Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yok canım normal adet sancısı gibi.bir tane parol içtim.ama napim adet sancısından sonra kanama olur ya sanki öyle olcak gibi geliyo.

canım ben pıhtılaşma testlerimi üniversite hastanesinde genetik bölümünde yaptırdım.15ile20 gün arasında çıkıyor.dr bunlar çok pahalı testler dışarıda yaptırsan 1 milyara yakın tutar demişti.ben hiç para ödemedim.sende ünv.hastanesinde yaptır bence.

canım benim öncelikle hayırlı pazarlar
iğne dozuna gelince dün de arkadaşımla benim konuşmam arasında geçti iğne dozu arkadaşım bir yoğun bakım hemşiresi bizim kullandığımız iğneler kalp hstalarında da kullanıldğı için onlar da kiloya göre uygulanıyormuş ama gebelikte kilo sürekli artış kullandığı için pıhtılaşma durumuna göre yani kan testine göre yapılması daha mantıklı geliyor bize
bu arada ağrılarına gelince hamileliğin başlarında kasık ve bel ağrın olması normal ama sen yine de çok fazla ayakta kalmamaya çalış canım aysude nin de dediği gibi bıçak saplanması gibi ağrı giriyorsa mutlaka doktorunla görüş o biraz tehlikeli oluyor çünkü tmm mı tatlım

tamam hayatım şimdi daha iyiyim...bir de şu sürekli kanama varmı diye kontrol etmeyi bıraksam daha iyi olucam da insan psikolojisi işte.hadi son üç gün kaldı.inşallah herşeyin hayırlısı olur...

iyiiyim canım anlattığım gibi işte sen de ne var ne yok.hamilelik bizim için zor işte napalım............

hiç stres yapma canım. rahat olmaya çalış.herşeyin güzel gideceğine inan ve bol bol dua et.
bende hamile kalmayı bekliyorum. her ay bir umut oluyor içimde sonra kırmızılar gelince yıkılıyorum. sonra yeniden umutlanıyorum tüm dallarımı filizlendirip bekliyorum şu günlerde yeniden ümitlendim bakalım ne olacak. hoş hamile kalmayla iş bitmiyor bunuda iyi biliyorum ama onlarıda o günler gelince düşünürüz.olumunekankayizsmile

inşallah Rabbim herşeyin en güzelini nasip eder.sen kaç düşük yaptın canım.pıhtılaşma faktörün hangi gruptan

tamam hayatım şimdi daha iyiyim...bir de şu sürekli kanama varmı diye kontrol etmeyi bıraksam daha iyi olucam da insan psikolojisi işte.hadi son üç gün kaldı.inşallah herşeyin hayırlısı olur...

evet son üç gün hayırlısı olsun allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın....

inşallah Rabbim herşeyin en güzelini nasip eder.sen kaç düşük yaptın canım.pıhtılaşma faktörün hangi gruptan

canım ben 3 düşük yaptım. mtfhr heterozigotum. 3. düşüüğümü fraxıparın 0.3 iğne kullanırken yaptım. genelde 7-8 haftalarda düşüük oluyor kendiliğnden kanamayla başlıyor ve düşüyor. kromozom analizi rahim filmi yaptırdım 3. düşükten sonra temiz çıktı.
ben iğneye rağmen düşük yapanlardan biri olduğum için toparlanmam zaman aldı. geçen yıl ağustosta düşük olmasına rağmen ben daha şubatta tekrar çalışmaya başladık.bakalım kısmet ne zamana..guclubacismile

Ben de 677-1298 heterezigot.benim iki düşük oldu.birincisinde bilmiyodum.ikinci de öğrendim sadece innohep0.45 iğne kullandım.aspirin falan kullanmadım.ocakta ikinci düşüğü yaptım.4 ay aspirin folbiolve bemiks kullandım.şimdi bunlara ekk clexan 0.4 kullanıyorum bakalım hayırlısı

aynen canım ya bende folbiol aspirin falan kullanmamıştım daha doğrusu dr vermemişti.biliyorsun bu folbiol ve aspirin özellikle mtfhr genleri için çoooook gerekli. bende yaklaşık 6 aydır becozm-c folbiol ve ecopirin 100 kullanıyorum. iğnemide gebelikte 0.4 de çıkaracak dr.

selamlar kızlar
çağlacım acını paylaşıyoruz canım çoookk zor ama elden birşey gelmiyor canım takdir i ilahi demekki kısmeti yokmuş o bebeğin daha zamanı gelmemiş sabırlar diliyorum canım
aysude sanada çok geçmiş olsun hala geçmedi demek boyun ağrın inş bir an önce geçer canım

bu arada izmir buluşması bensiz olmaz millet benide ekleyin baharım sen hallet olmazsa organizasyonu şekerim he ne dersin ?

feryadddd merakla bekliyorum 26 mayısı hadi hayırlısıııı

sürekli kontrol etmen normal canım benim de kasıklarımda ağrı var adet olcakmışım gibi bende her seferinde kontrol ediyorum reglim başladı mı diye :kedi: merak etme senin korkuların da çok normal yeterki korktuğumuza uğratmasın rabbim bizi

inş .beklediğimize değer bir sonuç alırız canım:kedi:

canım hiç korkma bişecikler olmaz inşallah.bende de aynı ağrılar oldu batmalar bile oldu.hatta sağlı sollu sanki damarım çekiliyo gibi ağrılarım oldu.sonra wc ye koşardım sanki akıntı gelmiş gibi hissederdim.giderdim bişe yok çok şükür derdim.sen içini ferah tut diyecem ama insan rahat olamıyo.keşke olabilsek.bol bol dua et canım.ben her gün yasin okudum halada okuyorum sende oku ve Allaha emanet et kuzucunu.öpüyorum canım.ii bak kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…