bu ağrıların önüne geçmem lazım ağlatıyor beni bu ağrılar artık....
canım benim çok geçmiş olsun :teselli: kıyamam sana nasıl bir ağrı olduğunu biliyorum ama egzersizlerini yapıp stresten uzak durmadığın her zaman aynı şeyleri aynı şeyleri yaşarsın o nedenle dikkat etmen lazım sen bizim kıymetlimizsin gülüm benim:1hug:
valla boyunluk taktım canım fıtık ve düzleşme ikisi birden beni çıldırtı valla egzersiz yapamıyorum çok ağrıyor ağrılarım biraz hafiflesin yapcam....
Denden,Feryad,Elif_Fidan,Azdalar nasılsınız?
Benim uykum var. Maalesef sabah 8, akşam 5 bilgisayara baka baka. Birde gelip evde bakınca. Gözler yorgunluktan kapanıyor. Ne ders çalışasım var nede tv izleyesim. Ya benim kaç gündür kollarım bacaklarım kaşınıyor acaba şu kavaklardaki polenlerdenmi? Bizim iş yerinin önü kavak dolu ve yerlerde uçuşan pamuklarla.Ne dersiniz kaşımaktan bir hal oldum vallahi. Doktor sormak istediğin birşey varmı dedi sormadım akıllı gibi.
merhaba crawford
çok iyiyim canım seninde iyi olmana sevindim....kavaklara gelince bizim evin arkasıda dolu ve eşim hergün hapşırık nöbeti geçiriyor.......
Büşra bulantıların artık geçsin yaaaaa........şaka şaka başka sıkıntın olmasında bulantıya razıyız....banada dua ediyor musun bakiim namazlardan sonra......
Aysude o ağrı çok zor yaaaaaa,önce senin sağlığın,iç ilaçlarınıda son ver acılarına.....
Bugün TSMA ile buluştuk,çok güzel bir gün geçirdim........sanki 40 yıldır tanışıyormuşuz gibiydi.........
ama bende yanınızda olmak isterdiiiiiiiiim :gitme:
Olmuşum dimi.
Sen evdeyim diyince insan imreniyor kız. Vallahi iş hayatı yoruyor insanı. Her ne kadar çalışmadan da yapamasakda. Yürürsün merak etme.Şimdi o kadar soğumuşsun ki evde bulduğun huzurdan çıkmak istemediğinden olsa gerek adım atmak gelmiyor içinden. Hele ilk iş günü eve koşmak isteyeceksin. O gün ayakların açılır,yolun sonunda evin olduktan sonra hihoyyyt
bizde isterdik canım keşke hepberaber olabilsek günün birinde......ama neden olmasın belki bir gün hepimiz bebeklerimiz kucaklarımızda biraya gelir ve bir kitabın kapak sayfasını oluştururuz :asigim:boshayallersmile
Denden,Feryad,Elif_Fidan,Azdalar nasılsınız?
Benim uykum var. Maalesef sabah 8, akşam 5 bilgisayara baka baka. Birde gelip evde bakınca. Gözler yorgunluktan kapanıyor. Ne ders çalışasım var nede tv izleyesim. Ya benim kaç gündür kollarım bacaklarım kaşınıyor acaba şu kavaklardaki polenlerdenmi? Bizim iş yerinin önü kavak dolu ve yerlerde uçuşan pamuklarla.Ne dersiniz kaşımaktan bir hal oldum vallahi. Doktor sormak istediğin birşey varmı dedi sormadım akıllı gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?