kızlar ya ben çok kötüyüm bebeğimi kaybettim bugün gözlerim şişti ağlamaktan pazartesi gidicem aldırmaya ooooooooooooofffffffffffff ne olacak benim bu çektiklerim allahım sen aklıma mukayyet ol benim yarabim
feryad doktorun bebeğin tutunma olasılığının ne kadar olduğunu söyledimi canım
kızlar ya ben çok kötüyüm bebeğimi kaybettim bugün gözlerim şişti ağlamaktan pazartesi gidicem aldırmaya ooooooooooooofffffffffffff ne olacak benim bu çektiklerim allahım sen aklıma mukayyet ol benim yarabim
oh oh maaşallah yuvarlana yuvarlana büyütürsün göbüşünü artık kaydirigubbakcemile3 aamaaann boş ver kiloyu sen zaten kilolu değilsin biriki kilo bişeycik yapmaz işe başlayınca çacukların ardı sıra koşturunca verirsin zatengülüşüm ben hastayken bile yatmazdım düşün artık halimi ee haliyle mecbur yattık kociş hazırladı ben yedim yemekten sonra birde meyve keyfi ohhhhh derken 2 hafta bile yetti tombiş bir kadın olmama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım beniiimmmm olumunekankayizsmile şuan senin sağlığın daha önemli tabbiii bide hamileyken olsa daha köüydü buyüzden şimdilik ilaçları kullan ve egzersizlerine başlaki daha sonra arıza çıkarmasın boynun büyük ihtimal benim kampta tutmadı bu ay boşveeerrrr gelecek ay olsun nolcek kaydirigubbakcemile5kıslarrrr bu ay kampta olan arkadaşlar hepinize başarılar diliyorum... ben bu ağrıya dayanamıyorum o yüzden kocacımı eczaneye gönderdim dünkü reçetemi alcakk... ben bu ay kamptan çekildim gelcek ay inşallah hayırlısı bakalım nolcak...
canıımmmmm sen böyle tatlı tatlı yazınca yanına gelip yanaklarını sıkasım geliyor Şeniz canım belki cildin kurumuştur oda kaşıntı yapar banyodan sonra ıslakken bebe yağı sür iyi gelir bide druna yine sor abimin eşi bi hormunu fazla salgılandığı için doğuma kadar kaşınmıştıDenden,Feryad,Elif_Fidan,Azdalar nasılsınız?
Benim uykum var. Maalesef sabah 8, akşam 5 bilgisayara baka baka. Birde gelip evde bakınca. Gözler yorgunluktan kapanıyor. Ne ders çalışasım var nede tv izleyesim. Ya benim kaç gündür kollarım bacaklarım kaşınıyor acaba şu kavaklardaki polenlerdenmi? Bizim iş yerinin önü kavak dolu ve yerlerde uçuşan pamuklarla.Ne dersiniz kaşımaktan bir hal oldum vallahi. Doktor sormak istediğin birşey varmı dedi sormadım akıllı gibi.
güzel arkadaşım çok çok çok geçmiş olsun yaşadıklarımız maalesef kolay değil ama bu zorlukları el birliğiyle aşacağız ne olur kendini bırakıverme tamam mı bitanem :teselli:kızlar ya ben çok kötüyüm bebeğimi kaybettim bugün gözlerim şişti ağlamaktan pazartesi gidicem aldırmaya ooooooooooooofffffffffffff ne olacak benim bu çektiklerim allahım sen aklıma mukayyet ol benim yarabim
canımmm bak hamilelere üzüntü stress yasak tamam mı daha göreceğimiz üzüntü ve mutluluklar var hayat insan için ve sürekli güllük gülistanlık değil işte biz güçlü kadınlarız ben bu topicte duygusal anlamda zayıf ve kendini bilmez kimseyi görmüyorum hepimiz güçlüyüz ve sorunların üstesinde hep beraber geleceğiz birbirimize olan destekle ayakta duracağız sorunların üstesinden gelirken seçtiğiz yollar faklı sadece bu topice girmeyip inzivaya çelikilen arkadaşlarımız var ama eminimki onlar bizim manen desteğimizi sevgimizi hissediyorlar ve güçleniyorlar bazılarımızsa burda birebir destekle güçleniyor ümüdimi kaybettim kırıldı diye bi laf duymak dahi istemiyorumgünaydın kızlar,tam da herşey iyi güzel derken çağlanın bebeğini kaybetmesi benim ümidimi kırdı.nasip herşey ama üzülüyo insan ya.bizim sınavımız da bu.napalım
günaydın kızlar,tam da herşey iyi güzel derken çağlanın bebeğini kaybetmesi benim ümidimi kırdı.nasip herşey ama üzülüyo insan ya.bizim sınavımız da bu.napalım
canımmm bak hamilelere üzüntü stress yasak tamam mı daha göreceğimiz üzüntü ve mutluluklar var hayat insan için ve sürekli güllük gülistanlık değil işte biz güçlü kadınlarız ben bu topicte duygusal anlamda zayıf ve kendini bilmez kimseyi görmüyorum hepimiz güçlüyüz ve sorunların üstesinde hep beraber geleceğiz birbirimize olan destekle ayakta duracağız sorunların üstesinden gelirken seçtiğiz yollar faklı sadece bu topice girmeyip inzivaya çelikilen arkadaşlarımız var ama eminimki onlar bizim manen desteğimizi sevgimizi hissediyorlar ve güçleniyorlar bazılarımızsa burda birebir destekle güçleniyor ümüdimi kaybettim kırıldı diye bi laf duymak dahi istemiyorumlmaz: umut bizim herşeyimiz eğer herşeyin yolunda gideceğini umut etmeseydik bu kadar olumlu insan biraraya gelemezdi
cancan güzel örtmenim olumunekankayizsmile herşey yoluna girecek göbüşündeki bebişi düşün ona yoğunlaş seni bırakmasına sen izin verme kaydirigubbakcemile
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK UMUDUNUZU YİTİRMEYİN opuyorumnanaktan
canım benim ben de tam kendimi katırmak üzerereydim ki çağlanın yazısı beni dalmak üzere olduğum hülyalarımdan birden çekti çıkardı ve farkettim ki biz iğne ilaç derken herşeyi onlara bağlıyoruz hayır aslında biz sadece elimizden geleni yapıyoruz eğer onun bu dünya da yiyeceği ekmek içeceği su varsa geliyor yoksa herşeye rağmen gelmemesiz gerekiyorsa içimizdeki büyük boşluğu bize bırakıp gidiyor malesef bu da bizim insan olmamızı aciz olduğumuzu hatırlatıyor...Anlatmak istediğim her şey takdiri ilahi... rabbim taşıyamadığımız yükü yüklemesin ve inşallah artık hiçbirimize acı yaşatmasın
amin canım benim Allah'ım inşallah seninde güzel yüreğini duyarda sağlıkla hayırlısıyla kucağına almanı nasip ederne güzel konuştun güzel arkadaşım.Rabbim sağlıklı bebekler nasip etssin hepimize.ne bileyim insan ister istemez etkileniyo.ondan söyledim öyle.Umut insanın ekmeğidir doğru söylüyonnnn.Allah güzel yüreğine göre versin......zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
Ferya merhaba canım......
merhaba canım bugün topik sessiz aldığımız kötü haberden dolayı mı yoksa haftasonundan mı kaynaklı bilmiyorum
her ikiside sanırım canım.....benimde doğumdan sonraki 4.kırmızılar gelmekle gelmemek arasında kararsız,bedenimde ve ruhumda gerginlik hissediyorum o yüzden bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?