Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

doğduktan 10 gün sonra öldü canım daha dün kaybetmişim gibi acısı içimde geçen sene bu zamanlar kaybettim mafoldumben

başın sağolsun canım.sebebi araştırırıldı mı?allah bir daha böyle acılar yaşatmasın.yeni bebişin sağlıkla gelir inşallah.

süpperrrr alkisalkisalkis güzel bir haber desene herşey yoluna giriyor olumunekankayizsmile

doğduktan 10 gün sonra öldü canım daha dün kaybetmişim gibi acısı içimde geçen sene bu zamanlar kaybettim mafoldumben
canım emin ol seni çok iyi anlıyoruz bende bebişimi doğduktan 10 gün sonra kaybettim sen kaç haftalık doğum yapmıştın drun preeklampsi dedi mi

CNM YA SEN BİTANESİN BENDE SENİN İÇİN DUA EDİYORUM İNŞ BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALIR VE CENNTE KOKUSUNUDA İÇENE DOYASIYA ÇEKERSİN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amiin canım darısı sizlere inşallah.

baharın sabah hastaneye gitti heyet raporuyla uğraşıyo ve kafayı sıyırmak üzere -tatlicadiarzu-

rabbimin dilediği oluyor işte. sen ne zaman kafamdan attım diyorsun o zaman gelip konuyo.

yapışıklık olursa hamiş kalmak zorlaşıyor. endometrium incelmesinde ise bebek tutunamıyor. canım sanrım vardı iğne kullanmadana sadece aspirin ve vitaminlerle doğum yapan ama sen dr unu dinle.

vaaaaavv şakkıdı süpriz haaa brav sana.canım kocişinin doğum günü kutlu olsun. seneye de bebişle kutlayın inşallah emi :)

canım geçmiş olsun hapşırmak tehlikeli değil ama sakın tutma sıkma kendini.

Aysudecİm sen bugÜn İzİn al gİt eve gÜsel bİr pasta yap gÜsel gÜsel yemekler hazırla cİcİ gİyİn adamın kafası daĞılsın bİras

hee o delü karıya prim versin sonra. -tatlicadiarzu-

şimdi toparlarlar seni deicektim aysudem el atmış bile geldinmi kendine şimdi delikafadulden

canıııımmm yaaaa en kısa zamanda yine gelir oğluşun sana annesi inşallah.

canım feryad 26 sında alcak sonuçları öyle biliyorum ben.

canım benim allah sabır versin.:1hug:

kızlar tetanoz vuruldum ben ağrıyacak biliyorum en az 2 gün iptal sempatiksalakcinni

merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı bilginiz varmı acaba trombofili paneli testini yaptıranınız varmı

canı bahsettiğin kan pıhtılaşma testleri ise ben üniversite hastanesinde yaptırdım.15 ile 20 gün arasında cıktı.dışarıda bu testler pahalıymış.ben beş kuruş vermedim.sende bence devlete bağlı kurumlarda yaptır.

:çok üzgünüm:kızlar şu toplanma muhabbetini bu haftaya alsak size uyarmı 5 haziranda benim kayınperler geliceklermiş.

baharım cancan sakiol kim delirtti seni böyleeee sempatiksalakcinni

hastanedekiler raporu yazmışlar başlangıç tarihi var bitiş tarihi yok. kullan kullanabildiğin kadar. bide uzak hastane iş yeriyle ter istikamet. gittim söylendim cumaya gelin alın dedi karıyı boğasım geldi delü :)

meldalcım buluşmaya gelirim tabi liste nerdekine göremedim ben
eminecim 11+da çağırıyo ikili test için cinsiyetinide o zaman tahmin edebiliyo ama tabi net değil %70 eder yine 1 ay beklemek zorundasın netleşmesi için bu arada göbüş yok daha henüz aynı gibi hafif var ama zaten tombiştim ya ben anlayamıyorum çıktımı çıkmadı bebişim iyi olsunda göbüşüm fazla şişmesede olur canım

canım üniversite hastaneleri ücret almıyormu ben alıyor diye biliyorum da tamam canım çok sağol aydınlattığın için

:çok üzgünüm:kızlar şu toplanma muhabbetini bu haftaya alsak size uyarmı 5 haziranda benim kayınperler geliceklermiş.

cnm benim inşallah hayırlısıyla gelsin tüm isteyenlere...
toplanma işine gelince senin temizlik yokmuydu bu hafta haftayada misafirin gelecek erteleyebilirk olmazssa sıkıntıya sokma kendini bebişinde yorulmasın zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…