Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar merhaba bendede kan pıhtılaşması nedeniyle 2düşüğüm var tüp bebek tedavisiyle şuanda tarnsferim yapıldı 3.deneme yarın test günüm lütfen dua edin benim için bişey sormak istiyorum bana doktor fragmin verdi kan sulandırıcı ama iğnesi çok zor batıyor arnızda kullanan varmı çok canım acıyor vuruken çoğu arkadaş clexane0.2 kullanıyor aralarında bi fark varmı acaba

Merhaba zehrayede canım benim iyi olmana çok sevindim:))
İnşallah sağlıkla da kucağına alırsın bebişini:)) Oğluşun seni hep güldürsün canım inşallah.

Deniz de 3 ay bir haftalık oldu, tüm zamanım onla geçiyor bu nedenle pek giremiyorum kızlar..Bir de Ağustos da işe başlayacağım aklıma geldikçe daralıyorum ama yapacak bişe yok(

Büşracım sen de iyisin değil mi? Geçmişe bakamıyorum pek..Ama hepiniz aklımdasınız inşallah ara ara da olsa her geldiğimde güzel haberler okurum..

Gülüs tatlım seni de öpüyoruz kocaman kocaman deniz de ben :))

Aysude çok geçmiş olsun güzelim, sağlık olsun da gerisi de olur mutlaka, iyi bak kendine canımcım.

canııımmm çok özledim seni ve miniş deniz'imi opuyorumnanaktan
o şimdi ne tatlı olmuştuurrr tam ısırmalık iyice tepki vermeye başlamıştır sabahları yatağında uyanınca agu ugu sesler çıkarmaya kendi kendine gülmeye başlamıştırr
annesi yeni resmini gönderrrr

ayyyyyy ayyyyyyyyyy kimmler gelmiş... geçen otururken aklıma geldiniz napıyolar acaba diye düşündüm ama çocuklu kadına her vakit vakitsizlik diye aramakta istemedik açıkcası... iyi olmanıza çok sevindim canımmm.......... geçmişolsun dileklerin için çok sağol canımmmm ... çok şükür iki gündür daha iyiyim.....

Kullanıcı Adı: Aysude_mir
1-)Pıhtılaşma Faktörü 2-) İlaç Kullanmadan Düşük Sayısı 3-)Tedavi Olarak düşük sayısı 4-) Kullanılan İlaçlar 5-) Hamilelik Durumu 6-) Doğum türü Durumu
1-)...mthfr a 1298 c homozigot, paı 1 4g/4g... 2-) ..2 düşük(8 ve 9. haftalarda), 1 dış gebelik... 3-) ..yok....
4-) ....folbiol, elevit pronatal, çinko (gebe kalıncaya kadar) dodex ampul.. 5- ..henüz yok.... 6-) ..yok....

kızlar günaydın çok hastayım geniz akıntısı grip çok halsizlik veriyo.bir de faranjit var.....ilaç da içemem.artık nane limon ,ıhlamura kaldı iyileşmem...

dualarım seninle canım inşallah Rabbim emeklerini zayi etmez sağlıcakla alırsın bebişini kucağına...

kızlar günaydın çok hastayım geniz akıntısı grip çok halsizlik veriyo.bir de faranjit var.....ilaç da içemem.artık nane limon ,ıhlamura kaldı iyileşmem...

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BOL BOL C VİTAMİNİ AL BENİM BİLDİĞİM NANE LİMON MİDE VE KARIN AĞRILARINA İİ GELİR SEN BOL IHLAMUR BALLI ILIK SÜT BİDE BENİM Bİ TARİFİM VAR EVDE GRİP OLAN HERKESE İİ GELİR BİRİ GRİP OLUNCA HEMEN YAPI VERİRİM CNM ELMA KABUĞU TARÇIN ZENCEFİL KAYNAT SONRA BARDAĞA SÜZ DEMLENMESİNİ BEKLE İÇİNE BAL ATIP İÇ CNM YADA YAKINLARIMDA AKTAR YOK ZENCEFİL BULAMAM DERSEN ILIK SÜTE PEKMEZ KAT İÇ CNM :CüvCüv:

Offfff sıkıldım ya ıŞyerındekı doĞum muhabbetlerınden bır kız var burda adı zeynep ıı kı bır kızı olmuŞ yanı 3 yıldır dınlıyoruz acayıp sıkıldım yaaa ınsanlarda hıÇ anlayıŞ yok olan var olmayan var kıme bu gÖŞterıŞ anlamıyorum hıÇ dÜŞÜnmÜyorlar bu kız 3 dÜŞÜk yaŞamıŞ acıları taze fazla konuŞupda kızın acılarını kÖzlemeyelım hıÇbırının umrunda deĞıl kımse derdımızı anlamıyor eee tabı ayaŞayan anlar Çevremdede hıÇ yokkı benım gıbı yaŞayan herkes maŞallah pıt pıt doĞuruyor ııce egerıldım bı su ıÇeyım barı ortdamdan uzaklaŞayım

canım maalesef bu heppimizin maruz kaldığı bir durum kimse kimseyi düşünmüyor herkes için öncelik kendileri hiçbiri bizim kadar duygusal ve yaşananlardan dolayı kırılgan değiller benim iş yerimde benden sonra 2 arkadaşım doğum yaptı sonrasında 4 arkadaşımın eşi doğum yaptı birinin zaten vardı diğerinin eşi yeni hamile ve ben bu insanlarla günde 12 saat beraberim bunun dışında çoğuyla dışarda da ailecek görüşüyoruz ama elden ne gelir onların çocukları oldu diye ilişkimi kesemem ki sadece rahatsız olduğum konuları onlara hissettirdim bundan dolayı çok fazla canımı yaktılarını söyleyemem sadece eşim onların çocuklarıyla oynarken içim burkuluyor

ravza canııımmm olumunekankayizsmile nasılsın uzun zamandır yoktun neler yaptın bakalım

canım benim ben iyiyim memleketten misafirlerim vardı anneler gününde geldiler 8 gün yanımda kaldılar kardeşlerim gelinimiz yeğenlerim hepsi burdaydı çok mutlu bi hafta geçirdim o yüzden 10 kadar giremedim topiğe daha sonralarıda okuyup çıktım işte benden bu kadar
sen nasılsın neler yapıyorsun işlerin yoğunmu gene topiğimiz sakin bu gün

EWET CNM AMA HERGÜN AYNI MUHABBET AYNI ŞEYLER GİYDİRDİK YEDİRDİK OYNATTIK DİLE GETİRDİĞİMDEDE NE ALAKA DİYORLAR ÇOK YAZIK YAA YAŞAMAYAN ANLAMIYOR İŞET RABBİİM YAŞATMASINDA AMA İNSAN OĞLU İŞTE BİRİ AĞLARKEN ÖBÜRÜ GÜLÜYOR BEN OLSAYDIN ONLARIN YERİNDE DİKKAT EDERDİM NİSPET YAPAR GİBİ KONUŞMADIM EN AZINDAN :gitme:

ohhh çok güzel olmuş senin için değişiklik olmuş
bende iyiyim canım yoğunluk yorgunluk hepsi birarada gidiyor işte
evet topic bi kaçgündür sessiz neden bende bilmiyorum CADIARZU yeni arkadaşlar var

nazlıcım sen boş ver etraftakileri onların bizi anlamalarınıda bekleme bilmiyolar bu acının nasıl bi acı olduğunu hepimiz bu sorunu yaşıyoruz bi hafta önce burda samimi görüştüğüm bi arkadaşımın kızı doğum yaptı ben hala gidemedim insanların yarısı beni anlamış onun için kolay değil demiş diğer yarısıda kıskanıyo düşüncesizlik ediyo aman canım nolurmuş bi 5 dk gelseydi falan filan yani napalım bunları yaşamak bizim kaderimiz sen duyma onları boşver gitsin kulaklarını kapa sen niye üzülüp moralini bozuyorsun sakin ol gerilme amannnnn beeeee boşverrrrrrrrrr

ohhh çok güzel olmuş senin için değişiklik olmuş
bende iyiyim canım yoğunluk yorgunluk hepsi birarada gidiyor işte
evet topic bi kaçgündür sessiz neden bende bilmiyorum CADIARZU yeni arkadaşlar var

evet canım cidden çok güzeldi benim için senin kamp ne alemde bakalım yorgunluktan eve gidince uyuyup kalıyormusun yoksa evet yeni arkadaşlar var hoşgelmişler aramıza ama gönül isterdiki gelmeselerdi böle sorunları olmasaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…