doğduktan 10 gün sonra öldü canım daha dün kaybetmişim gibi acısı içimde geçen sene bu zamanlar kaybettim mafoldumben
doğduktan 10 gün sonra öldü canım daha dün kaybetmişim gibi acısı içimde geçen sene bu zamanlar kaybettim mafoldumben
süpperrrr alkisalkisalkis güzel bir haber desene herşey yoluna giriyor olumunekankayizsmileselam kıslarrrrrrr
kırmızılar geldi yaşasınnnnnn..........tam 27.günde regl oldum,taaaa hamile kalmadan önceki düzenime 4.reglimde girdim çook şükür..bebişim sanki bu ay gelecek gibi geliyorgamyoncuiremsu
bu arada Feryad'dan haberini var mı???sonucu pozitif olsaydı sanırım paylaşırdı........ama sonuç ne olursa olsun onun için hayırlısı olacaktır.....
ben yaptırdım canım geçen ay
canım emin ol seni çok iyi anlıyoruz bende bebişimi doğduktan 10 gün sonra kaybettim sen kaç haftalık doğum yapmıştın drun preeklampsi dedi midoğduktan 10 gün sonra öldü canım daha dün kaybetmişim gibi acısı içimde geçen sene bu zamanlar kaybettim mafoldumben
CNM YA SEN BİTANESİN BENDE SENİN İÇİN DUA EDİYORUM İNŞ BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALIR VE CENNTE KOKUSUNUDA İÇENE DOYASIYA ÇEKERSİN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bacım bi ikimiz varız bu aralar kimsecikler yok
çalıkuşu yine ortadan kayboldu
limburgda öyle
yeni kızlardanda bugün kimse yokkkk
baharım yok zehracık zaten ağırlaştım deyip kendini sokağa atıyo
zeynom yokk ne zamandır
huuu kısslarrr nerelerdesiniz
canım demek ki daha zamanı gelmemiş öyle düşün........benim şu an 3 arkadaşım hamile,bir tanesi 1 yıl önce 12 haftalık bebeğini kaybetmişti,3 aydır korunmayı bırakmıştı,3.ayda hamile kaldı,hem de eşi ile bir kere görüştü,diğeri 1 yıllık evli ve evlendiğinden beri korunmuyordu en son doktora gitti 3 ay klomen falan kullandı olmadı,en son ilaçları bırakıp amaan olursa olur ne yapayım demişti ve bunu dediği ay ilaç falan kullanmadan hamile kaldı,diğer arkadaşım 3 yıllık evli ve 2,5 senedir çocuk istiyordu,en son tüp bebeğe yönlendirdiler ve tüp bebek için muayeneye gittiğinde doktor keseyi görüyor ama kesin bir şey söyleyemiyor,dün netleşti o da hamileeeeeeeee............yani demem o ki Allah izin vermedikten sonra biz ne yaparsak yapalım...........tabii ki doktora gidip kontrollerimizi yaptıracağız ama birazda rahat olup zamana bırakmak gerek,bizim için çok da kolay olmasada......
Kızlar günaydın, eğer küretajdan sonra yapışıklık oluştuysa reglde kanama azalması ve ağrılar şeklinde belli oluyor ama ufak tefek yapışıklıklar hiç belirti vermiyor, rahim filminde de çıkmayabiliyor. Benim kanamalarda azalama olmadı, ağrı falan da yoktu, rahim filmi çektirdim temiz ama histereskopide ufak tefek yapışıklıklar olduğu ortaya çıktı, benim şikayetim endometirum incelmesiydi, bu durumda bebek tutunamayıp düşüyor haberiniz olsun.
Arkadaşlar bir de sormak istiyorum, ben mthfr 677c heterezigotum, bu durumda olup da sadece aspirin, folbiol, b12, becozym desteğiyle bebeğini kucağına alan var mı? Doktorum yeterli olacağını, fazlasının da düşüğe neden olabileceğini söyledi, çok kafam karıştı??? Bir el atın lütfen.
kızlaarrrr bugün kocişimin doğumgünü dün çiçekciye uğrayıp sipariş vermiştim... biraz önce ulaşmış eline çicekleri çokkk duygulanmış nerdeyse ağlayacaktım diyoo.. çok şaşırmış çok sevinmiş canım yaaa... bi acayip oldum hiç beklemiyodum diyooo..... eeee fark olsun dimi...
günaydınnnn kıssslarrrrr ,aysudecim her gününüz böyle mutlu umutlu geçsin canım,gülüş sen napıyon canım.geçti mi uçuklar...ben hastayım bugün okula gitmedim.kızlar hapşırmak tehlikeli olabilirmi.ben fena üşütmüşüm...baş ağrısı..halsizlik boğaz nane imon.pekmezli süt falan....
Aysudecİm sen bugÜn İzİn al gİt eve gÜsel bİr pasta yap gÜsel gÜsel yemekler hazırla cİcİ gİyİn adamın kafası daĞılsın bİras
merhaba arkadaşlar....ben geldim....
ya biraz okuyayım dedim..neler yazmışsınız neler..kafam karıştı yine dağıldım ben biri toparlasın beni.(((((( rahimde yapışıklık ,endometirum filan eyvahlar olsun hangini araştırayım şimdi:))))) doktora gittim kızlar randevularını iptal etti..tıpış tıpış işe geri geldim..yarın denicem şansımı (((((((((oyyyyyyyyyyyy
ben dağıldım kim toparlayacak beni...aysude benim kocamda bebek diyor başka bir şey demiyor..bana bebek deme stres yapıyorum diyorum.haklısın diyor sonra tekrar diyor unutup....bebek bekleyenler var çevremde..bebeği olanlar..ikimizde saf saf onların çocuklarını seviyoruz ne yapalım....şimdi kar koca ablamı bekliyoruz oğlunu getirsinde sevelim diye...allah bizlarinde kucağını boş bırakmaz inşşş(((((((((
ama benim için en zor olan sabah hastaneye gittiğimde 2,5 ay yattığım odanın önünden geçtim oğlumu kaybetmiş olduğum o gün tekrar gözlerimin önüne geldi bahçeye zor attım kendimi ağlamaktan gözlerim şişti walla...mafoldumben
selam kıslarrrrrrr
kırmızılar geldi yaşasınnnnnn..........tam 27.günde regl oldum,taaaa hamile kalmadan önceki düzenime 4.reglimde girdim çook şükür..bebişim sanki bu ay gelecek gibi geliyorgamyoncuiremsu
bu arada Feryad'dan haberini var mı???sonucu pozitif olsaydı sanırım paylaşırdı........ama sonuç ne olursa olsun onun için hayırlısı olacaktır.....
merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı bilginiz varmı acaba trombofili paneli testini yaptıranınız varmı
süpperrrr alkisalkisalkis güzel bir haber desene herşey yoluna giriyor olumunekankayizsmile
ne güzel.ben senede bir görüyom anacığımı.ama kardeşim gelecek bende dört gözle onu bekliyorum.evet canım Allah'a şükür......annem geldi bugün, uğurlu geldi bana oturuyoruz bir taraftanda size yazıyorum....
baharım cancan sakiol kim delirtti seni böyleeee sempatiksalakcinni
canı bahsettiğin kan pıhtılaşma testleri ise ben üniversite hastanesinde yaptırdım.15 ile 20 gün arasında cıktı.dışarıda bu testler pahalıymış.ben beş kuruş vermedim.sende bence devlete bağlı kurumlarda yaptır.
canım üniversite hastaneleri ücret almıyormu ben alıyor diye biliyorum da tamam canım çok sağol aydınlattığın için
oy kıyamam ben sana kimbilir nası yoruldun :teselli:hastanedekiler raporu yazmışlar başlangıç tarihi var bitiş tarihi yok. kullan kullanabildiğin kadar. bide uzak hastane iş yeriyle ter istikamet. gittim söylendim cumaya gelin alın dedi karıyı boğasım geldi delü :)
:çok üzgünüm:kızlar şu toplanma muhabbetini bu haftaya alsak size uyarmı 5 haziranda benim kayınperler geliceklermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?