Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar....ben geldim....
ya biraz okuyayım dedim..neler yazmışsınız neler..kafam karıştı yine dağıldım ben biri toparlasın beni.(((((( rahimde yapışıklık ,endometirum filan eyvahlar olsun hangini araştırayım şimdi:))))) doktora gittim kızlar randevularını iptal etti..tıpış tıpış işe geri geldim..yarın denicem şansımı(((((((((oyyyyyyyyyyyy
ben dağıldım kim toparlayacak beni...aysude benim kocamda bebek diyor başka bir şey demiyor..bana bebek deme stres yapıyorum diyorum.haklısın diyor sonra tekrar diyor unutup....bebek bekleyenler var çevremde..bebeği olanlar..ikimizde saf saf onların çocuklarını seviyoruz ne yapalım....şimdi kar koca ablamı bekliyoruz oğlunu getirsinde sevelim diye...allah bizlarinde kucağını boş bırakmaz inşşş(((((((((

O ZMN NAPIYORUZZZZZZZZZZZZZZZZ :içelim:a.s.
Şeniz

canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinn.... sanada çok geçmiş olsun... canım ateşin çıkmasında gerisine dayanırsın çok sıkıntılı olursan parol içebilirsin....

Aysudecİm sen bugÜn İzİn al gİt eve gÜsel bİr pasta yap gÜsel gÜsel yemekler hazırla cİcİ gİyİn adamın kafası daĞılsın bİras
ahhhh aahhhhh keşkeee ama burda bi cadı karı var akıllara zarar...
kıssss getirtme beni oraya kafanı koparırımmm... ne o her duyduğuna davetiye çıkarır gibi bende de varmı bende de yokmu falan....

gelemezsin ki gelemezsin ki:)))))) keşke gelsen güzelim....ne yapayım ya...okuyunca etkileniyorum...)))

slm kıslarrr nasılsınızz ohh sabahtan koyu muhabbete dalmışsınız walla ne güzel.. sabahtan beri hastanedeyim bende deli oldum 3 tüp kan alacaklar tam 7 kez 7.kat 5.kat indirip çıkarttılar birde kan alırken damarımı patlattı salak hemşire öldürecektim birde

bende de kanda pıhtılaşma varmış hala şoktayım ve kendim gidip genetiğe kan vermesem bu sorunu bulamayacaktım. sonuçlarım şunlar ama henüz ne yapılması gerektiği konusunda fikrim yok kadın doğumcuya mı hematolağa mı gideceğim 25 haftalık düşük doğumum var ikiz ilk tüp bebek ve donmuşlarda tutmadı... 4 aşılama.... 7 senelik bir süreç biraz banada bu durumla ilgili bilgi verebilir misiniz bu arada ben hipo hipoluyum bu yüzden denemeler başarısız oluyor diye düşünürken neler öğrendim bu durum tutunmaya da etki ediyor mu ? off ne çok soru sordum kusura bakmayın...
sonuçlarımda :
FAKTÖR V LEDİEN (G1691A) NORMAL
FAKTÖR V R2 (H1299R) HETEREZİGOT MUTASYON
PROTROMBİN(G20210A) NORMAL
MTHFR(C677T) HETEREZİGOT MUTASYON
MTHFR(A1298C)HETEREZİGOT MUTASYON
FAKTÖR XIII (V34L) NORMAL
PAI-1(4G/5G) 5G/5G
EPCR (A4600G- G4678C) OLARAK ÇIKTI.

canım öncelikle çok geçmiş olsunnn... öncelikle şunu söylemeliyim ki doğru adrestesin burda birçok arkadaş seninle aynı sorunları yaşıyor.... tutunmaya engel bi durum değil bunlar ama düşük nedenleri yada bebeğin anne karnında ölme sebepleri .... bende mthfr a 1298 c homozigot ve paı 4g/4g mutasyonluyum biri dış gebelik olmak üzere 3 gebelik kaybım var.... faktör v daha çok düşük sebebi olarak karşımıza çıkıyor derler doktorlar ki gördüğüm kadarıyla çeşitlilik arzeden bir mutasyonun var şunu söyleyebilirim ki mthfr mutasyonların için kesinlikle 3 ay önceden folik asit, çinko, multivitamin ve b vitamini kullanmalısın.... ayrıca asprin tabiki.... diğer mutasyonlar için ise doktorlar gebelikte kan sulandırıcı iğnelerle aşmaya çalışıyorlar sonuçlarınla birlikte mutlaka bir hemetolog ile görüşmeni tavsiye ederim....

gelemezsin ki gelemezsin ki:)))))) keşke gelsen güzelim....ne yapayım ya...okuyunca etkileniyorum...)))

kıssss kafamın tasını attırmaaaa.... çıkar gelirim görürsünnn o zaman..... canım benim şu acaba bende de bu mu var şumu var demekten lütfen vazgeçççç yoksa bu işin üstesinden gelemeyiz felsefemiz neydiiii ne çabuk unuttun güzel düşünelim güzel olsunn ok.mi...

geçmiş olsun tatlımmmm.... ne için verdin kanları kusura bakma kendimle uğraşmaktan hatırlayamadım senin ne için hastaneye gideceğini...

geçmiş olsun tatlımmmm.... ne için verdin kanları kusura bakma kendimle uğraşmaktan hatırlayamadım senin ne için hastaneye gideceğini...

aşkolsun aysudecim ya ne demek kendinle uğraşmak olurmu öyle şey cnma.s. walla ne için istedi bilmiyorumki bu testleri doktor hiçbir açıklama yapmadı immünolojı ve hemetolojı ye verdim tahlilleri protein vs herhalde her gördüğüme ve herşeye bende tsma gibi kafama takıyorum koştura koştura bilgisayarın başında araştırıp duruyorum acaba bende buda varmı diye panik atak durumlarındayım gerçekten ama bu kez dedimki bakmıyacağım hiçbirşeye umrumda değil 1 ay sonra çıkacakmış sonuçlar eh ii bari napalım bende bu ay kullanmaya başlıyacağım şu asprinle folik asiti falan bakalım temmuz gibide inşallah korunmayı bırakmayı hedefliyorum hayırlısı artık bakalım bizim bebiş ne zaman gelecek

CNM ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN BENİŞMDE MTHFR LER HETEROZİGOT K. DOĞUM DOKTORUM HAMİLE KALINCA 9 AY BOYUNCA İĞNE KULLANMAMI İSTEDİ HETEROZİGOT ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL İĞNE VE HAPLARLA GEÇİŞTİRİLEBİLİYOR CNM BİXLER TAŞICIYIZ ASIL ZOR OLANLAR HOMOZİGOTLAR ONLAR HASTASI AMA ONLAR BİLE DOĞUM YAPIYORLAR KORKMA EĞER TEK SORUN BUYSA TEDAVİSİ VARzemuszemus

ama benim için en zor olan sabah hastaneye gittiğimde 2,5 ay yattığım odanın önünden geçtim oğlumu kaybetmiş olduğum o gün tekrar gözlerimin önüne geldi bahçeye zor attım kendimi ağlamaktan gözlerim şişti walla...mafoldumben

hoşgeldin tatlım dur dur bi sakin ol öncelikle şu testlerinin sonucunu bidr görsün dur be şekercim yaaaaaa
offff bazen işte denk geliyor öyle çok canımızı acıtıyolar
hoşgeldin canım aramıza gönül isterdiki bu sebepten burda olmasaydın ama işte...
canım hipohipo derken?????
canım pıhtılaşma düşüklere yada erken doğumlara neden olabiliyor
folic yada folbiol ve bebe aspirini ve ve ve drumuzun önerdiği vitaminleri alıyoruz başlangıçta hamile kalıncada hematolog ve kadın doğumcunun önerdiği iğneyi kullanıyoruz
kayıpların için üzüldüm ve bayağı bir kaybın olmuş dr neden daha önce test yaptırmamış kiiii

ne zaman gelcek onlar bizden daha iyi biliyorlar canım... hayırlı zamanda gelcek bizim bebeklerimiz inşallah... bu testlere bakılması çok iyi aslında her ne kadar kabullenmek zor gelsede durumumuz netleşiyor canım benimmm.... hadi hayırlı sonuçlar çıkar inşallah....

merhaba arkadaşlar bende bu kan pıhtılaşması yüzünden 10 günlük kızımı kaybettim allahım nasıl bi acı şimdi hamileyim hergün iğne oluyorum çok korkuyorum

hipo troidi olarak anladım ben canımcımm...

arkadaşlar sağolun çok tşk. ederim azcık rahatladım
bende dış gebelik geçirdim belkide bu bozukluktan kaynaklandı sizde de olmuş çünküüü
zaten genetik dr. dedi 3 ay önce ilaç tedavisi yapılmalıı diye önce hemotoloğa gideyim ben o zaman ..

merhaba arkadaşlar bende bu kan pıhtılaşması yüzünden 10 günlük kızımı kaybettim allahım nasıl bi acı şimdi hamileyim hergün iğne oluyorum çok korkuyorum

canım önce başın sağolsun şimdide gözün aydın... korkma sadece güzel olacağına inan olur muu..... bu arada acını deşmek istemem ama 10 günlük dedin galiba doğduktan sonra mı kaybettin bebeğini...

canım burda benim bildiğim bi celen bide ben varım dış gebelik geçiren... ama bu durumun dış gebelikle ilgisi yokkk.........

hipo hipo da rahatsızlığım infertilim aynı zamanda hipofiz< bezim çalışmıyor üzerine şimdi birde bu sorun çıktı ama bakalım allahtan umut kesilmezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…