Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

haklısın Gülümde rahimde yapışıklık falan olabiliyormuş ya acaba mı diyorum?????gerçi benim normal doğum oldu ama bilemiyorum ki...........karıştım yine mikser gibi........kaydirigubbakcemile2
canım sezeryanda daha çok yapışıklık olur yaa sen şimdi onları düşünüpte boşuna telaş yapma

canım sezeryanda daha çok yapışıklık olur yaa sen şimdi onları düşünüpte boşuna telaş yapma

kaydirigubbakcemile3ama olur mu,telaş yapacak birşeyler lazım bize.......Gül haklısın canım,bu aralar yine hormonlarım beni ele geçirmiş durumda sanırım........relax relax relax iyi düşün iyi olsun..........:sm_cool:

iyiyim canım sen nasılsın
iyyim mucocum sen daha önce rahim filmi çektirmiştin değil mi onda yapışıklık görülmüşmüydü
ya kadındaki 5 aylık bebiş benim sabah kalktığımdaki aç göbüşüm deli oluyorum böyle kadınlara ama istesemde olamam kiiii ben çok kemikliyimm Çok üzgünüm çoook 1 kilo daha alsam yuvarlanacam

rahim filmi ben 2,düşükten sonra çektirmiştim normaldi sonradan 1 kürtaj daha oldum tekrar oluşmuş olabilirmi acaba bide yapışıklık yumurtlamaya engelmidir ay ne çok soru sordum

canım ya bende güya oluruna bıraktım olursa olur olmazsa olmaz tedaviye falan gitmeyecem dedim 5 ay oldu

canım demek ki daha zamanı gelmemiş öyle düşün........benim şu an 3 arkadaşım hamile,bir tanesi 1 yıl önce 12 haftalık bebeğini kaybetmişti,3 aydır korunmayı bırakmıştı,3.ayda hamile kaldı,hem de eşi ile bir kere görüştü,diğeri 1 yıllık evli ve evlendiğinden beri korunmuyordu en son doktora gitti 3 ay klomen falan kullandı olmadı,en son ilaçları bırakıp amaan olursa olur ne yapayım demişti ve bunu dediği ay ilaç falan kullanmadan hamile kaldı,diğer arkadaşım 3 yıllık evli ve 2,5 senedir çocuk istiyordu,en son tüp bebeğe yönlendirdiler ve tüp bebek için muayeneye gittiğinde doktor keseyi görüyor ama kesin bir şey söyleyemiyor,dün netleşti o da hamileeeeeeeee............yani demem o ki Allah izin vermedikten sonra biz ne yaparsak yapalım...........tabii ki doktora gidip kontrollerimizi yaptıracağız ama birazda rahat olup zamana bırakmak gerek,bizim için çok da kolay olmasada......

Kısslar rahım fılmı bende Çektırdım yumurtlamaya engel deĞıl ama dÜŞÜklere yol aÇıyor bebe tutunamıyor yapıŞıklık olunca bılgınıze kafanızda soru ıŞaretı varsa Çektırın eĞer skopılı olursa alet vede rahımı dıŞarı Çıkarmadan verırlerse ılacı hıÇ can yakmıyor bende Öle oldu hıÇ cnm acımadı hatta hıssetmedım bıle ve normalde yapılan kÜrtajdandan sonra yapılması Şart yapıŞıklı belırtı verır ayrıca kanama yapar adet daml damal olur bunlar yoksa korkmayın ama tÜplerde hafıf tıkanıklık olunca o ılaÇ aÇtıĞı ıÇın hemen hamıle kalan Çok kŞı var kıslaaaar umarım yardımcı olmuŞumdur

Kızlar günaydın, eğer küretajdan sonra yapışıklık oluştuysa reglde kanama azalması ve ağrılar şeklinde belli oluyor ama ufak tefek yapışıklıklar hiç belirti vermiyor, rahim filminde de çıkmayabiliyor. Benim kanamalarda azalama olmadı, ağrı falan da yoktu, rahim filmi çektirdim temiz ama histereskopide ufak tefek yapışıklıklar olduğu ortaya çıktı, benim şikayetim endometirum incelmesiydi, bu durumda bebek tutunamayıp düşüyor haberiniz olsun.

Arkadaşlar bir de sormak istiyorum, ben mthfr 677c heterezigotum, bu durumda olup da sadece aspirin, folbiol, b12, becozym desteğiyle bebeğini kucağına alan var mı? Doktorum yeterli olacağını, fazlasının da düşüğe neden olabileceğini söyledi, çok kafam karıştı??? Bir el atın lütfen.

kızlaarrrr bugün kocişimin doğumgünü dün çiçekciye uğrayıp sipariş vermiştim... biraz önce ulaşmış eline çicekleri çokkk duygulanmış nerdeyse ağlayacaktım diyoo.. çok şaşırmış çok sevinmiş canım yaaa... bi acayip oldum hiç beklemiyodum diyooo..... eeee fark olsun dimi...

canım burda o dediğin problemde olan arkadaşlar var hatta bende mthfr a 1298 c homozigotum .. henüz gebe değilim doğumda yapmadım ama hatırladığım kadarışla doğum yapan arkadaşlar var doktorun doğru söylemiş eğer kan sulandıcılar çok fazla gelirse plesanta endemetriumdan ayrılabiliyor.. ama bence bunları değil kucağına alacağın bebeği düşünmelisin... ayrıca mthfr de aslolan b vitaminleri ve folik asit...

amanda aman kocişini mutlu etmeyide bilirmiş bayanssulusmile
tatlım eşinin doğum günü kutlu olsun nice güzel sağlıklı kalabalık (bebiş bakımından) güzel bir ömür diliyorum opuyorumnanaktan

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNN TATLIM İYİYİM SEN NASILSINNNNN NASIL OLDUN BAKALIM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s. a.s.
iyiyim canım geçen haftaya göre çokkkk daha iyi çok şükür....

aysudeciğim canınız niye sıkıldı böyle
geçen bizimkinin arkadaşının eşi doğum yapmış ... adam sabır taşı değil yaaa patlayıverdi...13 ay oldu çok sıkıldım artık dedi durdu... inan o bunu söyleyinceye kadar onun gün saydığını bilmiyordummmm ona canımız sıkıldı biraz ama geçti... sonuç olarak ikimizde zamansız hiçbirşeyin olmayacağını biliyoruz çok şükür atlattıkk.... ama biyerde iyi oldu onunda neler düşündüğünü öğrenmiş oldum böylelikle...

günaydın arkadaşlar
günaydın canımmmm...

hiç regli olacakmışım gibi belirti yok,garip bir durumdayım,of ve de pofffffff
aaaa... kendine telkin vermiyosun anlaşılannn.... canım benim farkında olmadan stres yaptın sen buayyy ... bak korunmayı bıraktım diyosun belki de yola çıktı bizim yaramaz haaaa ...

ben doğumdan sonra bu ay korunmayı bıraktım canım ama kamp falan yapmıyorum ben.....oluruna bıraktım.....
en güzeli canım benimm...

haklısın Gülümde rahimde yapışıklık falan olabiliyormuş ya acaba mı diyorum?????gerçi benim normal doğum oldu ama bilemiyorum ki...........karıştım yine mikser gibi........kaydirigubbakcemile2
rahimde yapışıklık belirtileri kanamada azalma , alışılmış olmayan adet sancıları belirgin adet düzensizlikleri... (şekil a ben oluyorummmm 60 gün 50 gün de adet oldum son 1 yıldır bu ay zamanında geldi bakalım bu sefer nasıl gelcek) şeklinde kendini gösteriyor canım... tüplerde yapışıklık olması durumu da yok diye düşünüyorum çünkü gebeliklerin var ve dış gebelik geçirmedin bildiğim kadarıylaaa... iyide durup duruken yapışıklık hikayeside nerden çıktı....

amannn o karıya sinir oluyom zaten... kürdan gibi geziyor ortalıkta...

amanda aman kocişini mutlu etmeyide bilirmiş bayanssulusmile
tatlım eşinin doğum günü kutlu olsun nice güzel sağlıklı kalabalık (bebiş bakımından) güzel bir ömür diliyorum opuyorumnanaktan
ayyyy şımardımmmm........ ve de iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canımmmm...

günaydınnnn kıssslarrrrr ,aysudecim her gününüz böyle mutlu umutlu geçsin canım,gülüş sen napıyon canım.geçti mi uçuklar...ben hastayım bugün okula gitmedim.kızlar hapşırmak tehlikeli olabilirmi.ben fena üşütmüşüm...baş ağrısı..halsizlik boğaz nane imon.pekmezli süt falan....

merhaba tatlım canım biri dün ikisi bugün çıktı 333 dememe gerek kalmıyor üst dudak direkt silikonlu zemuszemus
canım zehra yapmıştı iyi geldi sanırım şimdi demliğin içine 1 limonu ve 1 elmayı doğruyorsun içine ıhlamur koyuyorsun içine bol şeker yada bal koyuyorsun kaynatıyorsun bi güzel içiyorsun sonrada terleyip üstünü değiştirdinmi bişeyciğin kalmaz hapşırık zararlı değil kendini kasmadığın sürece yani hamile olmayanlara ne zarar veriyorsa sanada aynısını verecek bol bol dinlen sıvı tüket canım

O ZMN NAPIYORUZZZZZZZZZZZZZZZZ :içelim:a.s.

Aysudecım sen bugÜn ızın al gıt eve gÜsel bır pasta yap gÜsel gÜsel yemekler hazırla cıcı gıyın adamın kafası daĞılsın bıras

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…