Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben geldim ben geldim............... sempatiksalakcinni
kıssssslaaarrrrrrr daha resmilemedi ama ctesi akşam yaptığım test sonucuna göre HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

canım benimmmm Rabbim tamamına erdirsin inşallah.... bu defa herşey gönlünce olur inşallah.....alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ULA SABAHTAN BERİ BU ANI BEKLİYORUMMM..... ALLLAAAHHHHHH HAYDİN HALAYAAA..... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

sen otur sakın halay falan çekeyim deme kulaklarını çekerim haa....

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
haydi halaya
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
kuzularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne halayı oturdum direkt müşteri geldiii
akşam 7de sonuç alıcaz sonrada iğnelerimi yazıcak :lepi:

kıssssslaaarrrrrrr daha resmilemedi ama ctesi akşam yaptığım test sonucuna göre HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

canım çok sevindim ya inan Rabbim tamamına erdirsin canım kaydirigubbakcemile2:lepi::teytey: oh oh yandan yandan sositososito :dance:

Yazdım mı su gibi yazarım. (şımarttın beni emine )
İnşallah canım sende güzel haberler vericeksin. İyi düşün iyi olsun tamam mı?

inşallah canım.eşimde birşeyi yoktur.bebiş iyidir diyor .ikinci bebişimi bu haftada kaybetmiştim.beynime yer etti heralde.ama sizleri okuyunca moral buldum.hele ki gulusun hamile olması günlerdir ilk defa yüzümü güldürdü.herşey allahtan diyerek sakinliyorum.inşallah çarşamba akşamıda benim için halay çekeriz.

ben geldim ben geldim............... Sempatiksalakcinni
kıssssslaaarrrrrrr daha resmilemedi ama ctesi akşam yaptığım test sonucuna göre hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

çok sevindim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bende halaya katılayım...
Allah tamamını erdirsin canım benim...ya çok mutlu oldum

Süpper bir haber bu canım..
Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin.Çok sevindim. Darısı sıradaki hatunlara olsun. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
sağol bitanem sarısı tüm isteyenlere hayırlısıyla inşallah olumunekankayizsmile
cancan sen beni öldürürsün yaaaa Şeniz darısı hayırlısı ile sana
canım çok sevindim ya inan Rabbim tamamına erdirsin canım kaydirigubbakcemile2:lepi::teytey: oh oh yandan yandan sositososito :dance:
amin bitanem darısı hayırlısıyla sana tüm isteyenlere olumunekankayizsmile

amanınnnnnnn:lepi::lepi:
guluss gözün aydın canımmmmmdelikafaduldendelikafadulden
gelsin kuzucuklarrrr:teytey::teytey::teytey:

haklısın canım ne biliyim erkek bebek bekleyenler 18. haftada duyuyorlar kızlar daha geç aslında bende merakla bekliyorum inş o duyguyu bende yaşıcam
bebeğinin iyi olmasına çok sevindim inş hep böyle devam eder sağlıcakla alırsın kucağına :Saruboceq:
bayan evham valla bizim dra korkuyorum bişimi oldu bebişe diye deme adam herşeyden korkarsan yaşama diyor bana üle dedi -tatlicadiarzu-ama merak etme bişi yok evhamlısın sen herşey yolunda bak stres yaparsan kan daha çok pıhtılaşıyor bunuda düşün relaks ol allaha emanet canım bebişlerimiz ne yaparsan yap kısmetten öte yol gitmez allahım nasip ettiyse ne olursa olsun doğacaktır bebek tamamı sakin ol ve 2 gün daha bekle bence

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytşimdide halay zamanı gülüş hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin çok sevindim bu sefer herşey güzel olucakkkkkkkkdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

DEĞERLERıMıZ VE ÖNERıLEN TEDAVı ŞEKıLLERı

(hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)---------------------0.3fraxiparine

(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------???

(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k------------0.2 clexan

(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu-----------------???

(bkale) mthfr:heterozigot------------------------------------------------------------------0.2 cexane

(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A--------------------???

(reisdevrim37) paı:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek-------???

(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane

(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine

(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot-------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol

(roselenda) mthfr:heterozigot-------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)

(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------0.3 fraxiparine,folik orthomolfemin

(gelgit) mthfr:homozigot----------------------------------0.6 cexane (yağızımıza kavuştuk)

(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)

(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------0.4 cexane

(baharçelik) faktör XIII L34 heterozigot mthfr 677 heterozigot ----------0,45 innohep 100mg coraspin

(umut7) mthfr:heterozigot--------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane

(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------????

( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek-------coraspin100lük 1 folbiol 5 mg zinco c 1 0,6 lık iğne

(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot------kızımız olacak----------------------Coraspin+fo lbiol+0,3 fraxiparine

(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ---------------????

(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot………deniz kızımız doğdu………………………...elevit+0.2clexane

(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot-------------------------coraspın(şimdilik)

(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )

(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-ibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot---------------------------------???? 0,4 cleaxane

(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------????

(nazlım28) mthfr 1298 heterozigot - b.fibrinojen >588 heterozigot - protein c yüksek- anemi - B12 hiç yok……………...bebe aspirin -B12 - folic plus - demir - dhea (şimdilik)

(yaren76) heterezigot PAI 4G/4G-------------0,4 clexane, coraspın100 (tedavi başarılı)

(büşra44) mthfr 1298 AC homozigot.................... ....?????

(nisanurhak) mthfr c677 heterozigot ,protein c 195,6 antikardiyolipin ıgg pozitif 10............günde 3 tane folic pluc şimdilik gebe kalınca fraxiparine

(binbirgece)faktör5 leiden heterozigot protein C düşük....... ..........???

(ebrar_53)faktörV G 1691A(leiden)heterozigot mthfr677 heterozigot,mthfr A 1298 homozigot...............???

(smmm06 )protrombin heterozigot --------- 0.6 fraxparine coraspin 100 +folbilol +kalsiyum

(29selvihan)677t hetorozigot 1298 hetorozigot............fraxiparine 0.3mg+aspirin 80mg+becozyme vitamin+folbiol

(chilekhhh) mthfrC677T heterozigot ----------------fraxiparine 0,3 ml

(guzin75 )b-fibrinojen-455 g-a heterozigot, mthfr c677t heterozigot, mthfr a 1298 heterozigot --------------- 0,8 cexane+aspirin folbiol+becozym

(krizantem20) mthfrC677T heterozigot , faktör II G20210A heterozigot--------------şimdi coraspin+folıcplus hamile kalıncada HIBOR(0,2 ml)

(niluferşahh) 677t hetorozigot 1298 hetorozigot...........0,2 fraxparine

(ARUB) 677t hetorozigot 1298 hetorozigot.................0,4 cexane

(nazlı 03) .......???..............................0,45 innohep

(celen 35) mtfhr 677 heterozigot.............0,4 fraxiparin

(lal 82) mtfhr homozigot .............0,4 cexane yarım coraspin (bebişimize kavuştuk)

(sido)mtfhr 677 heterozigot ...............0,35 innohep

(FTGG7779)mtfhr 677 heterozigot........0,4 iğne

(lidya79)PAI, MTHFR 1298,677 heterozigot, FOLBIOL, Coraspin 100, elevit, clexane 0,4

(canderya200 ) Protein C EKSıKLıĞı..........CORASPıRıN100,CL EKSAN 0.4,FOLBıOL0.5 BEMıKSC,ELEVıT

(nergis60)PAI 4G /5G , MTFHRC677 HETEROZıGOT.....................şimdilik coraspin 100+folbiol+b12 , hamile kalınca 0,3 ml fraxiparine

(alarahan) ....haşimato troidi- MTHFR 677 heterozigot .......FOLıK+CORASPıN hamile kalınca iğne (dozu belli değil)

(kelebek01) Faktör V: heterozigot .............. ınnohep 0,35 iğne + Folbiol + Coraspin 100 mg + Bemiks B12

(aslihan1806) mthfr: homozigot.................. 100 mg corasprin,folbiol,elevit,fragmin 5000

(özpor) 677mthfr heterozigot...........0,2 clexene folbiol,bemiks coraspin hamile kalınca iğne

(zeynom_10)genetikler yapılmadı protein s eksikliği troid.................100mg aspirin,folic plus,hamile kalınca iğne

(tuğçe8) heterozigot gen mutasyonu,faktör 5 leiden,protein c ve s bozukluğu......................................asp irin+folbiol+frexiparine0,3+magnezyum+elevit+gyno ferro sanol (sonuçelif sena:)))

(tulun ) PT Homozigot, MTHFR Heterozigot....................................... . şimdilik folik asit ve coraspirin, hamile kaldıktan sonra iğneye başlanacak

(umutluyuz) protein s yüksek............................................ .......0,45 innohep+ coraspin+folbiol

( 1emine1) FAKTÖR XIII V34L HETEROZıGOT, B FıBRıNOJEN-455G-A HETEROZıGOT VE GPIIIaL33P HETEROZıGOT .................................................folbiol+coraspin 100+clexane 0,6

(gelevera ) protrombin heterezigot , faktör 13 heterezigot ,mthfr677 heterezigot...........................şimdilik folbiol + coraspirin 100 mg , hamile kaldıktan sonra bunlara ek olarak 06 cleaxane iğne

(loveliyim_ben ) mtfhr 677 homozigot......................................100 mg.coraspin + folbiol +hamile kalınca iğne ( dozu belli değil )

(gulus27) GPIIIa L33P heterozigot , MTHFR C677T homozigot , ATIII 62 ..................................100mgcoraspirin + folic + hamile kalınca iğne dozajı belli olacak

( ELıFıM65 ) Aktive protein C rezistansı 60.5 ( düşük) ........................ Folik asit + bebe aspirini 100 mg.

( SıMGE ) mthfr 677t heterezigot------------------------------------fraksiparin 0,3 ml +coraspin 100mg + elevit + folbiol + progestan

( nuray _ dyn ) MTHFR homozigot 677TT , Antitrombin III 536 .............................folik asit+coraspine , hamile kaldıktan sonra iğne ve progestan

( esraben ) mthfr 1298 homozigot ,fibrinojen ,pai.........................................0.3 fraxiparin +folbiol +elevit+coraspin 100 +B12(dodex)+ zinco (hamile kalınca kesilecek)

(angel34) 677 homozigot…………………………………………...elevit,bebe aspirini,balık yağı,zinco ve kan ilacı clexane 0.4

(gülay30) 677 heterozigot protein s eksikliği…………………………………………ilk 3 ay folbiol ve gebelikte clexane 0,8

(ufkummm) faktörün nedir???.....................................................folbıol+coraspirin+fraxiparin0,3

(aysude-mir) mthfr a 1298 c homozigot…paı 4g/4/g……………………………..folikasit,multivitamin,b12 ,çinko,bebe aspirini,gebelikte antitrombotik tedavi * iğne

(feryad)faktor 13heterezigot mthfr1298homozigot……………….coraspin, apikobal,folik asit,clexan 0,5 ( 2 günde bir doz) ,prednol

(muco59 factör v leiden heterozigot faktör xıı v 34l heterozigot pa-ı 1 4g 4g mthfr c677t heterozigot ace ı-d heterozigot .................................coraspin folbiol gebe kalınca iğne

(denden)Factor V G1691A (Leiden) ß Fibrinogen- 455 G>A MTHFR A 1298 C heterozigot…………………………..günde 1'er adet Coraspin 100 mg,Neuvitan 50 mg,Folbiol ve gebeliktede 0,4 Clexan ve Coraspin

kuzularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne halayı oturdum direkt müşteri geldiii
akşam 7de sonuç alıcaz sonrada iğnelerimi yazıcak :lepi:

canım benimmmm .... boşver oturma halay çek müşteriyle ilgilen ama bu anın tadını çıkar.... herşey gönlünce olsun canım benimm.... darısı başıma artık....

sonuyok canım ben 15.haftada ilk hissettim ama ozman böyle seyirme gibi oluyo..
sanki kuş çırpınıyor içinde..pır pır ..ama seninde çok az kalmışş..merak etme sonra yiyecen tekmeleri:)))lülülülülülülülülülülülü
gelsin tatlım gelsin sağol bitanem sende inşallah bi avazda alırsın bebişini kucağına
Allah'ım tüm isteyenlere haırlısıyla nasip etsin

aminnnn:Saruboceq:topiğimizin en yeni annesi delikafaduldendelikafadulden

canımsın yaaaa kaydirigubbakcemile inşallah bu sefer dediğin gibi güzel olacak ve yolunda gidecek buna felaket bi şekilde çok inanıyorum kaydirigubbakcemile5
canım benimmmm .... boşver oturma halay çek müşteriyle ilgilen ama bu anın tadını çıkar.... herşey gönlünce olsun canım benimm.... darısı başıma artık....
olumunekankayizsmile hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sağol tatlım yaaaaa
biliyor musun ctesi akşam testi yaptıktan sonra arkadaşlarla buluştuk şöyle bi yüzümüze bakınca hayırdır kavga mı ettiniz noldu ne bu hal dediler gariptir hala inanamıyorum 1 saat sonra kan tahlili sonucu çıkacak eyvahedigeldismile hayırlısıyla feryad, senden ve denden den bekliyoruz ben sıramı savdım
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Gülümmmmmm haberi Aysudeden aldım,misafirim vardı telefonu açamadım o da mesaj attı bana sağolsun,Allahım sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebek nasip etsin canım,çooook sevindim çok

Gülümmmmmm haberi Aysudeden aldım,misafirim vardı telefonu açamadım o da mesaj attı bana sağolsun,Allahım sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebek nasip etsin canım,çooook sevindim çok
Canımmmmmm güzel arkadaşım umarım bu güzel dileklerin kabul olur ve en kısa zamanda hayırlısıyla bende senin için dilerim olumunekankayizsmile

Canımmmmmm güzel arkadaşım umarım bu güzel dileklerin kabul olur ve en kısa zamanda hayırlısıyla bende senin için dilerim olumunekankayizsmile

amin amin amin..........herşey çoooook güzel olacak..... Gül benimde kaç gündür içim kıpır kıpır.........burada artık fazla bulunmuyorum........topic biraz amacının dışına çıktı diye düşünüyorum,ay ay anneler topiğinde heyecanlar paylaşılsa daha doğru olur gibime geliyor.....
kendine çooook iyi bak canım,hayırlı haberlerini bekliyoruzzzzzzz

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt canım çok sevindim inan.sıkı sıkı tutunsun bebeğin sana. çok şükür :Saruboceq: boşver müşterileri çok yorma kendini bir ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çkemek istedim ay çok mutlu oldum :lepi:
haydi sıra diğer kızlarda hihoyyyt hihoyyyt

arkadaşlar Angel34 yatıyor bildiğiniz üzere,erken doğum riski var,dualarınızı eksik etmeyin.....durumu iyi çok şükür,keyfide yerinde........
Gülümmmmmm senin haberinide verdim canım,çok sevindi ve yazmamı rica etti,seni tebrik ediyor O da...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…