Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ne güzel keşeke bende duyabilsem tekmeleri henüz hissetmiyorum ben fisfisfis
merakla bekliyorum tabi ki bu arada gelince yaz canım merak ederiz

kızlar bu arada güzin75 ten haberi olan varmı 29 mayısta dr a gidicem dedi birdaha görünmedi çok merak ediyorum onu yoksa bebeğine bişimi oldu amniyosentez yaptırıcaktı teli olsa arardım ama yok bende teli olan varmı sizde güzinin

cadı özledim kısss seni... valla ha bugün arıyım ha yarın derken arayamadım da seni... umarım sınavların iyi geçmiştir..... iyi olmanıza da çoookkk sevindim tatlımm...

hayırlısı olsun canım bütünlemeye kalan ders kolay veriliyor aslında ... tabiki kızımız gelceği zamanı iyi ayarlarsa....

arkadaşım seninle haftalarımız yakın.sende ki şikayetler bende de var.bende zaten bulantı olmuyordu.10 gündür göğüslrimde indi.rahmin büyüdüğünü falanda hissetmiyorum.2 gün sonra dr gidecem ama çok korkuyorum.inanırmısın umudumu bile yitirdim.çok canım sıkkın çoooookkkk.
allah aşkına dua edin.
:Saruboceq:

çok haklısın canım.ama bir haftadır dr gitmek istiyorum ama yatılı misafrim vardı içim içimi yedi ama gidemedim.bu durumda sinirlerimi bozdu.şimdi de normal randevuma zaten 2 gün kaldı.gidecek gücü bile kendimde bulamıyorum.korku çok kötü birşeymiş.

yeni okudum.gözün aydın arkadaşım.ne güzel yazmışsın.maşallah bebişine..inşallah bende iyi haberler yazabilirim.

ben geldim ben geldim............... sempatiksalakcinni
kıssssslaaarrrrrrr daha resmilemedi ama ctesi akşam yaptığım test sonucuna göre HAMıLEYıMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ayyyyyyy SABAHTAN BERı BU ANI BEKLıYORUMMM..... ALLLAAAHHHHHH HAYDıN HALAYAAA..... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Son düzenleme:
ben geldim ben geldim............... sempatiksalakcinni
kıssssslaaarrrrrrr daha resmilemedi ama ctesi akşam yaptığım test sonucuna göre HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
haydi halaya
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…