Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Israil ürünlerini kullanmayalım..onları boykot edelim...bu şerefsizlerin katliam için daha fazla gelir sağlanmalarına engel olalım...hükümetin hareket etmesini bekleyemelim...onlara en güzel cevabı türk milleti verir....israili ve ürünlerini boykot ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sizlerde kullanmayın arkadaşlar....

tsma aysonu raporları ay başı hedef raporları müşteri bilgileri nefret ediyorum bu günden :1no2: ay sende ben gibisin dimi kaydirigubbakcemile
Günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın günaydın nerelerdesin bakıymmm

Arkadaşlar işte israil'in malları
1-NOKİA
2-MC DONALDS
3-VAKKO
4-PROFİLO
5-CARREFOUR
6-KOMİLİ
7-SARALLE
8-PANTENE
9-ELİDOR
10-RECOİCE
11-BLENDAX
12-DOVE
13-LUX
14-CLEAR
15-İPANA
16-SİGNAL
17-COLGATE
18-ORKİD
19-CİF
20-VİM
21-DOMESTOS
22-REXONA
23-COCA COLA
24-FANTA
25-PEPSİ
26-YEDİGÜN
27-FRUKO
28-SPRİTE
29-SENSUN
30-SCHWEPPES
31-TURKUAZ
32-LİPTON
33-TANG
34-CAPPY
35-ARİEL
36-OMO
37-YUMOS
38-ALO
39-ACE
40-RİNSO
41-SANA
42-KENT
43-KNORR
44-MAGNUM
45-PANDA
46-ALGİDA
47-CARTEDOR
48-CORNETTO
49-DANONE
50-VİVİDENT
51-FİRST
52-CALVE
53-NESTLE
54-NESCAFE
55-NESQUİK
56-KİTKAT
57-MİLKA
58-JACOBS
59-MİLKYBAR

KULLANIP KULLANMAMAK HERKESİN KENDİ VİCDANINA KALMIŞ ARTIK BENDEN BU KADAR (ALLAHA
EMANET

FİLİSTİNDEKİ ÖLENLERİ DÜŞÜNÜN ÇOCUKLAR,ABLALAR,KARDEŞLER,ABİLER,ANNELER,BABALAR,
DEDELER,ANNEANNELER BİR DÜŞÜNÜNNNN!!!!!!!!

(MAŞALLAH İSRAİL HERYERE GİRMİŞ YAWWW)

tsma aysonu raporları ay başı hedef raporları müşteri bilgileri nefret ediyorum bu günden :1no2: Ay sende ben gibisin dimi kaydirigubbakcemile

günaydın günaydın nerelerdesin bakıymmm

sorma cnm işyerimiz el değiştiriyor çok yoğunuz hesaplar fln kapanıyor devir işlemleri hızlandı allah yardımcımız olsun valla daha çalışıp çalışmayacağımız bile belli değil

ayudem ne oldu sana böle eeee çok geçmiş olsun tatlık yaa demekki bünyen çok zayif hemen kapıyorsun bir yerden bişiler çok dikkat et kendine cnm bol bol taze meyve tüket cnm ılık süt ve bal boğazını yumuşatır cnm benim genelde kullandığım ve etkili bir yöntem

"Zulme seyirci kalmak, zalime destek olmaktan başka bir şey değildir."

Dünya artık yangın yeri... Koltuklarımıza kurulup, televizyonlarımızdan her gün insanların katledilmesini izlemek ve garip bir hüzne kapılarak "elimizden bir şey gelmiyor" yalanın arkasına sığınmak,bir sahtekarlık ve onursuzluktur!!!

CNM BİZİM ŞİRKETİMİZ CARREFOUR SATIN ALDI ŞUAN ONA ÇALIŞIYORUZ CARREFOUR İSRAİLLİLERİN DEĞİL FRANSIZLARIN TÜRK ORTAKLARIDA SABANCILAR BUNU DÜZELTMEK İSTEDİM yerimseniben

cnm bizim şirketimiz carrefour satın aldı şuan ona çalışıyoruz carrefour israillilerin değil fransızların türk ortaklarıda sabancılar bunu düzeltmek istedim yerimseniben

bende başka bir yerden alıntı yaptım ama bir kaç ürün daha var...magnum-elidor bunlar ingilizlerin....offff ya heryer yabancıların olmuş arkadaşlar...mahvolmuşuz biz ya...biz böyle devam ederse ...filistinden beter olucaz....işte amerikanın ve diğer hristiyan ülkelerin yapmaya çalıştığı bu zaten müslüman ülkeleri yok etmek...bize savaş açarak değil...ekonomimizle siyasetimizle içimize girerek yavaş yavaş yapıyorlar(((((((((((((((((((

canım Danone de Fransa diye biliyorum orada arkadaşım çalışıyor ama bunlar kazandıkları ile ısraile yardım ediyor olabilirler ???

yaralılarda bugün getirilecekmiş.........şehitlerimizde araya kaynadı........ilk kez denizciler şehit edildi,gencecik fidanlar gitti yine,Allah rahmet eylesin,ailelerine sabır versin,son olsun artık yaaaa.........kökünü kazıyamadılar adilerin........o dağların hepsini yerle bir etsinler,kalıyormu bir tane canlı...........

evet canım kesinlikle haklısın ekonomiyle arazilerimizi satın alarak yada tamamen Türk sermayesiyle çalışan iş yerleri özelleştirilerek yabancılara satılarak bizi çökertmeye çalışıyorlar ve bunların dışında alacağımız markalarda çok farklı ideolojilere ön ayak oluyor
canım Danone de Fransa diye biliyorum orada arkadaşım çalışıyor ama bunlar kazandıkları ile İsraile yardım ediyor olabilirler ???
firma başkasının olsada örtülü şekilde yahudilere yardım sağlanıyor
biz en iyisi maraş dondurmamızı yiyip evimizi arap sabunuyla temizleyip banyomuzu defne yada zeytinyağlı ev sabunlarıyla yapmalıyız çikolata yerinede ehhhh antep baklavası yenir hani kaydirigubbakcemile3

tekrar sorguluyorum kendimi;bu dünyaya çocuk getimek ne kadar doğru,belkide onlar gelmek istememekte haklıdırlar : ((

canım benim bende ilk hamileliğimde demiştimki ben bu kadar çok istiyorum bu çocuğu böyle bir dünyaya getirmekle ne kadar doğru yapıyorum diye bir büyüğümde bana dediki hata etme kızım peygamberimiz bile siz çoğalıp güçleneceksinizki ahiret günü geldiğinde çokluğunuzla gururlanacağım demiş... işin diğer bir tarafıda bizim gibi vatanını ve milletini seven gençler iyi ve hayırlı evlatlar yetiştirecekki bu ülkeye ve bu dünyaya güzellikler bırakabilelim yoksa bu rezillerin içinde kaybolup gideceğiz millet olarak...ama biz asla pes etmeyen ve sonuna kadar iyilik ve güzellikler için savaşan bir toplum olmalıyız pes etmek yok asla asla... daima güçlü ve grurulu olmalıyız. okumalıyız, kendimizi ve evlatlarımızı en iyi şekilde yetiştirmeliyiz turkbayragi

evet meldal'cım katılıyorum sana hem fikri hem zihni olarak sağlıklı bireyler yetiştirmemiz lazım. Allah inş hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize.

benimde bildiğim kadarı ile (729)00000 ile başlayan barkotlu ürünler israil malı biraz dikkat etsek olur bu iş nasıl olsa her ürünün mutlaka bir başka markadan olanı var....

evet meldal'cım katılıyorum sana hem fikri hem zihni olarak sağlıklı bireyler yetiştirmemiz lazım. Allah inş hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize.

amin inşallah canım ... işte böyle hiç birimizin pes etmemesi gerekiyor diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile5 vereliniortak

arkadaşlar merhaba. çoook uzun süredir giremiyordum siteye işlerim sebebiyle. size haber vermek istedim. şükürler olsun ki 14 Mayıs Cuma günü kızım Ayşe Selin dünyaya geldi.:Saruboceq: darısı tüm hamişlerin ve bebek isteyenlerin başına. öpüyorum herkesi.....

allah analı babalı sağlıklı ve sıhhatli büyütsün cnm

yazılarınızı okudum arkadaşlar olay gerçekten çok üzücü insani boyuttan bakıldığında ancak felakete davetiye çıkardı israil günler öncesinden almıcaz gelmeyin yada aşdod limanına indirim diye ... tabiki niye filistin yardımı israile teslim edilsin... madalyonun öbür yüzünden baktığımda birilerinin bu kaosu oluşturmak için mücadele verdiğini görüyorum ... sizin düşünceleriniz benim için çok önemli siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…