hey maşşallah güçlü türk kadını seniiii..............gülüş ne oldu halayı neden bıraktınız bakalım bugün ben yeniden kuruyorum halay ekibini :):teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hey maşşallah güçlü türk kadını seniiii..............
halay hiç dururmu ben müşterilerle ilgilenirken bile kıpırdanıyorum hiç kesmedim halayı
haydi hoppaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Ayyyyyyyyy kızlar ne gÜsel kıymetİnİ bİlİn İÇİnİzde bİr canlı var hemde sİze aİt ve annecİne dokunarak varlıĞını hİssetİrİyor acaba bzde bİrgÜn bÖyle dİyebİlecekmİyİz benİm tepİkledİ ayyyyyyyyy ben kalp atıŞını bİle duysam kucaĞım almıŞ kadar sevİnİrİm herhalde
canım benim şuan gittiğim prof :kanpıhtılaşması olanların doğum kontrol hapı kullanmasının sakıncalı olduğunu çünkü pıhtılaşmayı arttırdığını ilk gittiğimde anlattı.içme canım bence.KISLAR BENİM ADETLER DÜZENE GİRSİN DİYE 2 AY DOĞUM KONTROL HAPI KULLANMAK İSTIYORUM AMA NETTE KAN PIHTILAŞMASI OLANLARIN KULLANMASI SAKINCALI FLN YAZIYO BİLGİSİ OLAN VARMI ACEPP hihoyyyt
klava fffff çamaşır makinem arızalandı.....ne zamandır garipleşmişti zaten ama 1 yıl daha idare eder diyordum....yeni bir masraf kapısı açıldı yine of ve de pofffffffff
gülüş ne oldu halayı neden bıraktınız bakalım bugün ben yeniden kuruyorum halay ekibini :):teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ahanda artık bende halay çekebilirim cadı karıdan kurtulma şerefine heyt be kim tutar artıkın beni... :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hey maşşallah güçlü türk kadını seniiii..............
halay hiç dururmu ben müşterilerle ilgilenirken bile kıpırdanıyorum hiç kesmedim halayı
haydi hoppaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canım benim doktorum Hüseyin Baş adlı kendisine çok güvendiğim biri yalnız sadece haftasonları Ankarada oluyor diğer günlerde muğlada benim tedavimi o olmadığı dönemlerde arkadaşları yürütüyor bazı olmusuzluklar yaşamama rağmen kendisinden vazgeçemiyorum :)
kızlaarrrrr günaydın
nasılsın ne zaman dönüyorsun eski iş yerinegünaydın cancannn.............................. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
nasılsın ne zaman dönüyorsun eski iş yerine
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
olsun huzurluymuşsun ya nerde olduğun önemli değilCANIM ESKİ İŞYERİNE DÖNME KONUSU HALA MUALLAK SANIRIM DÖNEMİCEM AMA YERİM DEĞİŞTİ VE ŞUAN ÇOK MUTLU VE HUZURLUYUM ÇOK ŞÜKÜRRR..... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
olsun huzurluymuşsun ya nerde olduğun önemli değil
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hay ağzına diline sağlık iyi yapmışsın içinde bırakmamakla ve sakin olup onu daha çok kızdırmakla kaydirigubbakcemile5ayyy evet kuzum yaaaa.... sorma vallaa iş huzursuzluğu ile yeni tanıştım ne kötüymüşşş yaaa... çok şükür lafımıda söyledim yaaa kadına çok şükür.... yüreğim buzzz gibi oldu .... kadın kendi kendine hakaret etti durdu karşımda sözlerim acayip battı karıya.. çirkef bişeymiş ben hay...n mıyım bilmem ne bağırdı bağırdı bende sakin sakin kendinize yakıştırıyorsanız benim size söyleyeceğim bişey olamaz zaten bu lisan benim tarzım değil dedim iyice kudurdu ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?