damla canım doktora gittim şimdi geldik.nst ye girdim önce kasılma falan yok çıkmadı.idrar tahliline bakıldı oda temiz çıktı.sonra doktorum alttan muayene etti açılma yok dedi.ultrasonla bebeğe baktı gayet iyi gözüküyo annesi dedi.erken doğum yapan varmı diye sordu.kızkardeşim var dedim.sonuç olarak bekleyecez 3 gün yat dedi kalkma yürüme dedi.ilaçlara aynen devam et dedi.alttan muayene çok kötü bişeymiş ama canım çok yandı.böyle bendeki gelişmeler.15 ne tekrar gidecem işte ozaman tarih verecek sezeryan için.hadi grşz canım ben arada bakarım nete bye bye
canım coook sevındım bısey cıkmadıgına aklım sendeydım ıı yapmışsın doktora gıderek kafanda kururacına endıse duycagına sen bol bol yat dınlen annesı bebış doğunca gorurum senı olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
zehracıgım hazıran anneler topıgıne baktım da 20 gunu olnların sancıları baslamış dogum beklıyolarmış bebişler durmuyo yerımde
ay evet onlar hep öyle biri vardı 37 haftalık doğum yaptı.bizden hummu vardı hatırlarmısın oda 36 haftalık doğum yaptı.beklicez bakalım bizde ön hazırlıklar dır mutlaka bunlarda.iki hafta önceden başlarmış sancılar bir yerde okudum.hayırlısı artık.ama doktora giderken hastane çantamızı falan hepsini aldık.eşimde doğumhanenin kapısında beklerken heyecanla beklemiş doğuma götürürler diye.ay inan zor yürüyom.karnım düşecek sanki aşağı.
35.haftada 2900 dü canım.seninki ne kadarkılosu nasıl soledı mı doktor ben bılıyorum benımkını ve cok merak edıyom
35.haftada 2900 dü canım.seninki ne kadar
ay bı bılsem kuçuk olcak gıbıme gelıyor yanlış hatırlamıyosaam 32 de 1-800 du aman saglıklı olsun da
35.haftada 2900 dü canım.seninki ne kadar
canım hayırlı olsun,,,ben izmirdeyim bornovadayım geldiğin zaman görüşürüz inşallah... bu arada senin bebiş kaç haftalık oldu herşey yolundadır umarım
selam
dün İstanbul'daydım,arkadaşımın nikah töreninde,çok güzel bir gelin olmuştu,harikaydı....Kız Kulesine karşı çay içtim arkadaşlar,çok iyi geldi,özlemişim İstabul'u,eşimle İstanbul için bir gezi programı hazırlamaya karar verdik,İstanbul bir haftada ancak gezilir gerçi ama olsun..........cıvıl cıvıl hayat dolu bir şehir,bir o kadarda kaos........beynim çok rahatladı dün,4 aydır ilk kez bu kadar rahat olduğumu hissetim,geçmişi tamamen geride bırakabildiğimi görmek çok güzel.........ohhhhhhhhhhh
damla canım doktora gittim şimdi geldik.nst ye girdim önce kasılma falan yok çıkmadı.idrar tahliline bakıldı oda temiz çıktı.sonra doktorum alttan muayene etti açılma yok dedi.ultrasonla bebeğe baktı gayet iyi gözüküyo annesi dedi.erken doğum yapan varmı diye sordu.kızkardeşim var dedim.sonuç olarak bekleyecez 3 gün yat dedi kalkma yürüme dedi.ilaçlara aynen devam et dedi.alttan muayene çok kötü bişeymiş ama canım çok yandı.böyle bendeki gelişmeler.15 ne tekrar gidecem işte ozaman tarih verecek sezeryan için.hadi grşz canım ben arada bakarım nete bye bye
ay evet onlar hep öyle biri vardı 37 haftalık doğum yaptı.bizden hummu vardı hatırlarmısın oda 36 haftalık doğum yaptı.beklicez bakalım bizde ön hazırlıklar dır mutlaka bunlarda.iki hafta önceden başlarmış sancılar bir yerde okudum.hayırlısı artık.ama doktora giderken hastane çantamızı falan hepsini aldık.eşimde doğumhanenin kapısında beklerken heyecanla beklemiş doğuma götürürler diye.ay inan zor yürüyom.karnım düşecek sanki aşağı.
günaydın kızlar.
herkez iyidir umarım.
klasik bir pazartesi sabahı.
ama bugün işe gelmek için can attım. öğlen 12.30 da randevum var kızımı göreceğim.
,tekmeleri de çoğaldı ya. ne güzel bir duyguya. konuşuyorum tepki veriyor.
Allah herkeze nasip etsin bu duyguyu yaşamayı. ve herkezinkinide tamamına erdirsin sağlıkla inşallah.
kUZULAR ÇOK MUTLUYUM ÇOKKKKKK
HEMEN SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
EŞİM MEMUR OLDU
İZMİR PTTYİ KAZANDI BİRAZ ÖNCE ÖĞRENDİK HEMEN SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM :)
ŞU ÖZEL SEKTÖRDEN KURTULDUK YUPPİİİİİİİİ
merhaba arkadaşlar
bahar teşekkür ederim canım,İstanbul büyülü bir şehir,insana çok iyi geliyor,tabii sürekli yaşamadığım sürece
Aysude merhaba canım,seni anlıyorum bende aynı durumdayım.......
Crawford iyi olmanıza sevindim.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?