tsma tatlım testleri naaptın ne zaman dra göstereceksin
kızlar ya ben çok kötüyüm bebeğimi kaybettim bugün gözlerim şişti ağlamaktan pazartesi gidicem aldırmaya ooooooooooooofffffffffffff ne olacak benim bu çektiklerim allahım sen aklıma mukayyet ol benim yarabim
SAOL CNM SABREDİYORUZ İŞTE İNŞ SONUNDA SELAMTİNEDE ERERİZ BAHARIMIN DEDİĞİ GİBİ zemuszemus zemuszemus zemuszemusa.s.merhaba arkadaşlar...nazlı aysude bu tip insanlar insanın her zaman hayatında mecburen olan tipler sizler iyi olun moralinizi yüksek tutun kendinize stres yapmayın üzülmemek elde değil.ben bazen sadece gercekten benim canımı acıtmak için söylediklerini bile düşünürdüm ama inanın daha sonra bunları hatırmayacaksınız bile ...sizler iyi olun
CNM YA SEN BİTANESİN BENDE SENİN İÇİN DUA EDİYORUM İNŞ BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALIR VE CENNTE KOKUSUNUDA İÇENE DOYASIYA ÇEKERSİN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:efet canım giremedim hafta sonu. bilgisayarı kaldırıp atasım geldi sinirden bende özlüyorum sizi. efet aslında bizler bu kadar sıkıntı üzüntüden sonra sanırım biraz daha fazla hakediyoruz bebişleri. ama inanki hep dualarımdasınız. her gece hergün aklıma geldiği her an dua ediyorum. ben bir çok şeyi burda öğrendim. ama inan ki en rahat umursamaz olduğun anda geliyor bebiş. ve sen ne kadar üstüne düşmessen o kadar rahat geçiyo her şey. bak beşinci ayı bitiriyorum allahın izniyle. nasıl geçti diye sorsan? koskoca bir anlamadım derim. arasıra endişelenmedim değil. evet bende evham yaptım bazen ama hep rabbime emanet ediyorum minik oğlumu. ve sabır diledim. ilk kaybımdan sonuncsuna kadar her kaybımda rabbimden sabırdan başka hiç bir şey istemedim. ve öyle büyük ki rabbim her acıma sabrını verdi. inşallah selametede erdirir. hepimizi
CNM YAAAA İNAN ÇOK ÜZÜLDÜM NE DENEBİLİRKİ MUHTEMELEN BUGÜN ALINMIŞTIR KEŞKE SENİ TESELLİ EDEBİLECEK BİR ŞEYŞER OLSA AMA MALESEF BİLİYORUMKİ ŞUAN SENİ HİÇBİR ŞEY TESELLİ EDEMEZ CNM ALLAH TAN SABIR DİLE CNM SAKIN İSYAN ETME VE UNUTMA İNADINA BİRGÜN HEPİMİZ ANNE OLACAĞIZ :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:kızlar ya ben çok kötüyüm bebeğimi kaybettim bugün gözlerim şişti ağlamaktan pazartesi gidicem aldırmaya ooooooooooooofffffffffffff ne olacak benim bu çektiklerim allahım sen aklıma mukayyet ol benim yarabim
günaydııınnnn kuzularrrr ben toplantıya giriyorummmm
büşracım iyi olmana çok sevindim bi hafta sonra kendini daha da toparlamış olursun
azdalar sakin ola canım kasılmalar ilk aylarda olur
aysude tatlım sen iyi olda gelecek aya kalsın bebiş napalım
zehraaaaaaa kuzuuuu az kaldııııııı
Merhaba zehrayede canım benim iyi olmana çok sevindim:))
İnşallah sağlıkla da kucağına alırsın bebişini:)) Oğluşun seni hep güldürsün canım inşallah.
Deniz de 3 ay bir haftalık oldu, tüm zamanım onla geçiyor bu nedenle pek giremiyorum kızlar..Bir de Ağustos da işe başlayacağım aklıma geldikçe daralıyorum ama yapacak bişe yok(
Büşracım sen de iyisin değil mi? Geçmişe bakamıyorum pek..Ama hepiniz aklımdasınız inşallah ara ara da olsa her geldiğimde güzel haberler okurum..
Gülüs tatlım seni de öpüyoruz kocaman kocaman deniz de ben :))
Aysude çok geçmiş olsun güzelim, sağlık olsun da gerisi de olur mutlaka, iyi bak kendine canımcım.
canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah bu ay umutlıyum senden hadi bakalım ayın 5 inede az kaldıkıssss miskin olcak kesin miskin abimin kızı var kıss çok üşengeç daha
yaşında ama koşmaya eriniyor soruyorlarmış bu kime çekti diye bana çektiğini söylüyorlarmış kaydirigubbakcemile3
ya miskinlik değilde beyin yorgunluğu ve stress başka bişi değil canım ya hani özel sektör zor satış daha da zor bide belirli bir markayı temsil ediyorsan daha da zor
canım valla bu ayın 1inde olmuştum ama benim döngüm değişti galiba gelecek ayın 5ine kadar bekleyeceğim baakalım
ravzacım merhaba tatlım umarım iyisindir ..... Herşey güzel olcak diyoruz inşallah...bu olanların hepsi bizim hakkımızda hayırlı olanlar inşallah rabbim dayanma gücünü ve sabrınıda verir...
selam zehrayede nasılsın
haklısın canım benim en azından biz konuşabiliyoruz... benim kociş 13 aydır lafını bile etmiyodu sen ne zaman istersen sen kendini ne zaman hazır hissedersen deyip duruyodu ... kıyamam canım benim oda patlayıverdi işte.. hiç beklemiyordum ondan böyle bi duygu patlaması ama oda artık dayanamadı biraz işinin stresi bide bizim özel durumumuz geçenlerdede arkadaşının eşi doğum yaptı çok etkilendi bu durumdan.... hayırlı zamanı bekliyoruz artık ben duruma alıştım duyduğum laflarada cevap verebiliyorum artık önceden içime atıyordum ama şimdi söyleyiveriyorum karşımdakine ... ama eşim kıyamam benden başka konuşacak kimsesi yok kuzucumun... velhasıl onun yaşadıklarını paylaştım sizlerle allah razı olsun her bir köşeden de yanımızda olduğunuz mesajları geldi hepinizi çok seviyorum ..........canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah bu ay umutlıyum senden hadi bakalım ayın 5 inede az kaldı
aysudecim canım iyiyim ben bunlar gündelik hayatta gördüğümüz sık sık yaşadığımız olaylar artık alıştım hiç kimseye şaşırmıycam diyorum her seferinde beni şaşırtmayı başarıyolar napalım yüce rabbim çok büyük elbet bu günlerde geçecek bizim güleceğimiz günlerde gelecek inşallah
sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor ne alemdesin birbirimize teselli veriyoruz işte hadi biz konuşup içimizi döküyoruzda eşlerimizin işi dahada zor onlar hiç konuşamıyolar ne zaman bebiş lafını açsam hemen kapatıyor benimki heralde seninkide öle hakkımızda hayırlısı olsun rabbim bizim yüzümüzüde güldürsün
günaydın canımmmm nasılsın bakemmm... özledim kısss seninle sohbet etmeyi....aysudecik günaydınn
CNM YAAAA İNAN ÇOK ÜZÜLDÜM NE DENEBİLİRKİ MUHTEMELEN BUGÜN ALINMIŞTIR KEŞKE SENİ TESELLİ EDEBİLECEK BİR ŞEYŞER OLSA AMA MALESEF BİLİYORUMKİ ŞUAN SENİ HİÇBİR ŞEY TESELLİ EDEMEZ CNM ALLAH TAN SABIR DİLE CNM SAKIN İSYAN ETME VE UNUTMA İNADINA BİRGÜN HEPİMİZ ANNE OLACAĞIZ :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
iyiyim bitanem sen nasılsın tabii üst dudağımdaki 3 ayrı yerde çıkan uçuğu saymazsak :sm_confused:günaydın canımmmm nasılsın bakemmm... özledim kısss seninle sohbet etmeyi....
iyi beslenemiyosun anlaşılan bağışıklık düşmüş uçuklar üşüşmüş gülüşüme.... boynum iyi canım benim ilaçları alınca baya rahatladı ağrıyor ama günlük hayatımı etkilemiyor geçen hafta perişan etti beni ama şükür toparladım...iyiyim bitanem sen nasılsın tabii üst dudağımdaki 3 ayrı yerde çıkan uçuğu saymazsak :sm_confused:
bende seni özledim kuzuu boynun nasıl
cancan bilmiyorum kii şuan hadinden fazla besiliyim süt içmiyorum ama hergün mutlaka yoğurt yerim eee et desen hemen hemen hergün meyvede yerim offff çirkin ördek oldum bennnn sempatiksalakcinniiyi beslenemiyosun anlaşılan bağışıklık düşmüş uçuklar üşüşmüş gülüşüme.... boynum iyi canım benim ilaçları alınca baya rahatladı ağrıyor ama günlük hayatımı etkilemiyor geçen hafta perişan etti beni ama şükür toparladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?