Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

meryemcim oğlanı büyütmüşsün maşallah alahım acısını göstermesin ne kadar güzel allahım bizlerede nasip eder inş çok sevindim seni gördüğümeolumunekankayizsmile

düşünmemeye çalış sağlıklı olacağına inan 10 gün geçer çabucak bu arada daha göbüş çıkmaz canım 16. haftadan sonra hafif hafif çıkmaya başlıyormuş
iğne yerlerinin morarmaması için iğneyi soktuktan sonra hiç kımıldatma yavaş yavaş ver ilacı çıkarırkende tek seferde çek yinede morarıyorsa iğneden sonra buz koyabilirsin o biraz engeller

90 kutu iğneyi sana kim yazdı şekerim sermet mi?sempatiksalakcinni
bana yaza yaza 15 kutu yazmıştı ilk seferde sonra zaten ben sağlık ocağında yazdırmaya başladım iğne için sermeti arayamıcam nasılsa raporum var

feryadcım şimdi doktorumu aradım.kullanmam şartmı diye.ben olsam kullanırdım dedi.ne amaçla verdiğini bende bilmiyorum.ama prospektüsünde rahim duvarının kalınlığıyla ilgili bişeyler yazıyor.birde bu ilacın içeriği kortizonlu.sende kilo yaptı mı?

tekrar sorguluyorum kendimi;bu dünyaya çocuk getimek ne kadar doğru,belkide onlar gelmek istememekte haklıdırlar : ((

canım bende öyleyim doktora gideli daha bir hafta oldu ve ben çok endişeliyim kalbi atıyor mu diye düşünüp duruyorum, içim çok sıkılıyor, daha doktora gitmeme ise çok var bir daha ki randevum 20 haziranda hayırlısı aslında düşecek çocuk durmaz diyorlar ama düşmeyecek yaşayacak ömrü varsa Allah bilir.

çok farketmedim kilo ama yüzümde şişlik yaptı birde alışana kadar depresif bir ruh hai yaptı şimdi tombiş bir yüzüm var gören ne şirin olmuşun diyo ben alışamadım ama yeni yüzüme :)kaydirigubbakcemile3

sattılar vatanı göz göre göre şimdide timsah gözyaşları döküyorlar klava:
turkbayragi

gözyaşlarında boğulsunlar demek geçiyo içimden kahroluyorum sırf sıkıntımdan haberleri bile izlemek istemiyorum kanımızla koruduğumuz vatan peşkeş çekiliyo :çok üzgünüm:

selam kızlar nasılsınız umarım herkesiin keyfi yerindedir,,bizim yarın kırkımız çıkıyor oğluşum kocaman oldu maşallah darısı tüm isteyenlerin başına çok güzel bir duygu Allah herkese yaşatsın,,,,,,

yok canım sermet yazmadı.ben raporu alınca sağlık ocağına gittim.giderkende eczaneye devletin kaçtaneye kadar ödediğini sordum.90 kutu ödüyor dediler.aile hekimime söyledim .o da yazdı.emekli sandığıda bir sorun çıkarmadı.seninde raporun var git yazdır.15 güne bir yazdırmak sıkar insanı.
bu bebişler doğana kadar bana uyku yok.ama biraz önce ablamla konuştum bayağı içimi rahatlattı.bebişimiz rabbimize emanet.

canım hayırlı olsun.gerçi daha önceden yazmıştım ama olsun.maşallah oğluşuna kocaman olmuş.topiğimiz iyi durumda yarımız hamile yarımız kampta.darısı hepimizin başına olsun.kulaklarından öp benim için.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben geldimmmm doktordan.herşey yolunda çok şükür.sancılarıma normal dedi artık yaklaştın sona dedi.bende sezeryan istiyorum hem sancı çekip hem sezeryan olmak istemem dedim .güldü adam.suyu çok iç dedi.suyum biraz az gibi ama önemli derecede deil dedi.sıcaklardan dolayı çok su kaybeder vucut dedi. 2 hafta sonra tekrar gidecem ve sezeryan için gün verecek doktor.nst süüper bir olay .kalp atışları güp güp ay nasıl heyecan yapıyo insan...
.ben nst ye bağlandığımda bir kadın vardı ve halime o kadar şükrettimki kadın 4 aylık hamile ve göğüsünde kitle varmış ve kansere dönmüş .vede bebeğini alacaklarmış.çok üzüldüm onunla konuşunca.yani kızlar bazen diyorum Allah bize sağlık sıhhat versinki sağlıklı evlatlarımız dünyaya gelsin.

halimize bin şükür.iyi haberlerle dönmene çok sevindim.allah bi solukta kurtarsın canım.

bana gesme diyene bak fink fink sende annendeydin lülülülülülü gezme işini kapattım bende doktor iki hafta sonra gel dedi ve sonra sezeryan gününü diyecek zemuszemus darısı sana hadi önce ben sonra sen.gelinime ii bak annesiii.
EMİNE1 canım sağol inşallah darısı sana.çabuk geçiyo inan.insanın içini bazen büsürü vesvese alıyo.bazen rahat oluyon.ben hep dualarla Allaha sığındım.çok şükür 3.5 hafta gibi bir süremiz kaldı.inşallah sağlıkla alırım oğluşumu kucağıma.

çıkacam ben az dinleneyim.kapı süsü için büsürü maza gezdim dinleneyim kocişi dellendirdim araba park yeri bulamadı fink attı çarşıda .keşke hazır alaydım dedim kendi kendime büsürü yer dolaştı araba :))))

bana da 80 tane yazdı şaşırmıştım bu kadarının devlet veriyor mu diye, üstelik bizim raporumuz var ya o yüzden iğneler bitmeden 7 gün önce de yazdırabiliyoruz aklınızda bulunsun.

amin canım hepimize annelik duygusunu yaşatsın rabbim mutlu mesut büyüt yavrunu darısı başımıza inş

hadi hayırlısı haberler güzel inş doğumunda güzel geçer allah kurtarsın çok heyecanlı gerçekten hastaneye tek kişi gidip iki kişi döneceksin ne güzel sanada bebişine de nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…