Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

annemde bana ilk kez otobüsle geldi......canı çok sıkılmış dayanamdı geldi.....fasulye ektik bugünde kaydirigubbakcemile2

trombofili paneli testi genetikle alakalı bir test olduğunu söylediler.

ben yanlış bilmiyorsam pıhtılaşa testleri.ben iki düüşük yaptım.kadın doğum dr bana yaptırmam gereken testleri yazdı.üniversite hastanesinin genetik bölümüne gitmemi istedi.bende dr yazdığı kağıtlarla genetik bölümüne gittim.dr verdiği kağıdı gösterdim.durumu anlattım.böylelikle testleri yaptırdım.

efet canım temizliğim var bu hafta ama olmassa pazara aldırırım diye düşündüm. ama dediğin gibi acelemiz yok olmassa sonraki 5 hazirandan sonraki haftaya erteleriz.

oğluşunmu tekmeledi yoksa annesi seni yerim ben onu kıyamam bak fazla sinirlenme annecim diyor sana

efet kızınca tekmeliyoz anası sinirli oğlu ondan sinirli.delikafadulden

olur tabiikide cnm 12 haziranda buluşuruk bir aksilik olmazssa o zamana kadar zaman çok nasılsa konuşuruk yine :teytey:

tamam canım sanırım güzinde o zamana kadar daha da toparlanmış olur.

kızlarrr herkese selam
size çoook güzel bir haberim var
topiğimize bir kızımız daha geldi
cherry76 vardı topikte ,14 mayısta doğum yapmış,ayşe selinimiz doğdu çok şükür
sıra bize geliyo :teytey::teytey:
SONUYOKcanım sanırım yarın listeyi sen güncelliyeceksin..cherryde doğum yapanlar bölümüne alır mısın:lepi:

bende clexan 0,2 kullanıyorum, aralarındaki farkı bilmiyorum ama benim kide yakıyor. acıyor. hatta mosmor oluyor yapacak bişi yok canım sabredeceğiz.Allah yardımcın olsun ve hepimizin tabi...

Allah analı babalı büyütsün maşallah ......

canım ne güzle bir haber verdin. rabbim bizede nasip etsin

evet canım Allah'a şükür......annem geldi bugün, uğurlu geldi bana oturuyoruz bir taraftanda size yazıyorum....
0gözün aydın canımmmm.... anneler insanın tüm yükünü alıyor valla.... bu arada kırmızıların düzene girmesine sevindim... benimde bu ay düzenli gelirse bende gelcek ay hamiş olacağımı düşünüyorum....

:çok üzgünüm:kızlar şu toplanma muhabbetini bu haftaya alsak size uyarmı 5 haziranda benim kayınperler geliceklermiş.
baharcım hastane macerandan dolayı geçmiş olsun canımmm...

amin canım sağol inşallah bütün hamileler bebeklerini kucaklarına alır allah olmayanlara da nasip eder inşallah:Saruboceq:
amminn inşallah canımm benimmm.... hepimiz bunu diliyor ve istiyoruz.....

günün en güzel haberiiii yaşasınnn bi bebişimiz daha oldu çok şükür.....

kızlar merhaba...
aysude sana bitiyorum yazdıklarını okudukca (cadı karı,kürdan değmiş gibi)süpersin ya.allah sanada kocanada uzun ömürler versin torunlarınızda ellerinizden öpsün inşallah.
baharçelik raporunu nerede çıkarttırıyorsun?
meldir mutlaka hem kadın d.hem de hematoloğa git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…