sağol bitanem herşeyin hayırlısı olsun biliyorsunuz bu ay hiç düşünmemiştim korunmamıştık ama olmaz diye düşünüp daha rahat davranıyorduk ne olur sizde strese girmeyin sakin olun hayırlısıyla günlerini bekliyorlar olacak inşallahGülüşşşş canım benimmmmmmmmmm
çok çok çok tebrik ederim..ayağını sürtte bizlerde hamile kalalım en güzel zamanda inş...inan kendim hamile gibi çok sevindim.
hımmm bunu öğrendiğim iyi oldu anlaşılan yarın doktorun kafasını şişireceğim kaydirigubbakcemile3Canım lütfen heyecanımı mazur gör öyle sevindimki sonradan görüşemezsek diye şimdiden yazmak istedim..Progestan kullanacakmışsın ben de kullanmıştım..Ama bırakırken çok dikkatli olmak gerekiyormuş bilgin olsun..Ben ilk üç ay günde üç tane kullanmıştım.Doktorum bu ilacı birden kesmenin de zararlı olabileceğini söylemişti..Bırakacağın zaman bir hafta günde ikiye düşürüp sonra bir hafta günde bire düşürüp bu şekilde azaltarak bırakmak gerek şimdiden bilgin olsun:)
canım benim tabiki dualarımdasınız ama ben burdan ayrılmayı düşünmüyorum birazcık klasik biriyim bağlandığım şeylerden zor kopuyorum sonuçta benimde heran bişekilde düşük yapma erken doğum gibi risklerim varHamile arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmm
biz sizlere kötü bir şey söylemek istemiyoruz..sizlerin hamile kalmaları bizlere inanılmaz umut veriyor sanki kendimiz hamile kalmış gibi seviniyoruz..ama birde kendinizi bizim yerimize koyun...kii sizlerde zamanında bizim gibi hamile kalmayı beklediniz..aynı acıları yaşadınız...biz sizlerin mutluluğunuda korkularınızıda sizlerden daha çok yaşıyoruz...sadece biraz daha duyarlı olmanızı bekliyoruz o kadar...bizleri yanlış anlamayın...ama benim nacizane fikrim ...anneler topiği filan yerine kan pıhtılaşmasıyla anneliği bekleyenler diye yeni bir topik açarsanız bizlerde hamile kalınca hemen o topicte kaldığımız yerden devam ederiz...tabi burayıda bırakmadan ama..sizlersiz olmaz sonuçta...sizlerin duaları bizler için çok önemli biliyorsunuz...
Gülüş sende hamile olduğuna göre artık sende bizler için dua etmeye başlarsın artık:))))
canım benim tabiki dualarımdasınız ama ben burdan ayrılmayı düşünmüyorum birazcık klasik biriyim bağlandığım şeylerden zor kopuyorum sonuçta benimde heran bişekilde düşük yapma erken doğum gibi risklerim var
tamam tamam şekercim anladım ben seni merak etme olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5canım benim ben ayrılın demedim zaten....ama burdan hamile kalanlar yeni bir topik açsınlar bizlerde hamile kalınca gelelim orayada...burayıda bırkamayın tabiki...başka anneler topiği yerine bizim toik anneler topiği kursun demek istedim...
yok yok tatlım öyle değil sadece gebelikle ilgili normal seyir eden olayları ve heyecanlarını birazcıkda düşük yapan veya bebeğini kaybedenleri düşünerek yazmamız hepsi buuuu giden gelen bölünen uzak tutulan yok sadece birazcık dikkat etmemiş gerek sevinirken onları üzmemek adına hepsi buKızlar buradan uzun zamandır ayrı kaldım ama bugün girdiğimde bu yazılanları anlayamadım açıkçası..
Yazmamayım dedim ama kendimi tutamadım..
Ben bu topicte düşük yaptım, kan pıhtılaşması sorunu olduğumu öğrendim, bunalımlara girdim çıktım ardından bekleme süresini doldurdum yeniden hamile kaldım..
Kanamalar geçirdim düşük tehdidim oldu, suyum azaldı erken doğum riskim çıktı, yani acılarımı yaşadım yeri geldi buradaki arkadaşlarımı da kendimle birlikte bunalttım, ama sonra allahıma binlerce kez şükürler olsun bebeğime kavuştum sevinçlerin en güzelini yaşadım ve bunu gene en çok buradaki arkadaşlarım yürekten paylaştı..
Hamileyken de sıkıntılarımı yazdım, tecrübeli arkadaşlarım yol gösterdi, ilk tekmesinden tutun da mide bulantılarıma kadar herşeyi paylaştık..Hem yeni gelenlere bilgi oldu hem yazdıkça bizler rahatladık..
Kimse de birbirinden rahatsız olmamıştı..
Kendi acımıza ağlasak da bir başkasının sevinci umut oldu bizlere her zaman..
Naçizane fikrim yapmayın kimseyi kırmayın...
Sıkıntıları da sevinçleri de paylaşalım ve bölünmeyelim bence..
Lütfen yanlış anlaşılmayayım kimseyi eleştirmek istemiyorum ama fırsat bulup topiğe girdiğimde (ki işe başladığımda da daha sık gireceğim) artık bir bebeğim var diye uzak mı tutulacağım yani bunu merak ediyorum...Böyle olmayacağını düşünüyorum.
Hamileleri de üzmeyelim derim ben..
canım kolay değil hepimiz yaşadık biliyoruz eğer kendini iyi hissetmiyorsan mutlaka doktorunla görüş belki yardım almanın iyi olabileceğini söyler yada al çantanı çek kapıyı çık dışarı biraz yürü dolaş temiz havayı çek ciğerlerine ve içinden hep şunu tekrarla ''bu hayat bizim için tatlısıyla acısıyla herşey yoluna girecek bende bebeğimi sağlıkla kucağıma alacağım herşey çok güzel olacak'' hep bunu düşün tamam mıbiliyosunuz bebeğimi kaybetmiştim ancak kendimi toparlayabildim bugün 2 hafta oldu kendimi hiç iyi hissetmiyorum aklımı yitircem diye korkuyorum bu kez çok sarsıldım allahım yardım etsin bana bilmiyorum nasıl toparlıycam kendimi bu kez
biliyosunuz bebeğimi kaybetmiştim ancak kendimi toparlayabildim bugün 2 hafta oldu kendimi hiç iyi hissetmiyorum aklımı yitircem diye korkuyorum bu kez çok sarsıldım allahım yardım etsin bana bilmiyorum nasıl toparlıycam kendimi bu kez
canım kolay değil hepimiz yaşadık biliyoruz eğer kendini iyi hissetmiyorsan mutlaka doktorunla görüş belki yardım almanın iyi olabileceğini söyler yada al çantanı çek kapıyı çık dışarı biraz yürü dolaş temiz havayı çek ciğerlerine ve içinden hep şunu tekrarla ''bu hayat bizim için tatlısıyla acısıyla herşey yoluna girecek bende bebeğimi sağlıkla kucağıma alacağım herşey çok güzel olacak'' hep bunu düşün tamam mı
biliyosunuz bebeğimi kaybetmiştim ancak kendimi toparlayabildim bugün 2 hafta oldu kendimi hiç iyi hissetmiyorum aklımı yitircem diye korkuyorum bu kez çok sarsıldım allahım yardım etsin bana bilmiyorum nasıl toparlıycam kendimi bu kez
bu senin dediklerini diğerlerinde çok dedim ama bu dediğim gibi beni yıktı 4.üncü bebeğimdi bilmiyorum durup durup ağlıyorum sıkıntıdan ve stresten vücudumda kızarık birşekilde yaralar çıktı belkide senin dediğin gibi destek almam lazım yoksa kendim başa çıkamaıcam bu sefer
arkadaşlar neyden rahatsız olduğunuzu anlamadım ben açıkça söylerseniz daha iyi olur gebe olanların bebekleriyle ilgili konuşmalarınamı yoksa ben soruyorum tekmelerini ne zaman hissedicem diye belki banamı çok merak ettim şimdi lütfen açıkça ne rahatsız etti sizleri paylaşın ki anlaşılsın durum
kişisel algılama canım ... Kişi olarak kimseye bişey dediğimiz yok... Ama evet gebe olanlar geçirdikleri sıkıntılı dönemleri unuttu. Gebe olmayan hatta yaşadığı acılar yüzünden tüm cesaretini kaybedip toparlanma mücadelesi veren arkadaşlar var aramızda... Kendinizden ve bebeklerinizden bahsederken cümlelerinizi biraz daha seçerek konuşmanız belki istediğimiz. Artık topic benim canımı acıtan biyer olmaya başladı bu yüzden çoğu zaman girip kaçıyorum... Allah tamamına erdirsin inşallah sağ salim alırsınız kucaklarınıza ama bu aylarda doğum yapıp kucağına meleğini almayı beklerken erken doğum yüzünden kaybına sızlanan arkadaşlar var aramızda onları ve kendimi de katıyorum bizleri düşünerek biraz daha duyarlı davranmanızı bekliyoruz....
Canım lütfen heyecanımı mazur gör öyle sevindimki sonradan görüşemezsek diye şimdiden yazmak istedim..Progestan kullanacakmışsın ben de kullanmıştım..Ama bırakırken çok dikkatli olmak gerekiyormuş bilgin olsun..Ben ilk üç ay günde üç tane kullanmıştım.Doktorum bu ilacı birden kesmenin de zararlı olabileceğini söylemişti..Bırakacağın zaman bir hafta günde ikiye düşürüp sonra bir hafta günde bire düşürüp bu şekilde azaltarak bırakmak gerek şimdiden bilgin olsun:)
Hamile arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmm
biz sizlere kötü bir şey söylemek istemiyoruz..sizlerin hamile kalmaları bizlere inanılmaz umut veriyor sanki kendimiz hamile kalmış gibi seviniyoruz..ama birde kendinizi bizim yerimize koyun...kii sizlerde zamanında bizim gibi hamile kalmayı beklediniz..aynı acıları yaşadınız...biz sizlerin mutluluğunuda korkularınızıda sizlerden daha çok yaşıyoruz...sadece biraz daha duyarlı olmanızı bekliyoruz o kadar...bizleri yanlış anlamayın...ama benim nacizane fikrim ...anneler topiği filan yerine kan pıhtılaşmasıyla anneliği bekleyenler diye yeni bir topik açarsanız bizlerde hamile kalınca hemen o topicte kaldığımız yerden devam ederiz...tabi burayıda bırakmadan ama..sizlersiz olmaz sonuçta...sizlerin duaları bizler için çok önemli biliyorsunuz...
Gülüş sende hamile olduğuna göre artık sende bizler için dua etmeye başlarsın artık:))))
Kızlar buradan uzun zamandır ayrı kaldım ama bugün girdiğimde bu yazılanları anlayamadım açıkçası..
Yazmamayım dedim ama kendimi tutamadım..
Ben bu topicte düşük yaptım, kan pıhtılaşması sorunu olduğumu öğrendim, bunalımlara girdim çıktım ardından bekleme süresini doldurdum yeniden hamile kaldım..
Kanamalar geçirdim düşük tehdidim oldu, suyum azaldı erken doğum riskim çıktı, yani acılarımı yaşadım yeri geldi buradaki arkadaşlarımı da kendimle birlikte bunalttım, ama sonra allahıma binlerce kez şükürler olsun bebeğime kavuştum sevinçlerin en güzelini yaşadım ve bunu gene en çok buradaki arkadaşlarım yürekten paylaştı..
Hamileyken de sıkıntılarımı yazdım, tecrübeli arkadaşlarım yol gösterdi, ilk tekmesinden tutun da mide bulantılarıma kadar herşeyi paylaştık..Hem yeni gelenlere bilgi oldu hem yazdıkça bizler rahatladık..
Kimse de birbirinden rahatsız olmamıştı..
Kendi acımıza ağlasak da bir başkasının sevinci umut oldu bizlere her zaman..
Naçizane fikrim yapmayın kimseyi kırmayın...
Sıkıntıları da sevinçleri de paylaşalım ve bölünmeyelim bence..
Lütfen yanlış anlaşılmayayım kimseyi eleştirmek istemiyorum ama fırsat bulup topiğe girdiğimde (ki işe başladığımda da daha sık gireceğim) artık bir bebeğim var diye uzak mı tutulacağım yani bunu merak ediyorum...Böyle olmayacağını düşünüyorum.
Hamileleri de üzmeyelim derim ben..
bende 3. düşüğümde çok yıkıldım. iğne kullanmama ve bu iğnelerimi 3. haftadan itibaren başlamış olmama rağmen düşmüş olmasını kabullenemedim. sanki herşeyi yaptım ama olmadı demekki olmayacak diye düşündüm hep.oysaki sebep olabilecek çok şey olabilirdi.ama bunu anlamak istemedim.çok ta zor günler geçirdim.
o söylediğin kızarıklıklar sıkıntıdan oluşan ürtiker sanırım. eğer kendin toparlanamayacaksan kesinlikle destek al. bu süreci daha hızlı atlatmanı sağlar.
canım bazen vücudumuz bazı sıkıntıları kaldıramayabiliyor bende kayıp yaşadım düşük değildi erken doğum neyse anlatmayayım şimdi eğer ablam psikolog olmasaydı bu şekilde kaldıramazdım çünkü gerçekten zor ama biz güçlü kadınlarız bunu hep söylüyorum bu sıkıkntıları aşacağız herşeyin bir zamanı var demekki onu bekliyor minişler ve unutmaki yukarıda bizi bekleyen bizi koruyan kollayan meleklerimiz varbu senin dediklerini diğerlerinde çok dedim ama bu dediğim gibi beni yıktı 4.üncü bebeğimdi bilmiyorum durup durup ağlıyorum sıkıntıdan ve stresten vücudumda kızarık birşekilde yaralar çıktı belkide senin dediğin gibi destek almam lazım yoksa kendim başa çıkamaıcam bu sefer
hayırlı olsun tatlım sağlıklaherkese merhaba
öncelikle Dinamiss canım sana aynen katılıyorum
çok uzun süredir buraya takılanlardanım
şu yazılanları görünce çok fazla anlaşılır olmamasına rağmen üzüldüm diyebilirim
burada hepimiz birbirinize benzer acılar hatta aynı acıları yaşadık yaşıyoruz
hepimiz bebeklerimizi kaybettik,hamile kaldık ne sıkıntılar çektik
çektiklerimizi acılarımızı üzüntülerimizi çoğu kez yanıbaşımızdaki insanlar anlamazken
burada herşeyimiz paylaşıp ortak çözümler bulduk
beraber mutlu olduk acılarımızı birlikte paylaştık..vs vs
ben eylülde doğum yaptım eylül anneleri sayfasına belki 10 kez yazı yazmamışımdır
çünkü herşeyimizi burada paylaştığımız için
ben fırsat buldukça büyük bir iştahla yine bu sayfaya bi şeyler yazıyorum
çünkü aynı acıları çekip bebeğine kavuşan biri olarak sizlere azda olsa faydam dokunsun istiyorum
ben bebeğimi kaybettiğimde burada hamile arkadalaşlarımı
hamile kaldığım günlerde ise burada doğum yapmış arkadaşlarımızı
takip ettim pür dikkat okurdum ki bilgileneyim diye
birbirimize çok ama gerçekten çok fazla faydamız olmuştur..kimse inkar edemez.
ama şimdi bir yazı beni gerçekten üzdü
'' hamile kalanlar farklı bir sayfa açsın'' peki böyle bir durumda burada kalanlar ne yapacak
yani neyi paylaşacak sadece üzüntüleri mi sadece kayıplarmı paylaşılmalı burada..hayır!!
benim şahsi fikrimdir kan pıhtılaşması sorunu olan anne,anne adayı,hamile tüm herkes burada olmalı..
kimse üstüne alınmasın diyorsunuz ama mecburen alınıyoruz..
şimdi ben bebeğime kavuştum artık buraya gelmeyeyim mi rahatsız olunuyorsa gelmem sorun değil ama üzüldüm açıkcası
ben ve diğer doğum yapmış arkadaşlarımız hep sizlere umut olalım diye morallerinizi yüksek tutalım diye birşeyler yazıyor çaba harcıyoruz inanın ki bunuda severek zevkle yapıyoruz
bizler acı çektik sıkıntılar yaşadık aynı şeyleri kimse yaşamasın istiyoruz..
neyse çok uzattım özür dilerim
allahım tüm hamile arkadaşlara sağlıklı hayırlı doğumlar
bekleyen isteyenlere sağlıklı gebelikler ve bebekler nasip etsin
Hamile müjdesi verenleri tebrik ediyorum
ve bebeğini kaybedenlere başınız saolsun acılarınızı en inceden anlıyoruz ve paylaşıyoruz
lütfen kendinizi yıpratmayın
yarın sabah oğlum sünnet olacak çok duygusalım belki ondan çok yazdım :gitme:
bir hafta izinliyim oğlumla ilgilenicem evde çok fazla giremeyeceğim
sağlıcakla kalın
DEĞERLERİMİZ VE ÖNERİLEN TEDAVİ ŞEKİLLERİ
(hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)---------------------0.3fraxiparine
(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------???
(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k------------0.2 clexan
(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu-----------------???
(bkale) mthfr:heterozigot------------------------------------------------------------------0.2 cexane
(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A--------------------???
(reisdevrim37) paı:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek-------???
(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane
(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine
(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot-------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol
(roselenda) mthfr:heterozigot-------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)
(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------0.3 fraxiparine,folik orthomolfemin
(gelgit) mthfr:homozigot----------------------------------0.6 cexane (yağızımıza kavuştuk)
(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)
(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------0.4 cexane
(baharçelik) faktör XIII L34 heterozigot mthfr 677 heterozigot ----------0,45 innohep 100mg coraspin
(umut7) mthfr:heterozigot--------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane
(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------????
( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek-------coraspin100lük 1 folbiol 5 mg zinco c 1 0,6 lık iğne
(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot------kızımız olacak----------------------Coraspin+fo lbiol+0,3 fraxiparine
(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ---------------????
(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot………deniz kızımız doğdu………………………...elevit+0.2clexane
(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot-------------------------coraspın(şimdilik)
(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )
(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-ibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot---------------------------------???? 0,4 cleaxane
(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------????
(nazlım28) mthfr 1298 heterozigot - b.fibrinojen >588 heterozigot - protein c yüksek- anemi - B12 hiç yok……………...bebe aspirin -B12 - folic plus - demir - dhea (şimdilik)
(yaren76) heterezigot PAI 4G/4G-------------0,4 clexane, coraspın100 (tedavi başarılı)
(büşra44) mthfr 1298 AC homozigot.................... ....?????
(nisanurhak) mthfr c677 heterozigot ,protein c 195,6 antikardiyolipin ıgg pozitif 10............günde 3 tane folic pluc şimdilik gebe kalınca fraxiparine
(binbirgece)faktör5 leiden heterozigot protein C düşük....... ..........???
(ebrar_53)faktörV G 1691A(leiden)heterozigot mthfr677 heterozigot,mthfr A 1298 homozigot...............???
(smmm06 )protrombin heterozigot --------- 0.6 fraxparine coraspin 100 +folbilol +kalsiyum
(29selvihan)677t hetorozigot 1298 hetorozigot............fraxiparine 0.3mg+aspirin 80mg+becozyme vitamin+folbiol
(chilekhhh) mthfrC677T heterozigot ----------------fraxiparine 0,3 ml
(guzin75 )b-fibrinojen-455 g-a heterozigot, mthfr c677t heterozigot, mthfr a 1298 heterozigot --------------- 0,8 cexane+aspirin folbiol+becozym
(krizantem20) mthfrC677T heterozigot , faktör II G20210A heterozigot--------------şimdi coraspin+folıcplus hamile kalıncada HIBOR(0,2 ml)
(niluferşahh) 677t hetorozigot 1298 hetorozigot...........0,2 fraxparine
(ARUB) 677t hetorozigot 1298 hetorozigot.................0,4 cexane
(nazlı 03) .......???..............................0,45 innohep
(celen 35) mtfhr 677 heterozigot.............0,4 fraxiparin
(lal 82) mtfhr homozigot .............0,4 cexane yarım coraspin (bebişimize kavuştuk)
(sido)mtfhr 677 heterozigot ...............0,35 innohep
(FTGG7779)mtfhr 677 heterozigot........0,4 iğne
(lidya79)PAI, MTHFR 1298,677 heterozigot, FOLBIOL, Coraspin 100, elevit, clexane 0,4
(canderya200 ) Protein C EKSİKLİĞİ..........CORASPİRİN100,CL EKSAN 0.4,FOLBİOL0.5 BEMİKSC,ELEVİT
(nergis60)PAI 4G /5G , MTFHRC677 HETEROZİGOT.....................şimdilik coraspin 100+folbiol+b12 , hamile kalınca 0,3 ml fraxiparine
(alarahan) ....haşimato troidi- MTHFR 677 heterozigot .......FOLİK+CORASPİN hamile kalınca iğne (dozu belli değil)
(kelebek01) Faktör V: heterozigot .............. İnnohep 0,35 iğne + Folbiol + Coraspin 100 mg + Bemiks B12
(aslihan1806) mthfr: homozigot.................. 100 mg corasprin,folbiol,elevit,fragmin 5000
(özpor) 677mthfr heterozigot...........0,2 clexene folbiol,bemiks coraspin hamile kalınca iğne
(zeynom_10)genetikler yapılmadı protein s eksikliği troid.................100mg aspirin,folic plus,hamile kalınca iğne
(tuğçe8) heterozigot gen mutasyonu,faktör 5 leiden,protein c ve s bozukluğu......................................asp irin+folbiol+frexiparine0,3+magnezyum+elevit+gyno ferro sanol (sonuçelif sena:)))
(tulun ) PT Homozigot, MTHFR Heterozigot....................................... . şimdilik folik asit ve coraspirin, hamile kaldıktan sonra iğneye başlanacak
(umutluyuz) protein s yüksek............................................ .......0,45 innohep+ coraspin+folbiol
( 1emine1) FAKTÖR XIII V34L HETEROZİGOT, B FİBRİNOJEN-455G-A HETEROZİGOT VE GPIIIaL33P HETEROZİGOT .................................................folbiol+coraspin 100+clexane 0,6
(gelevera ) protrombin heterezigot , faktör 13 heterezigot ,mthfr677 heterezigot...........................şimdilik folbiol + coraspirin 100 mg , hamile kaldıktan sonra bunlara ek olarak 06 cleaxane iğne
(loveliyim_ben ) mtfhr 677 homozigot......................................100 mg.coraspin + folbiol +hamile kalınca iğne ( dozu belli değil )
(gulus27) GPIIIa L33P heterozigot , MTHFR C677T homozigot , ATIII 62 ..................................100mgcoraspirin + folic + hamile kalınca iğne dozajı belli olacak
( ELİFİM65 ) Aktive protein C rezistansı 60.5 ( düşük) ........................ Folik asit + bebe aspirini 100 mg.
( SİMGE ) mthfr 677t heterezigot------------------------------------fraksiparin 0,3 ml +coraspin 100mg + elevit + folbiol + progestan
( nuray _ dyn ) MTHFR homozigot 677TT , Antitrombin III 536 .............................folik asit+coraspine , hamile kaldıktan sonra iğne ve progestan
( esraben ) mthfr 1298 homozigot ,fibrinojen ,pai.........................................0.3 fraxiparin +folbiol +elevit+coraspin 100 +B12(dodex)+ zinco (hamile kalınca kesilecek)
(angel34) 677 homozigot…………………………………………...elevit,bebe aspirini,balık yağı,zinco ve kan ilacı clexane 0.4
(gülay30) 677 heterozigot protein s eksikliği…………………………………………ilk 3 ay folbiol ve gebelikte clexane 0,8
(ufkummm) faktörün nedir???.....................................................folbıol+coraspirin+fraxiparin0,3
(aysude-mir) mthfr a 1298 c homozigot…paı 4g/4/g……………………………..folikasit,multivitamin,b12 ,çinko,bebe aspirini,gebelikte antitrombotik tedavi * iğne
(feryad)faktor 13heterezigot mthfr1298homozigot……………….coraspin, apikobal,folik asit,clexan 0,5 ( 2 günde bir doz) ,prednol
(muco59 factör v leiden heterozigot faktör xıı v 34l heterozigot pa-ı 1 4g 4g mthfr c677t heterozigot ace ı-d heterozigot .................................coraspin folbiol gebe kalınca iğne
(denden)Factor V G1691A (Leiden) ß Fibrinogen- 455 G>A MTHFR A 1298 C heterozigot…………………………..günde 1'er adet Coraspin 100 mg,Neuvitan 50 mg,Folbiol ve gebeliktede 0,4 Clexan ve Coraspin
(asigul) faktör V MTHFR geninin C677T heterozigot...............................................Gebelik öncesi coraspirin+Folic Gebelik sonrası 0,2 clexan +Folic+Elevit+Ferrum Fort+Coraspirin100..........(12 haftalık gebe)
(pınar81) mthfr 677 homozigot mutant..............Gebelik öncesi folbiol+coraspin Gebelikte 0,4 clexan+folbiol+elevit+coraspin+prednol+progestan(8+3 gebe)
(ürtiker bilmiyorum) zona bendeki kremi var sürüyorum
sanıyorum ki herkes bana acıyarak bakıyor eşimden ve ailesinden hiçbir kötü tepki almıyorum aksine ağızlarını açıp tek kelime etmiyorlar destek vermekten başka bu bile beni düşündürüyor hamileyken öyle bir sıkıntıya düştüm ki kendi aileme bile söylemedim ki üzülmesinler diye annem uzakta çünkü hamileyken adım atmaya korkar oldum bebeğim sağ tarafımdaydı sağıma yatmayı unutmuştum sağıma yatarsam çocuğa birşey olur diye o derece kötüydüm yani soluma yatıyordum uyuşuyordu artık kadının biri dediki bana bebeğini severken şu bebeği severken içim eziliyor parçalanıyor dedi şimdi sen düşün bi beni pisikolojim nasıl artık senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?