Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm güzin naber nasıl gidiyor istirahat

eeee o zaman halaya devammmmm
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

slm kızlar sizlere birşey sormak istiyorum clexcan ı kullanırken lekelenme yaşayanınız oldu mu benim dozum dün 5000 den 10 000 ne çıkarıldı ama 2 gündür açık kahve tonunda lekelenmem var sanırım tutunamadı yaramazım neyse artık yarın son gün öğrenicez artık tuttu mu tutmadı mı

feryat canım hoş geldin nasılsın iğne kullanırken benimde lekelenmelerim olmuştu merak etme hem benim gebeliğimi öğrenmeden önce kahverengi lekelenmelerim olmuştu ondan sonra hamiş olduğumu öğrenmiştim belkide seninde öle oldu hemen moralini bozma stres yapma kendine sakın eminim meleğin seninle üzülme belkide hayırlı bi işaret bu iyi düşün iyi olsun canım rabbbim yardımcın olsun dualarım seninle canım benim

canım kusura bakmayın merakta bıraktım pazartesi işe başladım ama sınıf öğretmeniyim mecbur ayakta kalıyorum ondanmıdır nedir belim ve kasıklarımda acayip ağrı oldu pc başına gelemedim birde benim clexcan 10000 e çıktı 2 gündür leke de geliyor yatıp duruyorum işte yarın tahlil yaptırıcam ama bu lekeler yüzünden umudum yok dün gece de ağrıdan uyuyamadım benim okulum yüksek te biraz hala ısınmadı bina donuyor bacaklarım üşüttüm tabi neyse çok uzattım tahlilden sonra size en yakın zamanda haber vermeye çalışırım canlarım

hayırlısı canım ilk günlerde çok sakindim ama 1 hafta geçtikten sonra korku stres olmaya başladı ama hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum rabbime tabi
her iki sonucu da soğukkanlılıkla karşılama gücü versin bana inş dediğin gibidir yine de iyiye işarettir umarım dün birde kasığımın ağrısından bütün gece uykusuz kaldım acaba sebep nedir diyeceğim ama yarın öğreneceğim nasılsa Rabbim yardım etsin sonucu aldıktan sonra okula gitmek istemiyorum ilaçlarımı yazdırıcam yeniden bakalım sonuç negatif çıkarsa okulu kaldıramam sanırım o psikolojiyle

ayyy ilahi güldürdün beni.... canım güzel duan için çooookkk teşekkür ederimmm... bugün doğumgünü mesajlarını eşimle paylaşıyorum oda çokk teşekkür ediyor sizlere....

canım benim kaç gündür aklımda sen varsınn... canım inşallah umduğuna nail olursun bitanemmm.... kafanı yorma yarın ola hayrola inşallah... yarın sonuç ne olursa olsun ara beni tamam mı canım benim.... hayırlısı olsun önemli olan bu....

sonucu hazmeder hazmetmez haber veririm canım yarın biraz da yoğun olrum merak etme doktor randevum var ilaçlarımı yazdırıcam kısmetse

canlarım benim edet olacakmış gibi yoğun ağrım var o nedenle müsadenizi isteyeyim dün geceden de 4 saatlik uyku ile duruyorum hepinizi çok çok öpüyorum

Kızlar nasılsınız
Başım çok ağrıyor onun için geçmişi okuyamadım
Yarın ikili testimiz var inşallah sonucu iyi çıkar benim için dua edin kızlar,
Sabahda 7:30araştırma hastanesine gitcem hematalojiye iğne dozumu artıracaklar
çünkü bacağımdaki morluklar çoğaldı acaba aranızda böyle bir sorun yaşayan oldumu

Bu arada bugün iki arkadaşımmla karşılaştım ikiside bana bakınca senin kızın olacak dediler
Ama doktor büyük ihtimalle erkek dedi dedim olsun kız olacak dediler
bakalım yarın belki kesin netleşir cinsiyetide
dualarınızı eksik etmeyin kızlar
Bu arada feryad aklım sende inşallah yarın güzel haberini alcaz
Yatmadan önce senin için dua edip yatıcam canım benim
Belki yarın eve gelemem ama aysudeden telefonla öğrenirim durumunu
Hepinizi kocaman öpüyorum kuzularrrrrrrrrrrrr

Feryad canım bende Clex.0,4 kullanmıştım ve bende de lekelenme ve hatta hafifde kanama olmuştu,doktorum bu ilaçları kullanan hastaların çoğunda buna rastladıklarını ama ilaçları kesmenin kanamayı durdursada bebek için olumsuz etki yaratacağını söylemişti,sonrada birdaha tekrarlamamıştı zaten.......canım hakkındna hayırlısı olsun..

Büşra inş. test sonucun iyi çıkar ama bu testlere fazla güvenmeyin canım......

harika bir haber.topiğimiz bebişlerle dolsun.
canlarım benim edet olacakmış gibi yoğun ağrım var o nedenle müsadenizi isteyeyim dün geceden de 4 saatlik uyku ile duruyorum hepinizi çok çok öpüyorum
yat dinlen canım.hakkında hayırlısı.

iyi haberlerle gelmen dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…