hipo hipo da rahatsızlığım infertilim aynı zamanda hipofiz< bezim çalışmıyor üzerine şimdi birde bu sorun çıktı ama bakalım allahtan umut kesilmezzz
hipo hipo da rahatsızlığım infertilim aynı zamanda hipofiz< bezim çalışmıyor üzerine şimdi birde bu sorun çıktı ama bakalım allahtan umut kesilmezzz
kullanıyor canım... onunda bi sürü sorunu var polikistik over sendromu vardı çok ciddi kistler oluştu geçenlerde ameliyat oldu... sürekli tahlil falan veriyor iyiye gidiyor demiş doktoru inşallah bakalım...hipolular en kolay hamile kalabilecek grupta diyor tüm dr.lar
ama bende bir türlü sonuca ulaşamadık demekki yan faktörde buymuş ...
bekar arkadaşınız düzenli ilaç kullansın mutlaka bu çok önemli ilerisi için..
iyidir canım uğraşıyoruz işte.... sen nasılsın bakemmm...selam kıslar aysude gülüş tsma nasılsınız
gülüş geçmiş olsun uçukların çıkmış beslenmene dikkat et sıkıntıdan çıkmıştır üzülme bişey takma kafana
takvim derken şu ticker lardan bahsediyosun.......kızlar ya ben takvimi yapıyorum profilime ekleyemiyorum yani htttp den sonrasını kopyalıyorum ama kabul etmiyor sinir oldum
ne zaman gelcek onlar bizden daha iyi biliyorlar canım... hayırlı zamanda gelcek bizim bebeklerimiz inşallah... bu testlere bakılması çok iyi aslında her ne kadar kabullenmek zor gelsede durumumuz netleşiyor canım benimmm.... hadi hayırlı sonuçlar çıkar inşallah....
kızlaarrrr bugün kocişimin doğumgünü dün çiçekciye uğrayıp sipariş vermiştim... biraz önce ulaşmış eline çicekleri çokkk duygulanmış nerdeyse ağlayacaktım diyoo.. çok şaşırmış çok sevinmiş canım yaaa... bi acayip oldum hiç beklemiyodum diyooo..... eeee fark olsun dimi...
ayyyy sağol canımmm teşekkür ederimm...buarada kocişinin doğum günü kutlu olsunna.s.:içelim:
canım nereye yapıştırıyosun o http ile başlayan kısmı bakem yararlı linklere tıkla ordan profilimi göstere tıkla sonra da çizelge yazan sayfanın nerdeyse tam altında bulunan o yere yapıştır bakemm...a.s.a.s.kocişinin doğum günü kutlu olsun canım aysudecim
evet yavrus o tickerlerden bahsediyorum bi takvim yapalım dedük beceremedük fisfisfis
merhaba canım uçuklar ve kaprisli müşteriler harici iyiyim kaydirigubbakcemile3selam kıslar aysude gülüş tsma nasılsınız
gülüş geçmiş olsun uçukların çıkmış beslenmene dikkat et sıkıntıdan çıkmıştır üzülme bişey takma kafana
emine sonuyok napıyorsunuz şu buluşma işini yapcakmıyız baharın listesine eklenmemişisniz gelmiyecekmisiniz yoksa:çok üzgünüm:
canı bazı bölümleri okuyamıyorum çok birikiyor.heralde ben listeyi görmedim.tarih kesinleşti mi?benim memleketten erkek kardeşim gelecek hafta sonuna ne kadar kalır bilemiyorum.müsait olursam mutlaka gelirim.çok istiyorum sizlerle tanışmayı.opuyorumnanaktan
canım önce başın sağolsun şimdide gözün aydın... korkma sadece güzel olacağına inan olur muu..... bu arada acını deşmek istemem ama 10 günlük dedin galiba doğduktan sonra mı kaybettin bebeğini...
cnm benim 5 haziran gibi toplanalım dedik ama gün yaklaşınca konuşuruk tabi yine yerimseniben
merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı bilginiz varmı acaba trombofili paneli testini yaptıranınız varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?