umutluyuz bornovanın neresindesin sen bende bornovadayım.
oohh çok sevindim iyi olmana dendencim. çok iyi yapmışsın gezmekle. keşke bende istanbulda olsaydım şimdi özledim valla.benimde mekenım kız kulasinin karşıdır. ne zaman kafam bozulsa oraya gider rahatlardım.
canım benim yaaa umarım iyisindir biraz daha. ama annesi artık yavaş yavaş başlaması normal sancılarının. hem çok da korkma. 36 haftada bebek tüm gelişimini tamamlayor. akciğer gelişimide bitmiş oluyor. ondan sonrasında sırf kilo artışı oluyor. yani doğsada erken olmaz canım. ama inşallah biraz daha sabreder minik mertimiz.
herkese günaydın.
canımsın yaaaa kaydirigubbakcemile inşallah bu sefer dediğin gibi güzel olacak ve yolunda gidecek buna felaket bi şekilde çok inanıyorum kaydirigubbakcemile5
olumunekankayizsmile hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sağol tatlım yaaaaa
biliyor musun ctesi akşam testi yaptıktan sonra arkadaşlarla buluştuk şöyle bi yüzümüze bakınca hayırdır kavga mı ettiniz noldu ne bu hal dediler gariptir hala inanamıyorum 1 saat sonra kan tahlili sonucu çıkacak eyvahedigeldismile hayırlısıyla feryad, senden ve denden den bekliyoruz ben sıramı savdım
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sana katılıyorum dendencimm... anne adaylarının heyecanlı anlarını ay ay gebelik bölümlerinde paylaşmaları sanki daha doğru olcak gibi geliyor banada....amin amin amin..........herşey çoooook güzel olacak..... Gül benimde kaç gündür içim kıpır kıpır.........burada artık fazla bulunmuyorum........topic biraz amacının dışına çıktı diye düşünüyorum,ay ay anneler topiğinde heyecanlar paylaşılsa daha doğru olur gibime geliyor.....
kendine çooook iyi bak canım,hayırlı haberlerini bekliyoruzzzzzzz
hayırlı zamanda hayırlı gelsinler inşallah canım güzel dileklerin içinnn çooookkk sağolll tatlımm...olumunekankayizsmile hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sağol tatlım yaaaaa
biliyor musun ctesi akşam testi yaptıktan sonra arkadaşlarla buluştuk şöyle bi yüzümüze bakınca hayırdır kavga mı ettiniz noldu ne bu hal dediler gariptir hala inanamıyorum 1 saat sonra kan tahlili sonucu çıkacak eyvahedigeldismile hayırlısıyla feryad, senden ve denden den bekliyoruz ben sıramı savdım
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sana katılıyorum dendencimm... anne adaylarının heyecanlı anlarını ay ay gebelik bölümlerinde paylaşmaları sanki daha doğru olcak gibi geliyor banada....
hayırlı zamanda hayırlı gelsinler inşallah canım güzel dileklerin içinnn çooookkk sağolll tatlımm...
kızlar bende katılıyorum size ...
kızlar merhaba..yaklaşık 1 hafta önce bebeğimi kaybettim 9.haftada.kürtaj oldum.gebelikten önce yapılan testlerimde bende mthfr1298 mutasyonu homozigot olarak tespit edilmişti.doktorum gebelik olunca foliksit ve kan sulandırıcı vereceğini söylemişti.ama gebeliğimin başından beri lekelenmelerim ve ara kanamalarım hiç bitmediği için dr kan sulandırıcı veremedi bana.aspirin bile kullanamadım.sadece folikasit ve düşüğü önlemek için progesteron verildi.şimdi bebeğim genetikte inceleniyor.yaklaşık 2-3 hafta sonra belli olacak sonuç.ben kromozom anomalisinden değil,pıhtılaşmadan dolayı kaybettiğimi düşünüyorum bebğimi.çünkü kalp atışları,gelişimi vs.herşey normaldi.
aranızda benim gibi mthfr 1298 homozigot olan varmı?başka bişey çıkmadı bende.homosisteinim de normal çıkmıştı.
birde bana önerebileceğiniz iyi bir hematolog varmı?
benidelisteye eklerseniz ve aranıza alırsanız sevinirim.
öncelikle merhaba.... gönlüm ve gönlümüz elbette burda olmanı istemezdi ama herkes kaderini yaşıyor ve sende aramızdasın... dermanlı dert vermiş Rabbim bize ve sabrediyoruz... Bende mthfr a 1298 c homozigot mutasyonluyum ve 3 kez bebeğimi kaybettim... en son kaybımın üzerindende yaklaşıkk 14 ay geçti yeni bi gebelik düşünüyorum... ama doktorum gebelik öncesi vitaminler konusunda beni yönlendirdiler....
kızlar merhaba..yaklaşık 1 hafta önce bebeğimi kaybettim 9.haftada.kürtaj oldum.gebelikten önce yapılan testlerimde bende mthfr1298 mutasyonu homozigot olarak tespit edilmişti.doktorum gebelik olunca foliksit ve kan sulandırıcı vereceğini söylemişti.ama gebeliğimin başından beri lekelenmelerim ve ara kanamalarım hiç bitmediği için dr kan sulandırıcı veremedi bana.aspirin bile kullanamadım.sadece folikasit ve düşüğü önlemek için progesteron verildi.şimdi bebeğim genetikte inceleniyor.yaklaşık 2-3 hafta sonra belli olacak sonuç.ben kromozom anomalisinden değil,pıhtılaşmadan dolayı kaybettiğimi düşünüyorum bebğimi.çünkü kalp atışları,gelişimi vs.herşey normaldi.
aranızda benim gibi mthfr 1298 homozigot olan varmı?başka bişey çıkmadı bende.homosisteinim de normal çıkmıştı.
canım merhaba nasılsın??
umarım yanlış anlaşılmaz ama herşeyin bir yeri var,heyecanla bebeklerini bekleyen arkadaşlar sağ salim kavuşsunlar yavrularına,ama bizleride düşünerek daha dikkatli davranırlarsa,burası amacından sapmaz ve herkes kendini çoook daha iyi hisseder........
sana katılıyorum dendencimm... anne adaylarının heyecanlı anlarını ay ay gebelik bölümlerinde paylaşmaları sanki daha doğru olcak gibi geliyor banada....
hayırlı zamanda hayırlı gelsinler inşallah canım güzel dileklerin içinnn çooookkk sağolll tatlımm...
amin amin amin..........herşey çoooook güzel olacak..... Gül benimde kaç gündür içim kıpır kıpır.........burada artık fazla bulunmuyorum........topic biraz amacının dışına çıktı diye düşünüyorum,ay ay anneler topiğinde heyecanlar paylaşılsa daha doğru olur gibime geliyor.....
kendine çooook iyi bak canım,hayırlı haberlerini bekliyoruzzzzzzz
kızlar bende katılıyorum size ...
canım merhaba nasılsın??
umarım yanlış anlaşılmaz ama herşeyin bir yeri var,heyecanla bebeklerini bekleyen arkadaşlar sağ salim kavuşsunlar yavrularına,ama bizleride düşünerek daha dikkatli davranırlarsa,burası amacından sapmaz ve herkes kendini çoook daha iyi hisseder........
haklısın canım sanırım bebek beklemenin heyecanı ile arkadaşlar bazı zor durumları unutmuş gibiler umut ediyorum ki daha dikkatli davranılacaktır sonuçta bu topiğin özelliği insanların burda birbirine destek olarak rahatlaması..
arkadaşlar neyden rahatsız olduğunuzu anlamadım ben açıkça söylerseniz daha iyi olur gebe olanların bebekleriyle ilgili konuşmalarınamı yoksa ben soruyorum tekmelerini ne zaman hissedicem diye belki banamı çok merak ettim şimdi lütfen açıkça ne rahatsız etti sizleri paylaşın ki anlaşılsın durum
oncelikle çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın benımde 3 kaybım var şuan hamıleyim 4. bebeğim allh izin verirse kızımız olucak 7 ayımızı dolduruyorz biz şuan ben ilk defga bu gebeliiğimde iğne folbiol birde bende kansızlık vardı demır eksikliğinine bağlı gyno taydferron kullandım çok şüküer buraya kadar geldim ama benımde gebeliğimin başında lekelenmem olmuştu bn iğne ye hemen başladım diğerlerine 1 ay önce başlamıştım10 gun sonnra durdu lekelenmem çok şükür ama bencede iyii bir hematolağa git ben samsunda oturyorum ankarada hacettepenımn dr var prf ilhami özcebe muaynaneside var kesinlikle tavsiye ederim sana mukkemel bir hoca ankaraya giderim dıyosan değer tekrar geçmiş olsun
inşallah sonuna kadar da güzel gidersin asicim.sende de lekelenme olmasına rağmen iğne yaptırdın yani öylemi?ya benim dr niye vermediki ?lekelenme varken kan sulandırıcı verirsem hepten kaybederiz bebeği demişti bana.bir de bana başından beri ilişki yasaktı zaten.yani lekelerin sebebi ilişki değildi.zaten raporluydum.hep evdeydim yani.alerji yaptığı için acı zatne yemiyorum.ooff ya canım senin bu dr istanbuldamı?Öncelikle geçmiş olsun Allah sabırlar versin. Benim pıhtılaşma durumum farklı ama lekelenme konusunda benzer şeyler yaşadık. Şuan 3. ayı bitirdik şükür. Doktorum Prof. ALi ACAR kan rengine dönerse hemen acile gel demişti. Şunu sölemeye çalışıyorum bende de kahverengi lekelenme (Sebebi cinsel ilişkiye bağlıyorum) olmasına rağmen iğne olmam gerektiğini söyledi. 7. haftanın başlarında kalp atışlarını duyar duymaz başladık. Hamilelik başlamadan 2 ay önce de coraspirin 100 kullandım. Lekelenmeler için acı yeme, ilişki ve yere oturma yasağı koydu doktorum. Bir hafta sonra lekeler kayboldu şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?