günaydın kızlar.
herkez iyidir umarım.
klasik bir pazartesi sabahı.
ama bugün işe gelmek için can attım. öğlen 12.30 da randevum var kızımı göreceğim.
,tekmeleri de çoğaldı ya. ne güzel bir duyguya. konuşuyorum tepki veriyor.
Allah herkeze nasip etsin bu duyguyu yaşamayı. ve herkezinkinide tamamına erdirsin sağlıkla inşallah.
Sağolasın canım. teşekkür ederim.
Bende bikaç gündür girmiyordum. Malum açıköğretim sınavları vardı. Evde de tamir vardı. Bebiş doğmadan duşakabin yaptıralım dedik. Bir hafta sürdü tuvaletiydi banyosuysu fayansları, lavabosu hepsi değişti. Herşey kızım için.
Allah isteyen herkeze en kısa zamanda bebiş versin. Dualarımda hep varsınız. Unuttum sanmayın girmediğim zamanlarda.lmaz:
hayırlısı olsun canım bütünlemeye kalan ders kolay veriliyor aslında ... tabiki kızımız gelceği zamanı iyi ayarlarsa....Bende seni özledim canım.
Sınavlarım iyi geçti. Bir üst sınıfa geçtim ama sanırım bir zayıfla. 37 haftalık hamileyken bütünlemeler olucak. O zamana çalışmış olursam girerim. Doğurmazsam kaydirigubbakcemile3
arkadaşım seninle haftalarımız yakın.sende ki şikayetler bende de var.bende zaten bulantı olmuyordu.10 gündür göğüslrimde indi.rahmin büyüdüğünü falanda hissetmiyorum.2 gün sonra dr gidecem ama çok korkuyorum.inanırmısın umudumu bile yitirdim.çok canım sıkkın çoooookkkk.slm kızlar aklıma bişi takıldı bizim hareket etmemiz mi lazım ben çok hareket etmiyorum, yani düşmesin diye yat deyip duruyorlar, çokta hareketsiz değilim ama evi işi felan yapmıyorum. birde benim göğüsler küçüldü ya geçen hafta dolgunluk hissediyordum bişi mi oldu acaba çok korkuyorum of ya ne stresli bir hamilelik.
Öncelikle madem aklında böyle olumsuz düşünceler var canım biran önce doktora git rahatla.Hem kendini, hem bebeği belkide boşyere yıpratıyorsun. Senin olumsuz ruh halin bebeğe yansır unutma. En kısa zamanda ertelemeden git canım doktora.
Canım gittim geldim doktora. Görsen yaramazı yüzünü sakladı bayağı bir göstermedi.Göğsümün altında ağrı oluyordu batma şeklinde meğerse benim kız termiş kafası göğsümün altındaymış. Daha sonra dönebilir dedi doktorum dönmesede sorun yok dedi. Çünkü sezreyan olucağından dedi. Sonra gösterdi yüzünü kızım elini emiyordu. 360 gramdı 1 ay önce şimdi 672 gram olmuş. bende heralde zayıf bir bebek olucak dedim belli olmaz dedi.
Bu arada ben 2 haftadır kaşınıyordum ayaklarım, kollarım heryerim yani. Kaşımaktan yara olmuştu. Doktoruma gösterdim. Oda Safra kesesi yağlanmıştır yada karaciğermi ne büyümüştür dedi. Yarın gidecem kan verecem sonuçlarda varsa çıkarmış. Çıkarsa ilaç yazacak. İşte yarında gebelik şekeri ölçtürmek için gidicektim. Gitmişken onlarada baktırıcam.
Sana katılıyorum canım. o tekmeleri hissetikçe sağlıklı olduğunu anlıyorum. Kızımla konuşuyorum tekmelerle cevap veriyor annesine. kaydirigubbakcemile2
Hem benim ,hem sevdiğim insanın bir parçası haklısın. İnşallah size umut ışığı olduğumuz gibi sizinde bugünleri bizimle paylaştığınız günleri görürüz hayırlısıyla.
ben geldim ben geldim............... sempatiksalakcinniGülüşüm gelmiş hoşgelmişşşşş.............
ayyyyyyy SABAHTAN BERı BU ANI BEKLıYORUMMM..... ALLLAAAHHHHHH HAYDıN HALAYAAA..... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:ben geldim ben geldim............... sempatiksalakcinni
kıssssslaaarrrrrrr daha resmilemedi ama ctesi akşam yaptığım test sonucuna göre HAMıLEYıMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ben geldim ben geldim............... sempatiksalakcinni
kıssssslaaarrrrrrr daha resmilemedi ama ctesi akşam yaptığım test sonucuna göre HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ben geldim ben geldim............... sempatiksalakcinni
kıssssslaaarrrrrrr daha resmilemedi ama ctesi akşam yaptığım test sonucuna göre HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?