Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ayyyy uyuya kalmak ne demek sabah bi uyanıyorum çaydanlık hala kaynıyo tv açık kumanda kocişin elinde sabit duruyor ve ikimizde üstümüze bişi almadan kıyafetle uyuya kalmışız bu en az haftada 2 defa bizim evde yaşanıyor bu ay gün tutmuyorum ama tüm fırsatları değerlendirdik du bakalım belki tutar ya tutarsaa kaydirigubbakcemile3

kullanıcı adı : ravza1818
1).pıhtılaşma faktörü: mtfhr 677 heterozigot haşimato troid
2).ilaç kullanmadan düşük sayısı : 4 tane 1) 19 haftalık 2) 8 haftalık 3) 21 haftalık 4) 24 haftalık
3).tedavi olarak düşük sayısı : 1 tane 28 haftalık
4)kullanılan ilaçlar : aspirin + folbiol+clexane 0.4
5).hamilelik durumu : yok henüz
6).doğum türü : 3 tane erken doğum ( normal) biri düşük 1 tane sezeryan
bu uygulama güzel olmuş arkadaşlar düşünenin aklına sağlık

ahhh ahhhh... dünde benim eşimin iyiden iyiye duygusal günüydü adam iyice dolmuş... yaaa allahın gücüne varmasın ama birinin bebeğini kaybettiğini duysam sevincem sanki diyo... böyle şey istenmez ama haset mi kıskançlıkmı bilmiyorum ama istiyorumki birilerindende böyle haber duyayım ama yok diyo... resmen benimle aynı şeyleri yaşıyor... hamile kadın görmekten nefret ediyorum artık sanki herkes hamile ve sanki herkes gözüme gözüme sokuyor diyor... bu ay çok hevesliydi erteleyince adamın duyguları depreşti....

gülüş valla bi alemsin kız bi gidişle senin sıpa çokkkk miskin bişey olacak attığın yerde uyuyacak eeeeee anne yorgun baba yorgun sizin bebe doğuştan yorgunnnn allah sonunuzu hayr etsin
canım inşallah hadi bakalım bu sefer tutar gün tutmadığında iyi olmuş insan öle daha çok strese giriyor ayın kaçını bekliyorsun daha çok varmı adet gününe yoksa muslata azmı kaldı

selam kızlar...
biraz önce denden aradı..int.de arıza varmış..topiğe giremiyor...merak etmeyin diye haber vermemi istedi..bilginiz olsun...

kıssss miskin olcak kesin miskin abimin kızı var kıss çok üşengeç daha
yaşında ama koşmaya eriniyor soruyorlarmış bu kime çekti diye bana çektiğini söylüyorlarmış kaydirigubbakcemile3
ya miskinlik değilde beyin yorgunluğu ve stress başka bişi değil canım ya hani özel sektör zor satış daha da zor bide belirli bir markayı temsil ediyorsan daha da zor
canım valla bu ayın 1inde olmuştum ama benim döngüm değişti galiba gelecek ayın 5ine kadar bekleyeceğim baakalım

ravzacım merhaba tatlım umarım iyisindir ..... Herşey güzel olcak diyoruz inşallah...bu olanların hepsi bizim hakkımızda hayırlı olanlar inşallah rabbim dayanma gücünü ve sabrınıda verir...

CNM AYNEN KATILIYORUM BENDE BİR YERDE GÖRDÜĞÜMDE İSTEMESEMDE BAKASIM GELİYOR GÖBÜŞÜNR GÖBÜŞÜNE AMA NE YAPALIM EN AZINDAN BİZLER AYNI ŞEYLERİ YAŞADIK VE BİRBİRİMİZİ ÇOK İİ ANLIYORUZ ALLAH BAŞKA KİMSEYE YAŞATMASIN AMA BİZİM GÖBÜŞÜMÜZÜDÜ KOCAMAN KOCAMAN YAPSIN ONLAR SAĞLIĞIYLA KUCAĞIMIZA ALALIM bayanssulusmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Kızlar bu arada bır sorum olucaktı sızlere ya ben bugÜn adet oldumda bılıyorsunuz geÇen ay vajınıt ve servısıt oldum yanı hem vajınada ıltıhap hemde rahım aĞızında mınık bır yara 2 kutu antıbıotık ve bır kutu fıtıl var sızce bu dÖnemde kullanmalımıyım yoksa beklemelımıyım yanı kırmızılar varken fıtıl antıbıotık fln etkılermı

hatunlar nasılsınız bakalım hafta sonu internetteki problem yüzünden giremedim sabahta işlerim yoğundu girmedim ve sonunda burdayım.

nazlıcım canım çok haklısın. insanlar daha duyarlı olsalar daha iyi olurdu. bende çok yaşadım o tür problemler. ama işte diyemiyorsun. ben bile şu anda burda bebeğimden bahsetmeye çok çekiniyorum. çünkü yaşadıklarınızı bende yaşadım biliyorum. lütfen sende çok sıkma canını bu sebeple. bir gün mutlaka hepimiz bu duyguyu yaşıcaz ben inanıyorum hepimiz bir gün anne olucaz. lütfen kendini çok yıpratma. inan ki hiç faydası olmuyor. daha çok zararı oluyor. bak doğum yapan pıhtıcıkları düşün. biizmde olucak canım.

aysudecim o duyguları aynen bende yaşadım aslında kıskançlıktan değil canım hani insan sorgular ya neden ben neden ben diye işte bu sebebten ama sen hele bi hamile kal geçecek canım hepsi geçecek lütfen eşini de teselli et böyle şeyler düşünmek ancak yıpratır insanı gerçi sende farkındasındır ama elinde değil ne kadar okursan oku ne kadar bilgili olursan ol mantıklı olursan ol bunlar içten gelen duygular engel olamıyor insan
inş en kısa zamanda hamile kalır bu duyguların yerini bebek heyecanı alır canım sabırlı ol

CNM HOŞGELDİN ÖZLEDİK SENİ ZATEN TEK TESELLİMİZ SİZLERSİNİZ SİZLERDE OLMASANIZ NE YAPARDIK BİLMİYORUM SİZ İİ OLUN BEBİŞLERİNİZ İİ OLSUN OL YETER TEYZELERİNE HEM SİZLER KONUŞABİLİRSİNİZ BİZ FAZLASIYLA HAKETTİK HEPİMİZ NE ACILAR YAŞADIK SONUNDAKİ MURADINIZA ERİYORSUNUZ KOLAYMI TABİKİ KONUŞAAKSINIZ AMA BENİM LAFIM BİZİ ANLAMAYANLARA SEN ÇOK İİ ANLARSIN CNM BİZİ ÇÜNKÜ SEN YAŞADIN opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım antibiyotiklerinin saatlerine bile dikkat ederek kullan ama fitil konusunda aynı şeyi söyleyemicem kanaman bitsin öyle kullan fitillerini en azından sık sık vajinit problemleri yaşayan biri olarak bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum...

inşallah kuzucum inşallah.... bugünler geçecek güzel günler gelcek .... ben yoğun yaşardım bu duyguları eşim ilk defa dile getirdi... çok sabırsızlanıyor artık....gerçi artık hiçkimsenin sabrı kalmadı beklemek zor geliyor ama eldende başka bişey gelmiyor... hayırlısı deyip oturuyoruz bakalım .......... temmuz ortalarına kaldı bizim haber tabi olursa o da... bakalım 1,5 ay daha beklicez...

haklısın canım ama bu ay şu boyun problemi yüzünden ertelemek eşimi çok hırpalamış adam o kadar alıştırmışki kendini çok üzüldü.... var bundada bi hayır ama işte sabrı kalmamış kocişimin... dün patlayıverdi birden hiç beklemiyordumm... aslında hayatında sahip olamadıkları onu çok etkilemiş dün hepsini birden döküverdi işte....

SAOL CNM İÇİM RAHATLADI CNM EŞİNİ TESELLİ ETMEK SANA DÜŞÜYOR HEP İİ ŞEYLERİ ANLAT BURADAKİ HAMİLE BAYANLARI DOĞURANLARI VE BU AY NASİP DEĞİLMİŞ DE SONUÇTA BİZİM İSTEDİĞİMİZ HAYIRLI AYNI ZAMANDA SAĞLIKLI BEBECİKLEER BABASINI ŞUNU HATIRLATIVER BİZ İSTEYİNCE DEĞİL BEBECİKLERİN CANI İSTEYİNCE GELİCEK BABASI ACELE ETME GEÇ OLSUN TEMİZ OLSUN DEE O BENDE O ROMANTİK GECELERDEN MAHRUM KALDIĞI İÇİN ÜSÜLMÜŞTÜR MUMKAR FLN HATIRLASANA kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hadi bakalım arkadaşlar en iisi halay hadi bakalım dökelim kurtları stresleri geride bırakalım............hopaaaaaaaaaa:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ştttttt hamişler siz alkışlayın

efet canım giremedim hafta sonu. bilgisayarı kaldırıp atasım geldi sinirden bende özlüyorum sizi. efet aslında bizler bu kadar sıkıntı üzüntüden sonra sanırım biraz daha fazla hakediyoruz bebişleri. ama inanki hep dualarımdasınız. her gece hergün aklıma geldiği her an dua ediyorum. ben bir çok şeyi burda öğrendim. ama inan ki en rahat umursamaz olduğun anda geliyor bebiş. ve sen ne kadar üstüne düşmessen o kadar rahat geçiyo her şey. bak beşinci ayı bitiriyorum allahın izniyle. nasıl geçti diye sorsan? koskoca bir anlamadım derim. arasıra endişelenmedim değil. evet bende evham yaptım bazen ama hep rabbime emanet ediyorum minik oğlumu. ve sabır diledim. ilk kaybımdan sonuncsuna kadar her kaybımda rabbimden sabırdan başka hiç bir şey istemedim. ve öyle büyük ki rabbim her acıma sabrını verdi. inşallah selametede erdirir. hepimizi

maalesef bizim kocişlerin durumu anlatıp yada tartışıp rahatlayabilecekleri bir ortam yada insanlar yok....
hiç boşuna üzülmesin yapsaydı sana şşşöööölee bi esanslı tropic yağlarla masaj ilaca ve kampa gerek kalmazdı hiiiiççç şikayet etmesin şimdi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…