Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

feryadcım merhaba canım yazdıklarından çok iyi olduğunu gördüm.bize de bu yakışır ne acılara dayandık ama bigün bizim de yüzümüz gülecek elbet.Rabbim hüiçkimseye taşıyamayacağı kadar yük vermezmiş ya...........

iyiyim çok şükür canım bebeğimin henüz vakti gelmemiş elden ne gelir üzülmekle onu geri getiremem ki üzüldüm tabi ne de olsa insanım ve acizim ama kısa sürdü tekrar sirkelendim ve kendime geldim yeniden denemeye mücadele etmeye hazırım :)

gülüş ne oldu halayı neden bıraktınız bakalım bugün ben yeniden kuruyorum halay ekibini :):teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

gülüş ne oldu halayı neden bıraktınız bakalım bugün ben yeniden kuruyorum halay ekibini :):teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hey maşşallah güçlü türk kadını seniiii..............
halay hiç dururmu ben müşterilerle ilgilenirken bile kıpırdanıyorum hiç kesmedim halayı
haydi hoppaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

merheba arkadaşlar
gülüş nasılsın tatlım mesain bitmedimi daha
feryat canım seni böle görmek çok güzel kaydirigubbakcemile5:içelim:

kaydirigubbakcemile3 amaaaaaaan dünyanın sonu değil ya kaydirigubbakcemile3:içelim:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytdelikafadulden:teytey::teytey::teytey:

tabiki diyeceksin bende zamanında ayı şeyleri düşünüp hamile birini gördüğümde bende böyle olabilecekmiyim diyordum şimdi 17 haftalık oldum hergün dua ediyorum hepinize bazen gülüyorum hatta isim yerine rumuzlarınızı söyleyince komik oluyo bazen sadece biraz sabır:1hug:

feryad iyi olmana sevindim daha da iyi ol gerisi hallolur.
aysude gözün aydın sen şimdi o delü kadını özlemeyecenmi?
büşra sen nasılsın morlukların nasıl oldu ?o morluklar dozdan dolayımı oluyor?

KISLAR BENİM ADETLER DÜZENE GİRSİN DİYE 2 AY DOĞUM KONTROL HAPI KULLANMAK İSTIYORUM AMA NETTE KAN PIHTILAŞMASI OLANLARIN KULLANMASI SAKINCALI FLN YAZIYO BİLGİSİ OLAN VARMI ACEPP hihoyyyt
canım benim şuan gittiğim prof :kanpıhtılaşması olanların doğum kontrol hapı kullanmasının sakıncalı olduğunu çünkü pıhtılaşmayı arttırdığını ilk gittiğimde anlattı.içme canım bence.
klavafffff çamaşır makinem arızalandı.....ne zamandır garipleşmişti zaten ama 1 yıl daha idare eder diyordum....yeni bir masraf kapısı açıldı yine of ve de pofffffffff

bana da sinir gelir bu tür harcamalardanklava:klava:

ahanda artık bende halay çekebilirim cadı karıdan kurtulma şerefine heyt be kim tutar artıkın beni... :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

biliyorum baharcım hatun izmire geliyo bide foto istiyo bizden iyi yapmışsın kalaylamakla eline diline sağlık bide ona ceza koymayalım fotomuzu çatlasın patlasın :))

Sağol feryad cım Allah senin ve burdaki herkezin hamile kalıp bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin

nasılsın ne zaman dönüyorsun eski iş yerine
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

CANIM ESKİ İŞYERİNE DÖNME KONUSU HALA MUALLAK SANIRIM DÖNEMİCEM AMA YERİM DEĞİŞTİ VE ŞUAN ÇOK MUTLU VE HUZURLUYUM ÇOK ŞÜKÜRRR..... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

olsun huzurluymuşsun ya nerde olduğun önemli değil
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

olsun huzurluymuşsun ya nerde olduğun önemli değil
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ayyy evet kuzum yaaaa.... sorma vallaa iş huzursuzluğu ile yeni tanıştım ne kötüymüşşş yaaa... çok şükür lafımıda söyledim yaaa kadına çok şükür.... yüreğim buzzz gibi oldu .... kadın kendi kendine hakaret etti durdu karşımda sözlerim acayip battı karıya.. çirkef bişeymiş ben hay...n mıyım bilmem ne bağırdı bağırdı bende sakin sakin kendinize yakıştırıyorsanız benim size söyleyeceğim bişey olamaz zaten bu lisan benim tarzım değil dedim iyice kudurdu ....

hay ağzına diline sağlık iyi yapmışsın içinde bırakmamakla ve sakin olup onu daha çok kızdırmakla kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…