Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım çok saol bilgi verdiğin için
İnşallah bende bu sefer sonuca ulaşırım
Ne güzel sen yolun yarısınıda geçmişsin maşallah
Allahım kucağına almayıda nasip etsin
Ya ben epiduralden çok korkuyorum keşke benim doktorumda genel yapsa
p.tesi ikna etmeye çalışcam

büşra geçmiş olsun,inş. en kolay şekilde atlatırsın bu işlemide.....sen neleri atlatmadın ki.........

Canım benimmmm nasılsın kuzu
İnşallah dediğin gibi kolay atlatırım bunuda
ya şu şeyimden çektiğim kadar hiç bişeyden çekmedim sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
İnşallah bu onunla ilgili geçireceğim son operasyon olur
Bi perdeyi aldılar bi genişlettiler şimdide dikecekler :sinifsinif:
Hepten diksinler bir dahada açmasınşlar bende kurtulayım doktorlarda kaydirigubbakcemile3

canım benim senin dikişin rahim ağzına olacak öle karınla falan alakası yok dedğin tiptede var onuda ben yapıcam ama karın kısmından yapılan sezeryan gibi yapılıyo ve gebelik öncesi yapılıyo bu benim gibi neden erken doğum yapan yani tedaviye rağmen erken doğum yapanlar için uyguluyolarmış genelde çünkü benim zaten rahim ağzına dikiş atıldı ve... neyse sen şimdi kafanı hiç karıştırma sana yapılacak olan işlem çok basit canım ben özelde yaptırmıştım doktorum beni uyutmadı epidural yaptı neden dedim bölesi bebek için daha iyi dedi dediğim gibi canım yatması kalkması 15 -20 dk ama dikiş işlemi 5 dk sürmüyo bile ve hiç bişey hissetmiyosun ama senin dediğin gibi oluyosa ölesi daha rahat gerçeklik payı yüksekse öle yap canım ama her ikisindede içini ferah tut çünkü bu şekilde başarıya ulaşanların sayısı o kadar çokki inanamazsın her şey çok güzel olacak canım benim dikiş atıldıktan sonra 2hafta ile 4 hafta arası yatman lazım ben 2 haftada kalktım sadece ani hareket etmeyecen kesinlikle ev süpürmeyecen demişti benim doktorum bu kadar zaten acı sızı hiç bişey olmuyo sadece çok az lekelenme oluyo o kadar canım benim yazdıklarımı tekrar yazdım ama cidden için rahat olsun diye ama sen yinede araştır böle rahat edeceksen kafanda soru işareti kalmasın rabbim yardımcın olsun dualarım seninle

canımmmm benimmmmm
günler geçmek bilmiyo diyorsun ama bak 16. cı haftan btti bile sana öle geliyo ama maşallah allahımın izniyle her şey yolunda sonuna kadarda böle gider inşallah:Saruboceq::Saruboceq: demek salı günü mink kızını görecen hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum bizim küçük hanım kaç cm olmuş kaç gr olmuş bende merakla bekliyorum tatlım seni kocaman öpüyorum rabbime emanet ol sen ve meleğinŞenizolumunekankayizsmile

canım ya çok saol gerçekten içimi çok rahatlattın şimdi
en kötü kısmı yatmak heralde ama olsun onada razıyım
Şimdi sana tekrar karından kesip dikişmi atılacak bilmiyorumkismile
Birde canım çok olmadıysam bişey daha sorcam
epidural anestezi çok ağrılı bi işlemmi
iğne çok ağrıtıyormu:uhm:

selam kızlar bu gün 40. gün ve ben hala adet olmadım. hamilede değilim. sanırım menapoza girdim
canım ya aa ne zordurrr beklemek ama keşke bi histereskopi yaptırsan kafanda soru işareti kalmazdı....

yok canım önce ufacık bi anestezi yapıp belindeki bi bölgeyi uyuşturup akabinde epidural anestezi kanülünü yerleştiriyorlar ve ilacı vermeye başlıyolar sadece ilacı vrirken ilk başta ufak bi elektriklenme hissedeceğini söylerler sana o kadar uzun bi operasyon olmadığı için çok uzun süre ilaç vermeyeceklerdir zatennn korkma canım benimm..

hamiş arkadaşlar veya deneyimli olanlar.sizlerde bu haftalarda seyirme oluyormuydu?bende 3-4 gün öncesine kadar ara ara seyirme oluyordu.ama şimdi o da olmuyor.takıldı yine kafam.bilmiyorumkismileCADIARZU

hamiş arkadaşlar veya deneyimli olanlar.sizlerde bu haftalarda seyirme oluyormuydu?bende 3-4 gün öncesine kadar ara ara seyirme oluyordu.ama şimdi o da olmuyor.takıldı yine kafam.bilmiyorumkismileCADIARZU

yok canım evhamlı arkadaşım sana öyle geliyordur gazdır o çünkü o haftalarda hiç birşey hissedemezsin ben 16. haftayım ben daha yeni yeni seyirme hissediyorum o da çok az evhamlanma ne zaman gideceksin dra ben salı günü gidecem şu yarında bi geçse 1 aydır görmüyorum kuzumu

bebişi görmeye son 2.
ayyy ne güzel bir heyecan.canım benim en güzel haberlerle gel.bu arada 16.haftaya gelmişssin.şaşırdım valla.bir bakmışız 40 . haftalara gemişiz.ne güzel olur.şu zaman su gibi akıp geçse.
ben daha haziranın 8 inde gidecem.çok var daha çok var.bunca zaman nasıl geçecek bilmiyorum.:uhm::uhm:

canım benim içini rahatlatdıysam ne mutlu bana evet biraz yatacaksın ama çok değil 3 hafta bilemedin 4 hafta bebişin iyi olsunda yat ne olacak
canım benim bana dikiş atıldığında belimden iğne vurulmadı rahime fısfıs sıktı doktorum ve alt kısmım tamemen uyuştu bana bu şekilde yapıldı iğne falan vurulmadı sanırım sanada aynısı yapılır iğne yapılacağını zannetmiyorum canım doktoruna sorarsın bu konuyu için rahatlar

Ne güzel canım ya sana epidural yapılmamış benim doktorum epidural anestezi yapıcaz dedi aslında genelde yapabiliriz ama epidural bebeğe daha az zararlı dedi
Yarın gitcem doktorun yanına ameliyat ipini göstermek için ozaman sorarım herşeyi
birde internetten okuyorum kimisi sadece 3gün yatmış ne güzel kimiside 3hafta

Saol kuzu ya valla içimi rahatlatıyorsunuz
Sadece şu yatma işi gıcık
Eşimde epidural anestezi olmuş oda çok ağrımıyor sadece 10saniye ağrıyor dedi
Yarın belli olcak operasyon günüm bunuda olalım kurtulalım:)
Sen nasıl oldun kuzu boyun ağrun geçtimi tamamen
hastanede yeni yerinden memnunmusun

slm kızlar. Geçen pazar kanamam oldu ve hala az da olsa devam ediyor. Hastanede 2 gün yattım. Doktor eve gönderdi ama yataktan kaldırmıyor. Erken doğum olabilir diyor doktor. En az temmuz a kadar yatmam gerekiyormuş Dualarınız bekliyorum

Canım çok geçmiş olsun
Sende yat canım kalkmadan temmuza 1ay var nede olsa
1ayda sıkcan dişini artık ondan sonrada bebişini sağlıkla kucağına alcan inşallah
:ecrin_bebek:

canım bu ay boynumun ağrısı için ilaç kullandım ve bebişi erteledim biliyosun.... boynum çok şükür ağrımıyor yeni yerimdende memnunum aslında insan ilişkilerinde hiç problemim olmamıştı bugüne kadar ama bu kadın farklıydı ve anlaşamadım bi türlü sıkı da tartıştık olsun napim laf istedi verdim bende cevabını..... ama büşraaaaaaaaa çokkk hastayımm acayip girip olmuşum iki gündür yatıyorum uyku tutmadı aldım yastığı kaçtım kocişin yanından adamda benim yüzümden uyuyamıyodu valla.... nasıl sabah olur bilmiyorum...

canım dularımız seninle

HERKESE GÜNAYDIN CUMA GÜNÜ DR A GİTTİK 2. DÜZEY USG İÇİN ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDA OĞLUŞUMLA BOL BOL HASRET GİDERDİK.

UMARIM SİZLERDEDE BİR SORUN YOKTUR.

nergis kısss güldürdün beni sabah sabah menapoz falan kaydirigubbakcemile3 olurmu hiç öyle şey deli kısss seniii
büşra canım ben doğum ve bunun dışında pek çok abul sabuk nedenden dolayı ameliyat oldum ve inan popona nasıl iğne vurulduğunda acıyosa işte o kadar acıyo ama eğer kendini kasar ve çok sterese girersen daha fazla hissedersin ve canın daha çok yanar
dinamiss canım kardeşim benim nasılsın benim minik deniz'im büyüdükçe annesine daha çok mu eziyet ediyor yoksa göremiyoruz seni...
canım bebişinle bol bol zaman geçir seni sıkıntıya sokmak istemem ama işe başlamana az kaldı
azdalar canım sana ne zaman yapacaklar bu operasyonu peki erken doğumu engellemek için mi yapılıyor
baharım kuzunu mu gördün hasret mi giderdin ay çok şükür güzel haberler verdin
aysude ne oldu canım sana yaaa nazar mı değdi nedir neden kendine dikkat etmiyorsun yada sen en iyisi 3 cuma kurşun döktür
azdalar canım bulantı herkeste olmaz bende hiç olmamıştı sadece bi gece önce körkütük sarhoş olmuşumda mayhoş bir hal olurdu hiç bulanmadı vede kusmadım
angel34 canım herşey yolunda gidecek hiç moralini bozmaaaa
ohhh ekmek elden su gölden yatcan biraz sorun değil sağlıkla gelsinde bebişin inan bu biay yatmak gözüne dahi gelmeyecek
bu arada herkese günaydııınnnn

canım geçmiş olsun dikkat et sen uzan, dualrım seninle.bende hiç bir şey yapamaz oldum sancılarım geliyo benimde az gezinsem.oturacam öyle sanırım kokoman kuşları gibi.bugün nst ye girecem saat 4 te.bende erken doğum yapmaktan korkuyorum açıkcası.hayırlısıyla sağ sağlim doğum yaparız inşallah canım.

herkese günaydın.gülüşüm nasılsın canım?aysude gecemi girdin nete kız uyuyamadınmı en son yazdığın saat ileri baya.
BÜŞRA senin durumunda zor canım inşallah atlatırsın canım dikiş olayını.Allaha emanet olun yavruşunla ...
DİNAMİS sende iyisin sanırım arada okuyorum yazılarını .öpüyorum seni ve deniz kızını

iyiyim bitanem sen nasılsın nasıl gidiyor hareketlerin iyice kısıtlanmıştır

iyiyim bitanem sen nasılsın nasıl gidiyor hareketlerin iyice kısıtlanmıştır

kısıtlandı ne demek canım ne eğilebiliyom.nede iş yapabiliyom.karnım küre gibi oldu kaydirigubbakcemile2 ayak tırnaklarıma bile uzanamıyom.bugün kontrolüm var gülüş.korkuyorum bende doktora soracam ara ara sancılarım oluyo adet sancısı gibi.kasıklarımda uzanıyom biraz sonra geçiyo.ayağa kalkınca geri başlıyo.bakalım ne diyecek.nst de sanırım kasılmalarasa bakılıyo.az kaldı şurda 3.5 hafta gibi sabırsızlıkla bekliyorum ...

ah canım beniiimmm doğum sancısı adet sancısına benziyor zaten demek ki kasılmalar başlamış dinlenmekle iyi yapıyorsun canım ve druna kesinlikle sor bide bebiş iyice aşağı doru indirye onun hareketleriindende olabilir ayyyy 3,5 hafta ne ki yaaa ne kalmış bir avazda inşallah olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…