cancan bilmiyorum kii şuan hadinden fazla besiliyim süt içmiyorum ama hergün mutlaka yoğurt yerim eee et desen hemen hemen hergün meyvede yerim offff çirkin ördek oldum bennnn sempatiksalakcinni
aman aman biraz daha dikkat bak ağrıların azalmışken egzersizlerini yapsan gelecek ay en azından bidaha nüksetmez cancan
yapıyorum canım yapıyorum oturduğum yerde hiç aksatmadan hemde ayyyy bidaha aynı ağrıyı yaşatmasın Rabbim inşallah....
canımsın bende merak ediyorum ama off aramasak iyi dediğin gibi, inşallah tutmuştur ve göbüşünde kalırkısss gülüşşş benim aklım feryad da aramak istemiyorum zaten heyecanlıdır... ayyy inşallah tutunmuştur bebişiiiii ..... inşallah o kadar emek zayi olmaz canım yaaa...
canımsın bende merak ediyorum ama off aramasak iyi dediğin gibi, inşallah tutmuştur ve göbüşünde kalır
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNN TATLIM İYİYİM SEN NASILSINNNNN NASIL OLDUN BAKALIM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s. a.s.nazlıcım günaydın tatlımmm nasılsınnn....
günaydın dendencim nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın??
iyiyim canım sen bu ay kamptamıydın
aman da aman topic şenlenmeye başlamış
denden muco nazlı hoşgeldiniz
dendencim kasma kendini nasıl yumurtlama gününü saymıyorsak bunuda sayma
olacaksın işte eninde sonunda strese girme canımsın
aman da aman topic şenlenmeye başlamış
denden muco nazlı hoşgeldiniz
dendencim kasma kendini nasıl yumurtlama gününü saymıyorsak bunuda sayma
olacaksın işte eninde sonunda strese girme canımsın
haklısın Gülümde rahimde yapışıklık falan olabiliyormuş ya acaba mı diyorum?????gerçi benim normal doğum oldu ama bilemiyorum ki...........karıştım yine mikser gibi........kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?