Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hipo hipo da rahatsızlığım infertilim aynı zamanda hipofiz< bezim çalışmıyor üzerine şimdi birde bu sorun çıktı ama bakalım allahtan umut kesilmezzz

canım benimmmmm........ sen inan yeterki aşılmayacak engel yok bence.... daha önce de duymuştum bunu ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorumm.. bi arkadaşımında hipofiz bezi çalışmıyor ama canım o bekar henüzz..

hipolular en kolay hamile kalabilecek grupta diyor tüm dr.lar
ama bende bir türlü sonuca ulaşamadık demekki yan faktörde buymuş ...
bekar arkadaşınız düzenli ilaç kullansın mutlaka bu çok önemli ilerisi için..

selam kıslar aysude gülüş tsma nasılsınız
gülüş geçmiş olsun uçukların çıkmış beslenmene dikkat et sıkıntıdan çıkmıştır üzülme bişey takma kafana

kızlar ya ben takvimi yapıyorum profilime ekleyemiyorum yani htttp den sonrasını kopyalıyorum ama kabul etmiyor sinir oldum

hipo hipo da rahatsızlığım infertilim aynı zamanda hipofiz< bezim çalışmıyor üzerine şimdi birde bu sorun çıktı ama bakalım allahtan umut kesilmezzz

canım benimmmmm........ sen inan yeterki aşılmayacak engel yok bence.... daha önce de duymuştum bunu ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorumm.. bi arkadaşımında hipofiz bezi çalışmıyor ama canım o bekar henüzz..

kullanıyor canım... onunda bi sürü sorunu var polikistik over sendromu vardı çok ciddi kistler oluştu geçenlerde ameliyat oldu... sürekli tahlil falan veriyor iyiye gidiyor demiş doktoru inşallah bakalım...
gülüş geçmiş olsun uçukların çıkmış beslenmene dikkat et sıkıntıdan çıkmıştır üzülme bişey takma kafana
iyidir canım uğraşıyoruz işte.... sen nasılsın bakemmm...

kızlar ya ben takvimi yapıyorum profilime ekleyemiyorum yani htttp den sonrasını kopyalıyorum ama kabul etmiyor sinir oldum
takvim derken şu ticker lardan bahsediyosun.......

amin cnm hayırlısı olsun hepimiz içinde ben anladımki ne kadar pimpiriklensem endişelencek başka şeyler çıkıyor zaten herşeyi oluruna bırakmak en güzeli sanırsam

buarada kocişinin doğum günü kutlu olsunna.s.:içelim:

a.s.a.s.kocişinin doğum günü kutlu olsun canım aysudecim
evet yavrus o tickerlerden bahsediyorum bi takvim yapalım dedük beceremedük fisfisfis

emine sonuyok napıyorsunuz şu buluşma işini yapcakmıyız baharın listesine eklenmemişisniz gelmiyecekmisiniz yoksa:çok üzgünüm:

a.s.a.s.kocişinin doğum günü kutlu olsun canım aysudecim
evet yavrus o tickerlerden bahsediyorum bi takvim yapalım dedük beceremedük fisfisfis
canım nereye yapıştırıyosun o http ile başlayan kısmı bakem yararlı linklere tıkla ordan profilimi göstere tıkla sonra da çizelge yazan sayfanın nerdeyse tam altında bulunan o yere yapıştır bakemm...

merhaba canım uçuklar ve kaprisli müşteriler harici iyiyim kaydirigubbakcemile3
sağol canım ya dün bi rüya gördüm trajikomikti sıkıntıyla uyandım bende ondan oldu diye düşünüyorum polisler beni yakalıyor kimliğimin bana ait olmadığını beni hapse atacaklarını söylüyorlar falan ay komikti ama hapis sıkıntılı işte filmde izlemedim kiiii :sm_confused:

selam kıslarrrrrrr
kırmızılar geldi yaşasınnnnnn..........tam 27.günde regl oldum,taaaa hamile kalmadan önceki düzenime 4.reglimde girdim çook şükür..bebişim sanki bu ay gelecek gibi geliyorgamyoncuiremsu
bu arada Feryad'dan haberini var mı???sonucu pozitif olsaydı sanırım paylaşırdı........ama sonuç ne olursa olsun onun için hayırlısı olacaktır.....

emine sonuyok napıyorsunuz şu buluşma işini yapcakmıyız baharın listesine eklenmemişisniz gelmiyecekmisiniz yoksa:çok üzgünüm:

canı bazı bölümleri okuyamıyorum çok birikiyor.heralde ben listeyi görmedim.tarih kesinleşti mi?benim memleketten erkek kardeşim gelecek hafta sonuna ne kadar kalır bilemiyorum.müsait olursam mutlaka gelirim.çok istiyorum sizlerle tanışmayı.opuyorumnanaktan

cnm benim 5 haziran gibi toplanalım dedik ama gün yaklaşınca konuşuruk tabi yine yerimseniben

doğduktan 10 gün sonra öldü canım daha dün kaybetmişim gibi acısı içimde geçen sene bu zamanlar kaybettim mafoldumben

cnm benim 5 haziran gibi toplanalım dedik ama gün yaklaşınca konuşuruk tabi yine yerimseniben

oo daha baya varmış.kim öle kim kala.daha çok haberleşiriz.allah kısmet ederse gelirim.ayy çok merak ediyom herkesi.

sonuyok dr seni kaçıncı haftanda 2 li test için cağırdı?cinsiyet tahmiinin ne zaman yaptı.bide göbüş çıktı mı?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…