canım sezeryanda daha çok yapışıklık olur yaa sen şimdi onları düşünüpte boşuna telaş yapmahaklısın Gülümde rahimde yapışıklık falan olabiliyormuş ya acaba mı diyorum?????gerçi benim normal doğum oldu ama bilemiyorum ki...........karıştım yine mikser gibi........kaydirigubbakcemile2
denden benimde kafamda aynı soru var
canım sezeryanda daha çok yapışıklık olur yaa sen şimdi onları düşünüpte boşuna telaş yapma
iyyim mucocum sen daha önce rahim filmi çektirmiştin değil mi onda yapışıklık görülmüşmüydüiyiyim canım sen nasılsın
ya kadındaki 5 aylık bebiş benim sabah kalktığımdaki aç göbüşüm deli oluyorum böyle kadınlara ama istesemde olamam kiiii ben çok kemikliyimm Çok üzgünüm çoook 1 kilo daha alsam yuvarlanacamebru şallı'yı izliyorum da helal olsun walla 5 aylık hamile şekilden şekile giriyor,hepimizin hamileleği böyle rahat geçer inş.şekilden şekile giremesekte hareketlerimiz kısıtlanmasın di mi amaboshayallersmile
rahim filmi ben 2,düşükten sonra çektirmiştim normaldi sonradan 1 kürtaj daha oldum tekrar oluşmuş olabilirmi acaba bide yapışıklık yumurtlamaya engelmidir ay ne çok soru sordum
yanlış bilmiyorsam eğer yapışıklık yumurta oluşumuna engel değilsor canım sor da,ben bu sorunun cevabını bilmiyorum .........:uhm:
canım ya bende güya oluruna bıraktım olursa olur olmazsa olmaz tedaviye falan gitmeyecem dedim 5 ay oldu
aman da aman topic şenlenmeye başlamış
denden muco nazlı hoşgeldiniz
dendencim kasma kendini nasıl yumurtlama gününü saymıyorsak bunuda sayma
olacaksın işte eninde sonunda strese girme canımsın
Kızlar günaydın, eğer küretajdan sonra yapışıklık oluştuysa reglde kanama azalması ve ağrılar şeklinde belli oluyor ama ufak tefek yapışıklıklar hiç belirti vermiyor, rahim filminde de çıkmayabiliyor. Benim kanamalarda azalama olmadı, ağrı falan da yoktu, rahim filmi çektirdim temiz ama histereskopide ufak tefek yapışıklıklar olduğu ortaya çıktı, benim şikayetim endometirum incelmesiydi, bu durumda bebek tutunamayıp düşüyor haberiniz olsun.
Arkadaşlar bir de sormak istiyorum, ben mthfr 677c heterezigotum, bu durumda olup da sadece aspirin, folbiol, b12, becozym desteğiyle bebeğini kucağına alan var mı? Doktorum yeterli olacağını, fazlasının da düşüğe neden olabileceğini söyledi, çok kafam karıştı??? Bir el atın lütfen.
amanda aman kocişini mutlu etmeyide bilirmiş bayanssulusmilekızlaarrrr bugün kocişimin doğumgünü dün çiçekciye uğrayıp sipariş vermiştim... biraz önce ulaşmış eline çicekleri çokkk duygulanmış nerdeyse ağlayacaktım diyoo.. çok şaşırmış çok sevinmiş canım yaaa... bi acayip oldum hiç beklemiyodum diyooo..... eeee fark olsun dimi...
iyiyim canım geçen haftaya göre çokkkk daha iyi çok şükür....GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNN TATLIM İYİYİM SEN NASILSINNNNN NASIL OLDUN BAKALIM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s. a.s.
geçen bizimkinin arkadaşının eşi doğum yapmış ... adam sabır taşı değil yaaa patlayıverdi...13 ay oldu çok sıkıldım artık dedi durdu... inan o bunu söyleyinceye kadar onun gün saydığını bilmiyordummmm ona canımız sıkıldı biraz ama geçti... sonuç olarak ikimizde zamansız hiçbirşeyin olmayacağını biliyoruz çok şükür atlattıkk.... ama biyerde iyi oldu onunda neler düşündüğünü öğrenmiş oldum böylelikle...aysudeciğim canınız niye sıkıldı böyle
günaydın canımmmm...günaydın arkadaşlar
aaaa... kendine telkin vermiyosun anlaşılannn.... canım benim farkında olmadan stres yaptın sen buayyy ... bak korunmayı bıraktım diyosun belki de yola çıktı bizim yaramaz haaaa ...hiç regli olacakmışım gibi belirti yok,garip bir durumdayım,of ve de pofffffff
en güzeli canım benimm...ben doğumdan sonra bu ay korunmayı bıraktım canım ama kamp falan yapmıyorum ben.....oluruna bıraktım.....
rahimde yapışıklık belirtileri kanamada azalma , alışılmış olmayan adet sancıları belirgin adet düzensizlikleri... (şekil a ben oluyorummmm 60 gün 50 gün de adet oldum son 1 yıldır bu ay zamanında geldi bakalım bu sefer nasıl gelcek) şeklinde kendini gösteriyor canım... tüplerde yapışıklık olması durumu da yok diye düşünüyorum çünkü gebeliklerin var ve dış gebelik geçirmedin bildiğim kadarıylaaa... iyide durup duruken yapışıklık hikayeside nerden çıktı....haklısın Gülümde rahimde yapışıklık falan olabiliyormuş ya acaba mı diyorum?????gerçi benim normal doğum oldu ama bilemiyorum ki...........karıştım yine mikser gibi........kaydirigubbakcemile2
amannn o karıya sinir oluyom zaten... kürdan gibi geziyor ortalıkta...ebru şallı'yı izliyorum da helal olsun walla 5 aylık hamile şekilden şekile giriyor,hepimizin hamileleği böyle rahat geçer inş.şekilden şekile giremesekte hareketlerimiz kısıtlanmasın di mi amaboshayallersmile
ayyyy şımardımmmm........ ve de iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canımmmm...amanda aman kocişini mutlu etmeyide bilirmiş bayanssulusmile
tatlım eşinin doğum günü kutlu olsun nice güzel sağlıklı kalabalık (bebiş bakımından) güzel bir ömür diliyorum opuyorumnanaktan
merhaba tatlım canım biri dün ikisi bugün çıktı 333 dememe gerek kalmıyor üst dudak direkt silikonlu zemuszemusgünaydınnnn kıssslarrrrr ,aysudecim her gününüz böyle mutlu umutlu geçsin canım,gülüş sen napıyon canım.geçti mi uçuklar...ben hastayım bugün okula gitmedim.kızlar hapşırmak tehlikeli olabilirmi.ben fena üşütmüşüm...baş ağrısı..halsizlik boğaz nane imon.pekmezli süt falan....
O ZMN NAPIYORUZZZZZZZZZZZZZZZZ :içelim:a.s.kızlaarrrr bugün kocişimin doğumgünü dün çiçekciye uğrayıp sipariş vermiştim... biraz önce ulaşmış eline çicekleri çokkk duygulanmış nerdeyse ağlayacaktım diyoo.. çok şaşırmış çok sevinmiş canım yaaa... bi acayip oldum hiç beklemiyodum diyooo..... eeee fark olsun dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?