Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Az önce Ankarada acayip yağmur yağdı sabahtan beri de hava kasvetli ya kocişim de işte sıkıldım iyice evde

buradada hava kötü,yağmurlu
Gül merhaba.......Aurora'yı da bitirdim,ben beğendim iki kitabıda,ağlattı beni........

offf bu insanlar ne kadar duyarsız umursamaz anlamıyorum şuan sinirimden çatlıcam
biraz önce bir çift geldi anlarındada 2-3 yaşlarında bir bebek çocuğu bıraktılar showroomda 76.000 euroluk aracın üzerine fiyat tabelası düşürdü çocuk ve arabayı çizdi napıcam şaşırdım aile bunu görmesine rağmen umursamadı eleman çağırdım hasar tespiti yapılsın dedim haaa bizimkinin yaptığı değil mi o dediler ben şimdi ptesi müdürüme ne dicem yaa adamlar umursamadı bile

İnna Lillahi ve İnna İleyhi raciuun. Allah sabır metanet versin. En kısa sürede sağlıklı sıhhatli evlet edinmeyi herkesle beraber sana da nasip etsin.

haklısın canım yaaa,çok sinir bozucu bir durum.......

Canım Allah yardımcın olsun.Allah sabırlar versin.Son kaybın olur inşallah.

hepimiz tek yürek seni anlıyoruz demekten başka elimden bişey gelmiyor... canım inan sanki kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm... önemli olan senin sağlığın canım inşallah herşey iyi olcak ve bebeğin zamanı geldiğinde gelecek sana...

kızlar ilaçları alınca benim boyun kendine geldi acayip gerilmişim anlaşılan şu an çok iyiyim düne göre... ben bu ay riske atmak istemiyorum çalışmalar başka bir aya kaldı nasipse gelcek aya inşallah....

aysudecim önemli olan senin sağlığın boşver kampı mampı,zamanı gelince olan oluyor zaten......

arkadaşlar bişey sorucam .son iki üç aydır adet döneminde göğüs hassasiyeti olmuyor.sebebi ne olabilir sizce.

aysudecim önemli olan senin sağlığın boşver kampı mampı,zamanı gelince olan oluyor zaten......
bende öyle diyorum zaten canım demekki zamanı gelmemiş benim tosbanın.... hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin inşallah... bu arada canım hematolog ile görüşmüştüm cuma günü bi kaç tahlil daha istedi ve buna göre 0,6 clexan kullancaksın gebe kalınca dedi dozum belli oldu yani...

arkadaşlar bişey sorucam .son iki üç aydır adet döneminde göğüs hassasiyeti olmuyor.sebebi ne olabilir sizce.
canım tamamen hormanlarla alakalı benimde bi göğüslerim hassaslaşıyor dokunamıyorum bi bakıyosun hiçbirşey yok... kafana takacağın bişey değil yani eğer adet günlerinde sıkıntı da varsa doktorunla görüşmeni öneririm....

kızlar günaydın.....benim sanki adet olacakmışı gibi karnım belim ağrıyo ara ara.dünden beri sanki biraz fazla.dün çok gezdim.akşam da misafir vardı.aysudecim.iğne dozu kiloylamı alakalı yoksa.heterezigotyada homozigotla mı alakalı..

merhabalar arkadaşlar, ben tüp bebek hastasıyım. ilk denmemiz kimyasal oldu. ikinci deneme başlayacağım. tüm sorunları egale etmek için şimdi kan pıhtılaşması testi yapacağız. fiyatını ve sonucu kaç gün içinde alabileceğim konusunda yarımlarınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler..

merhaba canım öncelikle Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin.pıhtılaşma testi 20 günde çıkıyo.fiyatı 20-30 lira arasında bişeydi ben yaptırdığımda.İnşallah herşey iyi olur hepimiz içinn

canım cevabın için çok teşşekür ederim. 20-30 mu 200-300 mü anlamadım. ben biraz pahalı diye biliyorum da.. bilmiyorumkismile

canım adet olacak gibi ağrı yaşaman normal ama bıçak saplanması gibi giriyor ve sık sık oluyorsa doktorunla görüşmelisin.... iğne dozunu kiloya göre ayarlamadığını düşünüyorum çünkü bana kaç kilosun demedi kağıtlara bakarak söyledi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…