çok sağolasın.sanada geçmiş olsun.inşallah bu kez allahın da izniyle bebişini sağlıkla kucağına alırsın.gebeliğin başındaki lekelenmelere rağmen başlamışmıydın iğnelere?
tavsiyen için sağol.şu anda istanbulda bakınıyorum iyi bir hematolog,bulamazsam ankarayı düşünebilirim.bebeğim için herşeyi yapmaya hazırım.
inşallah sonuna kadar da güzel gidersin asicim.sende de lekelenme olmasına rağmen iğne yaptırdın yani öylemi?ya benim dr niye vermediki ?lekelenme varken kan sulandırıcı verirsem hepten kaybederiz bebeği demişti bana.bir de bana başından beri ilişki yasaktı zaten.yani lekelerin sebebi ilişki değildi.zaten raporluydum.hep evdeydim yani.alerji yaptığı için acı zatne yemiyorum.ooff ya canım senin bu dr istanbuldamı?
arkadaşım seninle haftalarımız yakın.sende ki şikayetler bende de var.bende zaten bulantı olmuyordu.10 gündür göğüslrimde indi.rahmin büyüdüğünü falanda hissetmiyorum.2 gün sonra dr gidecem ama çok korkuyorum.inanırmısın umudumu bile yitirdim.çok canım sıkkın çoooookkkk.
allah aşkına dua edin.:Saruboceq:
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
haydi halaya
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
[ı][sıze="2"]
sana da çok geçmiş olsun aysudecim.ben 1 tanesinde mahfoldum,3 kaybı düşünemiyorum bile..allah sabırlar versin,kucağını bebişlerle doldursun inşallah..
Demek sen de benim gibisin.başka bir rahatsızlığın yok sanırım.homosistein düzeyin nasıldı?ona baktırdınmı hiç?hangi dr a gidiyorsun canım?[/sıze][/ı]
inşallah bitanem hayırlısı ile haklısın tatlım sonuçta düşük yaşayanların paylaşım alanıamin amin amin..........herşey çoooook güzel olacak..... Gül benimde kaç gündür içim kıpır kıpır.........burada artık fazla bulunmuyorum........topic biraz amacının dışına çıktı diye düşünüyorum,ay ay anneler topiğinde heyecanlar paylaşılsa daha doğru olur gibime geliyor.....
kendine çooook iyi bak canım,hayırlı haberlerini bekliyoruzzzzzzz
sağol tatlım tamam tamam yormam bu seferhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt canım çok sevindim inan.sıkı sıkı tutunsun bebeğin sana.çok şükür :Saruboceq: boşver müşterileri çok yorma kendini bir ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çkemek istedim ay çok mutlu oldum :lepi:
haydi sıra diğer kızlarda hihoyyyt hihoyyyt
ANGELLLLLLL canımm çok sağol sende bi avazda sağlıkla kucağına alırsın inşallaharkadaşlar Angel34 yatıyor bildiğiniz üzere,erken doğum riski var,dualarınızı eksik etmeyin.....durumu iyi çok şükür,keyfide yerinde........
Gülümmmmmm senin haberinide verdim canım,çok sevindi ve yazmamı rica etti,seni tebrik ediyor O da...........
inşallah canım benim cümlemizin inşallah sağlıklaGülüş tebrik ederim canım
İnan çok mutlu oldum duyunca
Allahım saplıkla kucağına almayıda nasip etsi inşallah
sağol tatlım sanada geçmiş olsun umarım iyi bir dr ve iyi bir tedaviyle tekrar hamile kalır ve sağlıkla kucağına alırsınbiri hamile galiba..:teytey:
gülüş arkadaşım tebrikler..herşey gönlünce olsun..
kuzuuuuuummmm canım benim darısı sağlıkla hayırlısıyla sana olumunekankayizsmilegülüşşşşşşşşş
canım hayırlı olsun hamiş haberine çok sevindim rabim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah her şey gönlünce olsun
amin tatlım çok sağolslm gülüşş allahım tamamına erdirsin çok sevindim allhım kucağına almayı nasip etsin hayrlısı ile kızımın pıhtıdaş arkadşları gittikçe artıyo oh oh ne güselllkendine dikkat et
amin güzel arkadaşım inşallah hayırlısıyla bende senin gibi kucağıma alabilirim bu sefer olumunekankayizsmileGulus canım benim nasıl sevindim bilemezsin tatlım...Denizi bu saat oldu yeni uyuttum bir bakayım dedim ve senin güzel haberini gördüm..
Öyle mutlu oldum ki canım benim allahım inşallah sağlıklı bir gebeklik, kolay bir doğum ve sevdiğinle büyüteceğin sağlıklı bir bebiş nasip etsin sana..Öpüyorum çok çok seni de minişi de:1hug:
öyle valla bende diğer arkadaşları okurken seviniyordum ve şimdi sizin gönlünüzden bu sözcüklerin döküldüğünü biliyorumgülüş Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun canım insan kendi gibi seviniyor yaaa.
arkadaşlar neyden rahatsız olduğunuzu anlamadım ben açıkça söylerseniz daha iyi olur gebe olanların bebekleriyle ilgili konuşmalarınamı yoksa ben soruyorum tekmelerini ne zaman hissedicem diye belki banamı çok merak ettim şimdi lütfen açıkça ne rahatsız etti sizleri paylaşın ki anlaşılsın durum
nergis sağol canım sanada çok geçmiş olsun
dün akşam 7de kan testi sonuçlarını alabildik
dr innohep 0,45 yazmış ancak nöbetci eczanelerin hiçbirinde bulamadık o zaman dr clexane 0,60 lık da olabilir dedi ama onuda bulamadık bugün abim bakacak akşam vurunmaya başlarım artık
inşallah canım başlarım hemenGül hadi hayırlısı olsun canım benim......bende İnnohep 0,45 kullanıcam bir dahaki sefere......etken madde oranı daha yüksek galiba.....inşallah bulursun en kısa zamanda iğnelerini canım,hemende başlarsın pıtırcığa yarasınnnnnn
dr innohep 0,45 yazmış ancak nöbetci eczanelerin hiçbirinde bulamadık o zaman dr clexane 0,60 lık da olabilir dedi ama onuda bulamadık bugün abim bakacak akşam vurunmaya başlarım artık
inşallah canım başlarım hemen
sağol canım umarım bu sefer sorun çıkmaz gerçi herşeyin hayırlısı hayırlı ise benimle kalsıncnm cok tebrik ederim allah sağ selamet kucağına almayı nasip etsin. umarım cokkk cokk ii bi hamilelik geçirirsin cok optum slmlar
canım abim ilaç mümessili aslında dün dağıtım firmasını bulmuş ancak geç olduğu için temin edemedik bugün kesin elime geçer o bulamazsa adanada ecza deposunda çalışan arkadaşım var ondan isteyeceğimGulus canım iğne için ecza depolarını arayıp sordur mümkünse..Ankarada da eczanelerde direk bulunmazdı bu iğneler ben iğnemin bitmesine yakın ecza deposunu aratırdım anlaşmalı eczaneye..
İnşallah hemencecik bulunur iğnen:)
canım folicplus, elevit, progestan tabii bunlar benim reçeteden okuyabildiklerim çünkü sonucu eşim alıp dra götürdü ben yoktum iş yerindeydim yarın tekrar gidicem o zaman zaten soracağım çok şey var çünkü iğne dozajını neye göre yazdı anlamadım kilom ölçülmediBu gün başlarsın canım. bu iğnenin yanında başka hangi ilaçları alıcaksın. aspirin falan dedimi doktorun.
ah canımmm beniimmm çok sağol ama dediğim gibi abim ilaç mümessili ve dün akşam dağıtım firmasını bulmuş çok çok teşekkür ederimcnm istersen bnm elimde 3 tane kaldı 0,45 innohep gönderirim işine yarasa, 0,6 clexan kullanıcakmısım çünkü:ecrin_bebek:
sağol canım umarım bu sefer sorun çıkmaz gerçi herşeyin hayırlısı hayırlı ise benimle kalsın
canım abim ilaç mümessili aslında dün dağıtım firmasını bulmuş ancak geç olduğu için temin edemedik bugün kesin elime geçer o bulamazsa adanada ecza deposunda çalışan arkadaşım var ondan isteyeceğim
canım folicplus, elevit, progestan tabii bunlar benim reçeteden okuyabildiklerim çünkü sonucu eşim alıp dra götürdü ben yoktum iş yerindeydim yarın tekrar gidicem o zaman zaten soracağım çok şey var çünkü iğne dozajını neye göre yazdı anlamadım kilom ölçülmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?