inş .beklediğimize değer bir sonuç alırız canım:kedi:
canım hiç korkma bişecikler olmaz inşallah.bende de aynı ağrılar oldu batmalar bile oldu.hatta sağlı sollu sanki damarım çekiliyo gibi ağrılarım oldu.sonra wc ye koşardım sanki akıntı gelmiş gibi hissederdim.giderdim bişe yok çok şükür derdim.sen içini ferah tut diyecem ama insan rahat olamıyo.keşke olabilsek.bol bol dua et canım.ben her gün yasin okudum halada okuyorum sende oku ve Allaha emanet et kuzucunu.öpüyorum canım.ii bak kendine.
feryad tatlım 15 günde belli oluyo dimi tüp bebek .inşallah tutmuştur canım.çok yorma kendi pc başlarında.çarşambayı iple çekiyoz hadi hayırlısı bakalım.
12 günde belli oluyor canım 26 mayısta thlil günüm işte bakalım hayırlısı olsun demekten başka çare yok[/QUO
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
saol canım inşallah hiçbişey olmaz hiçbirimize.sağlıklı yavrucaklarımız olur.bizim bebeklerimiz çok kıymetli olacak çok.canım sürekli dua ediyorum.Kuran-ı Kerim'i çok seri okuyamasam da mealini okuyayım yasinin...sen de bebişine ve kendine iyi bak.çok az kaldı..
merhaba arkadaşlar...kaçgündür bakamadım topiğe..malum testlerim için koşturuyordum...sonunda hepsini yaptırdım...ve sonra ertesi gün denden le buluştuk...
çok keyifli bir gün geçirdik..hepinizin kulaklarınızı çınlattık...bundan sonrada umarım sıksık buluşucaz dendenle..sizleride buralara bekleriz....
bebişini umutla bekleyenler için dualarımız hep devam ediyor..bebişini kaybedenlere allahtan sabır diliyorum..ki bu acının ne olduğunu hepimiz ne yazık ki çok iyi biliyoruz...benim gibi bebeşini umutla bekleyenlerin allah kucağını boş bırakmasın diyorum...
aminnnnn. test sonuçların ne zaman belli olacak canım
canım benim yaaa bende özledim seniii nasıl hissediyorsun kendini bulantılar ne durumda
ohhhhhh bide ben yatabilsem valla yat deseler hiiiiççççç üzülmem bi elimde kumanda bi elimde çekirdek cips ohhhhh sefam olsun kaydirigubbakcemile2
kıslarrrr bu ay kampta olan arkadaşlar hepinize başarılar diliyorum... ben bu ağrıya dayanamıyorum o yüzden kocacımı eczaneye gönderdim dünkü reçetemi alcakk... ben bu ay kamptan çekildim gelcek ay inşallah hayırlısı bakalım nolcak...
merhaba crawford
çok iyiyim canım seninde iyi olmana sevindim....kavaklara gelince bizim evin arkasıda dolu ve eşim hergün hapşırık nöbeti geçiriyor.......
Büşra bulantıların artık geçsin yaaaaa........şaka şaka başka sıkıntın olmasında bulantıya razıyız....banada dua ediyor musun bakiim namazlardan sonra......
Aysude o ağrı çok zor yaaaaaa,önce senin sağlığın,iç ilaçlarınıda son ver acılarına.....
Bugün TSMA ile buluştuk,çok güzel bir gün geçirdim........sanki 40 yıldır tanışıyormuşuz gibiydi.........
,kızlar ya ben çok kötüyüm bebeğimi kaybettim bugün gözlerim şişti ağlamaktan pazartesi gidicem aldırmaya ooooooooooooofffffffffffff ne olacak benim bu çektiklerim allahım sen aklıma mukayyet ol benim yarabim
kızlar ilaçları alınca benim boyun kendine geldi acayip gerilmişim anlaşılan şu an çok iyiyim düne göre... ben bu ay riske atmak istemiyorum çalışmalar başka bir aya kaldı nasipse gelcek aya inşallah....
KIZLAR ben sabah uyandığımdan beri çok halsizim.kahvaltı yaptıktan sonra bu saate kadar sadece yarım saat yerimden kalktım.onda da çok acıkmıştık zorla bir makarna yaptım.nasıl yedim yattım bilemiyorum.şimdi uyandım ama gözümü bile zor açıyorum.adet günlerinde vucud tepki verirmiş.acaba ondan mı diyorum.bilgisi olan arkadaşlarım.lütfen bir acıklama yazın.hamile arkadaşlar.sizde adet döneminiz geldiğinde ne gibi değişiklik oldu.
canım keşke dediğin gibi bahane üretmek olsaydı yada boynumu hareket ettirmeden geçecek bi ağrı ama maalesef çok şiddetli ve beni ağlatacak kadar ciddi bi ağrıydı bu ay pas geçmek zorundayım hatta kadın doğumcumla konuşum ne kadar erteleyeceğimi belirlemem gerekiyor... şansa bırakamam anlayacağın ilaç kullanmak zorunda kaldım ve ilaçların benim yumoşların ne kadar etkileyip etkilemediğini bilmiyorum...yani anlayacağın bahane değil gerçekten çok ciddi ağrılar yaşadım ve ilaç kullandım o yüzden erteliyorum...kuzu bahane üretme geç bunları boynunu çok hareket ettirmezsin olur biter kaydirigubbakcemile3
şaka şaka kuzu sen kendine iyi bak yeter ama arada kampada zaman ayır naniknanik
ağrılarının azalmasına çok sevindim kuzu
eh artık kamp için bahanen kalmadı naz yapma kuzuuuuuuu:1rolleyes:
Kullanıcı Adı: ...
1-)Pıhtılaşma Faktörü 2-) İlaç Kullanmadan Düşük Sayısı 3-)Tedavi Olarak düşük sayısı 4-) Kullanılan İlaçlar 5-) Hamilelik Durumu 6-) Doğum türü Durumu
1-)...677-1298 heterezigot... 2-) ..1... 3-) ....1. 4-) ....folbiol.coraspin 100 bemiks,elevit,clexan 04.. 5-6 hafta ........ 6-) ..yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?