Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sağol canım inşallah bekler.dinleniyorum şimdi bol bol.eşimde izin aldı ben dinleneyim diye.herşeyi o yapıyor.

canım yüreği güzel arkadaşım benim Rabbim gönlünden geçeni hatta çok çok çok daha fazlasını versin :Saruboceq:

sana katılıyorum dendencimm... anne adaylarının heyecanlı anlarını ay ay gebelik bölümlerinde paylaşmaları sanki daha doğru olcak gibi geliyor banada....

hayırlı zamanda hayırlı gelsinler inşallah canım güzel dileklerin içinnn çooookkk sağolll tatlımm...

kızlar bende katılıyorum size ...

Gülüş tebrik ederim canım
ınan çok mutlu oldum duyunca
Allahım saplıkla kucağına almayıda nasip etsi inşallah

kızlar merhaba..yaklaşık 1 hafta önce bebeğimi kaybettim 9.haftada.kürtaj oldum.gebelikten önce yapılan testlerimde bende mthfr1298 mutasyonu homozigot olarak tespit edilmişti.doktorum gebelik olunca foliksit ve kan sulandırıcı vereceğini söylemişti.ama gebeliğimin başından beri lekelenmelerim ve ara kanamalarım hiç bitmediği için dr kan sulandırıcı veremedi bana.aspirin bile kullanamadım.sadece folikasit ve düşüğü önlemek için progesteron verildi.şimdi bebeğim genetikte inceleniyor.yaklaşık 2-3 hafta sonra belli olacak sonuç.ben kromozom anomalisinden değil,pıhtılaşmadan dolayı kaybettiğimi düşünüyorum bebğimi.çünkü kalp atışları,gelişimi vs.herşey normaldi.
aranızda benim gibi mthfr 1298 homozigot olan varmı?başka bişey çıkmadı bende.homosisteinim de normal çıkmıştı.
birde bana önerebileceğiniz iyi bir hematolog varmı?
benidelisteye eklerseniz ve aranıza alırsanız sevinirim.

canım merhaba nasılsın??
umarım yanlış anlaşılmaz ama herşeyin bir yeri var,heyecanla bebeklerini bekleyen arkadaşlar sağ salim kavuşsunlar yavrularına,ama bizleride düşünerek daha dikkatli davranırlarsa,burası amacından sapmaz ve herkes kendini çoook daha iyi hisseder........

gülüşşşşşşşşş
canım hayırlı olsun hamiş haberine çok sevindim rabim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah her şey gönlünce olsun

öncelikle merhaba.... gönlüm ve gönlümüz elbette burda olmanı istemezdi ama herkes kaderini yaşıyor ve sende aramızdasın... dermanlı dert vermiş Rabbim bize ve sabrediyoruz... Bende mthfr a 1298 c homozigot mutasyonluyum ve 3 kez bebeğimi kaybettim... en son kaybımın üzerindende yaklaşıkk 14 ay geçti yeni bi gebelik düşünüyorum... ama doktorum gebelik öncesi vitaminler konusunda beni yönlendirdiler....

sana da çok geçmiş olsun aysudecim.ben 1 tanesinde mahfoldum,3 kaybı düşünemiyorum bile..allah sabırlar versin,kucağını bebişlerle doldursun inşallah..
demek sen de benim gibisin.başka bir rahatsızlığın yok sanırım.homosistein düzeyin nasıldı?ona baktırdınmı hiç?hangi dr a gidiyorsun canım?

oncelikle çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın benımde 3 kaybım var şuan hamıleyim 4. bebeğim allh izin verirse kızımız olucak 7 ayımızı dolduruyorz biz şuan ben ilk defga bu gebeliiğimde iğne folbiol birde bende kansızlık vardı demır eksikliğinine bağlı gyno taydferron kullandım çok şüküer buraya kadar geldim ama benımde gebeliğimin başında lekelenmem olmuştu bn iğne ye hemen başladım diğerlerine 1 ay önce başlamıştım10 gun sonnra durdu lekelenmem çok şükür ama bencede iyii bir hematolağa git ben samsunda oturyorum ankarada hacettepenımn dr var prf ilhami özcebe muaynaneside var kesinlikle tavsiye ederim sana mukkemel bir hoca ankaraya giderim dıyosan değer tekrar geçmiş olsun

slm gülüşş allahım tamamına erdirsin çok sevindim allhım kucağına almayı nasip etsin hayrlısı ile kızımın pıhtıdaş arkadşları gittikçe artıyo oh oh ne güselllkendine dikkat et

haklısın canım sanırım bebek beklemenin heyecanı ile arkadaşlar bazı zor durumları unutmuş gibiler umut ediyorum ki daha dikkatli davranılacaktır sonuçta bu topiğin özelliği insanların burda birbirine destek olarak rahatlaması..

arkadaşlar neyden rahatsız olduğunuzu anlamadım ben açıkça söylerseniz daha iyi olur gebe olanların bebekleriyle ilgili konuşmalarınamı yoksa ben soruyorum tekmelerini ne zaman hissedicem diye belki banamı çok merak ettim şimdi lütfen açıkça ne rahatsız etti sizleri paylaşın ki anlaşılsın durum

bende merak ettim niye ki amacından şaşsın....

Öncelikle geçmiş olsun Allah sabırlar versin. Benim pıhtılaşma durumum farklı ama lekelenme konusunda benzer şeyler yaşadık. Şuan 3. ayı bitirdik şükür. Doktorum Prof. ALi ACAR kan rengine dönerse hemen acile gel demişti. Şunu sölemeye çalışıyorum bende de kahverengi lekelenme (Sebebi cinsel ilişkiye bağlıyorum) olmasına rağmen iğne olmam gerektiğini söyledi. 7. haftanın başlarında kalp atışlarını duyar duymaz başladık. Hamilelik başlamadan 2 ay önce de coraspirin 100 kullandım. Lekelenmeler için acı yeme, ilişki ve yere oturma yasağı koydu doktorum. Bir hafta sonra lekeler kayboldu şükür.

DEĞERLERİMİZ VE ÖNERİLEN TEDAVİ ŞEKİLLERİ

(hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)---------------------0.3fraxiparine

(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------???

(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k------------0.2 clexan

(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu-----------------???

(bkale) mthfr:heterozigot------------------------------------------------------------------0.2 cexane

(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A--------------------???

(reisdevrim37) paı:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek-------???

(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane

(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine

(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot-------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol

(roselenda) mthfr:heterozigot-------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)

(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------0.3 fraxiparine,folik orthomolfemin

(gelgit) mthfr:homozigot----------------------------------0.6 cexane (yağızımıza kavuştuk)

(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)

(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------0.4 cexane

(baharçelik) faktör XIII L34 heterozigot mthfr 677 heterozigot ----------0,45 innohep 100mg coraspin

(umut7) mthfr:heterozigot--------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane

(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------????

( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek-------coraspin100lük 1 folbiol 5 mg zinco c 1 0,6 lık iğne

(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot------kızımız olacak----------------------Coraspin+fo lbiol+0,3 fraxiparine

(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ---------------????

(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot………deniz kızımız doğdu………………………...elevit+0.2clexane

(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot-------------------------coraspın(şimdilik)

(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )

(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-ibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot---------------------------------???? 0,4 cleaxane

(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------????

(nazlım28) mthfr 1298 heterozigot - b.fibrinojen >588 heterozigot - protein c yüksek- anemi - B12 hiç yok……………...bebe aspirin -B12 - folic plus - demir - dhea (şimdilik)

(yaren76) heterezigot PAI 4G/4G-------------0,4 clexane, coraspın100 (tedavi başarılı)

(büşra44) mthfr 1298 AC homozigot.................... ....?????

(nisanurhak) mthfr c677 heterozigot ,protein c 195,6 antikardiyolipin ıgg pozitif 10............günde 3 tane folic pluc şimdilik gebe kalınca fraxiparine

(binbirgece)faktör5 leiden heterozigot protein C düşük....... ..........???

(ebrar_53)faktörV G 1691A(leiden)heterozigot mthfr677 heterozigot,mthfr A 1298 homozigot...............???

(smmm06 )protrombin heterozigot --------- 0.6 fraxparine coraspin 100 +folbilol +kalsiyum

(29selvihan)677t hetorozigot 1298 hetorozigot............fraxiparine 0.3mg+aspirin 80mg+becozyme vitamin+folbiol

(chilekhhh) mthfrC677T heterozigot ----------------fraxiparine 0,3 ml

(guzin75 )b-fibrinojen-455 g-a heterozigot, mthfr c677t heterozigot, mthfr a 1298 heterozigot --------------- 0,8 cexane+aspirin folbiol+becozym

(krizantem20) mthfrC677T heterozigot , faktör II G20210A heterozigot--------------şimdi coraspin+folıcplus hamile kalıncada HIBOR(0,2 ml)

(niluferşahh) 677t hetorozigot 1298 hetorozigot...........0,2 fraxparine

(ARUB) 677t hetorozigot 1298 hetorozigot.................0,4 cexane

(nazlı 03) .......???..............................0,45 innohep

(celen 35) mtfhr 677 heterozigot.............0,4 fraxiparin

(lal 82) mtfhr homozigot .............0,4 cexane yarım coraspin (bebişimize kavuştuk)

(sido)mtfhr 677 heterozigot ...............0,35 innohep

(FTGG7779)mtfhr 677 heterozigot........0,4 iğne

(lidya79)PAI, MTHFR 1298,677 heterozigot, FOLBIOL, Coraspin 100, elevit, clexane 0,4

(canderya200 ) Protein C EKSİKLİĞİ..........CORASPİRİN100,CL EKSAN 0.4,FOLBİOL0.5 BEMİKSC,ELEVİT

(nergis60)PAI 4G /5G , MTFHRC677 HETEROZİGOT.....................şimdilik coraspin 100+folbiol+b12 , hamile kalınca 0,3 ml fraxiparine

(alarahan) ....haşimato troidi- MTHFR 677 heterozigot .......FOLİK+CORASPİN hamile kalınca iğne (dozu belli değil)

(kelebek01) Faktör V: heterozigot .............. İnnohep 0,35 iğne + Folbiol + Coraspin 100 mg + Bemiks B12

(aslihan1806) mthfr: homozigot.................. 100 mg corasprin,folbiol,elevit,fragmin 5000

(özpor) 677mthfr heterozigot...........0,2 clexene folbiol,bemiks coraspin hamile kalınca iğne

(zeynom_10)genetikler yapılmadı protein s eksikliği troid.................100mg aspirin,folic plus,hamile kalınca iğne

(tuğçe8) heterozigot gen mutasyonu,faktör 5 leiden,protein c ve s bozukluğu......................................asp irin+folbiol+frexiparine0,3+magnezyum+elevit+gyno ferro sanol (sonuçelif sena:)))

(tulun ) PT Homozigot, MTHFR Heterozigot....................................... . şimdilik folik asit ve coraspirin, hamile kaldıktan sonra iğneye başlanacak

(umutluyuz) protein s yüksek............................................ .......0,45 innohep+ coraspin+folbiol

( 1emine1) FAKTÖR XIII V34L HETEROZİGOT, B FİBRİNOJEN-455G-A HETEROZİGOT VE GPIIIaL33P HETEROZİGOT .................................................folbiol+coraspin 100+clexane 0,6

(gelevera ) protrombin heterezigot , faktör 13 heterezigot ,mthfr677 heterezigot...........................şimdilik folbiol + coraspirin 100 mg , hamile kaldıktan sonra bunlara ek olarak 06 cleaxane iğne

(loveliyim_ben ) mtfhr 677 homozigot......................................100 mg.coraspin + folbiol +hamile kalınca iğne ( dozu belli değil )

(gulus27) GPIIIa L33P heterozigot , MTHFR C677T homozigot , ATIII 62 ..................................100mgcoraspirin + folic + hamile kalınca iğne dozajı belli olacak

( ELİFİM65 ) Aktive protein C rezistansı 60.5 ( düşük) ........................ Folik asit + bebe aspirini 100 mg.

( SİMGE ) mthfr 677t heterezigot------------------------------------fraksiparin 0,3 ml +coraspin 100mg + elevit + folbiol + progestan

( nuray _ dyn ) MTHFR homozigot 677TT , Antitrombin III 536 .............................folik asit+coraspine , hamile kaldıktan sonra iğne ve progestan

( esraben ) mthfr 1298 homozigot ,fibrinojen ,pai.........................................0.3 fraxiparin +folbiol +elevit+coraspin 100 +B12(dodex)+ zinco (hamile kalınca kesilecek)

(angel34) 677 homozigot…………………………………………...elevit,bebe aspirini,balık yağı,zinco ve kan ilacı clexane 0.4

(gülay30) 677 heterozigot protein s eksikliği…………………………………………ilk 3 ay folbiol ve gebelikte clexane 0,8

(ufkummm) faktörün nedir???.....................................................folbıol+coraspirin+fraxiparin0,3

(aysude-mir) mthfr a 1298 c homozigot…paı 4g/4/g……………………………..folikasit,multivitamin,b12 ,çinko,bebe aspirini,gebelikte antitrombotik tedavi * iğne

(feryad)faktor 13heterezigot mthfr1298homozigot……………….coraspin, apikobal,folik asit,clexan 0,5 ( 2 günde bir doz) ,prednol

(muco59 factör v leiden heterozigot faktör xıı v 34l heterozigot pa-ı 1 4g 4g mthfr c677t heterozigot ace ı-d heterozigot .................................coraspin folbiol gebe kalınca iğne

(denden)Factor V G1691A (Leiden) ß Fibrinogen- 455 G>A MTHFR A 1298 C heterozigot…………………………..günde 1'er adet Coraspin 100 mg,Neuvitan 50 mg,Folbiol ve gebeliktede 0,4 Clexan ve Coraspin

(asigul) faktör V MTHFR geninin C677T heterozigot...............................................Gebelik öncesi coraspirin+Folic Gebelik sonrası 0,2 clexan +Folic+Elevit+Ferrum Fort+Coraspirin100..........(12 haftalık gebe)

Daha önce bende bunu yapmaya çalışmıştım başaramadım çok güzel olmuş böylece kıyas şanımız oluyor. Elinize sağlık. Burada olmayan arkadaşlar da kendilerini ilave ederse arşiv büyümüş olur inş.

Gulus canım benim nasıl sevindim bilemezsin tatlım...Denizi bu saat oldu yeni uyuttum bir bakayım dedim ve senin güzel haberini gördüm..
Öyle mutlu oldum ki canım benim allahım inşallah sağlıklı bir gebeklik, kolay bir doğum ve sevdiğinle büyüteceğin sağlıklı bir bebiş nasip etsin sana..Öpüyorum çok çok seni de minişi de:1hug:

çok sağolasın.sanada geçmiş olsun.inşallah bu kez allahın da izniyle bebişini sağlıkla kucağına alırsın.gebeliğin başındaki lekelenmelere rağmen başlamışmıydın iğnelere?
tavsiyen için sağol.şu anda istanbulda bakınıyorum iyi bir hematolog,bulamazsam ankarayı düşünebilirim.bebeğim için herşeyi yapmaya hazırım
.

inşallah sonuna kadar da güzel gidersin asicim.sende de lekelenme olmasına rağmen iğne yaptırdın yani öylemi?ya benim dr niye vermediki ?lekelenme varken kan sulandırıcı verirsem hepten kaybederiz bebeği demişti bana.bir de bana başından beri ilişki yasaktı zaten.yani lekelerin sebebi ilişki değildi.zaten raporluydum.hep evdeydim yani.alerji yaptığı için acı zatne yemiyorum.ooff ya canım senin bu dr istanbuldamı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…