Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selam pıhtılar nasılsınız bakalım keyifler nasıl
ben haftasonu annemdeydim çok güzel dinlendim..
ana gibisi yok valla,ekmek elden su gölden..hiç bişey yaptırmadı iyicie bir dinlendim moral oldu..
son aya girdim artık bende..felaket sırt ağrım var..dr çekeceksin diyor malesef çaresi yokmuş..yarım saat yatıyorum yarım saat kalkıyorum..onun dışında suan bi sıkıntım yok..eeee bir yerden çekeceğiz bizde değil mi:)))
hmm bu arada 32.haftadan sonra asprin kullanımı bebekte kalp hastalıklarına yol açıyormuş..bilgisi olan var mı ben hala devam ediyorum ama endişeliyim:sm_confused:
neyse geçmişe göz atayım bir geliyorum

ben en iyisi doktoru arayıp bunu kullanmamın zorunlu olup olmadığını sorayım.zaten progestan beni mahvetti bugün.ben endişeli olunca onu verdi.verilecek tüm ilaçları verdim,en üst tedaviyi uyguluyorum dedi
felaket başini döndürür progestan..aldıktan 1 saat sonra dinlenmeye çalış canım yaa
ben buzdolabına koymadım ama havalar ısındı koysak mı acabaCADIARZU
çok güzel yazmışsın canım yüreğine sağlık:Saruboceq:
gözün aydın pıt pıtlar duyulmuşşş:lepi:
7 .ayı atlattık çok şükür annesi..hakkında her nasılsa hayırlısı öyle olsun inş
yat dinlen artık öle fink fink gezmedelikafaduldenlaelaelaelaelae

maşallah sizeeeebizde taaaaaa 12 haziranda gitcezzakannehir
sabahladın mı kısssssempatiksalakcinni
canım yaa geçmiş olsunn..önemli birşey olsa çıkarmazdı hastaneden doktorun..sadece dinlen öptüm
hamiş arkadaşlar veya deneyimli olanlar.sizlerde bu haftalarda seyirme oluyormuydu?bende 3-4 gün öncesine kadar ara ara seyirme oluyordu.ama şimdi o da olmuyor.takıldı yine kafam.bilmiyorumkismileCADIARZU
çok erken gibi annesii:CüvCüv::smiley-cool:

aynı yerde görev yaptığım arkadaşıma yapılmıştı..endişe edilecek birşey değil sanırım çünkü arkadaşım sonrasında çalışmaya devam etmişti..inş kolay olur canım

canım sen neler atlattın.anladığıma göre kısa biir operasyon.bunuda atlatacaksın.herşey bebiş için.
geçmiş olsun arkadaşım.yat diinlen aman kalkma.hem doğumdan sonra çok dinlenecek vaktin olmayacak.şimdiden vücudun dinlensin.her işte bir hayır vardır.
çok güzel.darısı bizlere.kaydirigubbakcemile5
gerçekten çok çok az kalmış.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:
canım ilaçlar hakkında bir bilgim yok ama bebişin kalp atışına çok sevindim.allah tamamına erdirsin.
ohhh anne gibisi yok tabi.ne şanslısın.sırt ağrısı için birşey diyemiyorum.az kaldı canım sabret.yeterki bebiş sağlıkla gelsin.herşeye katlanılır.

canım banada 90 kutu yazdı.aldım evde çocuk odasına koydum.eczanelerde ve depolarda da oda sıcaklığında bekliyor.ama bilemedim.:uhm: :uhm: :uhm: CADIARZU CADIARZU CADIARZU

kızlar ilacı oda sıcaklığında muhafaza edilmasi gerektiği yazıyor özel bir yer aramayın ama çok sıcak yerlerde yaşayanlar yine de dolapta saklasın bence

canlarım ben bir duş alıp dışarı çıkıyorum kermes hazırlığım var da :) esnafı bir gezeyim bakalım öpüyorum cancanlar sizi

herkese merhaba çok uzun zaman oldu yazmıyorum ama fırsat buldukça sizleri takip ediyorum
yazmışken iğne konusunda bende söyleyeyim
ben iğneleri oda sıcaklığında bulundurdum hep,hiç dolaba koymadım
eczacı arkadaşım dolaba koymaya gerek yok demişti
çok şükür bir sıkıntıda yaşamadım..
oğlişim 8 ayı bitirdi şuan çok hareketli ,elde avuçta dumuyor sürekli yürümek istiyor sürekli
aktivite istiyor...maşallah sağlığımızda yerinde
hem çalışmak hem annelik hem ev hanımlığı çok çok zor hiç bişeye fırsatım kalmıyor..
önceden hergün girerdim şimdi aylardır birşey yazamadım
neyse herkese sağlıklı günler dilerim

tüm hamile arkadaşlara sağlıklı sorunsuz doğumlar,
bekleyen arkadaşlarada en kısa zamanda sağlıklı gebelikler diliyorum

amandaaman birileri kıskanmışmı neeee aaaaaa kuzzuuuu küsme banaaaaaa

süper olmuş.ne küsmesi olurmu hiç.biraz kafa dağıtmaya ihtiyacım var.dr gitmeme 10 gün var.bebişin kalbi atıyormudur diye kafayı takıyorum ara ara.iğne yerlerim inat gibi hergün morarıyor.karnımda yer kalmadı.erken ama heralde bacağa geçeceğim.karnımda hiç çıkmadı.gerçi kocaman göbüşüm var.çıksada görünmezki.yani anlayacağın kafa yine karıştı.CADIARZUCADIARZU

kaçak seniiilmaz:uzun zamandır yoktun evetttklava:
ayy oğlun kocaman olmuş maşallahhhhem çalışıp hem anne olmak çok zor değil mi((şimdiden kuzumdan ayrılma düşüncesi üzüyor beni:sinifsinif:

kaçak seniiilmaz:uzun zamandır yoktun evetttklava:
ayy oğlun kocaman olmuş maşallahhhhem çalışıp hem anne olmak çok zor değil mi((şimdiden kuzumdan ayrılma düşüncesi üzüyor beni:sinifsinif:

hiç sorma canım yaa öyle anlar günler yaşadımki banyoya gidemez yemek yiyemez oldum çocukla uğraşmaktan o derece yoğun günlerim oldu.
işe başlayınca fırsatım oldu buraya gelmeye..
ablam bakıyor benim oğlişime zaten o olmasaydı işe başlamayacaktım
çünkü kimseye bırakamam oğlumu kıyamam
ayy gün içerisinde çok özlüyorum
işe başladığım ilk günlerde çok zorlandım
her saat başı arıyordum işlerime kendimi veremiyordum sürekli oğlumu düşünüp özlüyordum
ama şimdi rahatladım
ayy allahım herkese tattırsın bu tadı yaa müthiç bir duygu
onu öpüp koklamak satrılmak insana hereyi unutturuyor

sen ne yapıyorsun nasılsın canım

tamam anlaşıldı crawford un vesvese devri bitti senin ki başladı... canım sen şimdi bu 10 günü iple çekiyorsun yaa bir bakmışsın doğum masasındasın zaman o kadar çabuk geçecek kii sen bile şaşıracaksın ve şu saatten sonra herşeyin güzel ve iyi gideceğine inan ve herşeyin yaradandan geldiinide unutma hakkına ve bebişin hakkına hayırlısı 10 gün sonra pıtpıtları duyarsın güzelim sonrada sağlıcakla alırsın kucağına

allah hepimize yaşatsın bu duyguyu.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bende Allah nasip ederse anneme baktırcam,bakıcı çok zor bu devirde
bende ne yapıyım gün sayıyoruz artık..sen doğum yapma aşamasındayken ben hamile kalmaya çalışıyordum..zaman ne çabuk geçtii
bayrak yarışı gibi bizimkisi
eskileri de çok özlüyorum,çocuk olduktan sonra zor tabi ama papatya,şen,bkale,lidya
gözlerim arıyor inan..celen sağolsun ara sıra giriyor..
kib canım seni görmek güzel

canım yaa allahım sağlıklı sıhhatli doğumlar dilerim
evt canım yaa çok zor bişey bebeği birine bırakmak güvenmek
kendine çok iyi bak canım
bugünlerin keyfini çıkar doğumdan sonra bebişinin keyfine göre yaşayacaksın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…