ben geldim ben geldim............... sempatiksalakcinni
kıssssslaaarrrrrrr daha resmilemedi ama ctesi akşam yaptığım test sonucuna göre HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ULA SABAHTAN BERİ BU ANI BEKLİYORUMMM..... ALLLAAAHHHHHH HAYDİN HALAYAAA..... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
sen otur sakın halay falan çekeyim deme kulaklarını çekerim haa....
kuzularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne halayı oturdum direkt müşteri geldiiioleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
haydi halaya
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
kıssssslaaarrrrrrr daha resmilemedi ama ctesi akşam yaptığım test sonucuna göre HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Yazdım mı su gibi yazarım. (şımarttın beni emine )
İnşallah canım sende güzel haberler vericeksin. İyi düşün iyi olsun tamam mı?
ben geldim ben geldim............... Sempatiksalakcinni
kıssssslaaarrrrrrr daha resmilemedi ama ctesi akşam yaptığım test sonucuna göre hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sağol bitanem sarısı tüm isteyenlere hayırlısıyla inşallah olumunekankayizsmileSüpper bir haber bu canım..
Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin.Çok sevindim. Darısı sıradaki hatunlara olsun. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
cancan sen beni öldürürsün yaaaa Şeniz darısı hayırlısı ile sanacanım benimmmm Rabbim tamamına erdirsin inşallah.... bu defa herşey gönlünce olur inşallah.....alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
amin bitanem darısı hayırlısıyla sana tüm isteyenlere olumunekankayizsmilecanım çok sevindim ya inan Rabbim tamamına erdirsin canım kaydirigubbakcemile2:lepi::teytey: oh oh yandan yandan sositososito :dance:
gelsin tatlım gelsin sağol bitanem sende inşallah bi avazda alırsın bebişini kucağınaamanınnnnnnn:lepi::lepi:
guluss gözün aydın canımmmmmdelikafaduldendelikafadulden
gelsin kuzucuklarrrr:teytey::teytey::teytey:
haklısın canım ne biliyim erkek bebek bekleyenler 18. haftada duyuyorlar kızlar daha geç aslında bende merakla bekliyorum inş o duyguyu bende yaşıcamcanım daha senin duyman için erken. bana doktorum 19. haftalarda başlar dedi. arada seyirme gibi oldu düzensiz olur demişti. Birkaç gündür düzenli olmaya başladı. Merak etme. Şuan tekmelese bile hissetmezsin. Daha bebeğin kemikleri yeni yeni geliştiğinden, senin hissedeceğin derecede güçlü tekmeleyemez. Bende merakla bekliyordum senin gibi. Bak daha 24. haftamdayım yeni yeni düzene girdi.
Darısı sana olsun annecik. kaydirigubbakcemile5
bayan evham valla bizim dra korkuyorum bişimi oldu bebişe diye deme adam herşeyden korkarsan yaşama diyor bana üle dedi -tatlicadiarzu-ama merak etme bişi yok evhamlısın sen herşey yolunda bak stres yaparsan kan daha çok pıhtılaşıyor bunuda düşün relaks ol allaha emanet canım bebişlerimiz ne yaparsan yap kısmetten öte yol gitmez allahım nasip ettiyse ne olursa olsun doğacaktır bebek tamamı sakin ol ve 2 gün daha bekle bencearkadaşım seninle haftalarımız yakın.sende ki şikayetler bende de var.bende zaten bulantı olmuyordu.10 gündür göğüslrimde indi.rahmin büyüdüğünü falanda hissetmiyorum.2 gün sonra dr gidecem ama çok korkuyorum.inanırmısın umudumu bile yitirdim.çok canım sıkkın çoooookkkk.
allah aşkına dua edin.:Saruboceq:
kuzularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne halayı oturdum direkt müşteri geldiii
akşam 7de sonuç alıcaz sonrada iğnelerimi yazıcak :lepi:
sonuyok canım ben 15.haftada ilk hissettim ama ozman böyle seyirme gibi oluyo..haklısın canım ne biliyim erkek bebek bekleyenler 18. haftada duyuyorlar kızlar daha geç aslında bende merakla bekliyorum inş o duyguyu bende yaşıcam
bebeğinin iyi olmasına çok sevindim inş hep böyle devam eder sağlıcakla alırsın kucağına :Saruboceq:
ledelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
gelsin tatlım gelsin sağol bitanem sende inşallah bi avazda alırsın bebişini kucağına
Allah'ım tüm isteyenlere haırlısıyla nasip etsin
canımsın yaaaa kaydirigubbakcemile inşallah bu sefer dediğin gibi güzel olacak ve yolunda gidecek buna felaket bi şekilde çok inanıyorum kaydirigubbakcemile5haklısın canım ne biliyim erkek bebek bekleyenler 18. haftada duyuyorlar kızlar daha geç aslında bende merakla bekliyorum inş o duyguyu bende yaşıcam
bebeğinin iyi olmasına çok sevindim inş hep böyle devam eder sağlıcakla alırsın kucağına :Saruboceq:
bayan evham valla bizim dra korkuyorum bişimi oldu bebişe diye deme adam herşeyden korkarsan yaşama diyor bana üle dedi -tatlicadiarzu-ama merak etme bişi yok evhamlısın sen herşey yolunda bak stres yaparsan kan daha çok pıhtılaşıyor bunuda düşün relaks ol allaha emanet canım bebişlerimiz ne yaparsan yap kısmetten öte yol gitmez allahım nasip ettiyse ne olursa olsun doğacaktır bebek tamamı sakin ol ve 2 gün daha bekle bence
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytşimdide halay zamanı gülüş hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin çok sevindim bu sefer herşey güzel olucakkkkkkkkdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
olumunekankayizsmile hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sağol tatlım yaaaaacanım benimmmm .... boşver oturma halay çek müşteriyle ilgilen ama bu anın tadını çıkar.... herşey gönlünce olsun canım benimm.... darısı başıma artık....
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktansonuyok canım ben 15.haftada ilk hissettim ama ozman böyle seyirme gibi oluyo..
sanki kuş çırpınıyor içinde..pır pır ..ama seninde çok az kalmışş..merak etme sonra yiyecen tekmeleri:)))lülülülülülülülülülülülü
aminnnn:Saruboceq:topiğimizin en yeni annesi delikafaduldendelikafadulden
Canımmmmmm güzel arkadaşım umarım bu güzel dileklerin kabul olur ve en kısa zamanda hayırlısıyla bende senin için dilerim olumunekankayizsmileGülümmmmmm haberi Aysudeden aldım,misafirim vardı telefonu açamadım o da mesaj attı bana sağolsun,Allahım sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebek nasip etsin canım,çooook sevindim çok
Canımmmmmm güzel arkadaşım umarım bu güzel dileklerin kabul olur ve en kısa zamanda hayırlısıyla bende senin için dilerim olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?