Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

eeee hummu nasılmış peki sezeryan olmuş dimi

yokkk cancan normal doğum yapmışşş.... bebeğin sağlık durumu ile ilgili bi takım sıkıntılar varmış onu getircekler öğleden sonra . burda göstercez inşallah....ben şimdi kayıtlarını yaptırmak için kaçıyorumm...

feryad iyi olmana sevindim daha da iyi ol gerisi hallolur.
aysude gözün aydın sen şimdi o delü kadını özlemeyecenmi?
büşra sen nasılsın morlukların nasıl oldu ?o morluklar dozdan dolayımı oluyor?

aslaaaaaaa vede katttaaaaaaaa özlemeycemm cancan... delü karuuuu..... kendi kendine hakaret etti durdu güldüm haline halada aklıma geldikçe gülüyorum kalite olayı anlayacağınnnn... teyzem kalitesini ortaya koydu...

tsmaaaaa kıssss nerdesinnn tahlil sonuçlarına ve doktorunun yorumuna inan çokk sevindim tatlımmm sende olumlu düşün herşey güzel olcak inşallah... sana doktor ramotoid artrit falan dedi mi... eğer dediyse bildiğim bişey varki oda ramotoid artrit hamilelikle birlikte düzeliyormuş cancan

kızlarrrr hummu ile görüştümmmmmm bebişşş öyle güzel ağlıyodukiii...........

canımmmm benimmmm ay çok selam söyle hummuyaa bende onu merak ediyordum.umarım bebişte geçiçi bişedir sağlık durumu ile illgili sorun.kokla bebeğinide bizim için aysude .ayy sıra bana geldi heyecan yaptım inanın.hepiniz öpüyorum kızlar.okumam gereken duaları bitirmem gerek .kendinize ii bakın. kaydirigubbakcemile5

selam canım....yok artrid demedi..çok şükür...pozitiflik var ama dierleri negatif olduğundan hafif dir dedi...dediğim ilacı verdi...6 ay kullan dedi...6 ay sonra yine tahlil yapıcak sanırım..bakalım:)

allaha emanet olun canım benimm.... tabiki de koklucam bebişi hepinizin yerine.........

bayanssulusmile
selam canım....yok artrid demedi..çok şükür...pozitiflik var ama dierleri negatif olduğundan hafif dir dedi...dediğim ilacı verdi...6 ay kullan dedi...6 ay sonra yine tahlil yapıcak sanırım..bakalım:)

peki bu arada gebelik için korunup korunmaman gerektiğini söyledimi

bayanssulusmile

peki bu arada gebelik için korunup korunmaman gerektiğini söyledimi

o bir şey demedi..zaten cımbızla aldım lafları ağzından doktorun...hamilelik düşünüyorum...düşünmiyim mi dedim..yok yok etkilemz dedi.zararı yok dedi..kadın doktorunada sordum...problem yok dedi:) çok şükür...

ayyyyyyyyy çooooookkkkkkk sevindimmmm canım benimmmm... inşallah güzel haberler aldın bebişte hemencecik geliverir anneyi üzmedennn... canım benimmm....

umarım canım umarım....hepimizinkiler gelir...çok nazlandırlar ama ne yapalım..beklemekten başka çare yok

çok haklısın tatlım... herşeyde bir hayır vardır mutlaka göremesekte.... dün eşim bi arkadaşıyla karşılaşmış... bizden4 ay sonra evlenmişlerdi duyduk çocuklarıda olmuş ... eşim dün nasıl gidiyor napıyosun diye sorunca arkadaşı başlamış anlatmaya sıkıntılı bir evlilikleri olduğunu eşinin çocuğuda alıp 1 aydır annesinin evine gittiğini ve boşmanmaya karar verdiklerini söylemiş.... velhasıll ben en azından benim evliliğim için çocuksuz geçen sürenin birbirimize bağlanma süreci olduğunu düşünüyorumm... dün kuzum kıyamam gözümün içine sıcacık bakıp biz ayrılmayalım nolur ben tahammül edemem böyle bi şeye deyip sıkıca bir sarılışı vardıki görmen lazımdı... şükürler olsun cocuğum yok henüz ama güzel bi evliliğim var arada sıkıntılar yaşasakta ... bence evlilik huzuru cocuktan daha önemli...

kesinlikle doğru söylüyorsun tatlım bizde eşimle ancak 3 yılda birbirimize alıştık ve çalkantılı evliliğimiz daha yeni yeni oturmaya başladı bu şekilde çocuk sahibi olursak daha mutlu ve güzel bir ailemiz olur herşeyin hayırlısı evliliğinde çocuğunda herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için

kesinlikle katılıyorum canım...bencede bu süreç bizleri eşlerimizle daha da yakınlaştırdı..amaaaaaaaa bence yeteri kadar yakınlaştık artık çocuk olsunda uzak kalalım:)))))))))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hihihikaydirigubbakcemile3

evet canım ev huzuru çok çok daha önemli ilk 3 yıl biz sorunlar nedeniyle bebek istememiştik ama bu süreç eşimi benim elim kolum gibi bir parça haline getirdi herşeyde var bir hayır yaşadıklaımız zor ancak bize kazandırdıklarını da unutmamak gerek

Canlarrrr hummunun bebişiyle uğraşıyordum...canım çokk tatlı maşallah.... Kan alınırken annesi koptu.... Kuzucuk baya ağladı falan ama çok şükür kanı idrarı verdik salı günü çıkcak sonuçları hayırlısı olur inşallah dualarınızı eksik etmeyin canlarr... Ben kaçar evime gider... Hafta sonu kayınvalidemlerde olcam aranızda olamayabilirim allaha emanet olun .... HEPıNıZ ıÇıN ÖPTÜM CENNET KOKULUYU KOKLADIM SEVDıM ZıGOTCANI.....

humumuyu allah kurtardı maşallah bebişine allaha emanet inş sağlık sorunlarıda kısa sürede hallolur yavrumun bu arada ne zaman doğmuş ve adını ne koymuşlar aysudecim yazda umut listemize ekleyelim bizlerede umut olsunlar öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…