eeee hummu nasılmış peki sezeryan olmuş dimikızlarrrr hummu ile görüştümmmmmm bebişşş öyle güzel ağlıyodukiii...........
eeee hummu nasılmış peki sezeryan olmuş dimi
feryad iyi olmana sevindim daha da iyi ol gerisi hallolur.
aysude gözün aydın sen şimdi o delü kadını özlemeyecenmi?
büşra sen nasılsın morlukların nasıl oldu ?o morluklar dozdan dolayımı oluyor?
kızlarrrr hummu ile görüştümmmmmm bebişşş öyle güzel ağlıyodukiii...........
tsmaaaaa kıssss nerdesinnn tahlil sonuçlarına ve doktorunun yorumuna inan çokk sevindim tatlımmm sende olumlu düşün herşey güzel olcak inşallah... sana doktor ramotoid artrit falan dedi mi... eğer dediyse bildiğim bişey varki oda ramotoid artrit hamilelikle birlikte düzeliyormuş cancan
canımmmm benimmmm ay çok selam söyle hummuyaa bende onu merak ediyordum.umarım bebişte geçiçi bişedir sağlık durumu ile illgili sorun.kokla bebeğinide bizim için aysude .ayy sıra bana geldi heyecan yaptım inanın.hepiniz öpüyorum kızlar.okumam gereken duaları bitirmem gerek .kendinize ii bakın. kaydirigubbakcemile5
selam canım....yok artrid demedi..çok şükür...pozitiflik var ama dierleri negatif olduğundan hafif dir dedi...dediğim ilacı verdi...6 ay kullan dedi...6 ay sonra yine tahlil yapıcak sanırım..bakalım:)
bayanssulusmile
peki bu arada gebelik için korunup korunmaman gerektiğini söyledimi
o bir şey demedi..zaten cımbızla aldım lafları ağzından doktorun...hamilelik düşünüyorum...düşünmiyim mi dedim..yok yok etkilemz dedi.zararı yok dedi..kadın doktorunada sordum...problem yok dedi:) çok şükür...
ayyyyyyyyy çooooookkkkkkk sevindimmmm canım benimmmm... inşallah güzel haberler aldın bebişte hemencecik geliverir anneyi üzmedennn... canım benimmm....
umarım canım umarım....hepimizinkiler gelir...çok nazlandırlar ama ne yapalım..beklemekten başka çare yok
kesinlikle doğru söylüyorsun tatlım bizde eşimle ancak 3 yılda birbirimize alıştık ve çalkantılı evliliğimiz daha yeni yeni oturmaya başladı bu şekilde çocuk sahibi olursak daha mutlu ve güzel bir ailemiz olur herşeyin hayırlısı evliliğinde çocuğunda herşeyin hayırlısı olsun hepimiz içinçok haklısın tatlım... herşeyde bir hayır vardır mutlaka göremesekte.... dün eşim bi arkadaşıyla karşılaşmış... bizden4 ay sonra evlenmişlerdi duyduk çocuklarıda olmuş ... eşim dün nasıl gidiyor napıyosun diye sorunca arkadaşı başlamış anlatmaya sıkıntılı bir evlilikleri olduğunu eşinin çocuğuda alıp 1 aydır annesinin evine gittiğini ve boşmanmaya karar verdiklerini söylemiş.... velhasıll ben en azından benim evliliğim için çocuksuz geçen sürenin birbirimize bağlanma süreci olduğunu düşünüyorumm... dün kuzum kıyamam gözümün içine sıcacık bakıp biz ayrılmayalım nolur ben tahammül edemem böyle bi şeye deyip sıkıca bir sarılışı vardıki görmen lazımdı... şükürler olsun cocuğum yok henüz ama güzel bi evliliğim var arada sıkıntılar yaşasakta ... bence evlilik huzuru cocuktan daha önemli...
çok haklısın tatlım... herşeyde bir hayır vardır mutlaka göremesekte.... dün eşim bi arkadaşıyla karşılaşmış... bizden4 ay sonra evlenmişlerdi duyduk çocuklarıda olmuş ... eşim dün nasıl gidiyor napıyosun diye sorunca arkadaşı başlamış anlatmaya sıkıntılı bir evlilikleri olduğunu eşinin çocuğuda alıp 1 aydır annesinin evine gittiğini ve boşmanmaya karar verdiklerini söylemiş.... velhasıll ben en azından benim evliliğim için çocuksuz geçen sürenin birbirimize bağlanma süreci olduğunu düşünüyorumm... dün kuzum kıyamam gözümün içine sıcacık bakıp biz ayrılmayalım nolur ben tahammül edemem böyle bi şeye deyip sıkıca bir sarılışı vardıki görmen lazımdı... şükürler olsun cocuğum yok henüz ama güzel bi evliliğim var arada sıkıntılar yaşasakta ... bence evlilik huzuru cocuktan daha önemli...
ayyy evet kuzum yaaaa.... sorma vallaa iş huzursuzluğu ile yeni tanıştım ne kötüymüşşş yaaa... çok şükür lafımıda söyledim yaaa kadına çok şükür.... yüreğim buzzz gibi oldu .... kadın kendi kendine hakaret etti durdu karşımda sözlerim acayip battı karıya.. çirkef bişeymiş ben hay...n mıyım bilmem ne bağırdı bağırdı bende sakin sakin kendinize yakıştırıyorsanız benim size söyleyeceğim bişey olamaz zaten bu lisan benim tarzım değil dedim iyice kudurdu ....
çok haklısın tatlım... herşeyde bir hayır vardır mutlaka göremesekte.... dün eşim bi arkadaşıyla karşılaşmış... bizden4 ay sonra evlenmişlerdi duyduk çocuklarıda olmuş ... eşim dün nasıl gidiyor napıyosun diye sorunca arkadaşı başlamış anlatmaya sıkıntılı bir evlilikleri olduğunu eşinin çocuğuda alıp 1 aydır annesinin evine gittiğini ve boşmanmaya karar verdiklerini söylemiş.... velhasıll ben en azından benim evliliğim için çocuksuz geçen sürenin birbirimize bağlanma süreci olduğunu düşünüyorumm... dün kuzum kıyamam gözümün içine sıcacık bakıp biz ayrılmayalım nolur ben tahammül edemem böyle bi şeye deyip sıkıca bir sarılışı vardıki görmen lazımdı... şükürler olsun cocuğum yok henüz ama güzel bi evliliğim var arada sıkıntılar yaşasakta ... bence evlilik huzuru cocuktan daha önemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?