kızlar merhaba...
aysude sana bitiyorum yazdıklarını okudukca (cadı karı,kürdan değmiş gibi)süpersin ya.allah sanada kocanada uzun ömürler versin torunlarınızda ellerinizden öpsün inşallah.
baharçelik raporunu nerede çıkarttırıyorsun?
meldir mutlaka hem kadın d.hem de hematoloğa git.
eeee o zaman halaya devammmmmkızlarrr herkese selam
size çoook güzel bir haberim var
topiğimize bir kızımız daha geldi
cherry76 vardı topikte ,14 mayısta doğum yapmış,ayşe selinimiz doğdu çok şükür
sıra bize geliyo :teytey::teytey:
SONUYOKcanım sanırım yarın listeyi sen güncelliyeceksin..cherryde doğum yapanlar bölümüne alır mısın:lepi:
slm kızlar sizlere birşey sormak istiyorum clexcan ı kullanırken lekelenme yaşayanınız oldu mu benim dozum dün 5000 den 10 000 ne çıkarıldı ama 2 gündür açık kahve tonunda lekelenmem var sanırım tutunamadı yaramazım neyse artık yarın son gün öğrenicez artık tuttu mu tutmadı mı
selam kıslarrrrrrr
kırmızılar geldi yaşasınnnnnn..........tam 27.günde regl oldum,taaaa hamile kalmadan önceki düzenime 4.reglimde girdim çook şükür..bebişim sanki bu ay gelecek gibi geliyorgamyoncuiremsu
bu arada Feryad'dan haberini var mı???sonucu pozitif olsaydı sanırım paylaşırdı........ama sonuç ne olursa olsun onun için hayırlısı olacaktır.....
feryat canım hoş geldin nasılsın iğne kullanırken benimde lekelenmelerim olmuştu merak etme hem benim gebeliğimi öğrenmeden önce kahverengi lekelenmelerim olmuştu ondan sonra hamiş olduğumu öğrenmiştim belkide seninde öle oldu hemen moralini bozma stres yapma kendine sakın eminim meleğin seninle üzülme belkide hayırlı bi işaret bu iyi düşün iyi olsun canım rabbbim yardımcın olsun dualarım seninle canım benim
feryad ben claxane kullandımama lekelenmem olmamıştı o.4 lük kullandım kanda gebeliğe baktırdınmı
ayyy ilahi güldürdün beni.... canım güzel duan için çooookkk teşekkür ederimmm... bugün doğumgünü mesajlarını eşimle paylaşıyorum oda çokk teşekkür ediyor sizlere....kızlar merhaba...
aysude sana bitiyorum yazdıklarını okudukca (cadı karı,kürdan değmiş gibi)süpersin ya.allah sanada kocanada uzun ömürler versin torunlarınızda ellerinizden öpsün inşallah.
baharçelik raporunu nerede çıkarttırıyorsun?
meldir mutlaka hem kadın d.hem de hematoloğa git.
canım benim kaç gündür aklımda sen varsınn... canım inşallah umduğuna nail olursun bitanemmm.... kafanı yorma yarın ola hayrola inşallah... yarın sonuç ne olursa olsun ara beni tamam mı canım benim.... hayırlısı olsun önemli olan bu....slm kızlar sizlere birşey sormak istiyorum clexcan ı kullanırken lekelenme yaşayanınız oldu mu benim dozum dün 5000 den 10 000 ne çıkarıldı ama 2 gündür açık kahve tonunda lekelenmem var sanırım tutunamadı yaramazım neyse artık yarın son gün öğrenicez artık tuttu mu tutmadı mı
ayyy ilahi güldürdün beni.... canım güzel duan için çooookkk teşekkür ederimmm... bugün doğumgünü mesajlarını eşimle paylaşıyorum oda çokk teşekkür ediyor sizlere....
canım benim kaç gündür aklımda sen varsınn... canım inşallah umduğuna nail olursun bitanemmm.... kafanı yorma yarın ola hayrola inşallah... yarın sonuç ne olursa olsun ara beni tamam mı canım benim.... hayırlısı olsun önemli olan bu....
slm güzin naber nasıl gidiyor istirahat
kızlar grip olmak hamileliği etkilermi
slm kızlar sizlere birşey sormak istiyorum clexcan ı kullanırken lekelenme yaşayanınız oldu mu benim dozum dün 5000 den 10 000 ne çıkarıldı ama 2 gündür açık kahve tonunda lekelenmem var sanırım tutunamadı yaramazım neyse artık yarın son gün öğrenicez artık tuttu mu tutmadı mı
Kızlar nasılsınız
Başım çok ağrıyor onun için geçmişi okuyamadım
Yarın ikili testimiz var inşallah sonucu iyi çıkar benim için dua edin kızlar,
Sabahda 7:30araştırma hastanesine gitcem hematalojiye iğne dozumu artıracaklar
çünkü bacağımdaki morluklar çoğaldı acaba aranızda böyle bir sorun yaşayan oldumu
Bu arada bugün iki arkadaşımmla karşılaştım ikiside bana bakınca senin kızın olacak dediler
Ama doktor büyük ihtimalle erkek dedi dedim olsun kız olacak dediler
bakalım yarın belki kesin netleşir cinsiyetide
dualarınızı eksik etmeyin kızlar
Bu arada feryad aklım sende inşallah yarın güzel haberini alcaz
Yatmadan önce senin için dua edip yatıcam canım benim
Belki yarın eve gelemem ama aysudeden telefonla öğrenirim durumunu
Hepinizi kocaman öpüyorum kuzularrrrrrrrrrrrr
kızlar liste bu isteyen olursa alıntı yaparak ekleyin kendinizi
harika bir haber.topiğimiz bebişlerle dolsun.kızlarrr herkese selam
size çoook güzel bir haberim var
topiğimize bir kızımız daha geldi
cherry76 vardı topikte ,14 mayısta doğum yapmış,ayşe selinimiz doğdu çok şükür
sıra bize geliyo :teytey::teytey:
SONUYOKcanım sanırım yarın listeyi sen güncelliyeceksin..cherryde doğum yapanlar bölümüne alır mısın:lepi:
yat dinlen canım.hakkında hayırlısı.canlarım benim edet olacakmış gibi yoğun ağrım var o nedenle müsadenizi isteyeyim dün geceden de 4 saatlik uyku ile duruyorum hepinizi çok çok öpüyorum
Kızlar nasılsınız
Başım çok ağrıyor onun için geçmişi okuyamadım
Yarın ikili testimiz var inşallah sonucu iyi çıkar benim için dua edin kızlar,
Sabahda 7:30araştırma hastanesine gitcem hematalojiye iğne dozumu artıracaklar
çünkü bacağımdaki morluklar çoğaldı acaba aranızda böyle bir sorun yaşayan oldumu
Bu arada bugün iki arkadaşımmla karşılaştım ikiside bana bakınca senin kızın olacak dediler
Ama doktor büyük ihtimalle erkek dedi dedim olsun kız olacak dediler
bakalım yarın belki kesin netleşir cinsiyetide
dualarınızı eksik etmeyin kızlar
Bu arada feryad aklım sende inşallah yarın güzel haberini alcaz
Yatmadan önce senin için dua edip yatıcam canım benim
Belki yarın eve gelemem ama aysudeden telefonla öğrenirim durumunu
Hepinizi kocaman öpüyorum kuzularrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?