Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

saol canım inşallah hiçbişey olmaz hiçbirimize.sağlıklı yavrucaklarımız olur.bizim bebeklerimiz çok kıymetli olacak çok.canım sürekli dua ediyorum.Kuran-ı Kerim'i çok seri okuyamasam da mealini okuyayım yasinin...sen de bebişine ve kendine iyi bak.çok az kaldı..

evet canım benim az kaldı .inan günler geçsin diye hergün bir yerlere gidiyorum evde vakit geçmiyo sanki.ama geçmiş ayları düşününcede ne çabuk diyorum geçti aylar.bu arada sana ve burdaki diğer arkadaşlara tavsiyem 7.aya geldiğinizde herşeyinizi ayarlayın.8.ayda ne eğilebiliyorsunuz ne de fazla iş yapabiliyorsunuz.inşallah burdaki arkadaşların hepsi bu tatlı telaşları yaşar.çok güzel duygulardayım şuanda.ama bir okadarda duygusalım ben.kucağıma aldığım gün çok ağlayacam sanırım.mucizelerimiz onlar bizim

merhaba arkadaşlar...kaçgündür bakamadım topiğe..malum testlerim için koşturuyordum...sonunda hepsini yaptırdım...ve sonra ertesi gün denden le buluştuk...
çok keyifli bir gün geçirdik..hepinizin kulaklarınızı çınlattık...bundan sonrada umarım sıksık buluşucaz dendenle..sizleride buralara bekleriz....
bebişini umutla bekleyenler için dualarımız hep devam ediyor..bebişini kaybedenlere allahtan sabır diliyorum..ki bu acının ne olduğunu hepimiz ne yazık ki çok iyi biliyoruz...benim gibi bebeşini umutla bekleyenlerin allah kucağını boş bırakmasın diyorum...

aminnnnn. test sonuçların ne zaman belli olacak canım

KIZLAR ben sabah uyandığımdan beri çok halsizim.kahvaltı yaptıktan sonra bu saate kadar sadece yarım saat yerimden kalktım.onda da çok acıkmıştık zorla bir makarna yaptım.nasıl yedim yattım bilemiyorum.şimdi uyandım ama gözümü bile zor açıyorum.adet günlerinde vucud tepki verirmiş.acaba ondan mı diyorum.bilgisi olan arkadaşlarım.lütfen bir acıklama yazın.hamile arkadaşlar.sizde adet döneminiz geldiğinde ne gibi değişiklik oldu.

canım daha iyiyim sanki 2gündürlü bulantılarımda azaldı halsizliğimde azaldı çok şükür. yarında araştırmaya gitcem hematolojiye iğne dozumu artıracaklardı birde geçen iğnemi yapmayı unuttum sabah bi kalktım bacağımda yine kocaman bi morluk oluşmuş eyvahedigeldismile

kuzu bahane üretme geç bunları boynunu çok hareket ettirmezsin olur biter kaydirigubbakcemile3
şaka şaka kuzu sen kendine iyi bak yeter ama arada kampada zaman ayır naniknanik

2gündürlü daha azaldı bulantılar çok şükür kuzu
hiç dua etmez olurmuyum canım benim tabikide ediyorum
inşallah allahım kabul ederde en kısa zamanda sizlerinde hamiş haberlerini alırız
senin feryadın gülüşün aysudenin geleveranın valla ilk aklıma gelen sizlersiniz ne yalan söyleyeyim :ecrin_bebek:

,

canım benim ya kıyamam sana şimdi sana ne desek boş kendimden biliyorum ama ne olur bu dönemi kendini mümkün olduğunca az yıpratarak geçirmeye çalış
belki bir kaç ay sonra tekrar hamile kalacaksın ve bu sefer herşey yolunda gidecek bir kaç ay sonra olmasadabirgün mutlaka olacak onun için yeni olacak bebeğin için sağlam durmaya çalış canım benim :teselli:

ağrılarının azalmasına çok sevindim kuzu
eh artık kamp için bahanen kalmadı naz yapma kuzuuuuuuu:1rolleyes:

canım hamileliğin ilk haftalarında bendede çok oluyordu hatta 1haftadırlı azaldı halsziliğim adet dönemiyle ilgisi yok bende internettende araştırmışdım ben 12.haftaya kadar olabiliyormuş bazen benim gözümü bile açacak halim olmuyordu ama normalmiş meraklanma canımyerimseniben

Sevgili arkadaşlar aklıma bir şey geldi. Yeni gelen arkadaşlar için ve kendi durumlarını değerlendirmek isteyen arkadaşlar için bir uygulama yapalım. Bu uygulamada herkes bir önceki mesajın içeriği kopyalayarak kedi durumunu eklesin. Böylece Hamilelik cetveli gibi kocaman bir liste olsun herşeyi herkesi, rahatsızlık türlerini kullanılan ilaçları kolayca takip şansı olsun. Örnek olarak ilk ben başlatayım; umarım katılım olur ve işe yarar. Bu başlıklara yeni başlıklar eklenebilir ilave edecek arkadaşlar olursa iyi olur. Alıntı yaparak Noktalı olan yerleri doldurmak yeterli olacaktır. Son satırı fazladan boş olarak kopyalanırsa sonraki dolduracak arkadaşlar için iyi olur. Bakalım tutacak mı. Bu çalışmada tüm hamileler izlenebilecek kullanılan ilaçlar ve yapılan tedaviler kıyaslanabileceğini düşünüyorum. Herkese hayırlı evlet dileklerimle...

ÜYELER İÇİN TAKİP FORMU

Kullanıcı Adı: asigul
1-)Pıhtılaşma Faktörü 2-) İlaç Kullanmadan Düşük Sayısı 3-)Tedavi Olarak düşük sayısı 4-) Kullanılan İlaçlar 5-) Hamilelik Durumu 6-) Doğum türü Durumu
1-)MTHFR-C677T Heterezigot 2-) 6 hatalık+8 Hatalık (2 düşük) 3-) Yok 4-) Coraspirin100+clexane0.2+Elevit+Folic 5-) 10h+4g... 6-) Hiç Yapmadı

Kullanıcı Adı: ...
1-)Pıhtılaşma Faktörü 2-) İlaç Kullanmadan Düşük Sayısı 3-)Tedavi Olarak düşük sayısı 4-) Kullanılan İlaçlar 5-) Hamilelik Durumu 6-) Doğum türü Durumu
1-)...... 2-) ..... 3-) ..... 4-) ...... 5-) ........ 6-) ......

1-)...... 2-) ..... 3-) ..... 4-) ...... 5-) ........ 6-) ......

canım keşke dediğin gibi bahane üretmek olsaydı yada boynumu hareket ettirmeden geçecek bi ağrı ama maalesef çok şiddetli ve beni ağlatacak kadar ciddi bi ağrıydı bu ay pas geçmek zorundayım hatta kadın doğumcumla konuşum ne kadar erteleyeceğimi belirlemem gerekiyor... şansa bırakamam anlayacağın ilaç kullanmak zorunda kaldım ve ilaçların benim yumoşların ne kadar etkileyip etkilemediğini bilmiyorum...yani anlayacağın bahane değil gerçekten çok ciddi ağrılar yaşadım ve ilaç kullandım o yüzden erteliyorum...
velhasıl bende acele etmek yerine hayırlı zamanda hayırla gelecek bi evlat istiyorum...

Kullanıcı Adı: Roselenda
1-)Pıhtılaşma Faktörü: mtfhr 677 heterozigot,haşimato troidi
2-) ılaç Kullanmadan Düşük Sayısı: 8haftalık+1 boş gebelik
3-)Tedavi Olarak düşük sayısı:Yok
4-) Kullanılan ılaçlar: Folibol,clenaxe 0.4, asprin, levotiron
5-) Hamilelik Durumu:10+3
6-) Doğum türü Durumu:yok

günaydııınnnn kuzularrrr ben toplantıya giriyorummmm
büşracım iyi olmana çok sevindim bi hafta sonra kendini daha da toparlamış olursun
azdalar sakin ola canım kasılmalar ilk aylarda olur
aysude tatlım sen iyi olda gelecek aya kalsın bebiş napalım
zehraaaaaaa kuzuuuu az kaldııııııı

ÜYELER İÇİN TAKİP FORMU

Kullanıcı Adı: NAZLI_87
1-)Pıhtılaşma Faktörü MTHFR C677T VE A1298C HETEROZİGOT
2-) İlaç Kullanmadan Düşük Sayısı 3 ( 8+5+8... 1)boş gebelik 2)erken düşük kese oluşmadan 3) boş gebelik )
3-)Tedavi Olarak düşük sayısı HENÜZ YOK
4-) Kullanılan İlaçlar HAMİLELİKLERİMDE PROGESTAN VE FOLIC PLUS KULLANDIM
5-) Hamilelik Durumu yok
6-) Doğum türü Durumu .......

1-)...... 2-) ..... 3-) ..... 4-) ...... 5-) ........ 6-) ......[/QUOTE]

1-)Pıhtılaşma Faktörü 2-) ılaç Kullanmadan Düşük Sayısı 3-)Tedavi Olarak düşük sayısı 4-) Kullanılan ılaçlar 5-) Hamilelik Durumu 6-) Doğum türü Durumu
1-)...677-1298 heterezigot... 2-) ..1... 3-) ....1. 4-) ....folbiol.coraspin 100 bemiks,elevit,clexan 04.. 5-6 hafta ........ 6-) ..yok....

CNM SENİNLE AYNIYIZ İKİMİZDEDE AYNI MTHFR LER İNŞ BEBEĞİNNİ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNLERİDE GÖRÜRÜM BENİMDE UMUDUM OLURSUN opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…