Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yok tabı canım bıde tutmuyokı soylenenler yok kımı solda erkek dıyo kımı sagda ne alakası var saglıklı olsunda canım kaç kılo aldın hamılelık boyunca

canım iste ıkı hafta once 35 haftalıktı sordum donmuşmu dıye donmuş dedı ama bılmıyorum daha oncede donmuş olabılır ay sorma hele bıde hıçkırması yok mu

canım kadir allahın isimlerinden o nedenle Esmaül hüsna daki isimlerin önüne abdül kelimesi gelmesi gerekiyor...bu bilgi de benden olsun :)

kızlar biraz önce göğsümün sol tarafına batar girdi ve on dakika geçmedi sık sık giriyor batar bir sağ bir sola sizdede olan varmı neden oluyor böyle anlamadım

selam
dün ıstanbul'daydım,arkadaşımın nikah töreninde,çok güzel bir gelin olmuştu,harikaydı....Kız Kulesine karşı çay içtim arkadaşlar,çok iyi geldi,özlemişim ıstabul'u,eşimle ıstanbul için bir gezi programı hazırlamaya karar verdik,ıstanbul bir haftada ancak gezilir gerçi ama olsun..........cıvıl cıvıl hayat dolu bir şehir,bir o kadarda kaos........beynim çok rahatladı dün,4 aydır ilk kez bu kadar rahat olduğumu hissetim,geçmişi tamamen geride bırakabildiğimi görmek çok güzel.........ohhhhhhhhhhh

merhaaba kızlar sabah kaldım belım kopuyo agrıdan ozellıkle sol tarafı yuruyemedım bıle vurdum kafayı yattım bende sımdı yok okadar eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

merhaaba kızlar sabah kaldım belım kopuyo agrıdan ozellıkle sol tarafı yuruyemedım bıle vurdum kafayı yattım bende sımdı yok okadar eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

damlacım günaydın aynen bende sancıyla uyandım bugün.saatte bir geliyo ağrı.bu kez belimde ağrıyo.duş aldım rahatlarım diye.biraz faydası oldu gibi..beklicem mecbur.oğlan çok hareketli ama.ay korkuyom aslında.sancıdan değilde gelmesi erken olur diye.senin ağrılar nasıl.adet sancısı şeklinde geliyo benimki.bacaklarım bile ağrıdı bu kez.

zehrayade canım benım sancım ole yok ta belım cok agrırdı ıste topalladım resmen eee kortum tabı sızlama oluyo bende tabı bıde soguk almısım sorma benımde hareketlı ben dıyom kı hanı erken dogum olsa bu kadar cok hareket etmez dımı? iş falan yapmaya korkar ooldum bacaklarımda da agrırlıkvar sıs var bı gelse salı

ay bilmiyorum damla hadi seninn tarihin yakın benimki salı günü 36 haftalık olcak.erken daha bana.ay inşallah yalancı sancılardır.

damla canım doktora gittim şimdi geldik.nst ye girdim önce kasılma falan yok çıkmadı.idrar tahliline bakıldı oda temiz çıktı.sonra doktorum alttan muayene etti açılma yok dedi.ultrasonla bebeğe baktı gayet iyi gözüküyo annesi dedi.erken doğum yapan varmı diye sordu.kızkardeşim var dedim.sonuç olarak bekleyecez 3 gün yat dedi kalkma yürüme dedi.ilaçlara aynen devam et dedi.alttan muayene çok kötü bişeymiş ama canım çok yandı.böyle bendeki gelişmeler.15 ne tekrar gidecem işte ozaman tarih verecek sezeryan için.hadi grşz canım ben arada bakarım nete bye bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…