felaket başini döndürür progestan..aldıktan 1 saat sonra dinlenmeye çalış canım yaaben en iyisi doktoru arayıp bunu kullanmamın zorunlu olup olmadığını sorayım.zaten progestan beni mahvetti bugün.ben endişeli olunca onu verdi.verilecek tüm ilaçları verdim,en üst tedaviyi uyguluyorum dedi
ben buzdolabına koymadım ama havalar ısındı koysak mı acabaCADIARZUangel canım yat dinlet allahtan bebeğinde bir sorun yok yatarsan hemde dağılır kanama ve kısa zamanda geçer canım hayırlısıyla vaktinde alırsın yavrunu kucağına
zehrayede seninde çok az kaldı allahım sağlıkla bir avazda kurtarsın inş
asigül ben buzdolabında saklıyorum iğneyi yapamadan 1 saat önce dolaptan çıkarıyorum öyle yapıyorum
çok güzel yazmışsın canım yüreğine sağlık:Saruboceq:feryad'cım nasılsın inş daha iyisindir, kk de gezerken birşey gördüm, bebek için dualar süreler okuyorlarmış bende kısmen yapıyorum, mesela meryem süresi meali de tam bizlik ben okudum inş okuyalım bebeklerimiz çabuk gelsin sağlıklı olsunlar ne dersiniz bizlerde okuduklarımızı yazalım topike böylece hem manevi gücümüz artar, zaten doktorlara gidiyoruz manevi destekte almamız lazım değil mi? Ben bu ararlar bıraktım ama ilk başlarda hergün bir yasin, bir fetih süresi, bir vakıa okuyor, meryem süresinin de pc den dinliyordum, ayrıca İ;esmaül hüsnadan isimlerin anlamlarını yazmak istiyorum ya şafi=şifa veren Musavvir : Tasvir eden, herşeye şekil ve suret veren Bâri : Yaratan, kusursuzca var eden Hâlik : Yaratıcı Mücîb : Duaları kabul eden günde yüz çekmeye çalışıyorum.
gözün aydın pıt pıtlar duyulmuşşş:lepi:arkadaşlar hepinize iyi birer hafta diliyorum.ctsi doktoruma gittim.çok şükür kalp atışını gördük bebişin.doktor artı olarak elevit,progestan,birde prednol verdi.prednol ve elevit günde birer tane,progestan 2 tane.progestan rahatsız ederse birisini fitil olarak al dedi.ben ağızdan alıyorum şimdilik.birde eleviti yatarken al dedi.progestanın birini sabah alacağıma göre prednolü de sabah alsam problem olur mu acaba?bir dahaki kontrol 3 hafta sonra.bakalım allah hakkımızda hayırlısını versin
7 .ayı atlattık çok şükür annesi..hakkında her nasılsa hayırlısı öyle olsun inşbebek baya aşağıda canım.bir arkadaşım vardı hamile onunki kızdı ama ay midesinde resmen.benim oğlan çok aşağıda.32.haftamda doktorumda dedi aşağı inmiş bebek diye.ay ben hem sancı çekip hep sezeryan olmak istemiyom .inşallah 38.haftaya kadar dayanır mertim.babası gibi sabırsız olmaz inşallah.babası 7 aylık doğmuş
nergis kısss güldürdün beni sabah sabah menapoz falan kaydirigubbakcemile3 olurmu hiç öyle şey deli kısss seniii
büşra canım ben doğum ve bunun dışında pek çok abul sabuk nedenden dolayı ameliyat oldum ve inan popona nasıl iğne vurulduğunda acıyosa işte o kadar acıyo ama eğer kendini kasar ve çok sterese girersen daha fazla hissedersin ve canın daha çok yanar
dinamiss canım kardeşim benim nasılsın benim minik deniz'im büyüdükçe annesine daha çok mu eziyet ediyor yoksa göremiyoruz seni...
canım bebişinle bol bol zaman geçir seni sıkıntıya sokmak istemem ama işe başlamana az kaldı
azdalar canım sana ne zaman yapacaklar bu operasyonu peki erken doğumu engellemek için mi yapılıyor
baharım kuzunu mu gördün hasret mi giderdin ay çok şükür güzel haberler verdin
aysude ne oldu canım sana yaaa nazar mı değdi nedir neden kendine dikkat etmiyorsun yada sen en iyisi 3 cuma kurşun döktür
azdalar canım bulantı herkeste olmaz bende hiç olmamıştı sadece bi gece önce körkütük sarhoş olmuşumda mayhoş bir hal olurdu hiç bulanmadı vede kusmadım
angel34 canım herşey yolunda gidecek hiç moralini bozmaaaa
ohhh ekmek elden su gölden yatcan biraz sorun değil sağlıkla gelsinde bebişin inan bu biay yatmak gözüne dahi gelmeyecek
bu arada herkese günaydııınnnn
maşallah sizeeeecanım dularımız seninle
süper olmuş gökkuşağı gibisositosositohehehe
HERKESE GÜNAYDIN CUMA GÜNÜ DR A GİTTİK 2. DÜZEY USG İÇİN ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDAOĞLUŞUMLA BOL BOL HASRET GİDERDİK.
UMARIM SİZLERDEDE BİR SORUN YOKTUR.
sabahladın mı kısssssempatiksalakcinnicanım bu ay boynumun ağrısı için ilaç kullandım ve bebişi erteledim biliyosun.... boynum çok şükür ağrımıyor yeni yerimdende memnunum aslında insan ilişkilerinde hiç problemim olmamıştı bugüne kadar ama bu kadın farklıydı ve anlaşamadım bi türlü sıkı da tartıştık olsun napim laf istedi verdim bende cevabını..... ama büşraaaaaaaaa çokkk hastayımm acayip girip olmuşum iki gündür yatıyorum uyku tutmadı aldım yastığı kaçtım kocişin yanından adamda benim yüzümden uyuyamıyodu valla.... nasıl sabah olur bilmiyorum...
canım yaa geçmiş olsunn..önemli birşey olsa çıkarmazdı hastaneden doktorun..sadece dinlen öptümslm kızlar. Geçen pazar kanamam oldu ve hala az da olsa devam ediyor. Hastanede 2 gün yattım. Doktor eve gönderdi ama yataktan kaldırmıyor. Erken doğum olabilir diyor doktor. En az temmuz a kadar yatmam gerekiyormuş Dualarınız bekliyorum
çok erken gibi annesii:CüvCüv::smiley-cool:hamiş arkadaşlar veya deneyimli olanlar.sizlerde bu haftalarda seyirme oluyormuydu?bende 3-4 gün öncesine kadar ara ara seyirme oluyordu.ama şimdi o da olmuyor.takıldı yine kafam.bilmiyorumkismileCADIARZU
Kızlar ya bu arada doktorum bana rahmine dikiş atmamız lazım dedi
septum ameliyatı olanlarda ilerki aylarda rahim yetmezliği sorunu olup erken doğum olabiliyormuş
zaten senin bebeğinde aşağıdsa işimizi riske atmayalım dedi
epidural anestezi ile rahim ağzına dikiş atacak haftaya
ama ben epidural anesteziden korkuyorum
genel anestezi istedim yok dedi bebeğe zararlıymış
birde operasyon sonrası uzun bir süre hep yatmam gerekecekmiş
İçinizde hiç rahim ağzına dikiş atılan oldumu ?
canım sen neler atlattın.anladığıma göre kısa biir operasyon.bunuda atlatacaksın.herşey bebiş için.Ne güzel canım ya sana epidural yapılmamış benim doktorum epidural anestezi yapıcaz dedi aslında genelde yapabiliriz ama epidural bebeğe daha az zararlı dedi
Yarın gitcem doktorun yanına ameliyat ipini göstermek için ozaman sorarım herşeyi
birde internetten okuyorum kimisi sadece 3gün yatmış ne güzel kimiside 3hafta
geçmiş olsun arkadaşım.yat diinlen aman kalkma.hem doğumdan sonra çok dinlenecek vaktin olmayacak.şimdiden vücudun dinlensin.her işte bir hayır vardır.slm kızlar. Geçen pazar kanamam oldu ve hala az da olsa devam ediyor. Hastanede 2 gün yattım. Doktor eve gönderdi ama yataktan kaldırmıyor. Erken doğum olabilir diyor doktor. En az temmuz a kadar yatmam gerekiyormuş Dualarınız bekliyorum
çok güzel.darısı bizlere.kaydirigubbakcemile5canım dularımız seninle
HERKESE GÜNAYDIN CUMA GÜNÜ DR A GİTTİK 2. DÜZEY USG İÇİN ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDAOĞLUŞUMLA BOL BOL HASRET GİDERDİK.
UMARIM SİZLERDEDE BİR SORUN YOKTUR.
gerçekten çok çok az kalmış.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:kısıtlandı ne demek canım ne eğilebiliyom.nede iş yapabiliyom.karnım küre gibi oldu kaydirigubbakcemile2 ayak tırnaklarıma bile uzanamıyom.bugün kontrolüm var gülüş.korkuyorum bende doktora soracam ara ara sancılarım oluyo adet sancısı gibi.kasıklarımda uzanıyom biraz sonra geçiyo.ayağa kalkınca geri başlıyo.bakalım ne diyecek.nst de sanırım kasılmalarasa bakılıyo.az kaldı şurda 3.5 hafta gibi sabırsızlıkla bekliyorum ...
canım ilaçlar hakkında bir bilgim yok ama bebişin kalp atışına çok sevindim.allah tamamına erdirsin.arkadaşlar hepinize iyi birer hafta diliyorum.ctsi doktoruma gittim.çok şükür kalp atışını gördük bebişin.doktor artı olarak elevit,progestan,birde prednol verdi.prednol ve elevit günde birer tane,progestan 2 tane.progestan rahatsız ederse birisini fitil olarak al dedi.ben ağızdan alıyorum şimdilik.birde eleviti yatarken al dedi.progestanın birini sabah alacağıma göre prednolü de sabah alsam problem olur mu acaba?bir dahaki kontrol 3 hafta sonra.bakalım allah hakkımızda hayırlısını versin
ohhh anne gibisi yok tabi.ne şanslısın.sırt ağrısı için birşey diyemiyorum.az kaldı canım sabret.yeterki bebiş sağlıkla gelsin.herşeye katlanılır.selam pıhtılar nasılsınız bakalım keyifler nasıl
ben haftasonu annemdeydim çok güzel dinlendim..
ana gibisi yok valla,ekmek elden su gölden..hiç bişey yaptırmadı iyicie bir dinlendim moral oldu..
son aya girdim artık bende..felaket sırt ağrım var..dr çekeceksin diyor malesef çaresi yokmuş..yarım saat yatıyorum yarım saat kalkıyorum..onun dışında suan bi sıkıntım yok..eeee bir yerden çekeceğiz bizde değil mi:)))
hmm bu arada 32.haftadan sonra asprin kullanımı bebekte kalp hastalıklarına yol açıyormuş..bilgisi olan var mı ben hala devam ediyorum ama endişeliyim:sm_confused:
neyse geçmişe göz atayım bir geliyorum
Kızlar, doktor 80 adet iğne yazmış eve getirdik, tamam ben bunları hergün vurunacağım zaten 40 tane daha önce vurundum ama clexane'Larınzı nerede saklıyorsunuz sizce bu kadar çok iğne evde bozulur mu nasıl muhafaza etmeliyim.
esracım sağolbitanem bak sanada yaptım gökkuşağını opuyorumnanaktan
esracım sağolbitanem bak sanada yaptım gökkuşağını opuyorumnanaktan
canım benim ne tür eşyalar olmalı ve kargo adresi ver bakayım gönderebileceğim şeyler var mıkermesimize destek olabilecek olanlar için kargo adresi verilir kaydirigubbakcemile3
amandaaman birileri kıskanmışmı neeee aaaaaa kuzzuuuu küsme banaaaaaaaşkolsun hani bana.:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
amandaaman birileri kıskanmışmı neeee aaaaaa kuzzuuuu küsme banaaaaaa
kaçak seniiiherkese merhaba çok uzun zaman oldu yazmıyorum ama fırsat buldukça sizleri takip ediyorum
yazmışken iğne konusunda bende söyleyeyim
ben iğneleri oda sıcaklığında bulundurdum hep,hiç dolaba koymadım
eczacı arkadaşım dolaba koymaya gerek yok demişti
çok şükür bir sıkıntıda yaşamadım..
oğlişim 8 ayı bitirdi şuan çok hareketli ,elde avuçta dumuyor sürekli yürümek istiyor sürekli
aktivite istiyor...maşallah sağlığımızda yerinde
hem çalışmak hem annelik hem ev hanımlığı çok çok zor hiç bişeye fırsatım kalmıyor..
önceden hergün girerdim şimdi aylardır birşey yazamadım
neyse herkese sağlıklı günler dilerim
tüm hamile arkadaşlara sağlıklı sorunsuz doğumlar,
bekleyen arkadaşlarada en kısa zamanda sağlıklı gebelikler diliyorum
kaçak seniiilmaz:uzun zamandır yoktun evettt klava:
ayy oğlun kocaman olmuş maşallahhhhem çalışıp hem anne olmak çok zor değil mi ((şimdiden kuzumdan ayrılma düşüncesi üzüyor beni:sinifsinif:
tamam anlaşıldı crawford un vesvese devri bitti senin ki başladı... canım sen şimdi bu 10 günü iple çekiyorsun yaa bir bakmışsın doğum masasındasın zaman o kadar çabuk geçecek kii sen bile şaşıracaksın ve şu saatten sonra herşeyin güzel ve iyi gideceğine inan ve herşeyin yaradandan geldiinide unutma hakkına ve bebişin hakkına hayırlısı 10 gün sonra pıtpıtları duyarsın güzelim sonrada sağlıcakla alırsın kucağınasüper olmuş.ne küsmesi olurmu hiç.biraz kafa dağıtmaya ihtiyacım var.dr gitmeme 10 gün var.bebişin kalbi atıyormudur diye kafayı takıyorum ara ara.iğne yerlerim inat gibi hergün morarıyor.karnımda yer kalmadı.erken ama heralde bacağa geçeceğim.karnımda hiç çıkmadı.gerçi kocaman göbüşüm var.çıksada görünmezki.yani anlayacağın kafa yine karıştı.CADIARZUCADIARZU
tamam anlaşıldı crawford un vesvese devri bitti senin ki başladı... canım sen şimdi bu 10 günü iple çekiyorsun yaa bir bakmışsın doğum masasındasın zaman o kadar çabuk geçecek kii sen bile şaşıracaksın ve şu saatten sonra herşeyin güzel ve iyi gideceğine inan ve herşeyin yaradandan geldiinide unutma hakkına ve bebişin hakkına hayırlısı 10 gün sonra pıtpıtları duyarsın güzelim sonrada sağlıcakla alırsın kucağına
inşallah canım benim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olur hayırlısıyla tabiiiiallah hepimize yaşatsın bu duyguyu.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hiç sorma canım yaa öyle anlar günler yaşadımki banyoya gidemez yemek yiyemez oldum çocukla uğraşmaktan o derece yoğun günlerim oldu.
işe başlayınca fırsatım oldu buraya gelmeye..
ablam bakıyor benim oğlişime zaten o olmasaydı işe başlamayacaktım
çünkü kimseye bırakamam oğlumu kıyamam
ayy gün içerisinde çok özlüyorum
işe başladığım ilk günlerde çok zorlandım
her saat başı arıyordum işlerime kendimi veremiyordum sürekli oğlumu düşünüp özlüyordum
ama şimdi rahatladım
ayy allahım herkese tattırsın bu tadı yaa müthiç bir duygu
onu öpüp koklamak satrılmak insana hereyi unutturuyor
sen ne yapıyorsun nasılsın canım
bende Allah nasip ederse anneme baktırcam,bakıcı çok zor bu devirde
bende ne yapıyım gün sayıyoruz artık..sen doğum yapma aşamasındayken ben hamile kalmaya çalışıyordum..zaman ne çabuk geçtii
bayrak yarışı gibi bizimkisi
eskileri de çok özlüyorum,çocuk olduktan sonra zor tabi ama papatya,şen,bkale,lidya
gözlerim arıyor inan..celen sağolsun ara sıra giriyor..
kib canım seni görmek güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?