ah canım beniiimmm doğum sancısı adet sancısına benziyor zaten demek ki kasılmalar başlamış dinlenmekle iyi yapıyorsun canım ve druna kesinlikle sor bide bebiş iyice aşağı doru indirye onun hareketleriindende olabilir ayyyy 3,5 hafta ne ki yaaa ne kalmış bir avazda inşallah olumunekankayizsmile
canımmmm iyiyim evet beraber olmuştuk bugün 31. gün ve benim döngüm değişti şimdi 32-33. günde oluyorum sanırım çarşamba günü gelecek kırmızılar bu ay umutlu değilim zatengülüş canım nasılsın regl oldun mu geçen ay birlikte olmştuk biz
aysude canım gözün aydın işyerinde huzursuzluk çok zor bende de var bir uyuz ama allahtan sadece benle uğraşmıyor artık herkes anladı onun ne olduğunu
angel canım geçmiş olsun yat dinlen sen canım
büşra allah yar ve yardımcın olsun canım
ve daha ismini yazamadığım diğerleri hepinize mutlu ve huzurlu günler diliyorum kızlar
zehrayade canım zamanın azalmış son hamişlik günlerin güzel geçsin inş. kuzum veee bebeğin sağlıckla kuağına gelsin içine çek bütün kokusunu :)
inşallah canım vaktinde yaparsın doğumunu ancak rahat ol stress yapma sanırım dr sanada bol bol yat dicekbebek baya aşağıda canım.bir arkadaşım vardı hamile onunki kızdı ama ay midesinde resmen.benim oğlan çok aşağıda.32.haftamda doktorumda dedi aşağı inmiş bebek diye.ay ben hem sancı çekip hep sezeryan olmak istemiyom .inşallah 38.haftaya kadar dayanır mertim.babası gibi sabırsız olmaz inşallah.babası 7 aylık doğmuş
inşallah canım vaktinde yaparsın doğumunu ancak rahat ol stress yapma sanırım dr sanada bol bol yat dicek
hadi bakalım kendini fazla yorma ama güzel cicişler al Mert oğlanahayırlısı bakalım doktordan gelince akşam yazarım.çarşıda bir kaç alacağım var bebek odasına kapı süsü yapacamda bide şeker için tül ve kurdela alacam.hazır kocişle çıkmışken her işimi halledeyim bugün.şimdi çıkacam dualarımı okumaya devam.hepinizi öpüyorum iyi bakın kendinize.bol kazanlar gülüşüm sanada opuyorumnanaktan
günaydınlar kızlar pınar prednolü niye kullanıyosunuz canım bu kortizon değilmi bendede romatoit artrit varda o yüzden merak ettim
Pınar ben de gebelİk dÜŞÜndÜĞÜm ay prednol kullanıyorum akŞam alıyordum ÇÜnkÜ Çok haratsız edİyo bence sabah yada akŞam farketmez ama saatlİ al prednolÜ ne amaÇla verİyolar bana rahmİn yapıŞıklıĞını saĞlamak İÇİn demİŞlerdİ.
savaş çıksada şu israil yerle bir olsa.......
Pınar ben de gebelİk dÜŞÜndÜĞÜm ay prednol kullanıyorum akŞam alıyordum ÇÜnkÜ Çok haratsız edİyo bence sabah yada akŞam farketmez ama saatlİ al prednolÜ ne amaÇla verİyolar bana rahmİn yapıŞıklıĞını saĞlamak İÇİn demİŞlerdİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?