Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

10 günlüktü yani 18 inde falan doğdu anlaşılan 36 haftaları bitmiş bebiş gelmiş.... oğluşumuzun ismi de Eymen teyzesi.... bugün hepinizin yerine öptüm kokladım zigotcan zuzuyuu....

selammmmm herkese kızlar ben bir türlü iyileşemedim.hala burnum sızlıyo gözüm yaşarıyo.ilaç kullanamayınca geçmiyoki bu illet.doktoru aradım.çok ateşlenince parol iç diyo.hani hep diyolar ya miğde bulantısı hamileliğin iyiye gittiğini gösterir diye.benim miğde bulantım yok hocam dedim.o kişisel bişey diyo.herkesin miğdesi bulanacak diye bişey yok diyo.6.hafta bitecek pazartesi.bakalım randevum var pazartesi.kalp atışlarına bakacak.herşeyin hayırlısı....

azmin zaferi deyip bebişini kucağına alacağına inanki çok eminim.
eşinle mutluluğunuza aman nazarlar değmesin.eşler arası uyum bence de çok önemli.allah bir bebişlede mutluluğunuzu perçinlesin canım benim.
hummuya bizlerden de çok selam söyle.allah analı babalı büyütsün.darısıda topiğimizdeki bebiş isteyen herkese olsun.

canım bende de bulantı yok .şimdilik bir sorunda olmadı.stres olma.

Büşra inş. test sonucun iyi çıkar ama bu testlere fazla güvenmeyin canım......

Doğru söylüyorsun canım ama doktor yapalım dedi bende olur dedim :)
ense kalınlığı normal çıktı burun kemiğide oluşmuş oğluşumun
kan tahlili sonuçlarıda iyi çıkar inşallah

canım benim gücüne hayran kaldım valla seni tebrik ediyorum
ve inanıyorumki çok sürmeden gelecek bebeğin inşallah

canım çok geçmiş olsun
benim miğde bulantılarım bebeğin kalp atımları başladıktan sonra başladı
çoğu kişidede öle oluyormuş zaten
onun için bugünlerinin tadını çıkar derim ben sana yerimseniben

Kızlar ya bu arada doktorum bana rahmine dikiş atmamız lazım dedi
septum ameliyatı olanlarda ilerki aylarda rahim yetmezliği sorunu olup erken doğum olabiliyormuş
zaten senin bebeğinde aşağıdsa işimizi riske atmayalım dedi
epidural anestezi ile rahim ağzına dikiş atacak haftaya
ama ben epidural anesteziden korkuyorum
genel anestezi istedim yok dedi bebeğe zararlıymış

birde operasyon sonrası uzun bir süre hep yatmam gerekecekmiş

ıçinizde hiç rahim ağzına dikiş atılan oldumu ?

canım benim bi tanıdığımın rahmine dikiş atıldı bütün bebeklerini erken dünyaya getiriyordu dikişten sonra sağlıkla aldı bebeğini kucağına allahın izniyle sende de soun olmayacak

canım zor olan durumu kabul etmek ,kabullendikten sonra gerisi kolay birde Allah büyük ne yaparsak ne istersek isteyelim insanız aciziz malesef

Büşracım canım benim ne zorluklarla karşılaşıyor insan bu kuzulara kavuşmak için..ınşallah kolayca acısızca yapılır bu işlem de...
Bu konuda fikrim yok açıkçası ama eminim ki sen bunuda atlatırsın..Ama yatmak zor, allah sabır versin biliyorsun ben de Denize hamileyken 45 gün kalkmadan yatmıştım...
Ama şimdi hatırlamıyorum bile, insan yaşarken geçmeyecek gibi geliyor da sonra da unutuyor işte..
ınşallah sen de bebeğine sağlıkla kavuşup bu zorlukların hepsini unutacaksın canım...

canım benim alt komşum rahim ağzı geniş olduğundan 2 kez erken doğum yapmış.sonra dikiş atılmış ve sonra bebeği olmuş.

büşracım burda ravza arkadaşımızın sanırım dikiş atıldı rahimağzına istersen ona bir sor o sana doğru cevabı verecektir

büşracım selam canım benim 3. cü gebeliğimde rahim ağzına dikiş atıldı o zamanlar kan pıhtılaşması olduğumu bilmiyordum tedbir amaçlı atılmıştı acabamı diye benim rahim filmi çekilmişti anlayacağın rahim ağzında sorun yoktu dediğim gibi tedbir amaçlı atılmıştı
canım benim hiç korkma hissetmiyorsun bile yatması kalkması 15 dk işlemin yapılması taş çatlasın 4 yada 5 dk sürmüyo bile endişelenecek bi durum olmuyo 1 gün çok az miktarda lekelenmen oluyo o kadar işlem sonrası acı sızı hiç bişey olmuyo yatış süren çok uzun değil ben 2 haftada kalkımıştım sadece doktor bana ev süpürme belini eğerek iş yapma diğer işlerini yapabilirsin demişti hem için daha rahat olur canım erken doğum riskin ortadan kalkmış olur dediğim gibi çok basit bi işlem sen içini ferah tut allahın izniyle çok rahat olur inşallah bebişini kucağına alınca hiç birini hatırlamayacaksın zaten epidural anestezi korkulacak bişey değil hiç hissetmeyeceksin sanırım sen ameliyathane ortamından korkuyorsun biraz ben özelde yaptırmıştım sakin ol tamammı strese girecek hiç bişey yok için rahat olarak git rabbim yardımcın olsun her şey senin için kolay olsun inşallah dualarım seninle seni çok öpüyorum canım benim

sonuyok
canımmmmm
nasılsın hamişlik nasıl gidiyor

salı günü dra gidicem canım günler geçmek bilmiyor meraktan çatlıycam acaba bebişim nasıl herşey yolundamı diye
inş bi sorun çıkmaz rabbim hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder canım salı günü drdan gelince ayrıntılı yazarım zaten

canım benim bi tanıdığımın rahmine dikiş atıldı bütün bebeklerini erken dünyaya getiriyordu dikişten sonra sağlıkla aldı bebeğini kucağına allahın izniyle sende de soun olmayacak

inşallah canım

Evet canım ya Ama sonunda bebeklerimize kavuşalımda dediğin gibi bunları hatırlamıycaz bile
ınşallah çektiğimiz herşeye değer ve allahım bir daha bize benzer acılar yaşatmaz
bizlerde sen gibi bebeklerimizi alırız kucaklarımıza
bu arada deniz bebeği öp yerime

canım benim alt komşum rahim ağzı geniş olduğundan 2 kez erken doğum yapmış.sonra dikiş atılmış ve sonra bebeği olmuş.

Anladım canım
Dikiş atılması iyi bir şey aslında insanın kafası daha rahat olur
ama epidural anesteziden korkuyorum bilmiyorumkismile

büşracım burda ravza arkadaşımızın sanırım dikiş atıldı rahimağzına istersen ona bir sor o sana doğru cevabı verecektir

canım benim çok saol ilgin için,
nasılsın bebiş nasıl hamilelik nasıl gidiyor

canım benim ya çok soal içimi ferahlattın
ben ameliyat ortamındna korkmuyorum alıştım artık ameliyat hanelere
ama hiç epidural anestezi olmamıştım ondan korkuyorumeyvahedigeldismile
internetten okudum çoğu kişi genel anestezi ile yaptırmış
epiduralin bebeğe etkisi neyse genel anestezininde oymuş
doktoruma sorcam eğer öyleyse genell yapsın
birde internette bir video izledim dikiş işlemini karnı kesip yapıyorlardı:bbo:
benim bildiğim kapalı ameliyat olması gerekmiyormu

slm büşra bende dikişlilerdenim:) bana 12. haftada atıldı dikiş 4. gebeliğimde ben lokel istemiyodum genel anestezi ile oldum çok basit ve kolaydı zaten dakıkalık narkoz veriyolar 20 dk da uyandım sonra bikaç gun patıkon rengi lekenmem oldu uyandığım zamn sancım oldu ama sonra gecti ben bayaa istirahat ettim dikkat etiim 3 hafta yattım 4. de dikiş atıldı iğneler aspirin çok şükür ilk defa 28. haftaya geldim şükürler olsun allahım herkesinkini tamamına erdirsin sende korkma herşey yolunda olucak allahın iznıyle dikkatti elden bırakmadığın sürece sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…