Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar...nazlı aysude bu tip insanlar insanın her zaman hayatında mecburen olan tipler sizler iyi olun moralinizi yüksek tutun kendinize stres yapmayın üzülmemek elde değil.ben bazen sadece gercekten benim canımı acıtmak için söylediklerini bile düşünürdüm ama inanın daha sonra bunları hatırmayacaksınız bile ...sizler iyi olun

çağlacım cok üzüldüm gerçekten allah sabır versin ne kadar zordur tahmin edebiliyorum ...

SAOL CNM SABREDİYORUZ İŞTE İNŞ SONUNDA SELAMTİNEDE ERERİZ BAHARIMIN DEDİĞİ GİBİ zemuszemus zemuszemus zemuszemusa.s.

CNM YA SEN BİTANESİN BENDE SENİN İÇİN DUA EDİYORUM İNŞ BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALIR VE CENNTE KOKUSUNUDA İÇENE DOYASIYA ÇEKERSİN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

CNM YAAAA İNAN ÇOK ÜZÜLDÜM NE DENEBİLİRKİ MUHTEMELEN BUGÜN ALINMIŞTIR KEŞKE SENİ TESELLİ EDEBİLECEK BİR ŞEYŞER OLSA AMA MALESEF BİLİYORUMKİ ŞUAN SENİ HİÇBİR ŞEY TESELLİ EDEMEZ CNM ALLAH TAN SABIR DİLE CNM SAKIN İSYAN ETME VE UNUTMA İNADINA BİRGÜN HEPİMİZ ANNE OLACAĞIZ :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

evet canım az kaldı gün sayıyoz artık.Allahım hepimize nasip etsin inşallah kuzucuklar kucakta...

dinamis sağol canım az kaldı ve iyiyiz çok şükür.seninde iyi olmana sevindim canım.zaman ne çabuk geçmiş bak deniz kızın 3 ayı doldurmuş dimi :ecrin_bebek: ay şimdi tam sevilecek olur kuzum öp benim için annesi .ağustosa var daha ama insan kıyamıyo değilmi bebeğini bakıcıya bırakacan zor gerçekten.ne diyelim hayırlısı annesi . opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah bu ay umutlıyum senden hadi bakalım ayın 5 inede az kaldı
ravzacım merhaba tatlım umarım iyisindir ..... Herşey güzel olcak diyoruz inşallah...bu olanların hepsi bizim hakkımızda hayırlı olanlar inşallah rabbim dayanma gücünü ve sabrınıda verir...

aysudecim canım iyiyim ben bunlar gündelik hayatta gördüğümüz sık sık yaşadığımız olaylar artık alıştım hiç kimseye şaşırmıycam diyorum her seferinde beni şaşırtmayı başarıyolar napalım yüce rabbim çok büyük elbet bu günlerde geçecek bizim güleceğimiz günlerde gelecek inşallah
sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor ne alemdesin birbirimize teselli veriyoruz işte hadi biz konuşup içimizi döküyoruzda eşlerimizin işi dahada zor onlar hiç konuşamıyolar ne zaman bebiş lafını açsam hemen kapatıyor benimki heralde seninkide öle hakkımızda hayırlısı olsun rabbim bizim yüzümüzüde güldürsün

selam zehrayede nasılsın

canım kusura bakma çay vakti geldi diye kalkmıştım pc başından.cvb yazamadım şimdi çıkmak için baktım yazmışsın.iyiyim çok şükür canım. biraz ağırlaştım sadece.sizdende bekliyoz bakalım güzel haberler .çok öpüyorum ii bak kendine ,yazmadan çıkmayayım dedim.
ii geceler herkeseeee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar
bizim nette problem devam edecek gibi kopup kopup geliyor.......bende bir değişiklik yok,hala kırmızıları bekliyorum 26 sında da gelmezse doktorcuma gidicem yine........
sabah hayırlı haberler alırız inş.

haklısın canım benim en azından biz konuşabiliyoruz... benim kociş 13 aydır lafını bile etmiyodu sen ne zaman istersen sen kendini ne zaman hazır hissedersen deyip duruyodu ... kıyamam canım benim oda patlayıverdi işte.. hiç beklemiyordum ondan böyle bi duygu patlaması ama oda artık dayanamadı biraz işinin stresi bide bizim özel durumumuz geçenlerdede arkadaşının eşi doğum yaptı çok etkilendi bu durumdan.... hayırlı zamanı bekliyoruz artık ben duruma alıştım duyduğum laflarada cevap verebiliyorum artık önceden içime atıyordum ama şimdi söyleyiveriyorum karşımdakine ... ama eşim kıyamam benden başka konuşacak kimsesi yok kuzucumun... velhasıl onun yaşadıklarını paylaştım sizlerle allah razı olsun her bir köşeden de yanımızda olduğunuz mesajları geldi hepinizi çok seviyorum ..........

nazlıcım günaydın tatlımmm nasılsınnn....

iyiyim bitanem sen nasılsın tabii üst dudağımdaki 3 ayrı yerde çıkan uçuğu saymazsak :sm_confused:
bende seni özledim kuzuu boynun nasıl
iyi beslenemiyosun anlaşılan bağışıklık düşmüş uçuklar üşüşmüş gülüşüme.... boynum iyi canım benim ilaçları alınca baya rahatladı ağrıyor ama günlük hayatımı etkilemiyor geçen hafta perişan etti beni ama şükür toparladım...

sevgili adogrucu geliyon okuyon kaçıyonnnnnnn alooooo...... ne alemdesin neler yapıyosun iyisindir umarım canımmm....

cancan bilmiyorum kii şuan hadinden fazla besiliyim süt içmiyorum ama hergün mutlaka yoğurt yerim eee et desen hemen hemen hergün meyvede yerim offff çirkin ördek oldum bennnn sempatiksalakcinni
aman aman biraz daha dikkat bak ağrıların azalmışken egzersizlerini yapsan gelecek ay en azından bidaha nüksetmez cancan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…