Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gülüş canım nasılsın regl oldun mu geçen ay birlikte olmştuk biz
aysude canım gözün aydın işyerinde huzursuzluk çok zor bende de var bir uyuz ama allahtan sadece benle uğraşmıyor artık herkes anladı onun ne olduğunu
angel canım geçmiş olsun yat dinlen sen canım
büşra allah yar ve yardımcın olsun canım
ve daha ismini yazamadığım diğerleri hepinize mutlu ve huzurlu günler diliyorum kızlar

zehrayade canım zamanın azalmış son hamişlik günlerin güzel geçsin inş. kuzum veee bebeğin sağlıckla kuağına gelsin içine çek bütün kokusunu :)

bebek baya aşağıda canım.bir arkadaşım vardı hamile onunki kızdı ama ay midesinde resmen.benim oğlan çok aşağıda.32.haftamda doktorumda dedi aşağı inmiş bebek diye.ay ben hem sancı çekip hep sezeryan olmak istemiyom .inşallah 38.haftaya kadar dayanır mertim.babası gibi sabırsız olmaz inşallah.babası 7 aylık doğmuş

canımmmm iyiyim evet beraber olmuştuk bugün 31. gün ve benim döngüm değişti şimdi 32-33. günde oluyorum sanırım çarşamba günü gelecek kırmızılar bu ay umutlu değilim zaten

zehrayade canım zamanın azalmış son hamişlik günlerin güzel geçsin inş. kuzum veee bebeğin sağlıckla kuağına gelsin içine çek bütün kokusunu :)

inşallah canım benim inşallah.tüm bekleyenlere, göbüşü boş olanlarında bir an önce dolması dileğiyle.doğumda zaten adlarınızı bir bir söyleyecem.kabul olurmuş ya doğum anında :Saruboceq:

inşallah canım vaktinde yaparsın doğumunu ancak rahat ol stress yapma sanırım dr sanada bol bol yat dicek

inşallah canım vaktinde yaparsın doğumunu ancak rahat ol stress yapma sanırım dr sanada bol bol yat dicek

hayırlısı bakalım doktordan gelince akşam yazarım.çarşıda bir kaç alacağım var bebek odasına kapı süsü yapacamda bide şeker için tül ve kurdela alacam.hazır kocişle çıkmışken her işimi halledeyim bugün.şimdi çıkacam dualarımı okumaya devam.hepinizi öpüyorum iyi bakın kendinize.bol kazanlar gülüşüm sanada opuyorumnanaktan

hadi bakalım kendini fazla yorma ama güzel cicişler al Mert oğlana
canım sen ne zaman böyle desen ben kesin bi araba satıyorummm hihoyyyt

arkadaşlar hepinize iyi birer hafta diliyorum.ctsi doktoruma gittim.çok şükür kalp atışını gördük bebişin.doktor artı olarak elevit,progestan,birde prednol verdi.prednol ve elevit günde birer tane,progestan 2 tane.progestan rahatsız ederse birisini fitil olarak al dedi.ben ağızdan alıyorum şimdilik.birde eleviti yatarken al dedi.progestanın birini sabah alacağıma göre prednolü de sabah alsam problem olur mu acaba?bir dahaki kontrol 3 hafta sonra.bakalım allah hakkımızda hayırlısını versin

günaydınlar kızlar pınar prednolü niye kullanıyosunuz canım bu kortizon değilmi bendede romatoit artrit varda o yüzden merak ettim

günaydınlar kızlar pınar prednolü niye kullanıyosunuz canım bu kortizon değilmi bendede romatoit artrit varda o yüzden merak ettim

valla cnm bilmiyorum ki.doktor verdi işte. bende merak ettim.ben biraz endişeliydim.doktora bende hep bu dönemlerde kalp atışı olurdu dedim.ondan sonra doktor tamam o zaman sana bu ilacıda vereyim kafan rahat etsin gibi bişeyler söyledi.bende anlamadım

Pınar ben de gebelık dÜŞÜndÜĞÜm ay prednol kullanıyorum akŞam alıyordum ÇÜnkÜ Çok haratsız edıyo bence sabah yada akŞam farketmez ama saatlı al prednolÜ ne amaÇla verıyolar bana rahmın yapıŞıklıĞını saĞlamak ıÇın demıŞlerdı.

ıNTERNETTE BAKTIM DA PREDNOLÜ 10: 30 DAN ÖNCE ALMAYA GAYRET EDıN YAZIYO BEN HEP AKŞAM ALMIŞTIM bilmiyorumkismile

feryad'cım nasılsın inş daha iyisindir, kk de gezerken birşey gördüm, bebek için dualar süreler okuyorlarmış bende kısmen yapıyorum, mesela meryem süresi meali de tam bizlik ben okudum inş okuyalım bebeklerimiz çabuk gelsin sağlıklı olsunlar ne dersiniz bizlerde okuduklarımızı yazalım topike böylece hem manevi gücümüz artar, zaten doktorlara gidiyoruz manevi destekte almamız lazım değil mi? Ben bu ararlar bıraktım ama ilk başlarda hergün bir yasin, bir fetih süresi, bir vakıa okuyor, meryem süresinin de pc den dinliyordum, ayrıca İ;esmaül hüsnadan isimlerin anlamlarını yazmak istiyorum ya şafi=şifa veren Musavvir : Tasvir eden, herşeye şekil ve suret veren Bâri : Yaratan, kusursuzca var eden Hâlik : Yaratıcı Mücîb : Duaları kabul eden günde yüz çekmeye çalışıyorum.

Kızlar, doktor 80 adet iğne yazmış eve getirdik, tamam ben bunları hergün vurunacağım zaten 40 tane daha önce vurundum ama clexane'Larınzı nerede saklıyorsunuz sizce bu kadar çok iğne evde bozulur mu nasıl muhafaza etmeliyim.

angel canım yat dinlet allahtan bebeğinde bir sorun yok yatarsan hemde dağılır kanama ve kısa zamanda geçer canım hayırlısıyla vaktinde alırsın yavrunu kucağına
zehrayede seninde çok az kaldı allahım sağlıkla bir avazda kurtarsın inş
asigül ben buzdolabında saklıyorum iğneyi yapamadan 1 saat önce dolaptan çıkarıyorum öyle yapıyorum

ben en iyisi doktoru arayıp bunu kullanmamın zorunlu olup olmadığını sorayım.zaten progestan beni mahvetti bugün.ben endişeli olunca onu verdi.verilecek tüm ilaçları verdim,en üst tedaviyi uyguluyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…