trombofili paneli testi genetikle alakalı bir test olduğunu söylediler.
oy kıyamam ben sana kimbilir nası yoruldun :teselli:
cnm benim inşallah hayırlısıyla gelsin tüm isteyenlere...
toplanma işine gelince senin temizlik yokmuydu bu hafta haftayada misafirin gelecek erteleyebilirk olmazssa sıkıntıya sokma kendini bebişinde yorulmasın zemuszemus
yaa arabayla dayım götürdü ama yinede yoruldum sinirlendim sonra tekme yedim sakinim şimdi :roflol:
ben yanlış bilmiyorsam pıhtılaşa testleri.ben iki düüşük yaptım.kadın doğum dr bana yaptırmam gereken testleri yazdı.üniversite hastanesinin genetik bölümüne gitmemi istedi.bende dr yazdığı kağıtlarla genetik bölümüne gittim.dr verdiği kağıdı gösterdim.durumu anlattım.böylelikle testleri yaptırdım
bu testte yine pıhtılaşmayla alakalıda normal kan pıhtılaşma teslerimi yaptırdım dün araştırma hastenesine gittim o hastanede yapmıyormuş.kalp ve damar has.hastenesine gönderdi beni dr.um ordada yapılmıyormuş.birde üniversite hastanesini deneyeceğim bakalım benimde 3 düşüğüm oldu ama 1 oğlum var.allahım hiç çocoğu olmayanlarada nasib etsin
efet canım temizliğim var bu hafta ama olmassa pazara aldırırım diye düşündüm. ama dediğin gibi acelemiz yok olmassa sonraki 5 hazirandan sonraki haftaya erteleriz.
Kızlar izmirde olup buluşmaya katılacaklar listeye kendilerini eklesinler
12 haziran cumartesi (şimdilik böyle diyorum yeri ve saati konuşuruz)
katılımcılar
1-bahar çelik
2-meldal
başın sağolsun canım.sebebi araştırırıldı mı?allah bir daha böyle acılar yaşatmasın.yeni bebişin sağlıkla gelir inşallah.
oğluşunmu tekmeledi yoksa annesi seni yerim ben onu kıyamam bak fazla sinirlenme annecim diyor sana
olur tabiikide cnm 12 haziranda buluşuruk bir aksilik olmazssa o zamana kadar zaman çok nasılsa konuşuruk yine :teytey:
cnm ya allah sabır versin sana ama bak yeni meleğin gelmiş bile seni fazla bekletmemiş allah ona ömür versin inşallah
kızlarrr herkese selam
size çoook güzel bir haberim var
topiğimize bir kızımız daha geldi
cherry76 vardı topikte ,14 mayısta doğum yapmış,ayşe selinimiz doğdu çok şükür
sıra bize geliyo :teytey::teytey:
SONUYOKcanım sanırım yarın listeyi sen güncelliyeceksin..cherryde doğum yapanlar bölümüne alır mısın:lepi:
kızlarrr herkese selam
SONUYOKcanım sanırım yarın listeyi sen güncelliyeceksin..cherryde doğum yapanlar bölümüne alır mısın:lepi:
canım ne güzle bir haber verdin. rabbim bizede nasip etsin
0gözün aydın canımmmm.... anneler insanın tüm yükünü alıyor valla.... bu arada kırmızıların düzene girmesine sevindim... benimde bu ay düzenli gelirse bende gelcek ay hamiş olacağımı düşünüyorum....evet canım Allah'a şükür......annem geldi bugün, uğurlu geldi bana oturuyoruz bir taraftanda size yazıyorum....
baharcım hastane macerandan dolayı geçmiş olsun canımmm...:çok üzgünüm:kızlar şu toplanma muhabbetini bu haftaya alsak size uyarmı 5 haziranda benim kayınperler geliceklermiş.
amminn inşallah canımm benimmm.... hepimiz bunu diliyor ve istiyoruz.....amin canım sağol inşallah bütün hamileler bebeklerini kucaklarına alır allah olmayanlara da nasip eder inşallah:Saruboceq:
günün en güzel haberiiii yaşasınnn bi bebişimiz daha oldu çok şükür.....kızlarrr herkese selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?