evet ek olarak almak gerek.bebeğin damağınada sürmek iyiymiş.sünnetmiş hem.salı günü haber ver mutlaka doğum için neye karar verdiğinizi.benimki öbür salıya belli olcak.döndümü bu arada bebeğin.benimki 28 de dönmüştü hala öyle.ama inan bazen şaşıyorum bu kadar büyük şey karında nasıl katlanıyo duruyo.
canım iste ıkı hafta once 35 haftalıktı sordum donmuşmu dıye donmuş dedı ama bılmıyorum daha oncede donmuş olabılır ay sorma hele bıde hıçkırması yok mu
ya hıçkırıkmı o.seri bir şekilde tık tık tık sesi .sanki vuruyo gibi ama alta hissediyom hep seri şekilde ama
buluşuruz şekerim ne demek.Kuzu ne güzel sende izmirdesin :))))) :teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
Artık geldiğimde bi buluşma yaparız
Başka varmı bizim topikde izmirde olan acaba
hayırlı olsun büşracım desene bebek bereketi ile geliyor.
bu arada isim kadir mert düşünüyorduk.bugün bir sitede kadir isminin önüne abdul gelmesi gerekmiş onu öğrendim .kulağına abdulkadir okutup kimliğe mert yazdırmayı düşündük bugün.bakalım hayırlısı.
bu arada kızlar doğa isimleri bebeklere konmazmış ırmak nehir taş kaya toprak.su ,
daha sonra asiye ,sanem, ecem, vb bir kaçtane okudum .bilginiz olsun.nette yazıyo zaten tercih tabiki sizlerin sadece bilgi vermek istedim.
meraba arkadaşım evet hamileyim 18 haftalık sen kaç haftalık hamilesin rahim ağrıları sende varmıydı
merhaaba kızlar sabah kaldım belım kopuyo agrıdan ozellıkle sol tarafı yuruyemedım bıle vurdum kafayı yattım bende sımdı yok okadar eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
zehrayade canım benım sancım ole yok ta belım cok agrırdı ıste topalladım resmen eee kortum tabı sızlama oluyo bende tabı bıde soguk almısım sorma benımde hareketlı ben dıyom kı hanı erken dogum olsa bu kadar cok hareket etmez dımı? iş falan yapmaya korkar ooldum bacaklarımda da agrırlıkvar sıs var bı gelse salı
ay bilmiyorum damla hadi seninn tarihin yakın benimki salı günü 36 haftalık olcak.erken daha bana.ay inşallah yalancı sancılardır.
canım ne yapcak gıtcen mı doka insallah bısey yokturda tebbırı bırakmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?