slm büşra bende dikişlilerdenim:) bana 12. haftada atıldı dikiş 4. gebeliğimde ben lokel istemiyodum genel anestezi ile oldum çok basit ve kolaydı zaten dakıkalık narkoz veriyolar 20 dk da uyandım sonra bikaç gun patıkon rengi lekenmem oldu uyandığım zamn sancım oldu ama sonra gecti ben bayaa istirahat ettim dikkat etiim 3 hafta yattım 4. de dikiş atıldı iğneler aspirin çok şükür ilk defa 28. haftaya geldim şükürler olsun allahım herkesinkini tamamına erdirsin sende korkma herşey yolunda olucak allahın iznıyle dikkatti elden bırakmadığın sürece sorun yok
büşra geçmiş olsun,inş. en kolay şekilde atlatırsın bu işlemide.....sen neleri atlatmadın ki.........
inşallah canım
Evet canım ya Ama sonunda bebeklerimize kavuşalımda dediğin gibi bunları hatırlamıycaz bile
İnşallah çektiğimiz herşeye değer ve allahım bir daha bize benzer acılar yaşatmaz
bizlerde sen gibi bebeklerimizi alırız kucaklarımıza
bu arada deniz bebeği öp yerime
Anladım canım
Dikiş atılması iyi bir şey aslında insanın kafası daha rahat olur
ama epidural anesteziden korkuyorum bilmiyorumkismile
canım benim çok saol ilgin için,
nasılsın bebiş nasıl hamilelik nasıl gidiyor
canım benim ya çok soal içimi ferahlattın
ben ameliyat ortamındna korkmuyorum alıştım artık ameliyat hanelere
ama hiç epidural anestezi olmamıştım ondan korkuyorumeyvahedigeldismile
internetten okudum çoğu kişi genel anestezi ile yaptırmış
epiduralin bebeğe etkisi neyse genel anestezininde oymuş
doktoruma sorcam eğer öyleyse genell yapsın
birde internette bir video izledim dikiş işlemini karnı kesip yapıyorlardı:bbo:
benim bildiğim kapalı ameliyat olması gerekmiyormu
salı günü dra gidicem canım günler geçmek bilmiyor meraktan çatlıycam acaba bebişim nasıl herşey yolundamı diye
inş bi sorun çıkmaz rabbim hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder canım salı günü drdan gelince ayrıntılı yazarım zaten
canım benim senin dikişin rahim ağzına olacak öle karınla falan alakası yok dedğin tiptede var onuda ben yapıcam ama karın kısmından yapılan sezeryan gibi yapılıyo ve gebelik öncesi yapılıyo bu benim gibi neden erken doğum yapan yani tedaviye rağmen erken doğum yapanlar için uyguluyolarmış genelde çünkü benim zaten rahim ağzına dikiş atıldı ve... neyse sen şimdi kafanı hiç karıştırma sana yapılacak olan işlem çok basit canım ben özelde yaptırmıştım doktorum beni uyutmadı epidural yaptı neden dedim bölesi bebek için daha iyi dedi dediğim gibi canım yatması kalkması 15 -20 dk ama dikiş işlemi 5 dk sürmüyo bile ve hiç bişey hissetmiyosun ama senin dediğin gibi oluyosa ölesi daha rahat gerçeklik payı yüksekse öle yap canım ama her ikisindede içini ferah tut çünkü bu şekilde başarıya ulaşanların sayısı o kadar çokki inanamazsın her şey çok güzel olacak canım benim dikiş atıldıktan sonra 2hafta ile 4 hafta arası yatman lazım ben 2 haftada kalktım sadece ani hareket etmeyecen kesinlikle ev süpürmeyecen demişti benim doktorum bu kadar zaten acı sızı hiç bişey olmuyo sadece çok az lekelenme oluyo o kadar canım benim yazdıklarımı tekrar yazdım ama cidden için rahat olsun diye ama sen yinede araştır böle rahat edeceksen kafanda soru işareti kalmasın rabbim yardımcın olsun dualarım seninle
canım ya aa ne zordurrr beklemek ama keşke bi histereskopi yaptırsan kafanda soru işareti kalmazdı....selam kızlar bu gün 40. gün ve ben hala adet olmadım. hamilede değilim. sanırım menapoza girdim
yok canım önce ufacık bi anestezi yapıp belindeki bi bölgeyi uyuşturup akabinde epidural anestezi kanülünü yerleştiriyorlar ve ilacı vermeye başlıyolar sadece ilacı vrirken ilk başta ufak bi elektriklenme hissedeceğini söylerler sana o kadar uzun bi operasyon olmadığı için çok uzun süre ilaç vermeyeceklerdir zatennn korkma canım benimm..canım ya çok saol gerçekten içimi çok rahatlattın şimdi
en kötü kısmı yatmak heralde ama olsun onada razıyım
Şimdi sana tekrar karından kesip dikişmi atılacak bilmiyorumkismile
Birde canım çok olmadıysam bişey daha sorcam
epidural anestezi çok ağrılı bi işlemmi
iğne çok ağrıtıyormu:uhm:
hamiş arkadaşlar veya deneyimli olanlar.sizlerde bu haftalarda seyirme oluyormuydu?bende 3-4 gün öncesine kadar ara ara seyirme oluyordu.ama şimdi o da olmuyor.takıldı yine kafam.bilmiyorumkismileCADIARZU
yok canım evhamlı arkadaşım sana öyle geliyordur gazdır o çünkü o haftalarda hiç birşey hissedemezsin ben 16. haftayım ben daha yeni yeni seyirme hissediyorum o da çok az evhamlanma ne zaman gideceksin dra ben salı günü gidecem şu yarında bi geçse 1 aydır görmüyorum kuzumu
canım ya çok saol gerçekten içimi çok rahatlattın şimdi
en kötü kısmı yatmak heralde ama olsun onada razıyım
Şimdi sana tekrar karından kesip dikişmi atılacak bilmiyorumkismile
Birde canım çok olmadıysam bişey daha sorcam
epidural anestezi çok ağrılı bi işlemmi
iğne çok ağrıtıyormu:uhm:
canım benim içini rahatlatdıysam ne mutlu bana evet biraz yatacaksın ama çok değil 3 hafta bilemedin 4 hafta bebişin iyi olsunda yat ne olacak
canım benim bana dikiş atıldığında belimden iğne vurulmadı rahime fısfıs sıktı doktorum ve alt kısmım tamemen uyuştu bana bu şekilde yapıldı iğne falan vurulmadı sanırım sanada aynısı yapılır iğne yapılacağını zannetmiyorum canım doktoruna sorarsın bu konuyu için rahatlar
yok canım önce ufacık bi anestezi yapıp belindeki bi bölgeyi uyuşturup akabinde epidural anestezi kanülünü yerleştiriyorlar ve ilacı vermeye başlıyolar sadece ilacı vrirken ilk başta ufak bi elektriklenme hissedeceğini söylerler sana o kadar uzun bi operasyon olmadığı için çok uzun süre ilaç vermeyeceklerdir zatennn korkma canım benimm..
slm kızlar. Geçen pazar kanamam oldu ve hala az da olsa devam ediyor. Hastanede 2 gün yattım. Doktor eve gönderdi ama yataktan kaldırmıyor. Erken doğum olabilir diyor doktor. En az temmuz a kadar yatmam gerekiyormuş Dualarınız bekliyorum
canım bu ay boynumun ağrısı için ilaç kullandım ve bebişi erteledim biliyosun.... boynum çok şükür ağrımıyor yeni yerimdende memnunum aslında insan ilişkilerinde hiç problemim olmamıştı bugüne kadar ama bu kadın farklıydı ve anlaşamadım bi türlü sıkı da tartıştık olsun napim laf istedi verdim bende cevabını..... ama büşraaaaaaaaa çokkk hastayımm acayip girip olmuşum iki gündür yatıyorum uyku tutmadı aldım yastığı kaçtım kocişin yanından adamda benim yüzümden uyuyamıyodu valla.... nasıl sabah olur bilmiyorum...Saol kuzu ya valla içimi rahatlatıyorsunuz
Sadece şu yatma işi gıcık
Eşimde epidural anestezi olmuş oda çok ağrımıyor sadece 10saniye ağrıyor dedi
Yarın belli olcak operasyon günüm bunuda olalım kurtulalım:)
Sen nasıl oldun kuzu boyun ağrun geçtimi tamamen
hastanede yeni yerinden memnunmusun
slm kızlar. Geçen pazar kanamam oldu ve hala az da olsa devam ediyor. Hastanede 2 gün yattım. Doktor eve gönderdi ama yataktan kaldırmıyor. Erken doğum olabilir diyor doktor. En az temmuz a kadar yatmam gerekiyormuş Dualarınız bekliyorum
iyiyim bitanem sen nasılsın nasıl gidiyor hareketlerin iyice kısıtlanmıştırcanım geçmiş olsun dikkat et sen uzan, dualrım seninle.bende hiç bir şey yapamaz oldum sancılarım geliyo benimde az gezinsem.oturacam öyle sanırım kokoman kuşları gibi.bugün nst ye girecem saat 4 te.bende erken doğum yapmaktan korkuyorum açıkcası.hayırlısıyla sağ sağlim doğum yaparız inşallah canım.
herkese günaydın.gülüşüm nasılsın canım?aysude gecemi girdin nete kız uyuyamadınmı en son yazdığın saat ileri baya.
BÜŞRA senin durumunda zor canım inşallah atlatırsın canım dikiş olayını.Allaha emanet olun yavruşunla ...
DİNAMİS sende iyisin sanırım arada okuyorum yazılarını .öpüyorum seni ve deniz kızını
iyiyim bitanem sen nasılsın nasıl gidiyor hareketlerin iyice kısıtlanmıştır
ah canım beniiimmm doğum sancısı adet sancısına benziyor zaten demek ki kasılmalar başlamış dinlenmekle iyi yapıyorsun canım ve druna kesinlikle sor bide bebiş iyice aşağı doru indirye onun hareketleriindende olabilir ayyyy 3,5 hafta ne ki yaaa ne kalmış bir avazda inşallah olumunekankayizsmilekısıtlandı ne demek canım ne eğilebiliyom.nede iş yapabiliyom.karnım küre gibi oldu kaydirigubbakcemile2 ayak tırnaklarıma bile uzanamıyom.bugün kontrolüm var gülüş.korkuyorum bende doktora soracam ara ara sancılarım oluyo adet sancısı gibi.kasıklarımda uzanıyom biraz sonra geçiyo.ayağa kalkınca geri başlıyo.bakalım ne diyecek.nst de sanırım kasılmalarasa bakılıyo.az kaldı şurda 3.5 hafta gibi sabırsızlıkla bekliyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?