Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım coook sevındım bısey cıkmadıgına aklım sendeydım ıı yapmışsın doktora gıderek kafanda kururacına endıse duycagına sen bol bol yat dınlen annesı bebış doğunca gorurum senı olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

evet canım neyseki çok şükür.sancım hala var ama.bir hafta önceden gitmiş oldum ii oldu.sabah kadar korkuyla beklerdim artık gitmesem.

zehracıgım hazıran anneler topıgıne baktım da 20 gunu olnların sancıları baslamış dogum beklıyolarmış bebişler durmuyo yerımde

ay evet onlar hep öyle biri vardı 37 haftalık doğum yaptı.bizden hummu vardı hatırlarmısın oda 36 haftalık doğum yaptı.beklicez bakalım bizde ön hazırlıklar dır mutlaka bunlarda.iki hafta önceden başlarmış sancılar bir yerde okudum.hayırlısı artık.ama doktora giderken hastane çantamızı falan hepsini aldık.eşimde doğumhanenin kapısında beklerken heyecanla beklemiş doğuma götürürler diye.ay inan zor yürüyom.karnım düşecek sanki aşağı.

evet hummulede baya konuştuk yenı gorendım cok sevındım canım sımdı sevıyo bebışını Rabbım bızede nasıp etsın ayyy esler ıçınde cok zor baba olcaklar kolay mı o heyecan neyse ben cıkıyorum sen de yat dınlen alırım guzel haberlerını İNSALLAH olumunekankayizsmile

canım hayırlı olsun,,,ben izmirdeyim bornovadayım geldiğin zaman görüşürüz inşallah... bu arada senin bebiş kaç haftalık oldu herşey yolundadır umarım

umutluyuz bornovanın neresindesin sen bende bornovadayım.

oohh çok sevindim iyi olmana dendencim. çok iyi yapmışsın gezmekle. keşke bende istanbulda olsaydım şimdi özledim valla.benimde mekenım kız kulasinin karşıdır. ne zaman kafam bozulsa oraya gider rahatlardım.

canım benim yaaa umarım iyisindir biraz daha. ama annesi artık yavaş yavaş başlaması normal sancılarının. hem çok da korkma. 36 haftada bebek tüm gelişimini tamamlayor. akciğer gelişimide bitmiş oluyor. ondan sonrasında sırf kilo artışı oluyor. yani doğsada erken olmaz canım. ama inşallah biraz daha sabreder minik mertimiz.

herkese günaydın.

GÜNAYDIN CNMMM İNŞ GÜZEL KIZIN ORDAN ANNECİNE BİR GÜLÜCÜK ATAR ONUN TEKEMELERİ SANA İÇİNDE BİR CANLININ OLDUĞUNU HATIRLATMASI ANNECİĞİM BENDE BURDAYIM DEMESİ VE HERŞEYDEN ÖNCEE SANA VE SEVDİĞİM ADAMA AİT OLMASI NE KADAR GÜZEL BİR DUYGU OLSA GEREK SİZ BİZLERİN UMUT IŞIĞISINIZ HER GELİŞMELERİNİZİ TEK TEK TAKİP EDEREK SİZİNLE ÜZÜLÜP SİZİNLE GÜLEREK KENDİMİZİ TESELLİ EDİYORUZ İNŞ BEBEKLERİNİZ SAĞLIKLIDIR GÜZEL ANNİŞ ADAYLARI:CüvCüv:

günaydın güzeller naberr.... ya kusura bakmayın pek konuşmak gelmiyo içimden bu aralar havalar beni kastııı iyice... eee neler yapıyosunuz nasılnız bakemm....

senin adına çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun

tüm arkadaşlara selam bu arada
bizde hafta sonu yayaladaydık Adana da sıcaklar başladı dışarı çıkılmıyor artık
bizde hafta sonu yayla evine gidiyoruz ne güzel..
Hakan ım uyuyor uyanında doktora gidicez sünnet olayı için
doktorumuz bakalım onay verecekmi..

fırsat bulmuşken bir selam vereyim dedim..
öptüm hepinizi

merhaba arkadaşlar
bahar teşekkür ederim canım,ıstanbul büyülü bir şehir,insana çok iyi geliyor,tabii sürekli yaşamadığım sürece
Aysude merhaba canım,seni anlıyorum bende aynı durumdayım.......
Crawford iyi olmanıza sevindim.......

aayyyy şu havalar bi düzelsin artık...

slm kızlar aklıma bişi takıldı bizim hareket etmemiz mi lazım ben çok hareket etmiyorum, yani düşmesin diye yat deyip duruyorlar, çokta hareketsiz değilim ama evi işi felan yapmıyorum. birde benim göğüsler küçüldü ya geçen hafta dolgunluk hissediyordum bişi mi oldu acaba çok korkuyorum of ya ne stresli bir hamilelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…