Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yok canım benim ki Konya da canını sıkma vardır bunda da bir hayır Rabbim sağlıklı sıhhatli evlat versin inş. benimki çok az bir lekelenme idi senin mutasyon ile benimki farklı.Doktorun bir bildiği vardır.

Allahım inşallah birşey yoktur doktordan sağlık haberleri ile gelirsin, benim doktora daha var 18inde gideceğim ama başka bir doktora gitsem mi diyorum. doktordan gelince bana da haber ver inş güzel haberini..

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
haydi halaya
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

gülüş Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun canım insan kendi gibi seviniyor yaaa.

herkes kaderini ve taşıyabileceğini yaşıyor canım... Acılarımı asla unutmadım ama acılarımla yaşamayı öğrendim.... Geçenlerde bir hematologa gittim gerekli tetkikleri tekrar yaptırdım..... Homosistein seviyesi pıhtılaşma parametreleri normal ama genetik trombofili tetkiklerine bakarak doktorum bana gebelikte 0,6 lık iğne kullanmam gerektiğini söyledi. şimdi yeni bir gebelik için kafamı bedenimi hazırlamak için uğraşıyorum. Ben hastanede çalışıyorum genetik dokturuyla uzunca sohbet ettik ve mthfr için kesinlikle ama kesinlikle gebelik öncesi 3 ay mutlaka ama mutlaka vitamin kullanmanın gerekliliği üstünde durdu... Bu vitaminler şunlar
b vitamini (ben dodex kullanıyorum enjeksiyon olarak yaptırmak bana kolay geldi)
folik asit
multivitamin (elevit pronatal tavsiye ederim mideyi rahatsız etmiyor)
çinko
bunların kesinlikle çok önemli olduğunu söyledi ve gebelikte kan sulandırıcı iğne .... Tedavi yönergem bu şekilde umarım sana faydalı olabilmişimdir...

inşallah bitanem hayırlısı ile haklısın tatlım sonuçta düşük yaşayanların paylaşım alanı
sağol tatlım tamam tamam yormam bu sefer
ANGELLLLLLL canımm çok sağol sende bi avazda sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Gülüş tebrik ederim canım
İnan çok mutlu oldum duyunca
Allahım saplıkla kucağına almayıda nasip etsi inşallah
inşallah canım benim cümlemizin inşallah sağlıkla
biri hamile galiba..:teytey:
gülüş arkadaşım tebrikler..herşey gönlünce olsun..
sağol tatlım sanada geçmiş olsun umarım iyi bir dr ve iyi bir tedaviyle tekrar hamile kalır ve sağlıkla kucağına alırsın
gülüşşşşşşşşş
canım hayırlı olsun hamiş haberine çok sevindim rabim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah her şey gönlünce olsun
kuzuuuuuummmm canım benim darısı sağlıkla hayırlısıyla sana olumunekankayizsmile
slm gülüşş allahım tamamına erdirsin çok sevindim allhım kucağına almayı nasip etsin hayrlısı ile kızımın pıhtıdaş arkadşları gittikçe artıyo oh oh ne güselllkendine dikkat et
amin tatlım çok sağol
amin güzel arkadaşım inşallah hayırlısıyla bende senin gibi kucağıma alabilirim bu sefer olumunekankayizsmile
gülüş Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun canım insan kendi gibi seviniyor yaaa.
öyle valla bende diğer arkadaşları okurken seviniyordum ve şimdi sizin gönlünüzden bu sözcüklerin döküldüğünü biliyorum

kişisel algılama canım ... Kişi olarak kimseye bişey dediğimiz yok... Ama evet gebe olanlar geçirdikleri sıkıntılı dönemleri unuttu. Gebe olmayan hatta yaşadığı acılar yüzünden tüm cesaretini kaybedip toparlanma mücadelesi veren arkadaşlar var aramızda... Kendinizden ve bebeklerinizden bahsederken cümlelerinizi biraz daha seçerek konuşmanız belki istediğimiz. Artık topic benim canımı acıtan biyer olmaya başladı bu yüzden çoğu zaman girip kaçıyorum... Allah tamamına erdirsin inşallah sağ salim alırsınız kucaklarınıza ama bu aylarda doğum yapıp kucağına meleğini almayı beklerken erken doğum yüzünden kaybına sızlanan arkadaşlar var aramızda onları ve kendimi de katıyorum bizleri düşünerek biraz daha duyarlı davranmanızı bekliyoruz....

selam kızlar..
10 gündür rahatsızlığımdan dolayı gelemedim.baya bi sıkıntılı günler geçirdim ama şükür ki bu gün sağlığım sıhhatim yerinde bu arada aysudecim seni arayamadım lütfen kusuruma bakma olur mu canım.
bebeğini kaybeden arkadaşım çok geçmiş olsun. Allah başka acı vermesin ve tez zamanda inşallah sağlıklı bir bebeğin olur inşallah.
gülüşşşşşşş tebrikler canım Allah tamamına erdirsin...

nergis sağol canım sanada çok geçmiş olsun
dün akşam 7de kan testi sonuçlarını alabildik
dr innohep 0,45 yazmış ancak nöbetci eczanelerin hiçbirinde bulamadık o zaman dr clexane 0,60 lık da olabilir dedi ama onuda bulamadık bugün abim bakacak akşam vurunmaya başlarım artık

sonuyok aysude nin de dediği gibi lütfen kişisel algılama,zaten bizlerde kişilere kesinlikle birşey söylemiyoruz,topiğin şu anki genel durumu ile ilgili bir yorum yaptık.....sizlerde bizlerde çok büyük acılar yaşadık,Allah hepimize sağlıklı gebelikler ve bebekler nasip etsin,kimsenin yüreği bir daha yanmasın......bebeğimi kaybetmeseydim bende bu ay,hatta bu günlerde doğum yapmış olacaktım.........uzun zamandır beklenen bir bebeğe kavuşmak tabii ki heyecan verici,sağlıklı tüm sonuçlar tabii ki bizler için umut verici,ama hala gebelik bekleyen,acıları çok taze olan arkaşlarımızda var,ben de dahil,sadece empati yapalım o kadar..........
sevgiyle kalın.......

Gül hadi hayırlısı olsun canım benim......bende İnnohep 0,45 kullanıcam bir dahaki sefere......etken madde oranı daha yüksek galiba.....inşallah bulursun en kısa zamanda iğnelerini canım,hemende başlarsın pıtırcığa yarasınnnnnn

Bende bebeğimi kaybetmeseydim bu aylarda doğum yapıcaktımAma takdir ilahi....2.kez bebeğim öldü karnımda ve ben 3.de de pek umutlu değilim çok karamsar oldum..Genetik testlerde ve kürtaj materyalinde bir sorun çıkmadı.Kromozom test sonucunu bekliyoruz.Folik asit+bebe aspirini kullanıyorum.Sanırım hamile kalıncada kan sulandırıcı iğne kullanıcam.Bişmiyorum kafam çok karışık..ALLAH herkese hayırlısını nasip etsin..

cnm cok tebrik ederim allah sağ selamet kucağına almayı nasip etsin. umarım cokkk cokk ii bi hamilelik geçirirsin cok optum slmlar

Gulus canım iğne için ecza depolarını arayıp sordur mümkünse..Ankarada da eczanelerde direk bulunmazdı bu iğneler ben iğnemin bitmesine yakın ecza deposunu aratırdım anlaşmalı eczaneye..
ınşallah hemencecik bulunur iğnen:)

Bu gün başlarsın canım. bu iğnenin yanında başka hangi ilaçları alıcaksın. aspirin falan dedimi doktorun.

cnm cok tebrik ederim allah sağ selamet kucağına almayı nasip etsin. umarım cokkk cokk ii bi hamilelik geçirirsin cok optum slmlar
sağol canım umarım bu sefer sorun çıkmaz gerçi herşeyin hayırlısı hayırlı ise benimle kalsın
canım abim ilaç mümessili aslında dün dağıtım firmasını bulmuş ancak geç olduğu için temin edemedik bugün kesin elime geçer o bulamazsa adanada ecza deposunda çalışan arkadaşım var ondan isteyeceğim
Bu gün başlarsın canım. bu iğnenin yanında başka hangi ilaçları alıcaksın. aspirin falan dedimi doktorun.
canım folicplus, elevit, progestan tabii bunlar benim reçeteden okuyabildiklerim çünkü sonucu eşim alıp dra götürdü ben yoktum iş yerindeydim yarın tekrar gidicem o zaman zaten soracağım çok şey var çünkü iğne dozajını neye göre yazdı anlamadım kilom ölçülmedi

Gülüşşşş canım benimmmmmmmmmm
çok çok çok tebrik ederim..ayağını sürtte bizlerde hamile kalalım en güzel zamanda inş...inan kendim hamile gibi çok sevindim.

Canım lütfen heyecanımı mazur gör öyle sevindimki sonradan görüşemezsek diye şimdiden yazmak istedim..Progestan kullanacakmışsın ben de kullanmıştım..Ama bırakırken çok dikkatli olmak gerekiyormuş bilgin olsun..Ben ilk üç ay günde üç tane kullanmıştım.Doktorum bu ilacı birden kesmenin de zararlı olabileceğini söylemişti..Bırakacağın zaman bir hafta günde ikiye düşürüp sonra bir hafta günde bire düşürüp bu şekilde azaltarak bırakmak gerek şimdiden bilgin olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…