Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

DEĞERLERıMıZ VE ÖNERıLEN TEDAVı ŞEKıLLERı

(hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)---------------------0.3fraxiparine

(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------???

(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k------------0.2 clexan

(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu-----------------???

(bkale) mthfr:heterozigot------------------------------------------------------------------0.2 cexane

(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A--------------------???

(reisdevrim37) paı:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek-------???

(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane

(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine

(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot-------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol

(roselenda) mthfr:heterozigot-------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)

(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------0.3 fraxiparine,folik orthomolfemin

(gelgit) mthfr:homozigot----------------------------------0.6 cexane (yağızımıza kavuştuk)

(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)

(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------0.4 cexane

(baharçelik) faktör XIII L34 heterozigot mthfr 677 heterozigot ----------0,45 innohep 100mg coraspin

(umut7) mthfr:heterozigot--------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane

(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------????

( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek-------coraspin100lük 1 folbiol 5 mg zinco c 1 0,6 lık iğne

(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot------kızımız olacak----------------------Coraspin+fo lbiol+0,3 fraxiparine

(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ---------------????

(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot………deniz kızımız doğdu………………………...elevit+0.2clexane

(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot-------------------------coraspın(şimdilik)

(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )

(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-ibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot---------------------------------???? 0,4 cleaxane

(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------????

(nazlım28) mthfr 1298 heterozigot - b.fibrinojen >588 heterozigot - protein c yüksek- anemi - B12 hiç yok……………...bebe aspirin -B12 - folic plus - demir - dhea (şimdilik)

(yaren76) heterezigot PAI 4G/4G-------------0,4 clexane, coraspın100 (tedavi başarılı)

(büşra44) mthfr 1298 AC homozigot.................... ....?????

(nisanurhak) mthfr c677 heterozigot ,protein c 195,6 antikardiyolipin ıgg pozitif 10............günde 3 tane folic pluc şimdilik gebe kalınca fraxiparine

(binbirgece)faktör5 leiden heterozigot protein C düşük....... ..........???

(ebrar_53)faktörV G 1691A(leiden)heterozigot mthfr677 heterozigot,mthfr A 1298 homozigot...............???

(smmm06 )protrombin heterozigot --------- 0.6 fraxparine coraspin 100 +folbilol +kalsiyum

(29selvihan)677t hetorozigot 1298 hetorozigot............fraxiparine 0.3mg+aspirin 80mg+becozyme vitamin+folbiol

(chilekhhh) mthfrC677T heterozigot ----------------fraxiparine 0,3 ml

(guzin75 )b-fibrinojen-455 g-a heterozigot, mthfr c677t heterozigot, mthfr a 1298 heterozigot --------------- 0,8 cexane+aspirin folbiol+becozym

(krizantem20) mthfrC677T heterozigot , faktör II G20210A heterozigot--------------şimdi coraspin+folıcplus hamile kalıncada HIBOR(0,2 ml)

(niluferşahh) 677t hetorozigot 1298 hetorozigot...........0,2 fraxparine

(ARUB) 677t hetorozigot 1298 hetorozigot.................0,4 cexane

(nazlı 03) .......???..............................0,45 innohep

(celen 35) mtfhr 677 heterozigot.............0,4 fraxiparin

(lal 82) mtfhr homozigot .............0,4 cexane yarım coraspin (bebişimize kavuştuk)

(sido)mtfhr 677 heterozigot ...............0,35 innohep

(FTGG7779)mtfhr 677 heterozigot........0,4 iğne

(lidya79)PAI, MTHFR 1298,677 heterozigot, FOLBIOL, Coraspin 100, elevit, clexane 0,4

(canderya200 ) Protein C EKSıKLıĞı..........CORASPıRıN100,CL EKSAN 0.4,FOLBıOL0.5 BEMıKSC,ELEVıT

(nergis60)PAI 4G /5G , MTFHRC677 HETEROZıGOT.....................şimdilik coraspin 100+folbiol+b12 , hamile kalınca 0,3 ml fraxiparine

(alarahan) ....haşimato troidi- MTHFR 677 heterozigot .......FOLıK+CORASPıN hamile kalınca iğne (dozu belli değil)

(kelebek01) Faktör V: heterozigot .............. ınnohep 0,35 iğne + Folbiol + Coraspin 100 mg + Bemiks B12

(aslihan1806) mthfr: homozigot.................. 100 mg corasprin,folbiol,elevit,fragmin 5000

(özpor) 677mthfr heterozigot...........0,2 clexene folbiol,bemiks coraspin hamile kalınca iğne

(zeynom_10)genetikler yapılmadı protein s eksikliği troid.................100mg aspirin,folic plus,hamile kalınca iğne

(tuğçe8) heterozigot gen mutasyonu,faktör 5 leiden,protein c ve s bozukluğu......................................asp irin+folbiol+frexiparine0,3+magnezyum+elevit+gyno ferro sanol (sonuçelif sena:)))

(tulun ) PT Homozigot, MTHFR Heterozigot....................................... . şimdilik folik asit ve coraspirin, hamile kaldıktan sonra iğneye başlanacak

(umutluyuz) protein s yüksek............................................ .......0,45 innohep+ coraspin+folbiol

( 1emine1) FAKTÖR XIII V34L HETEROZıGOT, B FıBRıNOJEN-455G-A HETEROZıGOT VE GPIIIaL33P HETEROZıGOT .................................................folbiol+coraspin 100+clexane 0,6

(gelevera ) protrombin heterezigot , faktör 13 heterezigot ,mthfr677 heterezigot...........................şimdilik folbiol + coraspirin 100 mg , hamile kaldıktan sonra bunlara ek olarak 06 cleaxane iğne

(loveliyim_ben ) mtfhr 677 homozigot......................................100 mg.coraspin + folbiol +hamile kalınca iğne ( dozu belli değil )

(gulus27) GPIIIa L33P heterozigot , MTHFR C677T homozigot , ATIII 62 ..................................100mgcoraspirin + folic + hamile kalınca iğne dozajı belli olacak

( ELıFıM65 ) Aktive protein C rezistansı 60.5 ( düşük) ........................ Folik asit + bebe aspirini 100 mg.

( SıMGE ) mthfr 677t heterezigot------------------------------------fraksiparin 0,3 ml +coraspin 100mg + elevit + folbiol + progestan

( nuray _ dyn ) MTHFR homozigot 677TT , Antitrombin III 536 .............................folik asit+coraspine , hamile kaldıktan sonra iğne ve progestan

( esraben ) mthfr 1298 homozigot ,fibrinojen ,pai.........................................0.3 fraxiparin +folbiol +elevit+coraspin 100 +B12(dodex)+ zinco (hamile kalınca kesilecek)

(angel34) 677 homozigot…………………………………………...elevit,bebe aspirini,balık yağı,zinco ve kan ilacı clexane 0.4

(gülay30) 677 heterozigot protein s eksikliği…………………………………………ilk 3 ay folbiol ve gebelikte clexane 0,8

(ufkummm) faktörün nedir???.....................................................folbıol+coraspirin+fraxiparin0,3

(aysude-mir) mthfr a 1298 c homozigot…paı 4g/4/g……………………………..folikasit,multivitamin,b12 ,çinko,bebe aspirini,gebelikte antitrombotik tedavi * iğne

(feryad)faktor 13heterezigot mthfr1298homozigot……………….coraspin, apikobal,folik asit,clexan 0,5 ( 2 günde bir doz) ,prednol

(muco59 factör v leiden heterozigot faktör xıı v 34l heterozigot pa-ı 1 4g 4g mthfr c677t heterozigot ace ı-d heterozigot .................................coraspin folbiol gebe kalınca iğne

(denden)Factor V G1691A (Leiden) ß Fibrinogen- 455 G>A MTHFR A 1298 C heterozigot…………………………..günde 1'er adet Coraspin 100 mg,Neuvitan 50 mg,Folbiol ve gebeliktede 0,4 Clexan ve Coraspin

bugün tam sinir küpü oldum

tekrar sorguluyorum kendimi;bu dünyaya çocuk getimek ne kadar doğru,belkide onlar gelmek istememekte haklıdırlar : ((

gözyaşlarında boğulsunlar demek geçiyo içimden kahroluyorum sırf sıkıntımdan haberleri bile izlemek istemiyorum kanımızla koruduğumuz vatan peşkeş çekiliyo :çok üzgünüm:

feryadcım bence boğulacaklar,az kaldı,millet uyanıyor yavaş da olsa........

aynı ruh halindeymişiz kızlar... hastalıktan gözümü açamadım dün akşama kadar tv da haber haber daraldımm... nereye gidiyor dünyaa nereye gidiyor türkiye... denden cim bende kendimi sorguladım durdum dün bu dünyanın kahrını çekmeye bi çocuk dünyaya getirmek ne kadar doğru... besle büyüt ki Türkiye de çocuk büyütmek öyle çok kolay bişey de değill sonra gönder sana Tabut ve künye teslim etsinler.... kabullenmek çok zor... birileri dünyanın bi köşesinde yardım bekleyen insanlara doğru yol alsın ve yine birileri dünyaya kafa tutarcasına yardımı engellesin... Rabbim İnşallah Zulüm sahiplerini Kahhar ismiyle kahreder...

DıNAMıS sende iyisin sanırım arada okuyorum yazılarını .öpüyorum seni ve deniz kızını

Günaydın kızlar nasıl olduysa bugün halen uyuyor Deniz hanım :)) Ben nete bir bakayım dedim fırsat bu fırsat :dance:

Gulus canım aslında daha çok zorlamıyor Deniz, 3,5 aylık oldu, şükürler olsun gaz derdi ve ağlamaları bitti ama şimdi de oyun istiyor hep..Eskiden kucakda dururdu ben de Deniz kucağımda nete bile giriyordum..Son günlerde kucak isteği de azaldı ama hep kendisi ile konuşulsun, işte çıngıraklar sallansın maymunluklar yapılsın istiyor..Bir de havalarda güzel diye hergün kızımla dışarı çıkıyorum, sonrasında duş yaptır falan derken bir bakıyorum akşam olmuş..Bir de dediğin gibi maalesef işe de az kaldı(
Bu nedenle her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum..Bakalım şu an görünen o ki 9 Ağustos da iş başı yapıyorum..Ama uğraşıyoruz bir yerden de heyet raporu alabilirsem belki Eylüle kalırım o zaman da süper olur ama çok umudum yok ben kendimi 9 Ağustosa göre hazırlamaya çalışıyorum ama nasıl olacak bilemiyorum.. 24 saat beraber olmaya öyle alıştımki kızımla...

ışte ben de durumlar böyle canımcım..Kafanı şişirdim di mi baktımda bi yukarı ne çok yazmışım ama günlerdir girmiyorum ya ona verin:)) Sen nasılsın güzelim, keyfin sağlığın iyi di mi?
Merakla bekliyorum vallahi senin güzel haberlerini:)

Zehrayede ben de seni çok öpüyorum tatlım..Lüfen aklına erken doğum falan getirip sıkıntılanma..ıyi şeyler düşün iyi olsun bak zaman nasıl da geçti geldin işe yolun sonuna:) ınşallah sağlıkla zamanında da kucağına alacaksın:)

canım gözün aydın rabbim devamınıda getirir inşallah kucağına almak nasip olsun

canım benim özledik seni oğluşuna maşallah abi olmuş artık aktivitelere başlamış bile yerim onu benim yerime öp.

aynen katılıyorum canım nasıl geçtiğini anlamıyorsun.

benimde gözlerim eskileri arıyor bazen herkes minikleriyle uğraşıyor ne yapsın onlarda haklı. bakalım biz napçaz.

tekrar sorguluyorum kendimi;bu dünyaya çocuk getimek ne kadar doğru,belkide onlar gelmek istememekte haklıdırlar : ((

sibelcim sen iğneleri alırken para ödüyormusun. veya diğer arkadaşlar. ben heyet çıkarttım. 9 kutu yazdırdım innohepte 1 kutuda 10 tane iğne var. 105 tl istediler.

amaan maşallah maşallah kocaman olmuş kırkıda çıkmış oğlumuzun canım çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah.

canım benim gözün aydın inşallah kolay bir doğumlada kucağına alırsın meleğini.:Saruboceq:

efet kızlar yaa çok can sıkıcı can yakıcı şeyler. nasıl bir gelecek bekliyor bizleri çocuklarımızı. nasıl bir dünyaya gölzerini açacaklar. düşünmek bile yetiyor endişelenmeye. bir avuç israil tüm dünyayı parmağında çeviriyo tabiki ABD desteğini küçümsememek gerek ama ne bileyim sorsan tüm komşu ülkeleri israile düşman ama kimse bişey yapmıyor. türkiyede dahil. 7 milyon nüfuslu israil 200 milyonu aşan iran ırak mısır türkiye suriye vs ülkelerin nüfusuna karşı koyuyor. ama demekki nüfus önemli değilmiş. birlikte hareket etmek ve söyleneni yapabilmekmiş önemli olan. bizim gibi ülkelerde anca lafla peynir gemisi yürütmeye çalışıyorlar. ve sonuçta binlerce şehit. esiri fakir, muhtaç bir halk

dinamiss hoşgeldin,zaman ne çabuk geçiyor......
gül merhaba canım
aysude geçmiş olsun,en kısa zamanda iyileş artık yaw......
angel........senin ne işin var burada yatsana hayatımmmmmmmm

dünkü olaylar beni çok etkiledi,çok sinirliyim çoooookkkkkkk

canım bana noldu bende bilemiyorum... cuma günü hiçbirşeyim yoktu cumartesi sabah bi kalktım boğazlar yanıyor... zencefil vs bişeyler yaptım ama nafile pazar yatağa düştüm artık... dünde çok zor bi gündü baya ateşim falan çıktı elhamdülillah şimdi iyiyim biraz halsizlik var ama o kadar da olsun ateşli geçen iki günün ardından çok normal.. herşeyde bi hayır var diye boşuna demiyorlar.. bu ay hamile kalmış olsaydım yanmıştım baksana hastalık üstüne hastalık...benim vücut direncim baya düşük acık bişey olsa küt yataktayım napcaksam böyle...
dünkü olaylar yüzünden gece telefon geldi eşime görev yazmışlar sabah 6 da gönderdim kocişimi israil büyükelçiliğinin önündelermiş... inşallah sorunsuz geçer ve inşallah tutulan yolcular da salıverilir ve ülkeler arası gerginlik diplomasi yoluyla aşılabilir...

doğru her şerde bir hayır gerçekten var........çok geçmiş olsun,bir daha hastalanma,pekmez ye,vücut direnci artsın.....eşine ve diğer meslektaşlarına da Allah kolaylık versin,bu ülkede polislere PKK için yapılan gösterilerde A.Ö.resmini koruma görevide veriliyor....................klava:

meryemcim oğlanı büyütmüşsün maşallah alahım acısını göstermesin ne kadar güzel allahım bizlerede nasip eder inş çok sevindim seni gördüğümeolumunekankayizsmile

amin canım allahım herkese her isteyene sağlıklı bebekler nasip etsin.
beni yorsada üzsede zaman zaman sinirlendirsene oğlişimin bir gülüşü kokusu dünyalara bedel.. en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah.

Dinamiss canımcım iyi haberlerini okuyunca çok sevindim allahım sağlıklı günler versin bebeişlerimize,güzel ve aydınlık gelecekleri olsun..öptim ikinizide

canım benim özledik seni oğluşuna maşallah abi olmuş artık aktivitelere başlamış bile yerim onu benim yerime öp.

canım benim hiç sorma eve ne kadar yürüteç hoppala salıncak varsa aldık ama nafile hiçbir yere sığmaz oldu oğlum sürekli oyunlar oynuyoruz dışarda gezmeye götürüyoruz ...
ama hep diyorum allahım herkese nasip etsin.

çok sevindim burda sizleri gördüğüme ve iyi olduğunuza hepinizi öpüyorum sağlıcakla kalın
artık burdayım :) gelirim sık sık

maalesef canım maalesef.... Allah hepsinin yardımcısı olsun.. polisinde askerinde

dinamisss güzel annee ah bilmem mi o bıcırık sabahları uyanınca ne de keyifli olur agular gülücükler eller kollar hareketlenir heyecanlanır seni görünce ay gözümün önüne geliyor vallahi o hali
iyi yapıyorsun canım benim kızınla vakit geçirmekle daha sonra bu halleri ve bu zaman bolluğu elimize geçmiyor umarım rapor işini halledebilirsin birazcık daha büyümüş olur deniz kızımız
boynundan koklaya koklaya öp kuzuyu
denden kızmakta sinirlenmekte çok haklısın hayatım keşke elimizden birşey gelse. kendi vatandaşımız için ayaklanıyoruz ama buna rağmen bazı kurumlar tarafından farklı farklı nedenlerle susturuluyoruz bu sessizlik iyi değil Türk halkı patladığı zaman neler olduğunu gördük ve tarihede yazıldı
bu dünyaya bir birey getirmek iyi bir birey yetiştirmek.....
belkide yaptığımız en iyi şey olacak belkide dünya yükünün altında ezilmeyecek tam tersine dünya bizim yetiştirdiğimiz hayırlı evlatların ayaklarının altında ezilecek ay ben susmam bu konuda biri beni sustursuuunnnnnnn

gülüm susma susma...........zaten herkes yeterince suskun........

aysudeeeeee yaaaa sen daha kurşun döktürmedin mi kaynanan iyi bakmadı mı sana haftasonuuu

kaynanama gitcektim hastalandım gidemedim.... kaynımın çocuk ondaymış bu hafta yoksa gelip bakcaktı bana ama gelemedi şu kurşun olayını ciddi ciddi düşünmem lazım kuzu...laelaelaelaelae

tsma merhaba canım nasılsın??

selam canım..merhaba arkadaşlar...
çalışıyorum canım...bir yandanda yazılarınızı okuyorum...israile içten içe lanet ediyorum ve hitler onlara az bile yapmış diyorum...ki eskiden yahudiler için üzülürdürm...lanetli millet ne olucak...hitlerden beter oldular...rabbim filistinin yanında olsun...bizimde kalplerimizdeler...offff....moralim bozuluyor ya...konuşmaktan başka elimizden bir şey gelmiyor ne yazık ki...

ıSRAıL ŞıDDETLE KINIYORUM kötükedihüso BıZE YAPILMIŞ ÇOK BÜYÜK BıR HAKARETTıR BU CESARET ANLAMIYORUM YA BUNLARI EĞERKı ONLARA GEREKEN BıLDıRıLMEZSE BU HÜKÜMETıNDE ÇEKıCEĞı VAR ELıMıZDEN BıZıM ıNSANLARIMIZ BıZıM ŞEHıTLERıMıZıN KANI YERDE KALMAMALI BU KADAR KOLAY DEĞıL NE KANLAR AKTI NE CANLAR VERıLDı BU TOPRAK UĞRUNA ŞıMDı BıR AVUÇ ıNSAN BU ıNSANLARA HANGı HAKKA DAYANARAK BUNU YAAR BUNU YAPANLARA ıNSAN DıYEMıYORUM ÇÜNKÜ ıNSANLIK DIŞI BıR OLYA HAYAN HıÇ DıYEMıYORUM HAYVANLARA HAKARET OLUR ANCAK SIFATSIZ DıYEBıLıRıM BıRTEK O GRUBA YAKIŞIYORLAR DıŞE DıŞ KANA KAN ıNTıKAM ıNTıKAMMMMMMM

kaynanama gitcektim hastalandım gidemedim.... kaynımın çocuk ondaymış bu hafta yoksa gelip bakcaktı bana ama gelemedi şu kurşun olayını ciddi ciddi düşünmem lazım kuzu...laelaelaelaelae
sen gel buraya ben sana kurşun döktüreyim öööölee herkes kurşun dökemez olumunekankayizsmile ben çoğu zaman yararını gördüm üstümden yük kalktığını hissettim ama sen yinede kendine dikkat et vitaminlerini unutmaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…