canım cevabın için çok teşşekür ederim. 20-30 mu 200-300 mü anlamadım. ben biraz pahalı diye biliyorum da.. bilmiyorumkismile
canım adet olacak gibi ağrı yaşaman normal ama bıçak saplanması gibi giriyor ve sık sık oluyorsa doktorunla görüşmelisin.... iğne dozunu kiloya göre ayarlamadığını düşünüyorum çünkü bana kaç kilosun demedi kağıtlara bakarak söyledi..
merhaba canım öncelikle Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin.pıhtılaşma testi 20 günde çıkıyo.fiyatı 20-30 lira arasında bişeydi ben yaptırdığımda.İnşallah herşey iyi olur hepimiz içinn
kızlar günaydın.....benim sanki adet olacakmışı gibi karnım belim ağrıyo ara ara.dünden beri sanki biraz fazla.dün çok gezdim.akşam da misafir vardı.aysudecim.iğne dozu kiloylamı alakalı yoksa.heterezigotyada homozigotla mı alakalı..
canım benim öncelikle hayırlı pazarlar
iğne dozuna gelince dün de arkadaşımla benim konuşmam arasında geçti iğne dozu arkadaşım bir yoğun bakım hemşiresi bizim kullandığımız iğneler kalp hstalarında da kullanıldğı için onlar da kiloya göre uygulanıyormuş ama gebelikte kilo sürekli artış kullandığı için pıhtılaşma durumuna göre yani kan testine göre yapılması daha mantıklı geliyor bize
bu arada ağrılarına gelince hamileliğin başlarında kasık ve bel ağrın olması normal ama sen yine de çok fazla ayakta kalmamaya çalış canım aysude nin de dediği gibi bıçak saplanması gibi ağrı giriyorsa mutlaka doktorunla görüş o biraz tehlikeli oluyor çünkü tmm mı tatlım
azdalar, aysude_mir+
nasılsınız kızlar
iyiiyim canım anlattığım gibi işte sen de ne var ne yok.hamilelik bizim için zor işte napalım............
hiç stres yapma canım. rahat olmaya çalış.herşeyin güzel gideceğine inan ve bol bol dua et.
bende hamile kalmayı bekliyorum. her ay bir umut oluyor içimde sonra kırmızılar gelince yıkılıyorum. sonra yeniden umutlanıyorum tüm dallarımı filizlendirip bekliyorum şu günlerde yeniden ümitlendim bakalım ne olacak. hoş hamile kalmayla iş bitmiyor bunuda iyi biliyorum ama onlarıda o günler gelince düşünürüz.olumunekankayizsmile
tamam hayatım şimdi daha iyiyim...bir de şu sürekli kanama varmı diye kontrol etmeyi bıraksam daha iyi olucam da insan psikolojisi işte.hadi son üç gün kaldı.inşallah herşeyin hayırlısı olur...
inşallah Rabbim herşeyin en güzelini nasip eder.sen kaç düşük yaptın canım.pıhtılaşma faktörün hangi gruptan
canım ben 3 düşük yaptım. mtfhr heterozigotum. 3. düşüüğümü fraxıparın 0.3 iğne kullanırken yaptım. genelde 7-8 haftalarda düşüük oluyor kendiliğnden kanamayla başlıyor ve düşüyor. kromozom analizi rahim filmi yaptırdım 3. düşükten sonra temiz çıktı.
ben iğneye rağmen düşük yapanlardan biri olduğum için toparlanmam zaman aldı. geçen yıl ağustosta düşük olmasına rağmen ben daha şubatta tekrar çalışmaya başladık.bakalım kısmet ne zamana..guclubacismile
Ben de 677-1298 heterezigot.benim iki düşük oldu.birincisinde bilmiyodum.ikinci de öğrendim sadece innohep0.45 iğne kullandım.aspirin falan kullanmadım.ocakta ikinci düşüğü yaptım.4 ay aspirin folbiolve bemiks kullandım.şimdi bunlara ekk clexan 0.4 kullanıyorum bakalım hayırlısı
tamam hayatım şimdi daha iyiyim...bir de şu sürekli kanama varmı diye kontrol etmeyi bıraksam daha iyi olucam da insan psikolojisi işte.hadi son üç gün kaldı.inşallah herşeyin hayırlısı olur...
selamlar kızlar
çağlacım acını paylaşıyoruz canım çoookk zor ama elden birşey gelmiyor canım takdir i ilahi demekki kısmeti yokmuş o bebeğin daha zamanı gelmemiş sabırlar diliyorum canım
aysude sanada çok geçmiş olsun hala geçmedi demek boyun ağrın inş bir an önce geçer canım
bu arada izmir buluşması bensiz olmaz millet benide ekleyin baharım sen hallet olmazsa organizasyonu şekerim he ne dersin ?
feryadddd merakla bekliyorum 26 mayısı hadi hayırlısıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?